2757
  • danikarate
    Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!

Lois megsejti, hogy Oliver nem más, mint Green Arrow. Clark - hogy elterelje Oliverről a gyanút - belebújik Green Arrow kosztümébe. Mikor így megmenti Loist,a lány megcsókolja.
    Na így történik az egész.
  • Flamer
    azcsa ott ál és nézi? :o lál. :D
  • danikarate
    http://img235.imageshack.us/img235/4729/tw003zi0.jpg
    Olivernek jobban tetszett a pofon.
  • Lacika 79
    hujajj :)
  • Flamer
    yaya :D oltás lesz. alig várom ezt a részt :D
  • danikarate
    Nem volt benne az utolsó két részben de bocs nem raktam be a másik képet. http://img157.imageshack.us/img157/317/cloiskiss03bj1cg9.jpg
    Amúgy a jelmez alatt Clark van.
  • Szolnokboy
    ki ? nem láttam a legutóbbi 2 részt...
  • danikarate
    Csak az nézze meg a képet aki nézi a 6. évadot.
    Spoiler: http://img207.imageshack.us/img207/4786/cloiskiss02mn7lf3.jpg
    Remélem mindenki tudja hogy most ki van a Gree Arrow jelmez alatt.
  • Szolnokboy
    3. a tv2-n 6. az USAban
  • YakooZa
    neee,,, akkor még sokat kell várnom.. és hanyadik évad megy a TV2 őn? és hanyadik megy USA ban?
  • Flamer
    azaz utolsó rész. és most volt a 6. asszem. tehát most tart a 6. résznél a 22-ből. akkor számolj :D
  • YakooZa
    hány rész lesz még a tv2 őn hogy odaérjenek ahol abbafejezték?
    (ahol Chloe besétált a később felrobbanó házba stb.)
  • Flamer
    ya. ahm. hungari sux :D
  • Szolnokboy
    én nem mondtam, hogy nem jó, mi vagyunk kurvára lemaradva, mint általában :P
  • Flamer
    egyébként nemcsak a briteknél, a német rtlen is láttam, a multkor az 5. évad 15 része ment :)

ez :Cc
  • Szolnokboy
    micsoda jó ? :)
  • Flamer
    hát az már egész yó nem gondolod?:|
  • Szolnokboy
    most a 3-ikat ismétlik, valszeg azért mert ezután már jön a 4. (?), egyébként nemcsak a briteknél, a német rtlen is láttam, a multkor az 5. évad 15 része ment :)
  • oasis UK
    itthon melyik évadot nyomatják?
    ezeket már 10szer láttam 1más után!
    Kö*g TV2!
    Mi a f*ért nem vesz új évadot?
    Kint a britteknél ba*otul jó részeket nyomatnak!!!
  • Flamer
    a kristáj elég erős volt.. :| Raya is monta hogy csakazzal lehet leggyőzni.
  • MerlinW
    Már megint egy elkapkodott epizód... tudom már írtam, de akkor is:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Raya jött, látott, ment... Minden egy epizód alatt... Baern a gonosz jött, erősebb lett mindenkinél, persze 10 perc alatt ki lett vonva... Francért nem tudnak a 6. évadban járva kiszakadni az epizódsorozat témából?
  • danikarate
    Fallout trailer:
    http://www.youtube.com/watch?v=CKXDev9BeuY
    a vége naon jó.
  • vg
    Pedig azt hittem ő a Robin! :D
  • Flamer
    oltás volt. de soha nem ért oda
  • vg
    Vissza kell mennem Gotham-be! LOL!!!!!!!!
  • Magoo
    Én reggel felkelés után megnéztem, csak elfelejtettem véleményt írni :D
    Nem volt rossz epizód...olyan átlagos latymatag Smallville rész volt :)
    Már kezd szövetkezni Green Arrow és Clark...
    Lana meg....hát kurvul....de nagyon :D
    Ennyi
  • vg
    Hát, ez relatív, hogy jó ember... nekem ne lopja el a dolgaim egy batman utánzat! :)
  • Flamer
    yólezs. :| robin húd is yó ember.

mellesleg énmég nem láttam a 4.-et.. nem vgayok pro angolbol sajnozs. na yó érteném a naggyát de pár szót nem és idegesitene
  • vg
    Hát ez a 4es rész nagyon uncsi volt, teljesen a történet mesélős lett... Jobban szeretem a töltelék részeket. :) Amúgy nekem ez a zöld nyilas arc annyira unszimpatíkus, most jó ő, vagy gonolsz?
  • Lacika 79
    az tény, hogy korrekt válasz volt.
  • MerlinW
    Még egy kis off:

Félreértés ne essék, én sem gyakran használok feliratokat(csak a nagyon pörgősnyalvű filmeknél (fekete filmek, ill néha daniel jackson:)), de mivel becsülöm olykor még a kalózfordítók munkáit is bele-bele kukkantok egybe, sőt írok nekik, hogy mi a hiba bennük/hogy lehetne fordítani dolgokat.

Tehát előfordulhat hogy tévhitben élek a retekkel kapcs, de pl a lejjebb felsorolt fordítók munkái kielégítőek.

Az hogy hülyének nézik a juzert, nos igen. Nem sértésnek szánom de ha 2 juzer is megkérdi pl az SG topikban hogy mikor jön a köv rész, mikor nagy fehér betükkel odaírom a banner-be, hát nos..:) Ha nem is hülyék, rengetegen kapodnak, nem figyelnek, és természetesen sok hülye is van:).

Valamint ne feledjük hogy sok "igénytelen" tévénéző kisgyerek is van akinek elég a kevesebb, ha gyorsan jön. Mert vannak. Ez van, szívük joga. Engem hidegen hagy (nemcsak felirat, de minden téren. Ő bajuk).

on
  • winnie
    nem, dehogy. csak így korrekt, szerintem. válaszoltam. off vége.
  • Lacika 79
    ezt muszáj itt?
  • winnie
    merlinw: sorry, még mindig nem megy a replyzésem, abcug java.

Winnie abban tévedett, hogy véleményem szerint nem verseny volt dögg részéről, hanem információ, míg vg-nek rossz napja lehet:)

persze, csak azon mosolygok, hogy szegény user ennyire hülyének van nézve. mármint, hogy először az sg-topikot csekkolja ahelyett, hogy a feliratos oldalakat nézné meg.

Nem látok én semmilyen versengést, sőt örülök hogy az egykori reteknek sikerül lassacskán felzárkóznia a feliratokhoz, ha mennyiségben nemis, de minőségben igen.

nem hiszem, hogy versengés lenne, mivel mindkét oldal ugyanazokat a feliratokat rakja ki - talán 1, max 2 sorozat van, amiben a másik oldal egy másik fordítót preferál (a heroes jut eszembe), plusz persze egy csomó, amihez oda valamiért nem kerül ki a felirat. sőt, a gyorsaságról annyit, hogy a lost 3x01-3x02 még mindig nincs kint, pedig vagy 4 felirat is van (valamiért a "legyen gyors felirat" elvet felváltotta a f.hu-nál is honos "legyen fix fordítótól" elv. így fura a dolog.

de én csak azért a postot, mert ez az önreklám még beleférne egy friss sorozatnál, no de egy smallvillnél? nem zavar, isten ments, biztos jó érzés döggnek. olykor én is beírom, hogy "van magyar sub" valahova, de nem szoktam ilyen lelkesen linkelni/képetgyártani az oldalról/aláírásban reklámozni. mindenki más. elfogadom.

Tehát no offenz, ez valóban mindenkinek jó.
  • winnie
    vg: dettó láma vagyok a javahoz. ha már így megszólítottál.

Bocs mindenkitől, de ez a hsz kurvára beidegesített.

szicsász, nyugalom. barátok közt vagy, ne keress ellenséget.

Pedig az csak nekünk jó, ha van ilyesmiben is valamilyen "verseny"...

hát, affene tudja. egyrészt lehet, hogy jobb lenne, másrészt meg nem. először is: nincs verseny. innentől kezdve nincs is miről beszélni. (én azért vagyok verseny ellenes, mert van x fordító, aki fordíthat x filmet - viszont, ha x fordító x/2 filmet fordít, mert 1-1 mindig egymással versenyez, akkor csak a user szív. nem én, nem az, aki nem felirattal néz. hanem a user. dögg pl. user. felirattal néz filmet. neki nem biztos, hogy a minél több felirat a jó, hanem, hogy ő kapjon feliratot. ez önös dolog.

de félreérted. sajnos.

nem a feliratkészítésre mondtam a versenyt, hanem a "ki írja be hamarabb nyilvános topikokba, hogy egy 3(!) feliratos oldal címére is kiküldött sub hova került fel". mintha CSAK oda került volna fel - de nyilván saját oldalt fog reklámozni, de ilyen alapon írhatta volna a smallville.hu-t is.

érted? nem a felkerülés zavar, csak a post (nem zavar) lepett meg. hogy még mindig dedóban vagyunk.

egyre jobban úgy érzem, hogy te egy iszonyat barom ember vagy, már ne haragudj.

nem haragszom.

Semmiben, és semmihez nincs semmi normális megnyilvánulásod, mindenben csak a szart látod, mindenki hülye, csak te vagy az okos!

csőlátás, kár hogy nem olvasol máés hozzászólásaimat. szeretek kioktatni, ha úgy érzem nekem van igazam. és te is szeretsz mást (pl. engem) kioktatni, ha neked van igazad. én ezért még nem haragszom rád, max saját igazam tudatában a magas lóról rádpirítok. mert most tényleg te értelmezted félre a mondandómat.

Ezért irtál ide, hogy ezt elmond nekünk, hogy már ott is van felirat?

nem. OLVASS. flamer beírta, hogy a f.hu-n is fent van. miből hitted, hogy én el akarok mondani nektek valamit. dögghöz szóltam, oda is írtam.

Hát ez kurvára nem érdekel senkit!

tudom. ezért nem írtam oldalcímet, ezért nem írom le, hogy "huhú, itt meg itt van felirat"

Inkább huzzál vissza a szar bolgodba, a most futó sorozatoknak az "éredeti" megrendelt dvd-d közé, és oda írkálj ilyeneket!

már megvolt a mai anyag. (harmadszor hozod elő a témát. komolyan az fáj, hogy dvd-ket veszek? sajnbálattal hallom. majd küldök képet a polcomról priviben.)

Megjegyzem, hogy sokszor a hosszupuska-án hetekkel elöbb fent van valamilyen felirat, mint a feliratok.hu-n, de ez tök mind1.

így van, még többhöz meg nem - csak, hogy ehhez nekem mi közöm. b*zi fordítók, hogy nem csipkedik magukat - erre célzol? az oldal (a retek) remek, ha kalózfelirattal néz az ember egy filmet. jó pár aktuális filmhez, ha van kalózfelirat az oda felkerül (akinek az kell leszedi, akinek userfordította kel, az vár). van pár sorozat, amihez ottani emberek csinálják a fordításokat (wire, saved, eureka) - ezek a többi feliratos oldalra is átkerülnek gondolom, mert szabad infóáramlás van. és van 1-2 kurrens sorozat (egy, talán), amelyikhez ott készül a sub és nálunk is. de ez sem verseny, mert mindenki a saját tempójában produkál.

de kérdem én
  • Flamer
    válasz. :|
  • MerlinW
    emmi?
  • Flamer
    (Y)y(y)yYY(yYY)yY
  • MerlinW
    Egyikőtöknek sincs igaza, de mindegy:) Winnie abban tévedett, hogy véleményem szerint nem verseny volt dögg részéről, hanem információ, míg vg-nek rossz napja lehet:)

Mikor indult a retek, az volt a célja tudtommal, hogy kevésbé igényes inkább gyors feliratok legyenek rajta, míg feliratok.hu az igényességet és a jól bevált fordítókat tartotta fontosnak. Szerintem ez így jó. Az más kérdés, hogy a reteken:) (subgate, hosszupuska, vagy hogy hívja magát éppen:)) mostanában nem csak gyors de igen igényes feliratokat is látni (CicMax, Apuci, Nanny, Tinman, stb.)

Nem látok én semmilyen versengést, sőt örülök hogy az egykori reteknek sikerül lassacskán felzárkóznia a feliratokhoz, ha mennyiségben nemis, de minőségben igen.

Tehát no offenz, ez valóban mindenkinek jó.
  • vg
    Pedig az csak nekünk jó, ha van ilyesmiben is valamilyen "verseny"... egyre jobban úgy érzem, hogy te egy iszonyat barom ember vagy, már ne haragudj. Semmiben, és semmihez nincs semmi normális megnyilvánulásod, mindenben csak a szart látod, mindenki hülye, csak te vagy az okos! Ezért irtál ide, hogy ezt elmond nekünk, hogy már ott is van felirat? Hát ez kurvára nem érdekel senkit! Inkább huzzál vissza a szar bolgodba, a most futó sorozatoknak az "éredeti" megrendelt dvd-d közé, és oda írkálj ilyeneket! Megjegyzem, hogy sokszor a hosszupuska-án hetekkel elöbb fent van valamilyen felirat, mint a feliratok.hu-n, de ez tök mind1. Bocs mindenkitől, de ez a hsz kurvára beidegesített.