27327
-
#2824 Talán lehetne valami fix karakterszám utáni tördelés a főoldalon az új témáknál, hogy ne bontsa + a designt egy hosszabb topiccím (mint pl. most is) -
#2823 A smilies.hu van frissítve gyakrabban, csak szólok, nem mintha számítana :D -
#2822 Szmájlispam ? :)
St örülni fog ... :P -
flashX #2821 Ez is jó: -
flashX #2820 Ez feltétlenül kell: -
#2819 Épp azért volna jobb, hogy csak odaugrik. Ott csak oda kéne ugrania egy adott oldalon egy konkrét hozzászólásra, utána már a user olvasná szép sorban és nem gond a lapozás. -
#2818 Namost plusz egy paramétert kell átadni, nevezetesen az első olvasatlan post sorszámát. Onnantól kezdve ki lehet számolni a listázandó oldalt, meg ha a post sorszáma nagyobb vagy egyenlő az áthozottal, akkor pl a sorszám elé vagy mögé bemehet egy felkijáltójel, vagy valami. A paramétert meg mondjuk meg lehet tartani, amíg az arc nem ír a topikba, vagy máshova nem megy el. -
#2817 Hm, ezt még nem is láttam. Tényleg jobb! -
#2816 azért ne felejtsd el, hogy a konkurencián invision board van (amit ugye veszel), ez meg saját fejlesztés (ahogy tudom).
Amúgy jó kérés, én is hasonló problémán agyalok mostanság, hogy lehetne egyszerűen megoldani egy posttal való hivatkozás léptetését. :) -
flashX #2815 ez is naon jó -
flashX #2814 ez is jó -
#2813 © Jano -
flashX #2812 meg mégtöbb gonoszan nevető szmájlit -
#2811 Ennél az eredeti szvsz jobb: -
#2810 témanyitónak egy banánt... az sport fórumos topicocat szennyezi ezekkel a képekkel, ráadásul most topicot is nyitott neki ! -
#2809 Mert? A HWSW-n mindig az első nemolvasotthoz ugrik, akkor is, ha több oldalon van ilyen. -
flashX #2808 az utolsó nyekem izs kell!!! -
#2807 És smileykat lehet kérni? Szeretnék egy ilyet:
meg egy ilyet:
esetleg még egy ilyet: -
#2806 ezt speciel igen nehéz megcsinálni, mert mivan, ha valakinek 384 nemolvasott üzenete van... és meddig jelezze ki, az első topicletöltésig? és ha lapoz egyet? szóval ezért nem csináltam eddig meg, mert nem annyira egyszerű mint amilyennek látszik. -
#2805 [egyetért2]
(de már többször is írtam ezt, eddig még nem lett belőle semmi) -
flashX #2804 [egyetért] -
#2803 Vagy egyszerűen csak odaugrana a legrégebbi, még nem olvasott üzenethez. -
#2802 Biztosan mondták már páran, de szerintem hasznos lenne az, hogy a kedvencekbe berakott topikokban, ha mutatja pl., hogy van 10 új üzenet, akkor azt a topikba is kiemelje valahogyan. Mondjuk az új hozzászólások fejlécei más szinűek, vagy valami hasonló. Ez akkor jönne jól ha már van azért vagy 10-20 új hozzászólás. -
#2801 köszi -
#2800 egy robot addig törli, amíg bele nem férsz a keretbe. időben visszafelé törli. de van 20 napot hogy meghosszabbítsd a vipet -
#2799 ööööö
Ha lejár az ajándék VIP-em,akkor melyik képeim fognak tölődni a galériámból? Ezt hogy dönti el??
Mert a non-vip mértet már túlléptam.. -
#2798 :( -
flashX #2797 :) -
#2796 regisztrálsz egy free fórumot, és lehet "opjogod"... -
#2795 no comment :) -
flashX #2794 GUMIKERESŐ!!!!!!!!4444
mellesleg nekem OP jog
[nem utasítaná vissza felkérést] -
#2793 jo , csak akkor kene valami ertelmi korlat is hozza .. vagy kossuk diplomahoz ? :P -
#2792 szerintem az oprendszerek/felhasználói programokba belefér ez is - ott fut a 3dstudio is, van photoshop is... -
#2791 "Programozás Fórum"
Jó ötlet,ugye? :D
------------------
Szóval egy olyan fórum kéne ahol segítünk a másiknak a phpba,htmlbe,photoshopba stb :) -
#2790 Vagy ha meghamisítod a useragent-et a User Agent Switcher kiterjesztés segítségével. De a script attól még hibás marad. (Ha meg így működne, akkor eleve nem is kellene elrejteni Firefox elől a chatablakot...) -
#2789 tényleg.... -
#2788 Épp most nézegettem a chatet IE alatt. Ha az chat ablak URL-jét bemásolod FireFoxba, akkor lehet írni, csak nem mutatja a hozzászólásokat. -
#2787 majd talán St... :) -
#2786 -
#2785 Kérdezném, hogy ugymarad -e az a "hiba", ami a topiklistában a mult években az ez előtti napot tegnapiként irja ki.