Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ki se kapcsolom a gépet míg le nem ér 😊
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
végigjátszottam a demot, de semmi köze a settlers sorozathoz 😞
akkor már nem is kell
fúj
nekem a settlers2 teccett a legjobban
És van ám olyan, hogy fûrészmalom továbbra is, nade!
Közvetlen farönkbõl lehet házat építeni (mert a középkonzol raktár meg ám szarik arra, hogy deszka vagy farönk), a fûrészmalom csak arra van (mindamellet, hogy nagyon szépen zakatol), hogy fejlesztésekre kattingassál benne. És az összes többi feldolgozó épület is hasonló elven mûködik.
Az az érzésem, hogy a Bluebyte nem tudta mi volt a jó a játékában...
Egy játékkal kevesebb 😞
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ennek a játéknak a néven és a fejlesztõ cégen (Bluebyte) kívûl vajmi kevés köze van a Settlershez.
A képek nagyon szépek, nagyon faszányosak, csak a baj az, hogy a játék erõsen Age of (vagy nem tommi) alapú lett.
Azért még a Sett. 4.-ben is legalább a kibányászott nyersanyagokat el kellett szállítani vhova (ugye vagy feldolgozó üzem, vagy raktár).
Na itt ilyen nincs. Ha a csicskaparaszt kitermel a bányából 3 követ, akkor megjelenik a feje fölött a +3 és csókolom, beírodott a középsõ-konzolban látható csak számokkal jelölt raktárba, de nem visznek semmit sehova!!
Geológust meg ilyeneket faszba nem láttam, favágó is csak annyi, hogy a parasztot rákattintom a fára oszt csókolom (nem ám, hogy favágó bódé...:-/
Akik azt várják, hogy olyan lesz, mint az 1-2 az tegyen le róla, mert hacsak Ti meg nem írjátok, itt már nem lesz a klasszikus értelembe vett Settlers.
Már unistalláltam a demót, de még tisztán dereng, hogy a létszámot lehet növelni mégpedig úgy, hogy van egy épület, aminek kell egy épületalap. Nem lehet csak úgy felhúzni bárhová. Ilyen épület-alapból több is van a pályán, semleges is, meg van az ellennek is (amirõl csak az épületet lehet lerombolni, az alapot nem). Ha arra felhúzot az adott kéglit, akkor nõ a max létszám, nekem asszem 250 volt, amikor meguntam ezt 200 katonás, legyakok mindent, de nyersanyag amit az ellen kitermelt és felhalmozott a zászlókkörül/raktárban azt nem kapok...
Áhh szar lett az egész...totális csalódás...Age of Settlers 😞
Zombi
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
honnan tudom letölteni?
nekem mind1ik része tetszett
remélem ezis olyan jó mint a többi
Hm, ha már kintvan a teljes verzió, akkor lassan ideje letölteni 😊)
Megnézetem haverommal, hogy fent van-e már 😊
Kár, hogy még csak a német jelent meg ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB