Settlers 5 - Heritage of Kings
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elso palyan mindent megcsinaltam, szabad a kapu, de ha atmegyek rajta, akkor vege a mapnak, es nem enged tovabb.
Nemnagyon ertem az angol szoveget, mit kellene meg csinalni.
akinek már megvan mondhatna még a gammáról!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Hát nem is tudom. Olvasgatom a hozzászólásaitokat és részben egyet értek veletek, részben pedig nem. Szerintem igaza van annak, aki úgy gondolja, hogy a játék küllemme, menete teljesen más, mint az elõzõ részeknél megszokott volt. Ellenben nem biztos, hogy ez baj (szerintem). Én tegnap este telepítettem fel a gépemre és kimondottan tetszik, amit eddig láttam (volt vagy 1/2 3, mire lefeküdtem). A garfika (full felbontásban fut nálam) egészen tetszetõs az elmúlt részekhez képest. Az eddig megszokott szegényes zoomolás itt kimondottan jóra sikerült. Az épületek kidolgozottságával sincs semmi bajom. A táj "él és lélegzik". A történet, amit e csekély idõ alatt láthattam érthetõ. A hangok sem rosszabbak, mint bármelyik eddig hasonló kategóriát megélt játékban. Hogy nem hasonlít az elõzõ részekben jól bevált (???) játékmenethez és látványvilághoz? Bizonyos, hogy baj? Szerintem még egy kis idõnek el kell telleni (játékkal), mire errõl objektíven (és akkor is a saját szánk íze szerint) véleményt fogunk tudni alkotni. Szóval természetesen nem baj, ha lehúzzátok, de biztos, hogy igazatok van?
Természetsen ez csak az én véleményem volt, amit senkire sem szeretnék ráerõltetni.
Bye all.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
(én ma este próbálom ki).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Inkább annak örülnék, ha a 4 elindulna és nem lenne fatal error!!!
De legalább elindul 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The Settlers: Heritage of Kings (c) Ubisoft VENGEANCE 100x15 MB 9.8
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Csak egy tucat rts.Semmi settlers-es nem maradt benne😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
És ez rohadtul rühelni valo!!😞(
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Egyébként lehet neked van igazad😊)
Bár az tök genyoság a géptöl,hogy direkt elöre megyek mindenkivel 1 osztagra,hogy a pap el birjon venni egy másikat erre 100%os biztonséggal fogja valaki tutira meglöni,hogy abbahagyja a convertálást😞(
Meg utálom azokat a küldiket amikben kell épitenem jo sok egyforma bizét a gépnek és akkor neki jo lesz.
Most pl kell valami fickonak 6 ház.
Felépitettem eddig kb 40et körbe a városa körül és semmi.szarik elfogadni azt a 6ot😞((
Most ez elég szar map,mert csak 125ös limitem van,ugyhogy abbol futja kemény 4 osztag harcosra ami arra elég,hogy kitöröljem a seggemet.4 torony lö egyfolytában,és 1et nem birok leszedni belöle😞(
De már csak azért is megcsinálom,aztá letörlöm a genyoba😊)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
4.pályán tök jó Helias varázslata amig rajtunk van nem sebzödünk.
Next PC upgrade: 2022
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Apránként kattingatva a hegyek lábánaál át lehet jutni hozzá.
Innentõl kezdve vagy te vagy béne vagy a demó bugos. 😊
Next PC upgrade: 2022
de te rám se xarx.
<#rinya>#rinya>
<#vigyor>#vigyor>