27327
  • akyyy
    akkor grat
    nekem tetszik
  • Aquir
    az is lehet hogy olyan hsz-ek voltak amit töröltek és ennyi :)
  • akyyy

meg ezt nézzétek meg, én akorát röhögtme ezen :DDDDd Nincs üzenet, téma lezárva
  • Gladiator
    BOLDOG KARÁCSONYT ESZTI!

htx
  • akyyy
    igen, mert én is áttértem Firefoxra, és már elvonási tüneteim vannak
  • Sil78
    Esetleg a chatablakot meg lehetne csinálni úgy, hogy működjön netán Firefox-szal és Mozillával is? Nekem ugyan nem hiányzik, de van, akinek igen. Jelenleg ha átkapcsolom a useragent-et IE-re, akkor látszik az ablak kerete, de nem töltődik be a chat, viszont folyamatosan frissítget. A JavaScript konzol meg egy olyan hibát jelez, hogy "parent.chatwindow.tf has no properties" a forumchat.php néhány sorával kapcsolatban...
  • Aquir
    elnézést
  • St
    aki itt offol karácsony alkalmából 1 büntipontot kap
  • Aquir
    aha jó :)
  • RelakSfromhome

Ezt rakta be valaki magának mint logót. Nah, ettől kapok hülyét.

Apropó: Júzerinfóban logót mutatni szivesek legyenek, köszönet.
  • Aquir
    teljesen mindegy... amugy is bántotta kicsit a szépérzékemet :)

kicsibe még jó
  • RelakSfromhome
    Ki sem szúrtam rajta :D
  • Aquir
    ebből --> ez :)))

de túlnagy volt
  • Aquir
    ugyanaz mint volt csak felnagyítva. Megnéztem milyen, kicsit elmosódós és az tetszett valamennyire :)
    de egyébként meg kicsit nagy lett igy VIPben :)
  • RelakSfromhome
    De komolyan! :D
  • Aquir
    :D
  • RelakSfromhome
    Mert mi is volt a logód?
  • Aquir
    nemtudom, hogy a logóm láttán lettél e rosszul amiért felnagyítottam, az elmosódás tetszett kicsit benne, de most hogy ennek hangot adtál le is cserélem egy télire, amit amúgy is akartam :)
  • Sadist
    Pl. klint ísztvúd?
  • cyrus #2765
    holhol ? ???
  • Frank99
    Új moderátor???

:-()))) ?
  • cyrus #2763
    juj a tied nyagyonszépppp !!!! ezt akarod hallani ??
  • Pyx #2762
    relatív
  • cyrus #2761
    ezzel magáról állít ki bizonyítványt...
    ha akarna csináltatna magának egy szépet a logóműhelyben, de ha erre se veszi a fáradságot akkor kb olyan mint a hajléktalan aki a nadrágjába szarik.
  • RelakSfromhome
    CSak randa :(
  • cyrus #2759
    az az ő baja relaks, nem a tied....

te adsz a logóidra, én adok a logóimra, sokan adnak a logóikra, sokan meg nem... most ezért ne bántsd őket....
  • RelakSfromhome
    Büntetőpontot annak, aki nem a szabvány logóméretet használja, vagy eleve lehetetlenné tenni, hogy ilyen feltöltésre kerüljön. A gyomrom fordul fel ugyanis, mikor meglátok egy eltorzult képet logo gyanánt, mert a delikvens csak bedobott egy akármilyen képet.
  • Tuvok #2757
    Ok .
    Bár még ha kép lenne benn, akkor ok (igaz akkor meg visszatöltené ..), de ez csak egy színkód, attól nem megy el a weblap színe, ha kitörlöm a cache-t, ugyanúgy visszajöhetne, mint pl. a hozzászólások fejlécszíne
  • Guest
    Nem kizárt, egy próbát sztem megér.
  • Guest
    Écáh, nálam is.
  • Tuvok #2754
    Nekem sose marad, mindig vissza kéne állítani, igaz nem jelentkezek ki, Opera megőrzi a cookie-t, melóban meg máshol a 'Régi bejelentkezve marad" opcióval lépek be .
    Köze lehet a dolognak ahhoz, hogy ha zárom a böngészőt törli a cache-t ?
  • Cat #2753
    én egyszer beállítottam, és azota még ha kijelentkezek, bejelentkezek is marad ez a háttér
  • Aquir
    nyugi nálam régebben volt olyan hogy betettem feketére, erre a topiklistánál normálSGháttér, belül pedig fekete volt... és néha nem csinálta
  • Tuvok #2751
    Őőő, akartam már kérdezni (sry ha volt szó róla, elkerülte a figyelmem), hogy be van állítva egy bizonyos fórum háttérszín, de ha bezárom a böngészőt, és újra megnyitom, a fehét-szürke pöttyös alapháttér lesz megint benn, pedig a beállításoknál bizony ott van a kód, és minden alkalommal nyomni kell (kéne) egy Ok-t a beállításokra, hogy az enyém legyen bent, lehet ez ellen vmit tenni ?
  • Faki
    Én is köszi :))
  • Kandurex
    Mekkora batár nagy lógom lett :DD
  • Sadist
    Köci a VIP reget!
  • Kandurex
    csillagok, csillagok...háköcce!
  • Alien
    Köszi a plusz egy hónap VIP-et és Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
  • cyrus #2745
    htxvipvm mc&hny !