2757
  • ikegami
    Én is 7 évadról hallottam.
    Hiányozni fog, hogyha télleg csak ennyi lesz.
  • MerlinW
    "Mint ahogy azt a smallville.hu is megírta, a Lex Luthor-t alakító Michael Rosenbaum lenyilatkozta, hogy a 7. évad végén ott hagyja a sorozatot - és ez valamennyire előrevetíti a sorozat végét is, hiszen ki tudja, hogy létezhet-e Smallville LL nélkül? A sorozat gyártója, szokás szerint 7-7 évados szerződést kötött a legtöbb színésszel és eddig is az a szóbeszéd járta, hogy a készítők a 7. évad végén tennék le a lantot, abban szeretnék tisztességesen lezárni a sorozatot, de azóta Al Gough többször is kijelentette, hogy van még kakaó a sztoriban egy nyolcadik évadra is. Hogy kik szerepelnének az esetleges nyolcadik évadban, nem tudni, de tény, hogy a legtöbb főszereplő egyelőre hét évadra írt alá - a Lois Lane-t alakító Erica Durance kivételével. Egy biztos, mivel a sorozat még mindig a CW egyik legnézettebb szériája, ezért ha anyagi kérdésekre kerülne a sor, a csatorna valamilyen szinten rugalmas lenne."

(www.sorozatjunkie.hu - winnie)
  • Flamer
    semmi baj. azé ezé nem sértődödöm meg:D
  • Magoo
    keveset...soha nem iszom :D
    de bocs...tévedtem :D
  • Flamer
    mennyit ittál ?:D
  • MerlinW
    2004-es, annyi jár neki:)
  • Magoo
    akarom mondani "egy csillaggal" :)
  • Magoo
    Te, hirtelen nem lette gy csillaggal kevesebb a neved mellett? :DD
  • Flamer
    lassan amugy yön a 4. évad tvbe.. lehetne bannert cserélni majd :D
  • Magoo
    hát azt talán még ki tudná magyarázni, de azt amikor Lana lezuhant és Clarky elkapta, azt már nem :D Hacsak azt nem mondja neki Clark hogy álmodta :DDD
    Ha ilyet tesznek a készítők, örökre becsókolhatnak! :)
  • Flamer
    nekemis yobban teccik kölökként mint szupermenként. a színész is yobb aki yácca.

az meg hogy mért hajlik el a feszítővas az angyon nagy oltás :DDDd tényleg minden pöcsbe belekötnek.

de szerintem a bugkeresés örömmel tölti el az embert.. amugymeg szerintem nem is keresték hanem észrevették. és az örömöt tud okozni. :D de aztán ugyis kiderült hogy csak a ló volt.. szóval koppantak :D
  • Magoo
    Totál egyetértek!
    Aki realitást akarja keresni ebben, vagy ehhez hasonlóban, az inkább be se kapcsolja a tv-t! :)
    Én különben röhögök mikor belegondolok ezekbe a képességekbe. Lézeres tekintet, repülés, sebezhetetlenség, átütő lehellet meg egyebek :D
    Ettől függetlenül nézem a Smallville-t...de CSAK addig amíg Clark fel nem húzza a kék szűk nacit és kívülre teszi a piros kis fecske alsógatyeszt! Mert onnantól kezdve inkább leköpném! :) De ha jól tudom, nem lesz Superman öltözék a Smallville-ben SOHA! :)
  • MerlinW
    Elolvastam a smallville.hu -s fórum hsz-eit. Két dolgot nem értek.
    - Ha nem jön be nekik a sorozat mi a francért nézik?
    - Folyamatosan realitásokat keresnek az epizódokban. Eme SV fanok tisztában vannak vajh' hogy "képregény"-t néznek?:) Megkérdőjelezik, hogy miért hajlik el az acél CK testén, de azt nem hogy jöhet ki "lézer" a szemgolyóján.

Hihetetlen...

Aztán jön a filmes bakikeresés, stb. Nemtom, én összhatást értékelek egy filmen. Ha nem nézem az órát közben, akkor onnantól az jó. Ha közben még elismerően bólogatok, akkor tökjó:) Ha okés az összkép, onnantól tojok a belógó mikrofonra, vagy az esetlegesen gyengébb mellékszereplői játékra. A realitásra meg végkép, ha egy Superman adaptációról van szó.

Belegondolok, hogy milyen terjedelmű lenne az a könyv aminek a címe "X-Men és a realitás":)
  • Magoo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát valami csavarás lesz a gyerek témában...csak nehogy kiderüljön, hogy ő lesz a tökélets katonák következő nemzedéke...amolyan 33.1 ivadék! :D
    Egyelőre ezen kívül nincs más ötletem...de biztos nem ez lesz, szóval passzolok :)
  • Flamer

nos.. a rész.. szerintme átlagos volt.
    végre Lana tudja Clark titkát.. igaz ne mmindent de tud valamit.. ő is védi Clarkot mint Chloe.. kiráj

Jimmy -nek elég nagy szája volt. :D teccet. röhögtem mint állat. :D megveri Clarkot ha.. :DDd

ya és izé. a legérdekesebb rész azvlt amikor a doki szonta Lananak hogy nyugtatót ad neki, erre elaludt.. szerintem az egy gyoccer volt amit a gyerek miatt kap. biztos valami cucc hogy akölöknek ne legyen semmi baja, vagy nemtudom.. :| ötletek?
  • Flamer
    végülis igaz.
    énmég nem is láttam. cska elolvastam a véleményeket.. de persze majd énis megnézem akárki akármit ir :D aztán majd énis mondom a véleményem-. :D
  • danikarate
    De a vége az nagyon ütött. a Lex Clark beszélgetés ütött
  • danikarate
    Jó rész:D :D Na most majd nem leestem a székről.
  • Magoo
    tök mindegy mit írtak :)
    én ilyen téren mindig xarok más véleményére...ezzel így vagyok sok mozifilm kapcsán is.
    Mindenkinek más az ízlése! :)
  • Flamer
    forumon aztirták szar volt.. mármint a smallville.hu forumán. :D
  • Magoo
    Nah végre!
    Ez egy jó rész volt! :)
    Bazz Lana asszem nagyon hamar rá fog jönni mindenre! Lex meg folyamatosan arat a beszólásaival! :)
    Szóval tuti! Várom a köv. részt! :)
  • Magoo
    yaya :D
  • amdrula
    Meg Lana néninek is maradt kis szuvenír a végén.
  • Magoo
    Nekem pont fordítva...az utóbbiak bejöttek, viszont ez nem!
    Leszámítva a végét :) Már megint sántikál valamiben Lex bácsi :D
  • amdrula
    Az utóbbi részek nem tetszettek annyira, de a mai bejött ;)
    Inkább nem spoilerezek, mert ahogy látom még nem sokan néztétek...
  • seriesfanatic
    Nah én is megnéztem az új részt, de szerintem nem volt olyan jó, csak a vége tetszett amikor megjelent
    Martian Manhunter (J'onn J'onzz)
    , mondjuk én egy kicsit máshogy képzeltem el, de majd csak megszokjuk...
  • Flamer
    énmég nem láttam. :| és még nem is fogom egy darabik :Ccc
  • Flamer
    hát elvileg igen. de majd nézdmeg és akkor kiderül mégis hogyvanaz..
  • Magoo
    Hopp a nap folyamán elmulasztottam véleményezni a legutóbb részt!
    Ami szerintem marha jó lett! Lerágott csont egyesek szerint ez a típusú sztori, de nekem akkoris bejött! Pláne bejövős a Martian Manhunter manusz! :) Ő a Jonzz Jon vagymi a fene a Justice League rajzfilmből? Arra a szürke bőrű világítós szemű, agybafürkészős, repülős csávóra gondolok! ő az?
    Apropó...Clark nem olyan jól nyomja az őrült figurát mint Lex ;) de azért elment :D
  • greenish
    na,ez nekem magas, akkor igen v. nem?
  • Flamer
    ijesmi iken. vagyis ojasmi. de amire te gondolsz az iken. :D
  • greenish
    Oooops.. bocsi
  • greenish
    Oh, köszi. Így nyugodt lesz az álmom...
    Még, please, annyit mondj meg, h. ennek a szériának van a végén, amikor Clark valahogy kijut a világűrbe és Chloe-t pedig felrobbantják(hogy ilyen szépen fogalmazzam)?
  • greenish
    Oh, köszi. Így nyugodt lesz az álmom...
    Még, please, annyit mondj meg, h. ennek a szériának van a végén, amikor Clark valahogy kijut a világűrbe és Chloe-t pedig felrobbantják(hogy ilyen szépen fogalmazzam)?
  • danikarate
    3. évad 12. rész.
  • greenish
    Hali mindenkinek!
    Lécci segítsetek, a tisztánlátás kedvéért, ez most tulajdonképpen hanyadik széria, hanyadik része volt amit hétvégén adtak atv2-ön?Folyamatosan figyelem a sorozatot,és már nem először látom, de most elvesztettem a fonalat.
  • MerlinW
    Jah ez most nekem is tetszett. Amolyan igazi képregényes történet volt.
  • Flamer
    ték.

és amugy marha yó volt a 11-es rész :D
  • Flamer
    igen igen. ezt beszéltük miis. nade még nemtudni biztosn hogy lesz -e.
  • Magoo
    Én úgy tudom a nézettséget jól hozza, így nem hiszem hogy bármi is útját állná a 7. évadnak