Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cyborg.try.hu most csinálom settlerses részt, aki akar segíteni, az irjon [email protected]
Bizony nagyon tuti lenne az a grafika amit Grebber mutatott és az a játékrendszer amit VGQ is favorizál találkozna. Van olyan barátom aki még mindig a Settlers-szel (az 1.-vel, hiszen annak még nem volt száma) játszik, ez a srác egy derék kõmûvesmester és egyébként nem szereti és messze kerüli az ámítógépet, de ha hozzáfér a gyerekeitõl órákat képes nyomulni a gamával (hogy érzékeltessem a dolog hangulatát😊). Egyszer mutattam neki a 4.-t, hogy lásson egy sokkalta szebb kivitelü verziót is, hát nagyon nem tetszett a pasasnak, azt mondta rendezetlen dzsumbuj az egész, meg miféle dolog az hogy a birodalom határától messze lévõ ellenfelet meg lehet támadni, meg hol vannak az utak, meg ez nem Settlers hanem valami "idétlen" harcos játék. Szvsz. a dolog eredeti lényege az indirekt irányítás , a gamer feladata a rendszer felvázolása és tervezése volt és külön tetszett az, hogy a határmenti csaták fõlegesen a katonák kedvétõl függött, ami meg persze a gazdaság állapotától. Bizakodjunk, lehet az 5. visszatér a hagyományhoz?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Szal a lényeg nekünk nem tetszett a 3.-4. rész.Mert nekünk a véletlen volt benne a jo.És a poén az idegrágásra.
De reméljük ez a rész ismét hü lesz a nagy névhez és visszaszerzi azt amit a 4. rész igencsak elrontott sajnos😞
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nem mondom,hogy tökéletes volt az 1-2,de azoknak volt nagybetüs HANGULATUK.Sajnos 3-4 részre már elvesztette ezt.
Igaz én nem vagyok akkora rajongo mint te(1 sincs meg eredetiben) de azért nagyon szerettem a gamát.Söt kb 5 honapja toltam végig ujra a 2. részt(már vagy 20x)!!Az a nagyon fain gama!!!Tök jo,mert nem kell ott ülj elötte,hanem közben végezhetsz más dolgokat is.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
és itt van pár gém amivel sose játszottam :-D
a 2ben pont az volt a nevetséges,hogy 4 féle csata animáció volt,és már az animáció második fázisában lehetett tudni,hogy kinyer
a 3-4ben is a fõ hangsúly a gazdaságon van,ha nem termelsz elég vmit,ha nincs elég szállítód,ha ez vagy az nem klappol az iparodban/mezõgazdaságodban akkor nincs 2000 katonád,és nem tudsz lerohanni senkit,és külhonban csökken a katonák ereje,így ráadásul aranyat is kell felhalmozni(3ban),hogy támadni lehessen,különben az ellen hazapályán fele akkora sereggel szétkerget stb stb
a 3 a settlers sorozat csúcsa,megmaradt minden ami jó,és kivették a körülményes útrendszert,meg a röghözkötött hadseregszervezést,és modern jobb! alapokra helyezték,ez az én meglátásom
Annyira istenkirály hogy csak na.És nagyon állat mikor ott ülsz a monitor elött és lerágod a fogadat azon,hogy nyer-e a katonád vagy sem.Esetleg szétvered a billentyüt mikor látod,hogy egy ugyanolyan bronz kati már a 4. katonádat veri vissza az 5 fös hadosztálybol.
Szal neke ez nagyon hiányzott a 3. 4. részböl😞(
A gazdaság tényleg megmaradt,de az utépités akkor is hiányzik,mert az volt a feeling,hogy a mukik,csak 2 bot között nyargalnak,és ugy cipelik a comut.Ezért volt más a settlers mint a warcraft 1-2 vagy a red alert anno.
Meg a lényeg,hogy nem volt az,hogy épitek kastélyt az ország szélére és akkor az 80%-ban megvédi azt a részt,mert az országok összeérésekor neki is hasonlo háziko lehet max a határon.
Ez sajna nagyon elromlott mivel össze sem kell érnie az országoknak,csak elindulok 2000 katonával oszt helo.Semmi országhatár probléma,csak elindulok,és akit eloszr meglátok azt lenyomom.Szerintem semmi izgalom nem volt már benne.Lapos lett valahogy.
ÉS szerintem az eladásokat nem kellene nézzed,mert mikor kijött az 1-2 akkor a játékok még igencsak gyerekcipöben jártak!!!És a 3-4. résznél már azért jo pár százezres(millios esetleg) játékoskörnyezet volt!!(Ha csak MO-t vesszük)
Sajnos a 3., 4. rész már poros nyomába sem ért az elsõ 2 résznek.
Hiányzott belõle a :
- Útépítés
- Részletes Gazdasági Managment
- Harcnál a véletlen faktor
- Maga a Feeling
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
úgy látom,ha kijön az 5 vehetek vmi új atomerõmûvet btw ^^
És ez már teljesen ujj vágás.Már sehol sincsenek a megkedvelt aranyos rajzfigurák😞
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<2004-03-29 @ 19:07 - ZeroCool>2004-03-29 @ 19:07 - ZeroCool>
Nocsak. Az elmúlt 20 év egyik legismertebb játéksorozata folytatódik. A francia illetõségû Ubi Soft épp most jelentette az örömhírt a GameSpot csapatának. Lássuk mit tudunk:
A sorozat elsõ olyan játéka lesz, mely teljes 3D-ben pompázik. Egyelõre még nincs pontos címe, de ,még ez év végén tervezik a megjelenését. "A negyedik rész megjelenése után, a visszajelzésekre hallgatva egészen új irányvonalat vettünk. Úgy véljük sikerült valóban újat alkotni, melyet kedvelni fognak a játék eddigi és leendõ rajongói" - mondta Benedikt Grindel, a Blue Byte producere. Az elsõ képeken látszik, hogy komoly változások vannak 😊
Info : Gamestar!
Next PC upgrade: 2022