2757
  • zvaragabor
    van fingom a supermenről, néztem a régi sorozatot. Lois Clark társa volt a daily planetnél(legalábbis valami hasonló). Az meg hogy nem jól írtam a nevét, az betudható annak, hogy a most a sorozatban nem láttam leírva sehol sem. Ha meg mégis le volt írva, akkor sem azt figyeltem, hogy hogy kell helyesen leírni. Amúgy köszi az oldalt, meglesem.
  • Magoo
    A neve Lois és mivel ezt sem tudod, gondolom fingod nincs Superman-ről és kapcsolatáról Lois Lane-ről...
    Na mindegy....részleteket inkább nem magyarázok, menj a smallville.hu-ra
  • zvaragabor
    Hali! Lemaradtam az elmúlt 2 részről. Ki ez a Luis? Hogy került be a képbe? És az a csaj aki Clark "párjának" mondta magát, és ő is szupererővel rendelkezett, ő hova tűnt? Valaki leírná gyorsan, röviden? Köszi szépen.
  • LegionarR
    Én megnéztem most a smallville.hu-t, de nem nagyon találom a dátumokat...
    Hol keressem egyáltalán? Az ottani fórumban vagy hol?
  • winnie
    "Te hol hallottad az új dátumot?"

az időpontkok változhatnak, de tényleg érdemes a hivatalos oldalt is csekkolni
  • Flamer
    smallville.hu
  • LegionarR
    Csak mert a #449-es üzenetet néztem és ott: "12-Apr-2007 Smallville 06x18 Progeny"

Te hol hallottad az új dátumot?
  • Cmdr
    Nem, jövö héten!
  • LegionarR
    Nem má'ma gyün' az ú' rész?
  • Magoo
    ASVA üdvözletét küldi...
  • Lacika 79
    lol
  • MerlinW
    Tiszta lemezkiadó:) 30% anyagár, 20% beleölt idő, 20% villanyszámla, 20% ÁFA = 800Ft :)
    De akkor fizess utána adót is és jogdíjat is. Pénzt nem így kell keresni. Ha jófej szeretnél lenni csináld anyagáron (200Ft/évad). Ennyi.
  • Szolnokboy1
    alkudni lehet?
  • Flamer

• RadosGa
    Hy!
    Megrendelhető tőlem a Smallville 1-2-3 évad magyar/angol szinkronal. DVDrip formátumban. 1évad/800ft
    [email protected]
  • Flamer
    durvacsávók :F
  • ikegami
    6x11 - nekem ez tetszett. Össszeáll a nagy csapat.
  • Szolnokboy1
    ezek már nagyon veszettek ... mindent meg tudnak magyarázni logikusan
  • Flamer
    naeztmárdérdemeeselolvasni :D
  • MerlinW
    Kapna pár olyan pofont, nem kérdezne hülyeségeket.
  • Lacika 79
    :D
  • Flamer
    "Én csak azt nem értem, hogy Clark most miért vérzett a verekedős jelenetben, mert hiszen nem volt ott kriptonit a közelben..."

• Magoo
    Na ha valami, hát a mostani rész ritka szar volt...

Ez a baj Smallville-el...túl sok a töltelék rész.
    Ebben is történt kb 2 percnyi fontosabbnak mondható dolog.

Viszont tetszett Clark pankrátoros ugrós ütése :D
  • MerlinW
    Az csúnya lenne:)
  • Cmdr
    Nem arról lehet szó, hogy most forgatják azokat a részeket?
  • MerlinW
    De el lehetne osztani úgy is ahogy a többi. 1 nagy szünet, aztán normál kerékvágás. de ez a havi 1-2 rész azok is összevissza nem hiszem hogy jót tesz a sorozatnak.. Mert ugye kizárólag a tévénézőkkel foglalkozunk ilyenkor, és ha tv-ben nézném és nem lenne rendszer, én bizony baromira nem foglalkoznék azzal hogy éppen mikor adják. Másik hogy el is felejteném pikkpakk:)
  • Lacika 79
    Valahogy el kell osztani a 22 részt emberek.
  • Flamer
    háfakk.. megin lesz kéthét szünet? bazzmár:C
  • MerlinW
    Elnéztem, holnap jön a következő, de érdekes ez a vetitési rendszer. Havi 2 epizód, és gondolom májusban is csak azért adják rendesen mert vége az évadnak..hmhm

22-Mar-2007 Smallville 06x17 Combat
    12-Apr-2007 Smallville 06x18 Progeny
    19-Apr-2007 Smallville 06x19 Nemesis
    03-May-2007 Smallville 06x20 Noir
    10-May-2007 Smallville 06x21 Prototype
    17-May-2007 Smallville 06x22 Phantom

• Flamer
    hát annyira nem volt good :C Lana ostobapicsa. :C
  • MerlinW
    Olyan dinkák vagytok. Miért kerestek rációt egy képregényátiratban/mesében? Élvezzétek váze:)
  • Cmdr
    Tényleg azért nem volt effekt, mert Lana azt látta, elég nyomik vagytok, ha ezt nem értettétek meg egyből!

Clark képes fénysebességel, igaz nem futni, hanem repülni, ez látható az első Superman filmben is, amikor visszamegy az időben! Mellesleg a golyó sem 300-al megy, szóval ez a hasonlatod úgy ahogy van, szar!

Hozzáértesed = 0

• Szolnokboy1
    ja meg még annyit, hogy a pisztolygolyó útvonalát azért nem látod mert túl kicsi és mert szürke. de pl. a II. világháborúban használt légvédelmi ütegeknél látod ahogy száll a golyó, mert az foszforozva van épp ilyen okból kifolyólag :)
  • Szolnokboy1
    hát ez marhaság. mondjuk én még nem láttam milyen az ha superman elszalad mellettem, de elég ha belegondolsz, hogy ha egy autó 300-zal elhúz előtted, azt csak látod. Clark sem fénysebességgel fut.
  • threeman
    effekt azért nem volt mert az azt mutatta, amit Lana látott.. effekt azért van hogy mi, nézők, lássuk mit csinál, de a "valóságban" nem látják hogy csíkot húzna maga után, ahogy a pisztolygolyónál se látod az útvonalát... Sztem ez így volt jó, de egyébként a rész valóban kicsit kaksi volt...
  • ikegami
    időhúzás
  • MerlinW
    Szerintem is klassz rész volt. 6 év után végetért a titkolódzós huzavona:)
    Mellesleg nem értem miért van mostanában ez a havi 1 epizód. Következő megint április 12.én lesz...hm
  • amdrula
    Én is észrevettem, hogy nem volt "effekt", de nekem kifejezetten tetszett, ugyanis akiről szólt az pár perc, az kb annyit láthatott a dologból.
  • Magoo
    Detto! TOTÁL egyetértek!
    Én is néztem mint a hülyegyerek...
  • Szolnokboy1
    komolyan én nem tudom mit sírnak a készítők, hogy alacsony a nézettség miközben ennyire szánalmas, szar, gagyi, csapodár részt csinálnak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami a leginkább idegesít: egyszerűen kimaradt egy effekt :) A 2. kifutásnál a pincéből kifelejtették az effektet hangostúl mindenestül VAGY Clark már teleportálni is tud. Ilyet hogy? Szánalom. A másik: több nézőpontból mennek az események, de valahogy egyik nézőpontban a karakterek mást mondanak (!!!???) mint egy másikban, holott ugyanaz a jelenet, elvileg csak a kamera néz másfelől. A színészek mimikái is mások.

Nagyon szeretem SW-t de ennél a résznél elgondolkodtam a cancelen, komolyan felháborító!