Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként oda lehet jutni simán nincs elzárva.
Next PC upgrade: 2022
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
DE vegre angol verzio kinntvan!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
fene egye meg.
ezt már nem az a Settlers, ami volt.
<#szomoru1>#szomoru1>
+, hogy nagyon hangulatos, mind a zene, mind maga a játék.
sajna a kártyám miatt 1-2 effektet nem tudok bekapcsolni.
de enélkül is szép.
Helias -t, hogy kell kiszabadítani ?
nem tudok sehogy az ellenséges város közelébe menni.
seregemben megvan a min 3 teljes egység, amit kér; sõt ...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
RwEngineStart()
ezt irja ki miert csinaja ???
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Föleg,hogy most találtam meg,hogy a törpe ficko mennyi mindenre jo a robbano bigyojával.
Utat lehet törni rejtett kincseket lehet találni,és a betemetett bányákat is ki birja "nyitni"
Ezek iszonyu jo dolgok.
Söt Erek bával az imént legyilkoltam egyszerre 25 katonát😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Igaz a törp is elég jol nyomja,de azért nem annyira😊
Meg az a bárdos ficko sem annyira rosz.
Az ijász elsö képessége szart sem ér sajna,ugy ahogy öcsikének a 2 szélsö😞(
Szal ahelyére lehetne valami értelmesebb.
lehet neked hihetetlen de hétfõ óta erre a játékot vadászom 😊
három nap alatt sikerült is leszedni kb 61%-ot (törölték),
ma estére végre lejött a 2.1 giga átlag 15K sebességgel (jövö hét közepén meglesz az eredeti is németbõl).
ugye ezekután megbocsátod hogy nem a bittorent mûködését fogom a fórumon keresztûl magyarázni hanem inkább játszanék.
elöször is ezt ajánlom,
utána ezt,itt van minden ami neked kell(remélem), végül pedig ezt, itt van hõn áhitott játékod is>>>Games>PC>Die Siedler 5 Das Erbe der Koenige b...
amugy bittorent leirás a bithumen.tx.hu -n asszem ott mondanak eltöltési helyet is...
az emg hogy nem válaszolnak két óra alatt nem csoda, nem te vagy a világ közepe, nem tom feltünte...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
most ez milyen verzio? 😊)))
ezt az oldalt lesem 0 némettel a hátam mögött,
http://dbtf-ws.ath.cx/tracker/details.php?id=69
ott kattintok a felsõ részen leszedem azt a linkszerûséget, aztán semmi, nincs valamerre egy torrente progi vagy azt honnan lehetne leszedni.?
nézzük az installt 😊
hát egyelõre nincs kód a rarhoz
ezt leszedte valaki? most ért le és jelszót kér a rar 😊))))))))))
Link jöhetne tényleg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
4 nap alatt sikerült😊)
Egyébként rájöttem,hogy torrentet csak ugy érdemes használni,hogy egyszerre több dolgot töltesz igy ki tudod használni az egész sávszélességedet.sajna ha csak 1 valamit töltök akkor szar az egész.