27327
-
#2499 itt elvekről van szó, nem 100ft-ról. terjedőben van a fizetős szolgáltatás mindenért a neten, de még nem tart ott, hogy egy magyarországi, magyar nyelvű oldalon fizetős tartalomra sokan lennének kíváncsiak. -
#2498 Nem csupán a pénz a lényeg, hanem a macera. -
#2497 Jó, de ezt az "okosak" úgy "játsszák" ki, hogy előre felvesznek alapos aknamunkával 10-20 nicket, majd berobbannak és skizotámadást indítanak több fronton ! Így azért nehéz őket írtani ! -
#2496 igen lehet ilyen aspektusa is de lélektanilag biztos meg lenne az a hatása is, hogy amiért pénzt adok azt nem baszom el szívesen... egyébként meg 100 Ft baromira nem fog földhöz vágni senkit.... -
#2495 amíg a regisztráció 1 nap, a ban pedig 3 klikk, addig betyárkodjanak... -
#2494 Ezzel meg is ölnéd az SG-t. Ha most esnék ide és rögtön pénzt kérnének érte, hogy egyáltalán ide írhassak, lehet én is továbbállnék. Ez ugye egy nyilvános fórum. A VIP-ség azért píz, mert jár érte "plusz" szolgáltatás stb., nade az alapvető hogy ide írhass, különben minek az egész. Akkor csak egy belterjes "elitklub"-bot kapnánk annak minden hátrányával együtt ! Ez nem tenne jót az SG-nek anyagilag sem, mert a hírdetők elpártolnak a túl zárt fórumoktól (joggal).
Szerintem. -
#2493 sokat gondolkodtam mi lenne a mód a bannoljanak ha akarnak userek ellen...
lehet kicsit makarenkói, de mi lenne ha újregként csak vip-ként lehetne regisztrálni? sztem ez elég sok embert visszatartana a "betyárkodástól"... -
#2492 Jah, alanyi jogon csakis a ban jár ! A.B.S.Z.O.L.Ú.T.E. egyetértek !!! -
#2491 vip-ként van szerkesztés. -
#2490 saját hozzászólások szerkesztése hwsw módon
(asszem ott amíg utolsó vagy szerkesztheted, vagy hogy van)
sok anyázás elkerülhető lenne vele
-
#2489 nem akarsz ráhúzni egy sapkát az SG-s logóra? múltévben is volt rajta nem? -
#2488 Végülis egy topikátrakáskos semeddig sem tart még egy 50000 postos topik esetében sem egy stat készítése, és a hozzászólók postszámainak módosítása -
#2487 Ha nyitsz egy topikot az Általánosban, és átkerül a Gumiba, akkor bizony hozzácsapódik a Gumiban nyitott topikok számához. Nem hinném, hogy hozzászólásokkal ez másként lenne. -
antijedi #2486 tényleg kéne büntető pont toplista
kinek van épp a legtöbb 2. legtöbb etc... :)
olyan lenne kb mint a szégyenfal :D -
#2485 A büntetőpontlistázás nem mehetne felűlről lefelé? -
#2484 5 -
#2483 Hány lámától van bannolás? -
#2482 Pont ezt akartam írni.
Mellesleg ha egy vip kitörli a hozzászólását, nem úgy emléxem, mintha a userinfojban csökkenne a szám :D -
cyrus #2481 hááát...imneten nem igy vanik :ooo
-
#2480 loool, utóbbi fél évben 3x kértem ezt ... -
#2479 Miért kapna? A script ami számolná gondolom nem mindennap számolná újra a hsz számokat. Amikor elküldte nem a gumiba ment, hogy utána mi lett a szobával az gondolom nem lényeges. -
#2478 Ez problémát jelenthetne. -
#2477 jó akkor van benne chat is. -
#2476 már látom :) -
#2475 Hohaa teljeskörű vita az sg szabályzatáról!!! -
#2474 Userkereső az jő ötlet, már régebben is felvetődött. Hsz-szám téma meg nem izgat :) -
#2473 -
#2472 Jha, ST alkalmaz déezer kínai anyókát akik majd széjjelporciózzák ! -
#2471 Amúgy ha egy tápigot, amibe szigorúan gumimentes emberek is írnak, utólag áttesznek a gumiba, ahogy ez gyakran előfordul, akkor azok is gumis hozzászólásokat kapnak a számlálójukba a normálok helyett ??! Mert akkor parasztlázadás leszen ! -
#2470 hobbiból egymás erkölcsi tulajdonságai negatívan való feltüntetése! pl -
#2469 És azt utólag meg lehet moderálni a tulajdonságokban?,, vagy egy lelkes valakinek öszes kelene számolni az öszes fórumozó hozászóliait!? -
#2468 Nem, néha rosszabbat is jelent ez igaz. -
#2467 a gumi nem feltétlenül jelent értelmetlen spemt! -
#2466 Ezt ugatttyuk itten mink is, látod-e ?! :DDD -
#2465 Ezen már én is gondolkoztam. A hozzászólások számának végül is azt kéne mutatnia, hogy az illető mennyire aktív fórumozó. Azonban itt az sg-n a legtöbb esetben csak azt mutatja, hogy az illető mennyire aktív spammer.
Szerintem a userinfo-ban például lehetne úgy, hogy:
Hozzászólások száma összesen:
Hozzászólások száma a gumiban:
(mondom ezt úgy, hogy az én hozzászólásaimnak is legalább a fele spam) -
#2464 Nalátod, meglátod a pozitív oldalál, látod? Nemlátod? Nalátod, látod-látod!
-
#2463 Ráadásul ez azoknak is jó, akiket folyton meggyanúsítanak, hogy biztos a gumiban szpemmeltek össze pártízezer hozzászólást ! Még mit nem ! A gumiban soha ! Majd meglátják, ki hol férfi a gáton ! :DDD -
#2462 OTTapont -
#2461 Megfordult a fejemben, és ha pl a topiknyitó 200-ba nem számol, akkor úgylegyen -
cyrus #2460 hát....most ezt igy nem..... :o