726
Settlers 5 - Heritage of Kings
  • Czud
    Nem tudjátok hogy mért van az hogy hangja van a játéknak de a képernyő fekete marad? Én a driverre gondoltam , de többet is kipróválva ugyanazt csinálta.
  • Thanatos
    miért gáz hogy ubisoft? már eddig is kiderült hogy az ubisoft legalább oylan szemét üzletpolitikát követ mint az ea...
  • GyaxyBoy
    Nem vagy a barátom! :) nyomorík
    A válszt rád bízom, de tartsd meg magadnak. Én se hozom fel a kedves szüleidet!
    Még annyit a game fórumjáról!
    "Csinálj inkább egy "Settlers 5 - Heritage of Kings-et FIKÁZÓK" TOPIC-ot " Mutatnál pár játék fórumot amihez van "+" és "-" fórum?
    Pl: 'Fifa 94' és 'Fifa 94 Fikázó'!
    Ilyenre nem emlékszem! De ha temondod, biztos igazad van, hogy van ilyenek a játékoknak!
    Jah! Egyébként itt mindenki a saját SZUBJEKTÍV véleményét mondja el, mint én, te Teri mama, Feri bácsi és mindenki aki ezt meglátogatja!
  • Czud
    nvidia
  • Sephi
    Ati vagy nvidia?
  • Czud
    Nem tudjátok hogy mért van az hogy hangja van a játéknak de a képernyő fekete marad? Én a driverre gondoltam , de többet is kipróválva ugyanazt csinálta.
  • Sephi
    Itt az a baj hog egy ujjab vilaghiru jatek cimet hasznaltak fel olasvalamire ami meg csak nem is hasonlit az eredetire.

De ezt mar megszoktuk. Veguk ugy hogy ha ennek nem Settlers lett volna a neve akkor nem sokan vettek volna meg. Strategia kerem... szintiszta strategia...

Csak a gaz az hogy UbiSoft....
  • NeoMaN
    jópofa kis game, nekem teccik. settlers-hez viszont télleg semmi köze., :)
  • Sonajk @:o)
    "(Hangnemed egyébként kevés IQ ra vall-t a #362. beszólásnál, szal viszább is vehetsz! 11 éveske!"

Ellenben, ha elolvasom a lábjegyzetet, amit minden hozzászólásod végén láthatunk, rólad feltétlen az a benyomásom, hogy magas IQ-val és roppant inteligenciával áldott meg a Teremtő.

Mondd Kisbarátom!
    Abba a sorba az édesanyád is beleértendő????
    "Sztem hagyd, hogy szídják, mert ez tényleg szar game lett!"
    Na látod! Ez + a te szubjektív véleményed.
  • Thanatos
    pontosan , itt mnindenki egyszer max kétszer monta el a véleményét vele ellentétben aki folyamatosan rinyál ... :P
  • CéZé
    Jól mondod, de mi veled ellentétben nem parasztozzuk le a másikat :)
  • Ombika
    Nem ertem mi ertelme vitatkozni 1-szer elmondja mindeki velemenyet,hogy neki tettszik e vagy sem es AMEN ,tok folos itt vitazni!
  • shad0w
    Üdv! Én nem vagyok egy nagy Settlers fan, bár játszottam mindegyik résszel. Nekem a Settlers 2 jött be a legjobban, a 3. 4. résszel már nem sokat játszottam. Viszont nekem ez az 5. rész nagyon bejön. Amúgy sztem semmi Settlers hangulata nincs a játéknak, talán inkább az Age of sorozatra hasonlít, mindenesetre nekem tetszik.
  • GyaxyBoy
    Bocs, de én is zoli80 nak adok igazat! Az csak a te szubjektív véleményed, hogy neked lenne jobb a "beszólásod"!
    Egyébként egy játék ha jó, nincs (annyi)fikázás.
    És ha azon múlik, hogy letőltesz egy játékot vagy megveszed, hogy Fórumot olvasól, akkor hol keresed a játékról a véleményt? 20. fórumban? Én mindig az alap fórumban keresem a véleményeket. Sztem hagyd, hogy szídják, mert ez tényleg szar game lett! És kiemelném a Settlers hangulat jellemzőit a #360 as hozzászólónak is! Ez tényleg nem lett olyan és a változások nem a játék erényeit szolgálják a véleményünk szerint!
    De ha te esetleg nem így gondolod, akokr megérhetnélek téged, hogy véleményt mondsz erről a játékról? Sztem nem csak én lennék rá kíváncsi, hogy mit szólsz ehez a "remekműhöz"!?? (Hangnemed egyébként kevés IQ ra vall-t a #362. beszólásnál, szal viszább is vehetsz! 11 éveske! :) )
    Sok okos dolgot megtudtam tőled a játékról. Gratulálok hozzá. Azért ha véletlenűl elolvasnád a #360-as hozzászolóst, a tiéd és a között van egy hangyányi különbség (nem a te javadra).
    Részben osztom a véleményedet.
  • Tatyla
    köszi neked is és cézének is...
    ez müxik...
  • magus
    a cue file az csak egy szoveges okumentum .cue kiterjesztessel. csinalj egy ures szoveges dokumentumot es ird bele ezt, es mentsd le, majd ird at .cue ra a .txt-t. akkor mukodni fog
  • Tatyla
    ez igy egy kicsit nyers nekem...
    kicsit dedosabban leírnád?
  • CéZé
    Hát csinálj egyet :)

FILE "RLD-SE5B.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
  • Tatyla
    a második lemeznél nekem nincs cue.fájl.!
  • Spunge
    ha valaki tudja honnan lehet majd hoza szedni magyarositast vagy
    kijon magyarul a jatek az szoljon
  • Thanatos
    jah..., köszönhető mindez settlers 5 csodás alakitásának :(((
  • NeoMaN
    pedig ez driver hiba sztem....
  • mayacska
    Sziasztok!

Lenne egy problémám,remélem tud valaki segíteni.Mi lehet az oka annak,hogy a játékban az összes élőlény (emberek,nyulak,őzek stb..)és néhány ház is CSAK EGY SZÜRKE FOLT!! Frissítetem drivert is de a helyzet változatlan maradt. Ja a videokártya: Abit Radeon 9600XT. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • CéZé
    Tök jó, kijön a Settlers 5 erre feléled a Settlers 4 :)
  • Thanatos
    királyos, lehet énis felpakolom majd valamikor ha megtalálom
  • magus
    mindjart felis rakom a settlers 4 et (megvan eredetiben)
  • Thanatos
    jó a hasonlat
  • Cowek
    Egyetértek!

Eltünt a settlers játék lényege: az a fajta stratégia mikor az embereket nem én irányítom, csak az épületek megépülését.

Számomra ez olyan csalódás, mintha sakkban lenne csoportos kijelölés.
  • fhsasa
    hát azt megvárom asszem.
    angol nem az erősségem :)
    thx
  • Thanatos
    nem csak az egyik de ez még angol verzió..., lehet elsz maygar is egy év mulva... :)
  • fhsasa
    üdv
    na 1 lüke kérdés.
    magyar nyelv van a játékban?

azért kérdezem mert ha jól tudom akkor az egyik rész magyarul jött ki
  • Ombika
    NEvetseges a sok apraszt kopkodo emberek minek irkalnak ide be,csak hogy novekedjen Hsz-uk! Takarodo innen !! Sorry a durva hangnemert de tenyleg sok az idiota 10 eves!
  • Thanatos
    oks, egyszer nyomhatnánk egyet, bár nekem perpill nicns feltéve de majd feldobom 8ja és kiegjeim sana nincsenek hozzá :( )
  • CéZé
    persze a 4.
  • Thanatos
    jah oks :D de msot settlers 4ről van szó ugye? mert az 5 az számomra speciel lényegelen , amugy routerel ált nem lehet hostolni :(
  • CéZé
    Mondanám hogy csinálok szervert de nem tudom a routeren hol kell engedélyezni :)
  • CéZé
    A lant ugy értettem hogy ip alapján tudsz csatlakozni másokhoz :)