Settlers 5 - Heritage of Kings

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
ha sokan kérnék, lehet patch formájában megoldanák ...

hát utakat tuti hogy nem hozzák vissza, abban kár reménykedni szvsz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PTW
jaja az volt az egyik jellempontja a játéknak.. mindensetre én bítom ebben a részben

amugy az utakat volt igazán kár kiszedni, az volt az igazi settlers fíling 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah egy és kettõ volt a király, de szvsz aki már azokat nyomta megszokta a többit is a kedvükért ugy a szivükhöz nõtt 😊

PTW
Úristen de imádtam az I et.. de a kettõt is nagyon szerettem.. a többi gagyi volt......szerintem

Hentes Bill
én meg a fullt <#beka2>

Boldog Karácsonyt!

Serpa
gamestaron kinn a német demo.

én megvárom az angolt.
😊

pedig settleresek sokal de sokkal elöbb voltak...
és settlerst meg az szereti igazán aki már az egyel is jáccot , az szvsz soha nem felejti el 😊

magus
hat nemtom, szerintem knights and merchants mindig is verte a settlerst😊 mondjuk en a settlerst lattam kesobb, de k&m jobban belopta magat a szivembe

Ebbõl is lesz magyar verzió mint a 4- bõl ?

Serpa
megjelenés elõtt kidobnak egy demot.

Botond
na már alig várom :-)
grebber
Remélem is.

Next PC upgrade: 2022

szülinapomra meg is lepem magamat vele 😊

Serpa
arany lett.
nov. 23. -án jön.

Na hagy örüljön a nép 😊
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3536

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Na azt meglessük! Majd fölrakom a linkjét a sok lusta kedvéért )

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Serpa
Gamestaron videó.

TopGun
HUH!! de soka lesz meg karacsony! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
Hát itt arról beszélünk hogy ne halasszák 2005-re , elvileg idén karácsonykor jön.

TopGun
Nagyon cool-ok a kepek! de mikor jelenik mar meg? en is nagyon varom!! tetszik az uj design!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber

énis...

grebber
Remélem nem halasztják át 2005-re.

Üdv!

Csináltam egy oldalt: http://settlers.uw.hu
Még nincs teljesen kész. Segít vki?

Üdv
Tyon

grebber
Képek.

1.2.3.

ZsZso
ÁÁÁ tök szar szerintem. Mért nem maradtak a jól bevált karikatúráknál ? Olyan aranyos volt, és direkt azért volt jó, mert nem annyira "igazi". Most meg elbasszák azzal a játékot, hogy a "valósághû programok" kategóriájába sorolhassák végre a Settlers V-t. Szomorú vagyok ... szvsz az elsõ vagy a második rész volt a legzsírabb ... aztán már nem volt túl zsíros, de még mindig jobban teccett mint más RTS. Na mind1 ... saját vélemeny ... nem megkövezni ám érte 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Új movie a hardwireden.

grebber
Képek nem tom voltak-e:

1.2.

grebber
The Settlers: H. of Kings GC múvi

Birdy, 13:03 - Játék: RTS

(GamesWeb) Meglehetõsen hosszú kézikamerás bemutatófilm a Settlers: Heritage of Kings-bõl, egyenesen a Game Convention-rõl. Ennek megfelelõen a magyarázat német nyelvû, de szerintem érdemes megnézni, mert elég sokat mutat a játékból, amely egyre inkább felveszi egy szabványos fantasy RTS formáját. Nagyon jó a dinamikus idõjárás megvalósítása. Elkezd esni a hó, szépen lassan folyamatosan behavazódik minden és befagy a folyó is, amelyen aztán már át lehet kelni. Nagyon profi megvalósítás!

info: Hardwired

Szedjétek le a trailert a Hardwiredrõl szerintem fasza.

grebber
Ahogy elnézegetem a képeket fasza lesz ez a game.
Ja és lehet már voltak a Hardwireden van 6 kép érdemes megnézni õket.

Serpa
grebber
Hát minden info alapján ami van jó kis játék lesz ez.

Serpa
Serpa
Videó
Hardwired -es link.
ugyanaz a kettõ.

Serpa
grebber
Settlers: Heritage of Kings infók

Birdy, 14:26 - Játék: RTS

(BluesNews) Barny jelentkezik a frontvonalról: A Pixelrage román gamersite interjút készített egy meg nem nevezett Bluebyte-os emberkével, és alaposan kifaggatták a Settlers: Heritage of Kings c. játékról. Az új esszenciális infók:

A játék 2004. karácsonyakor debütál, a hivatalos honlapot jövõ héten indítják be. A fejlesztés 2002 elején kezdõdött.
Publikus bétateszt nem lesz, a fejlesztés idejére összehoztak egy "all-star" csapatot, amelynek tagjai között a Settlers I-IV fejlesztõ is megtalálhatóak.
A játékban ezúttal nem a logisztikával való törõdés lesz a fõ feladat, hanem az egységek és épületek menedzsmentje.
A multizás LAN-on és interneten keresztül lehetséges, illetve tervbe van véve egy ladder system kiépítése is.
A fejlesztõk szeretnék visszahozni a korai Settlers részekre jellemzõ humoros elemeket.

info: Hardwired

már igen 😊

és most jó ?

grebber
Settlers 5 E3 trailer

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2008/Settlers%205%20E3%20Video%20-avi.torrent

"de a céljuk továbbra is az maradt, hogy a S:HoK világa megmaradjon "középkorinak", és ne fantasy univerzum benyomását keltse."
Helyes! Remelem nem ugy vegzi mint a Lords of the Realm sorozat, amibol az 1-2 istencsaszar volt, a 3. meg olyan amilyen...

Sztem akkor jo 1 strategia, ha a gazdasagra eppugy kell koncentralni mint a harcra, nem csak 1ikre, vagy csak masikra. De az ilyen ritka mint a feher hollo, ma csak az 5 perc alatt lenyomhato szarokat nyomja minden fejlesztoceg 1000rel.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

grebber
Settlers: Heritage of Kings infók

Birdy, 16:35 - Játék: Stratégia

(Gamespot)
Barny: Az anno az SVGA grafikát elsõk között alkalmazó Settlers-tõl kezdve jókora utat járt be a sorozat a most következõ, ötödik részig. A BlueByte immár lényeges változtatásokat eszközölt a játékmenetben, de a céljuk továbbra is az maradt, hogy a S:HoK világa megmaradjon "középkorinak", és ne fantasy univerzum benyomását keltse.
A legfontosabb egységeink ezúttal is a jobbágyok lesznek, akik az építkezésekért, illetve a szállításért felelõsek. Sajnálatos módon az elõzõ részek óta elküldték õket emberi jogi továbbképzésre, vagyis rendszeres étkezést és pihenést fognak maguknak követelni a játék folyamán. Minél jobb ellátásban részesítjük õket, annál hatékonyabban dolgoznak.
A játék 40 különbözõ egységet, illetve 70 fajta épületet vonultat fel. Egységek közül mindenképpen újaknak számítanak a vezetõk, akiknek a toborzás a feladatuk, illetve a hõs, aki majd dicsõ csapatainkat vezeti.
Talán a legérdekesebb újdonság az alkímia megjelenése, melyhez ugyanúgy nyersanyagokat kell kitermelnünk a bányákból, mint egyéb ipari épületekhez. Alkimistáink többek között befolyásolhatják az idõjárást, pl. befagyaszthatnak egy tavat, melyen a seregeink villámgyorsan átmasírozva megtámadhatják az ellenséget.
A játék campaing módban 20 küldetést vonultat fel, tervezett megjelenés ez év vége.

Info:Hardwired

grebber
e3: Settlers: Heritage of Kings

Dixie Flatline, 12:23 - Játék: Stratégia

(Gamekult) A Blue Byte hálát adhat Fortunának, hogy egy ilyen hálás projekten dolgozhattak az elmúlt évtizedben. A Settlers sorozat immáron ötödik része a szokásosnál nagyobb fordulatott vett és jelentõs szerepjáték génállományt injekciózott magába. Az idõjárási viszonyok befolyásolják a nehézkes nyakigpáncélzatú katonák teljesítõképességét. Belsõ információ alapján idomított sárkányunkkal azonnali adrenalin termelésre késztethetjük a henyélõ vagy épp mély depresszióba esett katonák szervezetét.
Újj képek a HARDWIRED-en.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Ombika
MA A hcgameren lattam uj kepet vmi brualt lesz!! AHH 😊)

grebber

hát szerintem a két game tök más... meg az igazi stellers hangulatot az érzi igazán át aki már az egyel kezdte... (bár tény hogy az egy óta változott a gme és nem feltétlen elõnyére...)