27327
-
#2864 De az a topik meg elsüllyed, amibe a dinka nyúbi nem ír semmit, csak kitölti a hosszúcímet :D Így járt? -
cyrus #2863 nem nagyon van már elsőzés mióta büntiek jár érte :P -
Vlala #2862 Oops...
Van némi bug az oldallal, néha nem a hozzászólás-mezőbe irkálok, hanem fölé, a címsor és a hsz-mező közötti részbe. (gondolom, oda van állítva a SetFocus vagy mi) Igazából nem bosszantó, csak rendellenes, kicsit zavaró.
-
#2861 vajon? :D A phpbb-ben is így van, de eszembe nem jutott volna, hogy ide is beírjam :D Pedig egy ideje van olyan fórumom :D:D:D -
#2860 vajon hol láttad ezt a megoldást? -
#2859 És? Beírt valamit. Hameg hülye a topik, akkor úgyis megy a bünti, meg a bezárás :D -
#2858 Adjál még ötleteket! -
#2857 És mi lesz a csajokkal? -
#2856 És nagy autóval és kis mobiltelefonnal. -
#2855 de akkor hogy lehetne büntetést osztani az elsőzőknek? -
#2854 És oda beírni az első hozzászólásba, hogy:
1
:D -
#2853 Az új téma nyitásánál ne csak a címet, és a hosszú címet kelljen megadni, hanem az első hozzászólást is kelljen megírni. Amíg az nincs meg, a téma nem hozható létre, ezzel kigolyózva az elsőpostos tékelést. -
Cat #2852 szal akinek kicsi a kukija, a sok csillaggal kompenzálja? :) -
#2851 Előre látom, ahogy beszólnak: neked csak egy csillagod van, mit ugatol?! -
#2850 jaja, olyan gyémánt mint ami a dizájnernyertesnek megy :) (drukkol hátha nyer) -
#2849 én gyémántra emlékszek :) -
#2848 Én is úgy emléxem, hogy nem 5 csillag, hanem helyette 1 platina? csillag jött volna. (aranyról ezüstre az visszalépés, nem előre) :) -
#2847 hö? -
#2846 nem úgy volt, hogy az 5 arany csillag beváltódik 1 ezüst csillagra ? -
#2845 Köszi!
-
#2844 köszi, javítva -
#2843 FIGYELEM!!!
Nem lehet 5 formázásnál többet megadni, mert azt mondja, hogy max 10 szmájlt használhatok!!!
FIGYELEM!!! -
#2842 És ez vonatkozik a képekre is, ahogy nézem -
#2841 lol...télleg:) -
#2840 :( -
#2839 betették hogy csak 10 szmájlitlehessen beszúrni -
#2838 Mi volt a leallas oka? Vagy csak nekem nem toltotte be az oldalt? -
#2837 én magamtól is beírom, ha olyanom van, de ezzel az erővel minek az [url ] meg a [kép] gomb? Írd be, hogy [ url=akármi ]lin_kecske[/url ], ésatöbbi... -
#2836 hééé, ez kurvajó :DDDD -
Cat #2835 most is van szin=#F0F0F0 kód, akkor a szöveg olvashatatlan :)
jelöld ki: -> ezt pl. csak kijelöléssel tudod elolvasni <- -
#2834 max. a filmekhez lenne hasznos
ha már új link, akkor talán a prohardveres és lenne hasznos, szvsz -
#2833 Támogatom! -
#2832 [Spoiler] feliratú gomb. Hatása: a szöveg háttérszinű lesz, a képekből meg csak rámutató linkek maradnak -
akos #2831 Semmi. Hamvába holt... -
#2830 Loál pólóval most mi lesz??????????????????? -
#2829 ok, úgy megy az eleje is
köc -
flashX #2828 ott van fönnt ződ gomb -
#2827 Lehetne topikon belül megfordítani a hozzászólások rendezését, mert az alja még mindig sokszor nem jelenik meg és a lapozó gomb sem
(pl. itt csak 93-tól 12-ig megy, aztán se több oldal, se semmi) -
#2826 Üzenem ST-nek hogy Pókemberek Boldog Új Évet!
és hogy ne csak szemeteljek:
-
#2825 muszáj ide szemetelni? nem olvasom vissza.