2757
  • vg
    Azt azért tegyük hozzá, hogy akkor dugnak mikor Clark elveszíti az erejét, és tulajdonképpen "rendes" ember, nincs superereje. Mikor visszakapja az erejét, akkor mondja mindig Lana-nak mikor közeledik a csajszi, hogy "nem akarok ártani neked".
  • Flamer
    ő. 1x dugnak. amugy semmi. mikor cissztatér clark ereje azután nem mer dugni lanaval mivel azthiszi szupergyorsan megdugná :DDD
    na.. hát az egyik dolog a sex amin összevesznek és szétmennek örökre :D
  • vg
    Te kérdezted!

Igen, lesz valami! Össze fognak jönni, Lana fogja elvenni Clark szüzességét(nem vicc, legalábbis ebben a "superman" verzióban)! Természetesen lesz majd valami(az 5-ik végad közepe felé) amitől nagyon össze fognak "veszni"!

Olvasgasd smallville.hu fórumát!
  • Lacika 79
    1 dolgora válaszoljon valaki, aki nagyon vágja a témát.
    lesz valaha valami Clark és Lana között, vagy csak kóstolgatják egymást 100 szezonon keresztül? :)
  • Flamer
    eh.. tudlannak néztem bárkit is?:|lál..
    amugy akkor ojan rég volt az hogy nem is emléxem rá.. én a 3. szezont is ugy néztem akkor amikor adták ki őket.. szóval fogalamam se volt hogy ment már tvbe..
    most a lelkedbe gázoltam az előbbi hozzászólásokkal?:|
  • vg
    Pedig volt, több mint egy éve! A TV2-ön ment minden nap délután 16 óra felé... Nem kellene mindenkit tudatlannak nézni, amikor te vagy az! Ha nem hiszed hívd fel a TV2-öt, és kérdezd meg, vagy nézd meg a smallville.hu oldalt!
  • Flamer
    valaki az előbb aztirta cska akkor yöhet ki dvdn hamár tvbe leadták.. vagyishogy addig nem adják ki dvd amig tvbe nemvolt.. de én még a 3. évadot nem láttam tvbe :DD
  • ikegami
    ez van.
  • KG21
    én is szedem torrentel mindig a legújabb részeket. Újabban már tök természetes, hogy átröpködi a földet, de viszont semmi jelentőséget nem tulajdonított ennek az új képességének, szerintem ezt kissé elhanyagolták a sorozatkészítők.
  • vg
    Természestesen, harmadik évad már közel egy éve megjelent! Ime!
  • Flamer
    mér? a 3. évad már kijött dvd-n? :DD
    amugyénmár az 5. évadot is láttam :DD
  • vg
    Az a baj, hogy a jogilag a TV2-nél van a vetítési lehetőség, csak éppen nem akarnak "közepszerü" sorozatért annyit fizetni amennyit a készítő kért. Ebben viszont az a baj, hogy amig nem vetítették le a TV-ben a 4edik évadod, addig DVD-n sem lehet forgalmazni. Szopacs. :(
  • Flamer
    :D szerintem van ott pénz.. csak rohattak :DD
  • ikegami
    ja. meg csövesek. nincs pénz. vagy mégis?
  • Flamer
    mer rohattak..
  • ikegami
    miért kezdik állandóan az elejéről a tv2-n. már valahol 4-5. évadot játszák mi meg itt az 1.kel szenvedünk.
  • Crazy Mate
  • Flamer
    dc++
  • Crazy Mate
    Honnan szedjek dc-t?Nem vok. láma.
  • Lesli16
    kösszi
  • Flamer
    dc-ről
  • Lesli16
    és azt nem tudod, hogy honnan lehet letölteni?
  • Flamer
    nem hiszem hogy van ijen.. max a 2. szezonig..
  • Lesli16
    hello!

nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni a smallville részeket magyar szinkronnal, és lehetőleg ingyen?
    Előre is köszi.
  • Flamer
    izgalmas.. én most nézem az 5.évadot.. ahogy épp yönnek kifele..
  • Kövesdi A
    de pl most adják a night ridert ha az lemegy akkor valoszinü hogy adják makd hétköznap a smalvillet %!

• mrzed001
    5x12: eddigi legművészibb rész
    Spoiler:

Nos, egy kicsit még a rész hatása alatt vagyok. Egyszerűen szomorúra, komolyra, és művészire sikeredett (a pozitív értelemben)
    Nem akciódús, nem szupercselekedetekkel telenyomott, ami igazán komollyá teszi, az a milettvolnaha bemutatása.
    Az utolsó képek, mintha egy japán művészfilmből kerültek volna bele.
    A széria eddigi legjobb része volt
  • Brutus13
    Kövesdi!
    Teljesen egyet értek veled! Tökre ideges voltam hogy már megint elöről kezdik...főleg harmadszorra.
    és télleg jó lenne ha hétköznap menne de hát nem lehet mer a sok idióta brazil f*szság megy meg most egy újat is képernyőre tűznek valami lizás szart...
    És mit látok a jövő heti újságban? A Monkot is elölőr kezdik el...ilyen nincs pedig az is már egy ideje ment mikor abbahagyták de nem voltak képesek onnan folytatni...ja és a Monk dupla bevezető részét egybe adják le és ezért nem lesz Smallville...de mért pont a Smallville-re rakták be? Miért nem az b*zi walker baromságra? A tököm kivan már ezzel...
    na tömören ennyit akartam mondani :)
  • Kövesdi A
    hát van aban valami amit modasz ! csak már 3mad-szora meg nézzni ugyan azt a részt unalmas ! de valakinek aki még nem láta és érdekli őt anak biztos nagyon király....

de ha pl ugy csinálták volna mint a 3 -madik évadal hogy hétköznap 15,35-körül adták vona anak jobban örültem volna mint hogy 1hét /1 rész !
  • winnie
    a negyedik még elég friss, nyilván oka van, hogy még nem adják. addig is jó ez plusz nézők szerzésére, szerintem.
  • Kövesdi A
    pontosan most vetiteték a 5 rész ugy hogy már 5 hete hogy megy de kár hogy az első édadnál kezdik nem pediga 4-töl ahonan elvileg kezdeniük kéne mivel már az első 3 évadot már leadták !
  • winnie
    pár hete kezdték ismételni az első évadot
  • Brankley
    Na, nem is tudtam, hogy van Smallville topik is
    Nem tudja valaki, mióta megy megint a TV2-n? mert tegnap láttam egy részt... Bár ezt már láttam régebben is
  • Szolnokboy
    torrentröl
  • KáZé
    nem tudjátok honna lehet az összes szezont letölteni?
  • BladE666
    vkinek nincs meg az elsö szezon elsö részének a szinkronja, ha van akkor irjon mert kellne azt pont késön kezdtem el felvenni ugy h hiányzik az eleje
  • Kövesdi A
    ha a top.jpg-re katintasz mi jelenik meg ?
  • Kövesdi A
    te ide regisztráltál ?
  • Norbi7
    Ok. így már értem. csak furának tartom hogy miért nem jött már ki szinkronosan. De akkor marad a heti egy rész. (legalább nem unom meg) és majd január fele ismét körbenézek.
  • winnie
    5 oldalt néztem még és 15000 Ft/évad.(kivéve a 3-ik mert az 8000Ft.) ellenben a Jóbarátok 5000Ft/évad.

a jóbarátok 1. akciós, 2. fele olyan hosszú 3. a 8ezres sorozatdvd-k korszakában jelent meg (ld smallville S3)

ja és a Smallvillnek 3 évadból egyiknek sincs magyar szinkronja! oké, tudok olvasni de azért már annyira megszoktam a szinkronhangokat meg annyiért

amikor ezek a részek megjelentek még nem lehetett szó honosított kiadásról, de mivel a warner valamiért nagyon ráment a sorozatokra és adogatja ki a saját és hbos-s sorozatokat eléggé nyomott árom, ezért pl. az 1. évad januérban ki fog jönni szinkronosan is - gondolom 8ezres áron.

azt pedig ne felejtsük, hogy a 8ezres ár olcsóbb, mintha külföldről vennéd, szóval nem nagyon termel nekik nyereséget - a normál ár itthon is inkább a 24 11-12e forint körüli ára lenne, vagy a régi 15-16ezresek.