2757
-
#277 Egyetértek....ezért tartom alapjában véve baromi nagy baromságnak az egész superman saga-t.
de van még tonnányi másik sztori a superman-en kívül ahol alap dolgok nincsenek megmagyarázva, pedig anélkül marhaság az egész. :) -
#276 Egyébként rohadt nagy baki a sorozatban - bár van, aki oda se figyel rá - hogy az egyik részben közepesen hosszú a haja Clark-nak, a következő részben meg szépen meg van nyíratkozva.
Nyilván nem 1 centisre van boronálva, de azért a korábbi részhez képest világosan látszik, hogy meg van nyírva. Nos ezzel semmi baj nincs - a valós életben.
A sorozatban viszont vérgáz. Clarknak ugyebár minden testrésze sebezhetetlen így a haja is. Ha tűzbe megy, vagy felrobban mellette valami, nincs semmi baja és a haja sem ég le, merthogy nem tud.
Ebből logikusan következik, hogy vágószerszámmal sem lehetne kárt tenni benne.
Vagy a haja kivétel lenne??
Nem hiszem. Esetleg a fodrász kriptonitos ollót használt.
Még valami nem világos. Mégpedig az, hogyha sosem nyírják meg, annyi idős korára, mint ahány éves a sorozatban, már olyan hosszú hajának kéne lennie, hogy körbeérje Smallville-t. Mert ugye az ő teste is úgy nő és úgy fejlődik mint másoké, tehát a haja és a körme is folyton nő. Vagy ő ebben kivétel lenne? Ja biztos ezzel magyaráznák ki, de elég gyenge érv. Hiszen neki is kell enni, inni, aludni és gyerekkorától kezdve úgy fejlődik, mint egy normális gyerek, csupán a földi atmoszféra különleges képességekhez juttatta. Hiszen a Kriptonon nem lett volna szupermen, mert ott az apja sem volt az. Ha viszont meg tudják nyírni és a körmét is le tudják vágni, akkor itt valami nem klappol. Hehe.
Szóval ez a legnagyobb dilemmám szupival.
-
#275 yó.. :| pff.. -
#274 nem nem ő
Ezt még ő is kijelenti :D -
#273 deazis Clark :P -
vg #272 Igen, olyan már volt párszor, de ő olyankor nem Clark! -
#271 egyszer repült.. az első részbe rögtön. amikor még Kal-El uralta a testét :D -
vg #270 Clark csak akkor repül, ha éppen dobja valaki, mint mondjuk a legújabb részben! A 6.évad első részéhez pedig már van felirat is! -
#269 Én épp most töltöm a 6. évad első részét, a Zod-ot. Biztos szuper lesz.
Igaz szinkron és felirat nélkül, de megéri így is.
Nem tudja valaki, hogy a teljes 4. évadot hol lehet leszedni? A smallvilletorch-on csak 3 évad van meg, amit már a tv is adott. Jó lenne a negyedikbe is belenézni, ott már Clark repül állítólag. -
#268 elég tömény volt az s06e01.. -
#267 Nem szoktam ilyet, de látom nincs téma, így írtam egy kis szubjektív elemzést, lehet rá reagálni, ha nagyon unatkoztok:)
A banner elkészítéséhez való felkérés után kedvet kaptam a sorozathoz, így kb másfél hónapja nézem a cuccot (3x03-nál tartok). Gondoltam kiírom magamból unalmamban élményeimet:)
Kiskoromban a 80-as évek közepén amcsi nagynéném jóvoltából hozzájutottam majdnem az összes képregényhez, így (igaz hogy -sajnos?:)- kinőttem már belőle) akaratlanul is az eredeti szálakhoz/emlékeimhez hasonlítom az SM történeteket.
Az első évad nem jött be - mindig ez a kriptonit+extra képességek+legyőzzük+vége dolog - jó rész (számomra) csak az első és az utolsó epizód volt. Második évad jobban indult, de ellaposodott (itt-ott nem volt rossz). Viszont itt is az uolsó 2 epizód, éa a 3.évad első 2 része nagyon jó volt...:)
Ha csak a fantáziával/tartalommal rendelkező epizódokat tekintem, egy bajom van már csak vele ami a CK+Lana effektus..:)
Láttam már szerelmi huzavonát pár filmben, de ez valami hihetetlenül bután, értelmetlenül kitalált szenvedés:) Szó szerint idegesítő... Nemtom milyen lesz a köv 3 évad (ill mire végignézem a köv. 4 évad) de igazán eldönthetnék végre hogy Marvel szintű történést vagy O.C szintü teleregényt akarnak-e csinálni:)
A koncepciót értem, ugyanez megvolt a képregényekben, a filmekben mindenhol, de mértékkel (pókember+Mary.J., batman+Vicky.V., ill superman+Luis.L).
- Luthor-ok jellemét majdhogynem tökéletesen eltalálták, jók a színészek.
- Lana és Chloe engem baromira idegesítenek (egyikben sincs minimális színészi képesség sem, Lanát még viszik az őzike szemei, de Chloe-ban még annyi sincs.)
- Kent szülők - fater ismerős, nem néztem még utána honnan/miben játszott, de aránylag jól nyomja, szimpi, sorozathoz pont elég. Anyust játszó színész nálam megnyerte a legantipatikusabb karakter címet, de hálisten nem sok jelenetet kapott, így szódával elmegy.
- Clark: Hát nos:) Nagy szerencséje hogy hasonlít a Siegel&Schuster által '38-ban megálmodott karakterére. Sztem túl sokat fektetnek abba, hogy elvarázsolják a hölgy nézőket. Ha a sorozat összhangját nézzük nem olyan vészes mint ahogy az első pár epizódban lejött nálam (vagy csak hozzászoktam). Mindenesetre "színészileg" nekem akkor tudott egy mininmálisat nyújtani mikor a vörös gyűrűvel parádézott:)
Mivel a fenti negatívomok, ill szubjektiv miújságok ellenére az összhatás egy kellemes agymosós hétvégi tinisorozat, ami azért hozott kellemes meglepetéseket (pl a fent említettt évad záró/nyitó epizódok), ezért még nem adom fel:) -
amdrula #266 Szerintem is király volt :D -
vg #265 Sajnos szerintem annyira nem nagy egy rész költségvetése, hogy olyan sok speciális effektet tegyenek bele! Így is tele volt szinte az egész!!! -
#264 :D
de most komolyan....azt vártam hogy egy epizódot átölelő Clark VS Zod lesz....I was wrong... :( -
vg #263 Miért? Szerintem kurvajó volt, főleg azok a szellemek! :) -
#262 wazzz...többet vártam mint szezon premier...kicsit gyengus volt sztem :( -
#261 innen pl -
Szolnokboy #260 valaki pls mondjon egy ftp-t vagy müködő warezt ahonnan 3-5. évadig le tom szedni. dct és torrentet próbáltam de borzasztó lassan jön és ez 20 gigánál nem túl gyümölcsöző ugyebár. thx -
#259 ja amugy Lois-szal és Clark-kal mikor lesz valami? mert a Lana a Lexel nyomul, a Chloe meg a Jimmy Olsen-nel fog, és mivanmá.. -
#258 igen. a film készitését mutatja be a kulisszák mögül.
de aki szereti a smallville-t azoknak szerintem öröm pár ilyen videót megnézni.
én legalábbis kész voltam, amikor azt az 1percet láthattam, hogy hogyan készülnek a forgatás előtt, és az Allison Mack a sminkszobában mond pár mondatot, meg mókázások... szval tökjó. : )) -
#257 ya étem. -
vg #256 "Hogyan készült" -
#255 miaz a werk?.| -
#254 go go :D szezon 6 arrive :D -
#253 Jó nagyon az 5.évad befelyző része: Vessel.
Akit érdekel pár rövid Smallville werk videó a készítésről az találhat pl. a video.google.com -on "Smallville Behind the scene" rákeresésre 3 videót. -
bartos #252 köszi a segítséget :D
-
#251 loál.. én pl nem torentezek mer rakás sz*r.
ftp da best.
de te akkor csak torrentezzé. egésségedre. de ne mondmeg hogy más micsináljon.. max tanácsként mondhatod hogy torrentezzen..winnie meg lenézően beszélt erről.
aztán le**arom.. -
vg #250 de hülye vagy te bazmeg! mi az, hogy nincs torrentye? az uTorrent egy pár 100k-s progi, ami tökéletes torrentezni! nelegyé má ijen barom nagyszájú :| -
#249 és akinek nincs torrentye? nelegyé má ijen nagyszájú :| -
winnie #248 rámész egy torrentkereső oldalra és leszeded a részeket. mi ebben a nehéz? -
#247 Hy! Ajánlom a www.smallvilletorch.atw.hu-t Ott meg van az 1. és a 3. teljesen szinkronosan a 2. meg a TV2 részei után kerülnek fel. .Ennek az oldalnak a Fórumán a 4. évad és az 5. évad szekción belül is vannak linkek de nem biztos hogy mind jó. Jó töltögetést!!!!! -
vg #246 Hát, három évad már van szinkronosan, természetesen a 2-3 évad homemade, és nem tom honnan tudod leszedni, biztos valami magyar torrent oldalon fent van... a többit mondjuk külföldi torrent-ről, feliratokat hozzá a feliratok.hu-ról! -
bartos #245 Hali emberek valaki pls segítsen hogy honnan tudom leszedni az összes részt magyarul vagy legalább felirattal -
#244 ya értam. akkor az szivacs. de akkor ne is várd hogy gyorsan fogod szedni.. :| -
#243 bazz nekem nem lesz 100k. mert nekem igy is ugy is 7k..
a http download is 7 k val megy sajnalom.. de ha tenyleg elindul dc 100k val az mar termeszetfeleti ugyanis 64k Wireless-em van:( -
#242 Én anno sima torrentről szedtem,ahogy jöttek a részek,összes évad összes része.
Már várom a folytatást! -
#241 aham. nos. én dc-ről huztam le minden részt a 3. évadtól kezdve. csak találni kell yó hejet. lépj be több hubra. ya és persze ne magyarokra. majd ott keress rá és ugy menni fog. 100k-val lehet átlagosan szedni ha kifogod. van ahol nkm fullal yött -
#240 mondjuk Torrent-ről vagy DC vagy valami p2p ről szenném.. de nemszedem mert az általános letöltési sebességem 7 kbs.. -
vg #239 Ebben az a szopás, hogy addig nem adhatják ki nálunk DVD-n a 4.évadod amig le nem ment a TV-ben... Szopás. -
#238 anyádat.. "bazz.. szarás.. én leszenném ha nem 7kb/s lenne a download speed-em:(" <- ezt irtad te. énmeg megkérdeztem honnét szeded. akkor mitnemértesz? nyilván arra porbálok rákérdezni hogy honnét yönne nkd 7k-val az amit leakasz tölteni, ami szerintem a smallville részek.. érted-e már?:C