2757
  • ROKICA
    mit?
  • Flamer
    me honnét szeded?:| loál.!!4
  • ROKICA
    bazz.. szarás.. én leszenném ha nem 7kb/s lenne a download speed-em:(
  • Flamer
    akartad irni 6 hejett 5 :D
  • danikarate
    2. évad megy a TV2-n. De én inkább letöltöm az új részeket mert a TV2 még csak a 3. évad végéig jutott el. Ha ilyen tempóban haladnak akkor az új részek a 4. évad 2007 nyarán fog lenni a csatornán. A 6. évad pedig úgy 2008 végén
  • ROKICA
    a TV2 on meik evad megy?
    elso? sajnos nem birom letolteni a reszeket ezer a TV2 on fogom nezni ha odaernek:)
  • Flamer
    ya. énis várom (Y)
  • danikarate
    Várom már nagyon a 6. évadot. Az előzetes és a Spoiler-ek alapján nagyon jó évad lesz.
  • ikegami
    Episode #5-12
    100th Episode!
    Clark father, Jonathan, dies of a heart attack.

• ikegami
    jó a 4.évad. nekem nagyon bejön. még jó hogy a Chloe nem halt meg.
    Sajna szerintem ezt a tv2-ön még sokára fogják játszani.. : (

• Flamer
    aluggy
  • Zsocee
    amikor a reklámban rángatózik a keze a tubussal hát az valahogy nem az igazi.
  • ikegami
    Én is láttam a reklámot!!!
  • vodMarci
    LOL!Most én is láttam!!!:D:D:D:D :)
  • seriesfanatic
    Ja én is láttam a reklámot lol
  • ROKICA
    lol

• Flamer
    :o #169 :|
  • vg
    Nem, tegyél be képet bártan, de ne akkorát mint egy ház!!!!!!!!!
  • Flamer
    akkor meg engem miafaxxnak kellett leoltani amikor beraktam pár képet? és nekemis megvan az összes rész..
    én mégis lelettem ugatva mikor beraktam pár 2. éveados képet.. akkor kuxrva anyátok vagy nem? :|
  • Magoo
    Egyetértek
  • vg
    De jó fej vagy te... nem baj, hogy az eddigi összes részt le lehet tölteni magyar felirattal? Az egy dolog, hogy a szar TV2-ön hányadik évad megy, valamit azt sem fontos, hogy már a 3. évad is kapható nálunk DVD-n...
  • Flamer
    nekem meg tökmind1. csak sokmindenki ezen éli ki magát hogy lepofázza a másikat hogy szpojlerezik :D

és szerintem meg az. sokat kell még várni még megjelenik és tvbe még cska a 2. szezon megy szóval..
  • seriesfanatic
    Bocs ha ez valakit SPOILER-ként ért nem annak szántam!!
    Bár szerintem nem az!!
  • Magoo
    Ebbe mi a spoiler? nem írt le semmit a sztoriról...
  • Flamer
    húha. szppojeler szpojelr.. üssük meg mer szpojlerezik és nem használta a szpojler makrót!!4 mekkora genyó meg bunkó!!
  • seriesfanatic
    6. évad 1. rész: Megvan a cím! (2006. 06.17.)
    Majd egyhónapos hírszünetet követõen a napokban várhatóan megindul az információs- és spoilerhullám. Ennek elsõ jele, hogy nyílvánosságra került a 6. évad elsõ részének, a szezon premiernek a címe! A cím pedig a következõ: Zod.

Mondjuk várható volt, hogy valami hasonló lesz a címe
  • mishaly
    szerintem inkább a témáról kéne megnyílvánulnotok!
  • Malakai
    Szerintem most ezért kértünk rá.
    Saját örömödre pakolgatod be a képeket? Azokat anélkül is tudod nézni.
    Ha meg diskurzus, beszélgetés, eszmecsere, fórumozás végett, akkor pedig ne legyél már egy kőfejű tahó...
  • icewolf
    OFF
    Igen. de még mindíg a 11-es az alapvető... legalábbis nekünk ezt mondták bent...
    ON

Flamer... Vedd már észre magad... azt hiszem elmagyarázták nem egyszer, nem kétszer, hogy nem illik elrontani más szórakozását. Hagy ne tegyem meg újra.
  • ROKICA
    akkor nyilván az sg unalomból találta ki ezt:
    "SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoiler szöveg
    "
  • Flamer
    ezaz. oktassatok ki hogy hogy fórumozok és csetelek :D lál :DDD

a spoilerhez meg annyit fűznék hogy én nem láttam itt szabályzatot, nem láttam semmi tiltást hogy nem tehetek be képeket stb. addig viszont olyan vagyok mint egy másik user. írhatok és rakhatok be képet is. ez van.
  • seriesfanatic
    Azt hiszem a "MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" c. kötetnek már megjelent egy újabb kiadása is, amúgy meg ha valaki ilyen gondokkal küszködik akkor mielőtt hozzászól a hozzászólás szövegét másolja át a WORD-be és az majd okosan aláhúzza pirossal, azután már csak ki kell javítani :)))))))))
  • icewolf
    OFF, de szintúgy Flame-nek!
    Amúgy meg nem tudom mit gőzölsz... Más topicokban bevett szokás, hogy nem lőjjük le a poént a másik elől, épp ezért szöveg szinezés makrót, vagy spoiler makrót használunk. pl.:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    EZ EGY SPOILER TAG AMI ELREJTI A SZÖVEGET

EZ IS REJT, DE MOST NEM BIZTOS HOGY SIKERÜLT, MERT LEHET ELÍRTAM!

Mindkét módszer leírással ott van a "mehet!" gomb alatt a [makrók] részben.

Ajánlom még szorgos olvasásra a "MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI" c. kötet 11. kiadását, és ott pontosan átolvasni a "j" és "ly" szavak részt... Ezek érettségin 3 pontos(ergó: Súlyos) hibák!
    ON
  • icewolf
    Mellesleg helyesírás rulez...
  • Malakai
    Szerinted mire lett kitalálva a spoiler makró az SG fórumon? És még sok helyen másutt is a Spoiler szók közé beírt infó? Igen, azért mert sokan a filmet/sorozatot akarják nézni és nem netről megtudni, hogy mi fog történni X epizóddal később. Annyi lett megjegyezve, hogy ahelyett, hogy berakod a képeket, helyette linkeled és esetleg odaírod, hogy milyen epizódból van, vagy, hogy spoilert tartalmazhatnak...
    Nehogymár te sértődj be ezen, vagy neked álljon feljebb.
    És ezzel nem flamet akarok rádzúdítani (vagy talán te? < neved), de egy kicsit hamar álltál neki anyázós stílusra, nem?
  • Flamer
    igen. gyönyörűen. mer fojton belekell kötni abba hogy mit irok egy ojan forumra ami nyílt.. egésségetekre akkor. tiis irhattok amit akartok akkor én nekem sem kell visszafognom magam. szerintem mindenki akarja tudni milesz a következő részbe mer kiváncsi.
    most mond azt hogy te nem .. de ha ez meg tényleg igyvan akkor meg le**arom. csak rólad tudok. ez van. ne olvass bele a forumba. sőt ne is netezz mer az egész net televan mindenféle ojan infoval ami csak később lesz. és nehogy előre tuggy valamit..
  • Malakai
    Gyönyörűen fejezted ki magad... Mellesleg gondoltál rá, hogy vki nem szereti tudni, hogy mi lesz a következő részben?
  • Flamer
    de ba*meg.. lesz a tvbe pár héten belül? akkor f*szért nem lehet berakni hogy nézze meg a user és felkelcse az érdeklődését és így tutti megfogja nézni a részt és várni fogja.. f*szt már beléd..
  • ROKICA
    tisztában van de nemkéne képeket berakni mert az spoiler.. arról nemisbeszélve hogy 190 es hozászolas: "Ryan-es rész, a heg a testén (Exodus stb..), lesz a Skinwalker" spoiler heg a testén pff...
  • vg
    Azt hiszem, hogy aki ide téved, az tisztában van azzal is, hogy le lehet tölteni mindenki számára az eddig megjelent összes részt magyar felirattal, szóval ez a duma nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!