27327
-
#2459 Jobb lenne akkor, ha külön számolná a gumis hozzászoólásokat és azt is kiírná, mintahogy most azt, hogy hány témát nyitott ott az illető ! Ez diszkriminatív is meg nemis ! Mindenkinek szar, de legalább senkinek sem jó ! ÉN emellett a demokratikusan elnyomó megoldás mellett voksolnék kéremszépenteccikérteni ! -
cyrus #2458 :O -
#2457 Csak az elitél, meg a :o miatt mondom :) -
cyrus #2456 én nem mondtam :DDDD -
#2455 Javaslat volt, nem követelés, sry! ;) -
#2454 A HWSW-n is feccöltek abba, hogy az apróhirdetés post-jai nem számítanak :P :D
Mellesleg ugyi szoktak olyanok röpködni, hogy "húú, mit szósz be két hetes reggel/32 hozzászólással?!", úgyhogy igenis számít (sajnos vagy sem, mindenki döntse el maga) -
cyrus #2453 figy hozzászólásszám azt jelöli hány kommentet nyomott... most ha ő csak 3 hónapja van regelve és van ezer kommentje akkor nyilván akrtív életet él, de ezért sztem nem kell elítélni.... :o -
#2452 hsz száma semmilyen módon nem mérvadó, de ugyan így a megnyitott topikok száma se... szal minek akkor ebbe energiát feccölni? -
#2451 Ez olyan mintha valakinek a hátára kitenél egy táblát "SZPEMMER" felirattal. -
#2450 Mert? Arra lenne jó, hogy lehetne látni a jobbára értelmes hozzászólások számát, mert kissé fura, hogy valaki mittomén fél éve tag, de már van 2-4-6000 hozzászólása. Ebből 123 az egyéb topikokban, a többi meg a gumiban, mert tékelgetett -
#2449 Az viszont lámába kerül, ha nyíltan csinálják, nem? -
#2448 Szvsz ennek nincs sok értelme. -
Borg #2447 Szerintem akkor kijönnének onnan szpemmelni a fórum többi részére... -
#2446 A gumi ne számolja a hozzászólásokat a userinfo felé. Mint ahogy a témanyitást is csak számontartja, de nem mondja meg tételesen. -
#2445 az már nincsen meg rég :( -
#2444 régen volt 1 userlista nem? -
#2443 jó ötlet -
#2442 St! Felvetődött hogy kellene 1 user kereső, mert ha pl olyan embernek akarok privit küldeni aki 1 hete nem írt sehova elég nehéz megtalálni. -
cyrus #2441 meglesssz ! érzemö ! :ooo
[meg látja is a szarvasembert salzé...] -
#2440 3 hét kb. -
#2439 Nemááá ! :-((( OKé ! -
#2438 ki tudja lehet karácsonyig még összejön, mennyi idő alatt gyártják le? -
#2437 sebaj megcsináljuk jövőre -
#2436 22 -
#2435 nem is baj, most kell másra a lóvé :) -
#2434 Lehet, hogy nem lesz meg karácsonyig? -
#2433 Hogy állunk póló ügyileg ?!!! -
#2432 :DDDD -
cyrus #2431 most látom hogy tök lol mer neked a karácsonyi logóval sem kell szenvedned !!! :oooo -
#2430 hidd el, nincs értelme, nem lesz hatékonyabb -
#2429 Legyen sűrűbben. Maj ha lesz más reklámbanner is, akkor legyen az sűrűbben, de ez miért nem lehet ?!! Végül is önreklám, az csak nem tilos ?!!! -
#2428 hatalmas a banner :)))) -
#2427 Nade nincs is más banner, akkormeg ??? -
#2426 én is láttam már (de csak 1x)
a bannerforgatóban nyílván úgy lett betéve, hogy csak néhányszor jelenik meg -
#2425 mindenkinek félóránként jelenik meg, intelligensen -
#2424 DE miért csak néha van, nagyritkán, amúgy semmi ??? -
#2423 hol? milyen banner? -
#2422 well, np htx Stnek :) -
cyrus #2421 St fizetett érte sázlölézás.... -
#2420 Pyx