Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
nem mintha érteném bármelyiket is 😊
jó lenne tudni lesz e magyar mert akkor azt venném meg 😊
23.-án fog kijönni a teljes? <#rolleyes>#rolleyes>
Addig egy gyorstalpaló németre befizetek 😄
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
de van két dolog ami nem teccik:
1. földbõl nõ ki az épület
2. video végén 2005 február van írva
nem e hónapban jön ?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És a fõépületben 5 fokozat van azt hiszem az adóra, akkor már érthetõ 😊
Ti minden házat feltudtatok építeni? Én az utolsó kettõt nem... egyenlõre
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nem ír ki vmit, ha letelik a 120 mp ??
Meg még sokminden nem világos, talán mert nem tudok németül, de próbálkozok 😊
Fent középen van egy sárga kör és 120 mp-ként újra és újra számol vmit, csak nem tudom, hogy mit <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár igazán csak 1el és 2vel jáccottam!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ugrott a nagylétszámú sereg? 😞((((
vagy a regedit be is berakja ? hova ? mitcsinajak ? 😊 valaki HLP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Jimi Hendrix
Lene egy kérdésem, aki már játszott vele, bár lehet más is tudja. Itt a képen a térkép mellett látszanak az adatok és van egy olyan, hogy 14/75, ami emberek létszámát mutatja. Az lenne a kérdésem, hogy vmivel felvittem 125-re, de nem tudom melyik épülettel, vagy magától nõt meg és az a max? <#confused>#confused>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
ugyanis az én gépemben ati9600xt van és fatal error
a fiaméban ti4200 és szépen megy
ez mitõl lehet? nem tudom elindítani a német demot
Jimi Hendrix
najó nem de kutyából nem lesz szalonna..., ha a 3. után jónak látták hogy igy fejlödjön tovább nem msot fognak viszatérni az 1-2höz...
bár igaz az átlag iylenel nem jáccik, bár lehet mégis mivel azért csak csak sikerült anyit eladni hogy köv rész is legyen 😊
de szvsz hiába kérnék páran nem cisnálnák meg sokan meg nem kérnék az tuti...