2757
-
#517 Tényleg nem volt rossz rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez annyira jelemző, hogy ilyenkor minden szarság történhet az írók részéről aztán most csináltak egy szitut amit 600 féle képpen lehet folytatni. Lana valszeg saját maga játszotta el a halálát, hogy senki ne találjon rá, de tuti visszatér majd. Chloe valszeg meghalt. (Ez volt a képessége, hogy cserél a halottakkal vagy mi a fene?) Lionel élni fog az tuti. Clark meg gondolom a 7. évad első részében rongyorsa veri és valahogy megöli ezt a bizarr kölköt :)
Lex gondolom kb fél percet lesz sitten, aztán kivágják onnan mint a huzat. Vagy elhúzzák a dolgot és fordítva lesz mint annó Lionellel a börtönben. :) REVENGE!!! :D -
cucumber87 #516 Atyaisten Seson Finale mekkora rész volt!!!! Hatalmas Clifhanger,szinészi játék,sztori és látvány!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cloe valszeg meghalt, de Lana valszeg a 7.évad folyamán viszatérő lehet. Lionel kérdéses. De ez az én véleményem lehet h még a készítőkl se döntöttek :) A végén Bizzaroo Clark mien durván nézett ki, aztán meg a Coming Soon, ej de messze az ősz :( -
#515 ya de aztán lezs mekin egy évad.. :C
(énmék nálattma 21-et.. :| feliratot várom..:C) -
#514 Az új rész viszont egész jó volt...csak bugyutaság picit megint beütött...mindegy. :) most már ideje hogy végre szezonfinálé legyen :) -
#513 hát.. nekemse teccett.. -
#512 Alakul a sorozat.. Noir-on szó szerint elaludtam, pedig nem voltam fáradt:) -
#511 én azért végignézem akárhány lesz. hamár eddik birtam akkor csak végigfogom már nézni.. de énis nagyon remélem hogy 7 és vége. -
#510 Hát igen....szomorú dolog.
Mindegy...én most már 7. évad végéig kibírom...lesz ami lesz. HA ott azt mondják hogy azt folytatják, tehát csinálnak folytatást Lex nélkül, garantáltan benyomom részemről a "cancel"-t. Mert onnantól már nem fog érdekelni.
Nagyon remélem hogy a 7. végén lezárják szépen a sztorit és kalap kabát... -
#509 yaya. énis smallville.hu-n. :| engemis fojton ott oltanak le minden szarér. :D dehát náisvatyok nagy smallville fan. mán náfoklalkozok vle.
sztem nkmis bőven elég ez a 6. évad. nátudom kitaláltaki hoty legyen 7. is.. :C mer bazmegn em leett volna egyszerűbb most minden fantomot elkapni és kijárnia az iskolát már és mehetne ripoterkedni.. agag :CC
erre yönnek a szarabbnál szarabb töltelék szarok. :|
és.. #508 (Y) sajnozs :C -
#508 pénzpénzpénz.. csak erről szól. -
#507 Csak a "helyesírása" miatt kérdeztem:) -
#506 Nos én is ilyen beszólást kaptam az arcomba! méghozzá az egyik smallville.hu-s fő muftitól, aki váltig állítja, hogy mindenki elégedett a legutóbbi résszel, csak én vagyok egy barom, hogy nekem nem jön be...sőt hányok tőle. És hogy nem a sorozattal van baj, hanem velem.
Hát igen...bírom ezeket a fanatikusokat. Annyira védik a kis üdvöskéjüket, hogy mindenki más egy hülye barom aki valós képet fest a helyzetről! :)
Én személy szerint nagyon örülnék ha hamar vége lenne a sorozatnak, de egy jól kidolgozott befejezéssel.
Ha a 6. évad nem lett volna tele ennyi filler baromsággal, már rég összehozhatták volna a sorozat finálét, kitöltve minden epizódot valódi akcióval. -
Cmdr #505 Azért az gáz, hogy sokkal jobban szorakozom a leggyengébb Supernatural részeken mint a mostani Smallville részeken... aki nem vak, az láthatja, hogy a Supernatural szinte mindegyik részében valamilyen sztár feltünik, egyre több pénzt ölnek bele, addig a Smallville nagyon kezd elhalni. Nem igaz, hogy nem lehet egy egész évadon kergetni azokat a fantomokat, és ilyen fekete-fehér, komplett idiója részeket kelljen csinálni! -
Cmdr #504 Pókember 3 is a legszarabb rész! Nem tudom mi van ezekkel a készítőkkel mostanában! -
#503 nátudom. (magyar méjbi) de hát ezekszerint itt mi nem is vagyunk rajongók :Ddd -
#502 Milyen nemzetiségű a srác?:) -
#501 nos akkor ismét idézek a forumrol (a másikról).. szóval aki náakar 7. évadot meg talán 8.-at is. az nászereti a smallvillet és mék csak rajongók se vatytok.
ezt kaptam a pofámba mer aszontam befejezhetnék már :D -
Norberto91 #500 Ilyen részeket minek csinálnak basszus:S már az előzetesétől is rosszul voltam:S remélem a következő évadba felfeszik a szuperman göncöt:) mert így már nincs sok értelme húzni a sorozatot. Ez az én szerény véleményem
8. évad lex nélkül már milyen lesz:( Na mind1. Nem csatlakozik valaki a pókember 3 megnézésére?:P -
#499 sajnos igy van :/ remélem lesz vmi vértisztítás a sorozatban mert ha nem a 7. éveadot lehet meg se nézem h csak jó emlékeke maradjanak a sorozatról... -
#498 Tegnap néztem és már nem is emlékszem miről szólt... Még ezt az 1-2 részt megnézem aztán leszokom róla. -
#497 Ugye? szerintem is szánalmasan szar rész volt a mostani, és ezért nem is írtam reggel róla semmit....az első 10 perc után ott tartottam, hogy kilövöm a fenébe...de gondoltam adok neki egy esélyt, ha már minden epizódot láttam eddig....KÁR VOLT! Írtó szar volt :( -
Cmdr #496 Eddigi legszarabb smallville rész volt a 20-as... sajnos már én is azt mondom, hogy ennek így tovább semmi értelme nincs, be kellene fejezni a fenébe. -
#495 ujabb b*lf*sz kérdés:
s04-Devoted:
"Én azt nem értem hogy miért nem volt töle rosszul, már mint az elött hogy megitta volna miért nem gyengült el? Valaki tudna segiteni hogy miért?"
komojan mondom a kötözködés mindenek felett :D -
Cmdr #494 Kb ott lesz valamikor! -
#493 jah, nem tudtam... pedig már a 6 évad 10 részénél tartok :) -
Cmdr #492 Igaz, már volt az a rész! -
#491 szevasztok! tényleg igaz h majd megalakul az "igazság ligája" Justice League, ahol különböző képességgel rendelkező formák lesznem, meg aszem mese is van belőle! -
#490 izé. néztem most 4.évad 3.részt magyar szinkronnal és.. hát annak a csávónak milyen szar hangja van akit a tusolóba lesziv a csaj :D hát 16éves kb asrác és ojan méj hangja van .. fuh :| -
#489 hmm.... ez elég meleg mondat volt -
#488 kéne uj banner.. [szerinte] -
#487 Hoho....Clarky bedurvul a végén...persze nem tettileg, csak beszólásilag. :) Mert hát...hamarosan háború lesz! :) -
#486 mellesleg most kaptma infot:
"Kivan az téve, csak egyes fire fox verziók nem jelenítik meg. JavaScriptes visszaszámláló van ott, ami pl internet explorerben hibátlanul megjelenítődik."
ezekszerint csekkold le ie-vel.. elvileg ottkell hogy legyen :D -
#485 Jó. Ti tudjátok!. :) Akkor világisítsatok fel. ;) -
Lacika 79 #484 maradjunk annyiban, hogy nincs fingod :) -
#483 "Lois Clark társa volt a daily planetnél(legalábbis valami hasonló)"
ergo fingod sincs a Supermanről és kapcsolatáról Lois Lane-nel :) -
Mrsgibson #482 a legjobb sorozat a világon, de az 5. és 6.évad a legjobb! -
#481 há persze. mer találd már fel magad :CCc bazz. :C smallville.hu -> forum -> 6. évad. -> yeee, virulhat a fejed..
de amugy google nincs? ne legyünk má ijen ostobák. htx. -
#480 Ezer kösz! Fene se tudta hogy melyik a hivatalos oldal, nekem azt írta Flamer válasznak mikor az kérdeztem "Te hol hallottad az új dátumot?", hogy: "www.smallville.hu" . -
#479 http://www.cwtv.com/shows/smallville -
winnie #478 "Én megnéztem most a smallville.hu-t, de nem nagyon találom a dátumokat..."
a smallville.hu nem a hivatalos oldal.