Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
akarom mondani tavaly nyáron 😊

zaki
én több évig nyomtam versenyszerûen... olyan 6-7 évig... most nyáron hagytam abba, kapus voltam

DONGUBA
Vieri 6 eve van az interben????Ja istenrooy innen vonul vissza ocsi.Szal ezt is benezted.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
de nem húzta 6évig az mut-.hülyegyerek hány éve van ott?3éve,azt kitudja meddig lesz még ott?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DONGUBA
Mellesleg odakerult a manchesterbe es 44 golt lott az elso idenyeben ocsi...szal ezt benezted

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ez a hulyegyerek nem ismeri nisterooy eredmenyeit lol
Kicsit sokat tett a manutd-ert.Mig vieri egy hulye....

EOX
nistelrooy is nagyon sokat tett már az mu-ért

hajrá csehek+hollandok!

Retteketet

Matthewpamer
nistelrooy
vieri
majd ha nistelrooy egy szezonban 21 meccsen lõ 24 gólt,megha annyit tesz az mu-ért mint vieri az interért akkor mondhatod ezt

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Egy kollégát idézve, ez narancssárga lapos szerelés volt.

DONGUBA
Hat igen ez a Ruud van nisterooy nem egy VIERI az mar biztos. vieri
ruud

robotnyk
köcsög novotny
Punker
na a németek kezdik a pusztítást

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2-0 a hollandoknak

Heinz-nek valszeg mindegy lesz, elõbb-utóbb Nedved-szintû fizetéssel rúgja majd a bõrt valamelyik sztárcsapatban.

Matthewpamer
Az Algemeen Dagblad címû lap értesülése szerint a prágai holland kereskedelmi kamarán keresztül átszámítva mintegy négymillió euró (egymilliárd forint) kerülhet a betaláló játékosok számlájára. "A cseh és a holland gazdaság egyaránt haszonélvezõje lenne ennek a gyõzelemnek" - jelentette ki a kamara szóvivõje.

Heinz, gyönyörû szabadrúgásból

Matthewpamer
ki lõtte?mert az most 1milliárd ft-al gazdagabb

Punker
1-1 😊)))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GÓÓÓÓÓÓÓLLLL

DONGUBA

Punker
Hollandok vezetnek

Matthewpamer
lol

DONGUBA
Istenrooooooooooooooooooooooooooooooooy

DONGUBA
davids milyen fejet vagott

Matthewpamer
átkapcsoltam a holland meccsrõl ide egy fél percre,azt mondom nincs semmi..na ezt még megvárom.erre bumm bombagól

Matthewpamer
bazze mekkora gól!!!!

Punker
vezetnek a németek

Matthewpamer
Amitõl az olaszok a legjobban tartottak, bekövetkezett: hiába verték meg - ha nehezen is - a bolgárokat tegnap este, a svéd-dán meccs 2-2-s végeredménye a két skandináv csapat továbbjutását hozta.
- Nehezen hihetõ ez az eredmény, fõleg a dán kapus utolsó percekben elkövetett bakiját látva - mondta keserûen Del Piero a mérkõzés után. - Ennek ellenére azt mondom, egy 0-0-t könnyebb "letutizni", mint egy 2-2-t, ezért higgyük el, hogy korrekt körülmények között született az eredmény, még akkor is, ha a svédek egyenlítõ gólját "érdekesnek" találom. Mi mindenesetre megtettük, amit nekünk kellett, érzésem szerint nem az utolsó körben úszott el számunkra a folytatás lehetõsége, hanem a svédek ellen Akkor számos helyzetet dolgoztunk ki, mégis döntetlen lett a vége. Utazhatunk haza, és hiába nyertünk most, még azt sem mondhatom, hogy emelt fõvel tehetjük...

Z
nem annyira... 😞

épp, hogy a kések nem kerültek elõ. Agresszív állatok voltak.

De a nagypályázás sem olyan már, mint régen, amikor még edzésekre jártam. Már csak amolyan bohóckodás szintû.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Garcia
gondolom nem volt egy fair play meccs😄

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Z
azóta én is csak nagypályán, bár a miliõt utálom, a játékot magát imádom.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
kispályán én is játszottam sokat. Nagyon jó kispályás csapatban játszhattam, de sajna még pár éve egy roma csapat elleni meccsen volt egy kis afférja a csapatnak, és akkor feloszlottunk.

Garcia
én már évekóta nagypályán játszom..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

I.C.ram
Egyszer-kétszer már nyomtam nagypályán, igaz, nem voltunk 22-en, de egy 18-an biztosan. Jó volt, csak nagyon fárasztó 😊
DONGUBA
en is kispalyan focizok....es pont 1 honapja el is tort a labam foci kozben+elszakadt a kulso bokaszalagom

én nem, én kispályás vagyok + strand-focis😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Z
hali!

hányan fociznak közületek nagy pályán? vagy vett részt valaha is nagypályás edzéseken?

robotnyk
kb. feltámadunk, mint mindig! elõre, olé!
ámen

Garcia
"Nos levantaremos, como siempre! A por ellos, oé!"

ez mit jelent?😊

amúgy ma kiesnek a németek szerintem...
hollandok nyernek és a csehek is nyernek, még tartalékosan is ez ellen a nudli német válogatott ellen

robotnyk
csak az a helyzet, hogy ott 300 ezer emberrõl van szó, nem 3 ezerrõl. 😊
Punker
eddig 2 csókát szúrtak le az EB alatt, és még a fradi drukkereket szidják.....

"fel kellene fogni, hogy az a foci amit a pizza-futárok csináltak az gyenge, mint a lepke-fing...😊"

Erre céloztam.

[Jakuza]
Jovan akkor nem volt zsirozva a meccs, csak ugy jatszottak, hogy veletlenul 2:2 legyen a vegeredmeny. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ezt már mondtad egy párszor, senkit sem érdekel még most sem...

Hát azt nem õ fogja eldönteni.
KIdobják a picsába...

Basszus, végigolvastam a hozzászólásokat a tegnap esti meccsek lefújásának pillanatától...

van itt összeesküvés-elmélet szépen😊))

fel kellene fogni, hogy az a foci amit a pizza-futárok csináltak az gyenge, mint a lepke-fing...😊

[Jakuza]
Ugy osszesegeben ertettem az egesz EB alatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

már nem eshetnek ki😊
ja, de ha úgy érted, hogy a németek ne nyerjenek, akkor o.k.
Eltíltom a TV elõl...😊