726
Settlers 5 - Heritage of Kings
-
CéZé #86
ez mitől lehet? nem tudom elindítani a német demot -
Alblink #85 Moandom magamba mivel is jatszak de jo lenne valami jo strategiaval nyomni erre latom van mar s5dem szerintem erdemes kiprobalni 400mb.ja es szar nemet. -
antijedi #84 nalátod!! -
#83 mit ?
-
antijedi #82 nah ezé mondom hogy más a logika..., már te se érted :P -
#81 utak nélkül végülis kötetlenebbül tudnak mozogni hű alattvalóink, settlereink.
:) -
antijedi #80 de az utak feltétel ehez :PPP
najó nem de kutyából nem lesz szalonna..., ha a 3. után jónak látták hogy igy fejlödjön tovább nem msot fognak viszatérni az 1-2höz... -
#79 nem abban bízom hog yvisszahozzák az utakat hanem ,hogy ez a rész jó lesz -
antijedi #78 arról nem is beszélve hogy ezt szerintem nem lehet patchként nagyon megoldani..., mert teljesen más logikára épül a két játékfajta... -
antijedi #77 de nemfogják mert a "vásárlóerőnek" vagyis az átlag amcsinak az má tú bonyorult szeirntem...
bár igaz az átlag iylenel nem jáccik, bár lehet mégis mivel azért csak csak sikerült anyit eladni hogy köv rész is legyen :)
de szvsz hiába kérnék páran nem cisnálnák meg sokan meg nem kérnék az tuti... -
#76 ha sokan kérnék, lehet patch formájában megoldanák ... -
antijedi #75 hát utakat tuti hogy nem hozzák vissza, abban kár reménykedni szvsz... -
#74 jaja az volt az egyik jellempontja a játéknak.. mindensetre én bítom ebben a részben -
antijedi #73 amugy az utakat volt igazán kár kiszedni, az volt az igazi settlers fíling :P -
antijedi #72 jah egy és kettő volt a király, de szvsz aki már azokat nyomta megszokta a többit is a kedvükért ugy a szivükhöz nőtt :) -
#71 Úristen de imádtam az I et.. de a kettőt is nagyon szerettem.. a többi gagyi volt......szerintem -
#70 én meg a fullt -
#69 gamestaron kinn a német demo.
én megvárom az angolt.
:) -
antijedi #68 pedig settleresek sokal de sokkal elöbb voltak...
és settlerst meg az szereti igazán aki már az egyel is jáccot , az szvsz soha nem felejti el :) -
#67 hat nemtom, szerintem knights and merchants mindig is verte a settlerst:) mondjuk en a settlerst lattam kesobb, de k&m jobban belopta magat a szivembe -
CéZé #66 Ebből is lesz magyar verzió mint a 4- ből ? -
#65 megjelenés előtt kidobnak egy demot. -
#64 na már alig várom :-) -
#63 Remélem is. -
CéZé #62 szülinapomra meg is lepem magamat vele :) -
#61 arany lett.
nov. 23. -án jön. -
Jimmyke #60 Na hagy örüljön a nép :)
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3536 -
Jimmyke #59 Na azt meglessük! Majd fölrakom a linkjét a sok lusta kedvéért ) -
#58 Gamestaron videó. -
#57 HUH!! de soka lesz meg karacsony! :(( -
#56 Hát itt arról beszélünk hogy ne halasszák 2005-re , elvileg idén karácsonykor jön. -
#55 Nagyon cool-ok a kepek! de mikor jelenik mar meg? en is nagyon varom!! tetszik az uj design! -
#54 Képek -
Christian #53 énis... -
#52 Remélem nem halasztják át 2005-re.
-
Christian #51 Üdv!
Csináltam egy oldalt: http://settlers.uw.hu
Még nincs teljesen kész. Segít vki?
Üdv
Tyon -
#50 Képek.
1.2.3. -
#49 ÁÁÁ tök szar szerintem. Mért nem maradtak a jól bevált karikatúráknál ? Olyan aranyos volt, és direkt azért volt jó, mert nem annyira "igazi". Most meg elbasszák azzal a játékot, hogy a "valósághű programok" kategóriájába sorolhassák végre a Settlers V-t. Szomorú vagyok ... szvsz az első vagy a második rész volt a legzsírabb ... aztán már nem volt túl zsíros, de még mindig jobban teccett mint más RTS. Na mind1 ... saját vélemeny ... nem megkövezni ám érte :) -
#48 Új movie a hardwireden. -
#47 Képek nem tom voltak-e:
1.2.