Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és settlerst meg az szereti igazán aki már az egyel is jáccot , az szvsz soha nem felejti el 😊
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3536
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Next PC upgrade: 2022
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Csináltam egy oldalt: http://settlers.uw.hu
Még nincs teljesen kész. Segít vki?
Üdv
Tyon
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Birdy, 13:03 - Játék: RTS
(GamesWeb) Meglehetõsen hosszú kézikamerás bemutatófilm a Settlers: Heritage of Kings-bõl, egyenesen a Game Convention-rõl. Ennek megfelelõen a magyarázat német nyelvû, de szerintem érdemes megnézni, mert elég sokat mutat a játékból, amely egyre inkább felveszi egy szabványos fantasy RTS formáját. Nagyon jó a dinamikus idõjárás megvalósítása. Elkezd esni a hó, szépen lassan folyamatosan behavazódik minden és befagy a folyó is, amelyen aztán már át lehet kelni. Nagyon profi megvalósítás!
info: Hardwired
Szedjétek le a trailert a Hardwiredrõl szerintem fasza.
Ja és lehet már voltak a Hardwireden van 6 kép érdemes megnézni õket.
Birdy, 14:26 - Játék: RTS
(BluesNews) Barny jelentkezik a frontvonalról: A Pixelrage román gamersite interjút készített egy meg nem nevezett Bluebyte-os emberkével, és alaposan kifaggatták a Settlers: Heritage of Kings c. játékról. Az új esszenciális infók:
A játék 2004. karácsonyakor debütál, a hivatalos honlapot jövõ héten indítják be. A fejlesztés 2002 elején kezdõdött.
Publikus bétateszt nem lesz, a fejlesztés idejére összehoztak egy "all-star" csapatot, amelynek tagjai között a Settlers I-IV fejlesztõ is megtalálhatóak.
A játékban ezúttal nem a logisztikával való törõdés lesz a fõ feladat, hanem az egységek és épületek menedzsmentje.
A multizás LAN-on és interneten keresztül lehetséges, illetve tervbe van véve egy ladder system kiépítése is.
A fejlesztõk szeretnék visszahozni a korai Settlers részekre jellemzõ humoros elemeket.
info: Hardwired
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2008/Settlers%205%20E3%20Video%20
Helyes! Remelem nem ugy vegzi mint a Lords of the Realm sorozat, amibol az 1-2 istencsaszar volt, a 3. meg olyan amilyen...
Sztem akkor jo 1 strategia, ha a gazdasagra eppugy kell koncentralni mint a harcra, nem csak 1ikre, vagy csak masikra. De az ilyen ritka mint a feher hollo, ma csak az 5 perc alatt lenyomhato szarokat nyomja minden fejlesztoceg 1000rel.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Birdy, 16:35 - Játék: Stratégia
(Gamespot)
Barny: Az anno az SVGA grafikát elsõk között alkalmazó Settlers-tõl kezdve jókora utat járt be a sorozat a most következõ, ötödik részig. A BlueByte immár lényeges változtatásokat eszközölt a játékmenetben, de a céljuk továbbra is az maradt, hogy a S:HoK világa megmaradjon "középkorinak", és ne fantasy univerzum benyomását keltse.
A legfontosabb egységeink ezúttal is a jobbágyok lesznek, akik az építkezésekért, illetve a szállításért felelõsek. Sajnálatos módon az elõzõ részek óta elküldték õket emberi jogi továbbképzésre, vagyis rendszeres étkezést és pihenést fognak maguknak követelni a játék folyamán. Minél jobb ellátásban részesítjük õket, annál hatékonyabban dolgoznak.
A játék 40 különbözõ egységet, illetve 70 fajta épületet vonultat fel. Egységek közül mindenképpen újaknak számítanak a vezetõk, akiknek a toborzás a feladatuk, illetve a hõs, aki majd dicsõ csapatainkat vezeti.
Talán a legérdekesebb újdonság az alkímia megjelenése, melyhez ugyanúgy nyersanyagokat kell kitermelnünk a bányákból, mint egyéb ipari épületekhez. Alkimistáink többek között befolyásolhatják az idõjárást, pl. befagyaszthatnak egy tavat, melyen a seregeink villámgyorsan átmasírozva megtámadhatják az ellenséget.
A játék campaing módban 20 küldetést vonultat fel, tervezett megjelenés ez év vége.
Info:Hardwired
Dixie Flatline, 12:23 - Játék: Stratégia
(Gamekult) A Blue Byte hálát adhat Fortunának, hogy egy ilyen hálás projekten dolgozhattak az elmúlt évtizedben. A Settlers sorozat immáron ötödik része a szokásosnál nagyobb fordulatott vett és jelentõs szerepjáték génállományt injekciózott magába. Az idõjárási viszonyok befolyásolják a nehézkes nyakigpáncélzatú katonák teljesítõképességét. Belsõ információ alapján idomított sárkányunkkal azonnali adrenalin termelésre késztethetjük a henyélõ vagy épp mély depresszióba esett katonák szervezetét.
Újj képek a HARDWIRED-en.