726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Ombika
    De az angol van mar nektek nemde?
  • Thanatos
    egyetértek csak akkor ne a settlers nevet bigyeszék a game elé... :(
  • Promi #324
    Help valaki!
    Elso palyan mindent megcsinaltam, szabad a kapu, de ha atmegyek rajta, akkor vege a mapnak, es nem enged tovabb.
    Nemnagyon ertem az angol szoveget, mit kellene meg csinalni.
  • grebber
    Nincs mit mondani szép átlag stratégia.Egyszer végigvihető.
  • Johnny23
    PC Dome magazin tesztjébe azt irták,hogy nem hittek a szemüknek!! (pozitiv értelembe)

akinek már megvan mondhatna még a gammáról!!
  • Spenser
    upszli mégse de azért kösszi :)
  • Spenser
    Hi skacok kellene nkem a köv fájl :
    rld-se5a.r01
    Kösszi...
  • Ombika
    1 baj van muszaly haladniuk a korral hisz ez az elvaras mindehol,most van kivetel 1% de ugyse azoknak az igenyeit fogjak kielegiteni ez varhato volt! TEhat ilyennek kell lennie en aztmondom!
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Hát nem is tudom. Olvasgatom a hozzászólásaitokat és részben egyet értek veletek, részben pedig nem. Szerintem igaza van annak, aki úgy gondolja, hogy a játék küllemme, menete teljesen más, mint az előző részeknél megszokott volt. Ellenben nem biztos, hogy ez baj (szerintem). Én tegnap este telepítettem fel a gépemre és kimondottan tetszik, amit eddig láttam (volt vagy 1/2 3, mire lefeküdtem). A garfika (full felbontásban fut nálam) egészen tetszetős az elmúlt részekhez képest. Az eddig megszokott szegényes zoomolás itt kimondottan jóra sikerült. Az épületek kidolgozottságával sincs semmi bajom. A táj "él és lélegzik". A történet, amit e csekély idő alatt láthattam érthető. A hangok sem rosszabbak, mint bármelyik eddig hasonló kategóriát megélt játékban. Hogy nem hasonlít az előző részekben jól bevált (???) játékmenethez és látványvilághoz? Bizonyos, hogy baj? Szerintem még egy kis időnek el kell telleni (játékkal), mire erről objektíven (és akkor is a saját szánk íze szerint) véleményt fogunk tudni alkotni. Szóval természetesen nem baj, ha lehúzzátok, de biztos, hogy igazatok van?
    Természetsen ez csak az én véleményem volt, amit senkire sem szeretnék ráerőltetni.
    Bye all.
  • Sheltem
    Nem lesz ez rossz játék. Még ha War3 / AOE beütésű akkoris jó, rágóta nem volt már profi cucc abban a témában sem. Várjuk a véleményeket
    (én ma este próbálom ki).
  • Sephi
    Hagyal mar ez nem lehet rosz gama. Uncsimnak nemetbe megvan es aszonta nem tudott leszalni a geprol.
  • Nadi
    Mindenki szerint szar a gém mert én most kezdtem szedni???
  • Re-tech
    Settlers van feeling nincs!
    Inkább annak örülnék, ha a 4 elindulna és nem lenne fatal error!!!
  • CéZé
    Játéknak jó, de Settlersnek pocsék:)
    De legalább elindul :)
  • Sephi
    Miert nem jo?
  • CéZé
    Ja, de minek :)
  • Sephi
    Azt toltsuk!
  • toMpEr
    The.Settlers.Heritage.of.Kings-RELOADED
  • robotnyk
    2
  • Sephi
    Ejjen ejjen megjelent :D Ket Cd... lehet harom.

The Settlers: Heritage of Kings (c) Ubisoft VENGEANCE 100x15 MB 9.8
  • toMpEr
    [SEARCH] The_Settlers_Heritage_of_Kings-VNGCLONE got released 53m 30s ago [ GAMES / VNGCLONE ]
  • ZsirosKenyer
    énis teszteltem a demót és elég ratyi:( mármint ne értsétek félre maga a játék nem rossz, de ez nekem nem settlers :( Hogy miért nem azt remekül megfogalmazták már az elöttem szólók
  • Serpa
    nekem demo alapján is teccik.

szóval várom az angolt.
  • Botond #303
    mi ez a lappangás itten?:-D beírok egyből itt terem minden settlers fanatikus?:-D
  • CéZé
    csak mintha attól várnád hogy jobb lesz :)
  • CéZé
    nem :)
  • Serpa
    ezt írtam volna ?!
  • CéZé
    mér az jobb lesz mint a német? abban lesznek erdészek,disznófarmok,szerszámszámkovács,stb stb stb ?
  • Serpa
    még nem jött ki az angol verzió.
  • Botond #297
    ennyi vót?:-o
  • ctrlH
    Igazatok van, ez egy szokasos RTS csak a neve settlers.
  • magus
    pedig teljes mértékben felesleges, a war3 mindig is a kiraly marad, ha olyat akarnak csinalni, akkor el se kellene kezdeniuk. En imadtam pepecselni a settlersben, nemtom miert kellett elbaszniuk
  • KG21
    hát igen, én anno nagyon sokat settlers-eztem, először még amigán, majd az összes résszel játszottam elég sokat, és nagy csalódás ez az 5. rész. Milyen már, hogy egy rohadt farmmal meg van oldva az élelmezés? Régen egész élelmiszerhálózatot kellett kiépíteni, most meg elbagatelizálták teljesen ezt a részt. De a hátárvonalak kitolása őrtornyokkal, és hasonló, a settlers-t különlegessé tévő dolgokat felejtettek el :(
  • Petko
    Én csak demot néztem, de szintén véleményem az hogy ez olyan settlers amiben semmi settlers nincs. Úgylátszik szabványosítják a játékokat, és mindent Warcraf 3 ra kell átalakítani.
  • VGQ
    Na készen vagyok ezzel a szarral,ugyhog ytörölhetem is le.NEm nagyon éri meg a szofecsérlést:(((
    Csak egy tucat rts.Semmi settlers-es nem maradt benne:((
  • VGQ
    Az a baj,hogy hiába csinálsz meg egy küldetést a faluknak városoknak az esetek 70%ában semmit sem segitenek!!
    És ez rohadtul rühelni valo!!:((
  • VGQ
    Én ugy vettem észre,hogy sérülnek ugyan ugy a katonék,csak gyorsabban gyogyulnak.

Egyébként lehet neked van igazad:))
    Bár az tök genyoság a géptöl,hogy direkt elöre megyek mindenkivel 1 osztagra,hogy a pap el birjon venni egy másikat erre 100%os biztonséggal fogja valaki tutira meglöni,hogy abbahagyja a convertálást:((
  • VGQ
    Én már az utolso elöttin.Sajna már nincs nagyon kedvem szenvedni vele:)))
    Meg utálom azokat a küldiket amikben kell épitenem jo sok egyforma bizét a gépnek és akkor neki jo lesz.
    Most pl kell valami fickonak 6 ház.
    Felépitettem eddig kb 40et körbe a városa körül és semmi.szarik elfogadni azt a 6ot:(((
    Most ez elég szar map,mert csak 125ös limitem van,ugyhogy abbol futja kemény 4 osztag harcosra ami arra elég,hogy kitöröljem a seggemet.4 torony lö egyfolytában,és 1et nem birok leszedni belöle:((

De már csak azért is megcsinálom,aztá letörlöm a genyoba:))
  • grebber
    Én játszok vele 5.pályán avygok.
  • Breki33
    Én most szedem, de igazából a Cossack-ot várom.