726
Settlers 5 - Heritage of Kings
-
Thanatos #366 hát lanba itt max magamal tudnék jáccani :P
nah mind1 magyarul neten nem :( -
CéZé #365 Lan-ba igen -
Thanatos #364 -
Thanatos #363 tört settlers 4 megy neten? :) -
#362 te sem gondolhatod komolyan okoska hogy a fikázoknak kulon topic kell!ha ez a jatek neked jelent barmifele kihivast akkor inkább neked kéne uj topic,"10év alattiak akik szeretnek szines képernyon klikkelgetni unalmukban" cimmel. -
#361 akkor nem töltöm le -
CéZé #360 Számomra a Settlers a következöt jelenti :
-Pepecselés a gazdasággal
-erdész-favágó-fürészmalom
-gabonafarm-malom-pékség, disznófarm-hentes
-bányák-vasolvasztó-fegyverkovács-kaszárnya
stb...
Ez Settlers
Ehelyett mitkaptunk Settlers 5 néven?
3 játékból összeszedett ötleteket, csili-vili grafikával,teljesen lebutitott gazdaság, mindent kiöltek belőle ami naggyá tette az elődeit.
Én még a topik címéből is kivenném a Settlers nevet :)
Ami még érdekes, hogy a BBGC-n az Angol és Német szobákban is tömeg van a S4-nél.
Tehát akik itt fikázták szerintem jogosan tették.
-
#359 Ha letöltötted, és nem tetszik, akkor ugyebár van ott egy bizonyos "uninstall THE SETTLERS - Heritage of Kings" felirat. Bátran klikkelj rá. Viszont ha nem találod (alacson IQ-dra való tekintettel), ráadásul unatkozol, nem biztos, hogy az a megoldás, miszerint ráérő idődőben itt köpködöd a játékot. Csinálj inkább egy "Settlers 5 - Heritage of Kings-et FIKÁZÓK" TOPIC-ot (bár azt nem nézem ki belőled, hogy képeslégy e bonyolúlt műveletlre, szólj szívesen segítek) és járj oda. Én biztos nem leszek fellelhető azon a környéken. Baromian tetszik, hogy itt ugatják egyesek a játékot, de értelmes hozzászólást, mi reálisan összehasonlítaná az elődökkel még keveset olvastam. Ha nem tetszik, mutatsd meg, hogy mekkora "ÁSZ" vagy és csinálj jobbat.
Kihez szóltak a fenti sorok?
Ezt mindenki döntse el önmaga. -
#358 Thx. Elég jónak tünik, bár énis szerettem a klasszikus settlers-t. Azért rásasolok erre is este, még jó is lehet. -
#357 ezt is a 3d-vel cseszték le :( -
Spunge #356 A settlers 5 nem ijen filinges elmveszheto jatek
a elozo darabok jobbak voltak -
CéZé #355 Itt találsz. -
#354 Tegnap majdnem letöltöttem, csak haver volt fent a szerveren az accommal, de úgy látom meggondolandó a dolog.
Néhány shotot tudtok nyomni? Kiváncsi lennék legalább a grafikájára. -
#353 Látom mindenkienk tetszik ez a játék! :) Kíváncsi leszek, hogy el e adnak ebből anynit, hogy esetleg egy Settler 6 fejlesztésre elég legyen! És ha lesz 6, akkor milyen irányzatba foglyák folytatni a fejlesztést? -
#352 ez szörnyu sracok,annyira vartam egy jo stratégiát és erre ez....
lerakom a házat,parasztot gyártok,katonat gyartok és kuldöm vhova és ennyi.anno a jatekosnak kellett felkutatni a nyersanyagot most bae...
mintha hülyegyerekeknek meg 5éveseknek készult volna:( -
#351 Csatlakozom az előbbi hozzászólóhoz! Ez a Settlers 5 egy undorító darab!
Az igazi Settlers stílus, hangulat, egyediség és grafika szempontából a Settlers 2! De az ujjítások nekem a Settlers 3,4 ben teccettek! De ott már ugye az igazi egyediség már nem volt meg!
Pl: úthálózat, szamarak hogy gyorsabban hordják a cuccot a zászlótól -> zászlóig, katonák tuningolása és az egész katonákat egyszerre behívni és így tovább!
És ez meg...!?!?!
Szar. Nagyon Lassú és elég War3 beütésű (DE MINEK!?),hogy már itt van egy "hős" vagyis egy vezér!
2CD de minek?! 1 Nemzet van, gagyi és nem jó! :)
Ez a Settlers 5. Én inkább a Sett 4 el folytatom Neten!
Aki leszedi az csalódni fog, aki még meg is veszi az vessen magára! -
#350 Aha ok. -
Thanatos #349 nah kiproibáltam énis..., hát ez tényleg a settlers név meggyalázása, del..., teszem fel inkább a settlers 2-t újra -
Thanatos #348 ezt mondták elötted is páran de akkor meg erösködtél hogy ez jó csakazértis :P -
#347 Hat engem nem fogott meg. Harmadik palyan vagyok es semmi ujjat nem tud mutatni.
Nem melto a Settlers nevhez. -
Grusi #346 Ha nem Settlers lenne a címe, talán tetszene. Viszont akkor meg nem játszanék vele. Micsoda paradoxon. -
Thanatos #345 maximálisan egyetértek -
#344 csak azt az egyet nem fogom sohasem megérteni, hogy szerintem kurvára egyértelmű, hogy olyan stratégiát, ami gyors, ütős, mint a war3, senki sem fog sohasem tudni csinalni, mert kurvara azon bukik egy jatek vagy el, hogy menyien jatszanak. na most a blizzardnak nincs ellenfele. ha olyan mint az aoe, akkor szinten nincs, mert pont most jn az aoe3. egyetlen egy dolog hianyzik, az a regi settlers, k&m fele jatekok. knights and merchantsal nagyon sok ideig jatszottam, iszonyuan tetszett, meg is van eredetiben. Miert nem tudtak megcsinalni ugy? Ez a kicsi ebobl is abbol is, semmi ertelme, csak penzt es idot dobtak ki az ablakon. -
#343 Filelist(torrent)
Wandoo (ha még biznak benne)
Elitetorrent -
#342 Olvass vissza szerintem elég sok minden le van irva hogy milyen. -
#341 ki töltötte le?
érdemes letölteni? -
Tockos #340 mindenki valahonnan letolti ezt a játékot ,de honnan lehet letolteni azt szeretném megtudni ? -
#339 Tenyleg nem a megszokott Settlers...inkabb War3 es AoE beutes :( -
#338 Akkor milyen...? -
#337 The_Settlers_Heritage_of_Kings-RELOADED.torrent -
Spunge #336 EZ NEM SETTLERS 5 EZ VALAMI SZAR
Elbasztak az agesz jatekot
nem settlers 5 nevet kellet volna adni a jateknak
mert semelyik settlers nem ijen kozel nem ijen -
#335 Most mosd azt hogy ugy nem lehet. -
#334 látom valaki most szökött a nagycirkusz bohócképzőjéből, egyébb értelmes ötlet? esetleg valakinél hasonló jelenség. -
#333 Fogjal egy karjokat es ott a hol a lo van rakjal mas szint. Mondjuk ez problemas lehet ha helyet valtoztat a lo de van erre kulon tisztitoszer. -
#332 Ő megszereztem a gamét, eddig az összessel nyomtam most feltelepítem az 5-t és hát eléggé össze vissza vannak a szinek mintha mindennek a komplementer színét adná ki és hát a lovak lilák meg ilyen apróságok vannak, ha valaki tud rá megoldást, az privibe vagy ide megírhatná
köszöntem. -
CéZé #331 single - custom az itteni pályákban hogy tudom életre kelteni a barátokat és ellenfeleket ?
-
#330 Menj vissza a főmenübe -
#329 ...avagy majdnem kentaur -
#328 hát
ez egy aoe.
nem settlers
ettol meg lehet jo, csak ez csont aoe. -
CéZé #327 Biztos melege van szegény pacinak, ezért bedugta a sziklába :)