27327
-
#2784 akkor grat
nekem tetszik -
#2783 az is lehet hogy olyan hsz-ek voltak amit töröltek és ennyi :) -
meg ezt nézzétek meg, én akorát röhögtme ezen :DDDDd Nincs üzenet, téma lezárva -
#2781 BOLDOG KARÁCSONYT ESZTI!
htx -
#2780 igen, mert én is áttértem Firefoxra, és már elvonási tüneteim vannak -
#2779 Esetleg a chatablakot meg lehetne csinálni úgy, hogy működjön netán Firefox-szal és Mozillával is? Nekem ugyan nem hiányzik, de van, akinek igen. Jelenleg ha átkapcsolom a useragent-et IE-re, akkor látszik az ablak kerete, de nem töltődik be a chat, viszont folyamatosan frissítget. A JavaScript konzol meg egy olyan hibát jelez, hogy "parent.chatwindow.tf has no properties" a forumchat.php néhány sorával kapcsolatban... -
#2778 elnézést -
#2777 aki itt offol karácsony alkalmából 1 büntipontot kap -
#2776 aha jó :) -
Ezt rakta be valaki magának mint logót. Nah, ettől kapok hülyét.
Apropó: Júzerinfóban logót mutatni szivesek legyenek, köszönet. -
#2774 teljesen mindegy... amugy is bántotta kicsit a szépérzékemet :)
kicsibe még jó -
#2773 Ki sem szúrtam rajta :D -
#2772 ebből --> ez :)))
de túlnagy volt -
#2771 ugyanaz mint volt csak felnagyítva. Megnéztem milyen, kicsit elmosódós és az tetszett valamennyire :)
de egyébként meg kicsit nagy lett igy VIPben :) -
#2770 De komolyan! :D -
#2769 :D -
#2768 Mert mi is volt a logód? -
#2767 nemtudom, hogy a logóm láttán lettél e rosszul amiért felnagyítottam, az elmosódás tetszett kicsit benne, de most hogy ennek hangot adtál le is cserélem egy télire, amit amúgy is akartam :) -
#2766 Pl. klint ísztvúd? -
cyrus #2765 holhol ? ??? -
#2764 Új moderátor???
:-()))) ? -
cyrus #2763 juj a tied nyagyonszépppp !!!! ezt akarod hallani ?? -
#2762 relatív -
cyrus #2761 ezzel magáról állít ki bizonyítványt...
ha akarna csináltatna magának egy szépet a logóműhelyben, de ha erre se veszi a fáradságot akkor kb olyan mint a hajléktalan aki a nadrágjába szarik. -
#2760 CSak randa :( -
cyrus #2759 az az ő baja relaks, nem a tied....
te adsz a logóidra, én adok a logóimra, sokan adnak a logóikra, sokan meg nem... most ezért ne bántsd őket.... -
#2758 Büntetőpontot annak, aki nem a szabvány logóméretet használja, vagy eleve lehetetlenné tenni, hogy ilyen feltöltésre kerüljön. A gyomrom fordul fel ugyanis, mikor meglátok egy eltorzult képet logo gyanánt, mert a delikvens csak bedobott egy akármilyen képet. -
#2757 Ok .
Bár még ha kép lenne benn, akkor ok (igaz akkor meg visszatöltené ..), de ez csak egy színkód, attól nem megy el a weblap színe, ha kitörlöm a cache-t, ugyanúgy visszajöhetne, mint pl. a hozzászólások fejlécszíne -
#2756 Nem kizárt, egy próbát sztem megér. -
#2755 Écáh, nálam is. -
#2754 Nekem sose marad, mindig vissza kéne állítani, igaz nem jelentkezek ki, Opera megőrzi a cookie-t, melóban meg máshol a 'Régi bejelentkezve marad" opcióval lépek be .
Köze lehet a dolognak ahhoz, hogy ha zárom a böngészőt törli a cache-t ? -
Cat #2753 én egyszer beállítottam, és azota még ha kijelentkezek, bejelentkezek is marad ez a háttér -
#2752 nyugi nálam régebben volt olyan hogy betettem feketére, erre a topiklistánál normálSGháttér, belül pedig fekete volt... és néha nem csinálta -
#2751 Őőő, akartam már kérdezni (sry ha volt szó róla, elkerülte a figyelmem), hogy be van állítva egy bizonyos fórum háttérszín, de ha bezárom a böngészőt, és újra megnyitom, a fehét-szürke pöttyös alapháttér lesz megint benn, pedig a beállításoknál bizony ott van a kód, és minden alkalommal nyomni kell (kéne) egy Ok-t a beállításokra, hogy az enyém legyen bent, lehet ez ellen vmit tenni ? -
#2750 Én is köszi :)) -
#2749 Mekkora batár nagy lógom lett :DD -
#2748 Köci a VIP reget! -
#2747 csillagok, csillagok...háköcce! -
#2746 Köszi a plusz egy hónap VIP-et és Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) -
cyrus #2745 htxvipvm mc&hny !