726
Settlers 5 - Heritage of Kings
-
#46 The Settlers: H. of Kings GC múvi
Birdy, 13:03 - Játék: RTS
(GamesWeb) Meglehetősen hosszú kézikamerás bemutatófilm a Settlers: Heritage of Kings-ből, egyenesen a Game Convention-ről. Ennek megfelelően a magyarázat német nyelvű, de szerintem érdemes megnézni, mert elég sokat mutat a játékból, amely egyre inkább felveszi egy szabványos fantasy RTS formáját. Nagyon jó a dinamikus időjárás megvalósítása. Elkezd esni a hó, szépen lassan folyamatosan behavazódik minden és befagy a folyó is, amelyen aztán már át lehet kelni. Nagyon profi megvalósítás!
info: Hardwired
Szedjétek le a trailert a Hardwiredről szerintem fasza. -
#45 Ahogy elnézegetem a képeket fasza lesz ez a game.
Ja és lehet már voltak a Hardwireden van 6 kép érdemes megnézni őket. -
#44 5 új kép ! -
#43 Settlers: Heritage of Kings homepage -
#42 Hát minden info alapján ami van jó kis játék lesz ez. -
#41 11 új kép ! -
#40 Videó
Hardwired -es link.
ugyanaz a kettő. -
#39 The Settlers - Heritage of Kings Videó Interjú (38 MB -
#38 6 új kép ! -
#37 Settlers: Heritage of Kings infók
Birdy, 14:26 - Játék: RTS
(BluesNews) Barny jelentkezik a frontvonalról: A Pixelrage román gamersite interjút készített egy meg nem nevezett Bluebyte-os emberkével, és alaposan kifaggatták a Settlers: Heritage of Kings c. játékról. Az új esszenciális infók:
A játék 2004. karácsonyakor debütál, a hivatalos honlapot jövõ héten indítják be. A fejlesztés 2002 elején kezdõdött.
Publikus bétateszt nem lesz, a fejlesztés idejére összehoztak egy "all-star" csapatot, amelynek tagjai között a Settlers I-IV fejlesztõ is megtalálhatóak.
A játékban ezúttal nem a logisztikával való törõdés lesz a fõ feladat, hanem az egységek és épületek menedzsmentje.
A multizás LAN-on és interneten keresztül lehetséges, illetve tervbe van véve egy ladder system kiépítése is.
A fejlesztõk szeretnék visszahozni a korai Settlers részekre jellemzõ humoros elemeket.
info: Hardwired -
CéZé #36 már igen :) -
CéZé #35 és most jó ? -
#34 Settlers 5 E3 trailer
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2008/Settlers%205%20E3%20Video%20[XviD]-avi.torrent -
sniper #31 "de a céljuk továbbra is az maradt, hogy a S:HoK világa megmaradjon "középkorinak", és ne fantasy univerzum benyomását keltse."
Helyes! Remelem nem ugy vegzi mint a Lords of the Realm sorozat, amibol az 1-2 istencsaszar volt, a 3. meg olyan amilyen...
Sztem akkor jo 1 strategia, ha a gazdasagra eppugy kell koncentralni mint a harcra, nem csak 1ikre, vagy csak masikra. De az ilyen ritka mint a feher hollo, ma csak az 5 perc alatt lenyomhato szarokat nyomja minden fejlesztoceg 1000rel. -
#30 Settlers: Heritage of Kings infók
Birdy, 16:35 - Játék: Stratégia
(Gamespot)
Barny: Az anno az SVGA grafikát elsők között alkalmazó Settlers-től kezdve jókora utat járt be a sorozat a most következő, ötödik részig. A BlueByte immár lényeges változtatásokat eszközölt a játékmenetben, de a céljuk továbbra is az maradt, hogy a S:HoK világa megmaradjon "középkorinak", és ne fantasy univerzum benyomását keltse.
A legfontosabb egységeink ezúttal is a jobbágyok lesznek, akik az építkezésekért, illetve a szállításért felelősek. Sajnálatos módon az előző részek óta elküldték őket emberi jogi továbbképzésre, vagyis rendszeres étkezést és pihenést fognak maguknak követelni a játék folyamán. Minél jobb ellátásban részesítjük őket, annál hatékonyabban dolgoznak.
A játék 40 különböző egységet, illetve 70 fajta épületet vonultat fel. Egységek közül mindenképpen újaknak számítanak a vezetők, akiknek a toborzás a feladatuk, illetve a hős, aki majd dicső csapatainkat vezeti.
Talán a legérdekesebb újdonság az alkímia megjelenése, melyhez ugyanúgy nyersanyagokat kell kitermelnünk a bányákból, mint egyéb ipari épületekhez. Alkimistáink többek között befolyásolhatják az időjárást, pl. befagyaszthatnak egy tavat, melyen a seregeink villámgyorsan átmasírozva megtámadhatják az ellenséget.
A játék campaing módban 20 küldetést vonultat fel, tervezett megjelenés ez év vége.
Info:Hardwired -
#29 e3: Settlers: Heritage of Kings
Dixie Flatline, 12:23 - Játék: Stratégia
(Gamekult) A Blue Byte hálát adhat Fortunának, hogy egy ilyen hálás projekten dolgozhattak az elmúlt évtizedben. A Settlers sorozat immáron ötödik része a szokásosnál nagyobb fordulatott vett és jelentős szerepjáték génállományt injekciózott magába. Az időjárási viszonyok befolyásolják a nehézkes nyakigpáncélzatú katonák teljesítőképességét. Belső információ alapján idomított sárkányunkkal azonnali adrenalin termelésre késztethetjük a henyélő vagy épp mély depresszióba esett katonák szervezetét.
Újj képek a HARDWIRED-en.
-
Gandibá #28 KépZ -
#27 MA A hcgameren lattam uj kepet vmi brualt lesz!! AHH :)) -
#26 Képek. -
antijedi #25 hát szerintem a két game tök más... meg az igazi stellers hangulatot az érzi igazán át aki már az egyel kezdte... (bár tény hogy az egy óta változott a gme és nem feltétlen előnyére...) -
#24 nemtom, en eloszor a knights and merchantsal jatszottam, es utana a settlersel, de engem a knights and merchants jobban megfogott. nem tudom miert, de sztem sokkal jobb a k&m mint a settlers. nyomtuk is multiban. Egyszeruen a settlersbol hianyzik vmi. -
#23 Settlers 5 ez is megy az idei E3-ra. -
Christian #22 ÉJJEN! Világ legjobb játéka!
http://cyborg.try.hu most csinálom settlerses részt, aki akar segíteni, az irjon [email protected] -
#21 Hi!
Bizony nagyon tuti lenne az a grafika amit Grebber mutatott és az a játékrendszer amit VGQ is favorizál találkozna. Van olyan barátom aki még mindig a Settlers-szel (az 1.-vel, hiszen annak még nem volt száma) játszik, ez a srác egy derék kőművesmester és egyébként nem szereti és messze kerüli az ámítógépet, de ha hozzáfér a gyerekeitől órákat képes nyomulni a gamával (hogy érzékeltessem a dolog hangulatát:)). Egyszer mutattam neki a 4.-t, hogy lásson egy sokkalta szebb kivitelü verziót is, hát nagyon nem tetszett a pasasnak, azt mondta rendezetlen dzsumbuj az egész, meg miféle dolog az hogy a birodalom határától messze lévő ellenfelet meg lehet támadni, meg hol vannak az utak, meg ez nem Settlers hanem valami "idétlen" harcos játék. Szvsz. a dolog eredeti lényege az indirekt irányítás , a gamer feladata a rendszer felvázolása és tervezése volt és külön tetszett az, hogy a határmenti csaták főlegesen a katonák kedvétől függött, ami meg persze a gazdaság állapotától. Bizakodjunk, lehet az 5. visszatér a hagyományhoz? -
VGQ #20 A többi játék a harcra alapul nem pedig a gazdaság okositására.Egyedül az AOE és klonjai közelitenek hozzá.A settler egy gazdasági játék ha azt veszed a többi inkább a harcosabb egyéneknek kedvez,mert nem kell tötymörögni a hátországgal(ha ezt akarod játsz Knight's and Merchant's ot:) )
Szal a lényeg nekünk nem tetszett a 3.-4. rész.Mert nekünk a véletlen volt benne a jo.És a poén az idegrágásra.
De reméljük ez a rész ismét hü lesz a nagy névhez és visszaszerzi azt amit a 4. rész igencsak elrontott sajnos:( -
#19 csak az úthálózatot vették ki,és átalakították a harcrendszert,a gazdasági pepecselés ugyanaz,ezzel azt érték el,hogy egy egy pálya nem tart 8-12-24 óráig az állóháború miatt,hanem leküldhető gyorsabban is,ezzel pediglen elérték a végcél,játszható a játék múltiban is,amit én mind a mai napig rendszeresen megteszek,és hidd el egy "ócska kis" starcraft,warcraft,red alert,rise of nations,age of empires vagy akármi szintű gazdasági menedzseletlenséggel összevetve,ez a játék a multis rtsek csúcsa... -
VGQ #18 A 3-4ben nincs uthálozat.Csak boklásznak a mukik amerre akarnak,és ha sokat sétáltak 1 sávban akkor kikopott és ennyi.
Nem mondom,hogy tökéletes volt az 1-2,de azoknak volt nagybetüs HANGULATUK.Sajnos 3-4 részre már elvesztette ezt.
Igaz én nem vagyok akkora rajongo mint te(1 sincs meg eredetiben) de azért nagyon szerettem a gamát.Söt kb 5 honapja toltam végig ujra a 2. részt(már vagy 20x)!!Az a nagyon fain gama!!!Tök jo,mert nem kell ott ülj elötte,hanem közben végezhetsz más dolgokat is. -
#17 ugrókötelezés,logisztika elszarásának lehetősége,angyallá változó halottak,ez csupa olyasmi,ami a 3-4ben is megvan -
#16 Hát szerintem pont az útrendszer volt nagyon faja. HA a logisztikádat elqrtad akkor cseszhetted az egész pályát.. GAZDASÁGI SIM volt és nem harcos szimulátor... És az angyallá változó halottak igencsak bejöttek és a serpák édesek voltak mikor semmi dolguk nem volt ugrálóköteleztek vesszöt hegyeztek meg minden.. Szerintem ez az 5-ben már nem lesz meg... Én imádtam az 1-2-t megvolt a 3 is de az már nem tetszett:(.... 4-et elő sem vettem -
#15 nah,Magyarország kicsit sem mérvadó...
és itt van pár gém amivel sose játszottam :-D
a 2ben pont az volt a nevetséges,hogy 4 féle csata animáció volt,és már az animáció második fázisában lehetett tudni,hogy kinyer
a 3-4ben is a fő hangsúly a gazdaságon van,ha nem termelsz elég vmit,ha nincs elég szállítód,ha ez vagy az nem klappol az iparodban/mezőgazdaságodban akkor nincs 2000 katonád,és nem tudsz lerohanni senkit,és külhonban csökken a katonák ereje,így ráadásul aranyat is kell felhalmozni(3ban),hogy támadni lehessen,különben az ellen hazapályán fele akkora sereggel szétkerget stb stb
a 3 a settlers sorozat csúcsa,megmaradt minden ami jó,és kivették a körülményes útrendszert,meg a röghözkötött hadseregszervezést,és modern jobb! alapokra helyezték,ez az én meglátásom -
VGQ #14 Akkor te nem játszottál a 2. résszel!!!!
Annyira istenkirály hogy csak na.És nagyon állat mikor ott ülsz a monitor elött és lerágod a fogadat azon,hogy nyer-e a katonád vagy sem.Esetleg szétvered a billentyüt mikor látod,hogy egy ugyanolyan bronz kati már a 4. katonádat veri vissza az 5 fös hadosztálybol.
Szal neke ez nagyon hiányzott a 3. 4. részböl:((
A gazdaság tényleg megmaradt,de az utépités akkor is hiányzik,mert az volt a feeling,hogy a mukik,csak 2 bot között nyargalnak,és ugy cipelik a comut.Ezért volt más a settlers mint a warcraft 1-2 vagy a red alert anno.
Meg a lényeg,hogy nem volt az,hogy épitek kastélyt az ország szélére és akkor az 80%-ban megvédi azt a részt,mert az országok összeérésekor neki is hasonlo háziko lehet max a határon.
Ez sajna nagyon elromlott mivel össze sem kell érnie az országoknak,csak elindulok 2000 katonával oszt helo.Semmi országhatár probléma,csak elindulok,és akit eloszr meglátok azt lenyomom.Szerintem semmi izgalom nem volt már benne.Lapos lett valahogy.
ÉS szerintem az eladásokat nem kellene nézzed,mert mikor kijött az 1-2 akkor a játékok még igencsak gyerekcipöben jártak!!!És a 3-4. résznél már azért jo pár százezres(millios esetleg) játékoskörnyezet volt!!(Ha csak MO-t vesszük) -
#13 gazdaság pont ugyan olyan részletes volt,a harc elég bugyuta volt 1-2ben,sztem sokkal jobb a 3-4,és az eladások is ezt bizonyítják :-D -
#12 Igazából az 1, 2. rész megoldásait kéne átültetni az 5. részbe, felturbózott grafikával.
Sajnos a 3., 4. rész már poros nyomába sem ért az első 2 résznek.
Hiányzott belőle a :
- Útépítés
- Részletes Gazdasági Managment
- Harcnál a véletlen faktor
- Maga a Feeling -
#11 3. résszel mind a mai napig kenem bluebyte neten,szal sztem elég jó lett,inkább a 4dik rész volt ami nem tetszett annyira,mert azt olyan bugosan adták ki,hogy az vmi borzalmas
úgy látom,ha kijön az 5 vehetek vmi új atomerőművet btw ^^ -
#10 Pontosan, ez nem tetszett nekem se.
A 3.rész "várkráftos" lett, amit sokan útálnak. -
VGQ #9 Hát elmegy.A grafika király,de nekem már a 3. rész elvette a kedvem tölle.Sztem ott elrontották,hogy nekünk kell irányitani a katonákat.A settlersben az volt a poén,hogy halálra izgultad magad,hogy a véletlen mit hoz,és hogy az ellen bronzharcosa szétveri a te aranysapisodat:)
És ez már teljesen ujj vágás.Már sehol sincsenek a megkedvelt aranyos rajzfigurák:(
-
#8 ÁJJJJJJ DE BRUTKÓ!!! -
gtom #7 elég szarul néz ki :) -
#6 ebböl már ennyi rész van? -
#5 remélem nem "craft" osítják tovább (SerfCraft)