27327
-
#2662 vagy egy frappáns kurvaanyázásért is lehetne adni pár k00l pontot ^.^
sztem SG nyithatna webhosztingot ... -
cyrus #2658 mondom : hmm... -
#2657 maj mozgóba lesz, mien? -
cyrus #2656 hmm logó... -
#2655 még több reklám és aláhúzott szavak
internet
-
#2654 benne van az optikai csalódás -
#2653 Jaja, még este ha jól láttam :)
-
#2652 Tudományos eszmecsere -
#2651 Bocsi :) -
#2650 User kereső szépek :) -
#2649 Király lett a user kereső -
#2648 Utolsó hozzászólások külön listában tárolásáról mi a véleményed? Ha már egyeseknek ez a heppjük :D -
#2647 ST: Thx az userkeresőt :) -
#2646 Csuhai G -t megtalálja -
Vlala #2645 A közvéleménykútásó topiccsoporttal mi a helyzet? Minden harmadik topic egy általános kérdés... -
Borg #2644 Csuhai G
pl
de mind1, szótöredékre megtalálja. -
#2643 Engem is megtalál jól. -
#2642 de "Bud Graciano" -t már kilistázza -
#2641 jaa :D -
#2640 az banon van, banosokat nem listáz -
#2639 bud spencer -
#2638 mondj egy szóközös nevűt hadd teszteljem -
#2637 keress szótöredékre -
Borg #2636 Ja és még valami. Csak én vagyok vaksi, vagy a privát üzeneteket tényleg csak a főoldalon lévő linkről lehet elérni? (a bejövö listát) -
#2635 -
#2634 az aposztrófos (') userneveket meg kicsit furán jeleníti meg - de az működik -
Borg #2633 Hmm a fórum főoldalán lévő felhasználó keresőben ha olyan nevet irok be, amiben szóköz van, akkor kiveszi belőle, és persze nem talál semmit.
Pedig sok szóközös nevű van. -
#2632 Felhasználónként egy FiFo listába berakni nagy gond lenne? -
#2631 kár, pedig az nagyon jó lenne... -
#2630 utolsó hozzászólásokat nem lehet kikeresni, túl sok erőforrást igényel. -
#2629 Mellesleg egy indextábla, és mindjárt felgyorsul a név alapján keresés, nem? -
#2628 jééé van felhasználó kereső...nagyon zsír -
#2627 itt már jó ötletek vannak -
Borg #2626 Viszont ha a userkeresés nem is, legalább az megvalósulhatna, hogy amikor privát üzenetet kapok, akkor ott rá tudjak kattintani az ürge nevére, hogy az adatlapját lássam. -
#2625 azért ha rákattanok a születésnaposok közül egy-egy ismeretlenre, aki régóta nem volt, vagy kevés a postszáma, kell ám várni. (és ez még regszám alapján volt)
Név alapján el sem merem képzelni mi lenne :)
De amúgy nem rossz ötlet. A témában való keresés is hasznos dolog. Remélem marad is. -
#2624 nem tragikus, hamar megvan egy ilyen - ami problémásabb, ha többezren csinálnak ilyet egyszerre :) -
#2623 lehetne, csak a júzertábla gondolom regtime (id szám) alapján van indexelve. ha júzernévre keresés főleg ekkora adatbázisnál kicsit időigényes/leterhelő lenne. szerintem. -
#2622 ezt az utolsó 10-20 hozzászólást én is támogatom! -
#2621 jaja! és azt se tudod hogy ki ő :D
bazze tök jó lenne!
beírnám : DBoy
kijönne adatlapom
10 utolsó hozzászólásom... melyik témában volt :|
és mondjuk arra is jó lehet ha valaki most állnéven van és megakarja nézni régen 1-2 éve milyen topicocat nyitott stb :DD
az tök bulee, nem? :D -
akos #2620 És mi van, ha olyan embert keresel, aki x hónapja írt ide utóljára... és már arra sem emlékszel, melyik topicban keresd.