27327
-
#2579 semmi, 22-nél áll, ezért levettem, 2 hét alatt már mindenki látta, aki ide jár. a 22-ben is van 1 fő aki 4-et rendelt, van két másik aki kettőt -
#2578 IGEN, MI VAN A LOÁL-LAL !!??!!! HELP ! Sry !44 -
#2577 St LOÁL pólóval mi a helyzet? -
antijedi #2576 tényleg? még egy jó pont, akkor legalább el tom tüntetni a jeleit az ajándék lónak, izé azaz az ajándék vipségnek majd :P -
#2575 olyan van, nézd meg pl ollie-t, neki nincs csillaga! -
antijedi #2574 olyan választható csillag is kéne hogy nincs csillag :D -
#2573 Nah, választható csillaggal mi a helyzet? -
#2572 lehet -
antijedi #2571 és akkor lehet alapon is hagyni? az a jó :)
olyat is lehet állitani hogy ne csillagozon a név mellé? :) -
#2570 nem, négy szín közül választhatsz, a logómban megtekintheted őket -
antijedi #2569 np... :PPP -
antijedi #2568 de a sáv bebarnitása auto történik nem? vagy valahogy igy asszem :P -
#2567 Ezt hívják sznobhatásnak :D (bots :)) -
#2566 ha annyira zavar akkor te nem használod a plusszokat és kész..... -
antijedi #2565 amugy egy 5let: kéne olyan is hogy anti vip
ezzel pl az ember lemond a témanyitási meg logo használati emg hasonlo dolgokrol (amik alapból is lennének) csak irni tud pl és cserébe az sg küldözgetni neki havonta csekken a pénzt :DDDD -
antijedi #2564 ezt befogod nézni nagyon mert én még soha életembe nem halgattam egy reklámra se... de mind1, ahogy jolesik, bár én jobban örültem volna ha engem nem alacsonyitanak le a vipesek szintjére de hát ez van :// -
#2563 mostmár csak azzal lehet valakitől elvenni? -
#2562 a 3 felkiáltó jel nem elég? -
#2561 Jelölni kéne azokat is, akik nem tudnak topikot nyitni. Legalább saját maguk számára.
(nem tudok róla, hogy nemtudnék, de előbb kérdezősködött valaki a modis topikban) -
cyrus #2560 kicsit ugy nyomja mint a drogdilerek... először csak próbáld ki, meglátod, jó lesz....
sztán mikor jövőhéten megin kérnél egy kicsit, akkor már pénzbe kerül.
majd az ár megy följebb és följebb....
és a végén egy sötét sikátorban találod magad holtan, vénádban egy tűvel......
pedig te csak fórumozni akartál.... :OOO -
#2559 szerkesztés/törlés -
#2558 ööö asszem megtaláltam:-p
[LÁMA] -
#2557 nah olyat nem találtam....hol keressem?:-p -
#2556 Amúgy ez jó "marketinghúzás", a "nagyok" is így csinálják. Kíváncsi vagyok hányan fognak a beetési időszak után vip-t regelni, vagyis meghosszabítani... :) -
#2555 törlés gomb :) -
#2554 sajnálom, muszáj téged is beetetni, hogy utána élni se tudj nélküle -
#2553 Valaki meg tudná mondani,hogy lehet képet törölni a saját galériámból,mert nem találom,s betelt,s szeretnék új képet betenni... -
antijedi #2552 -
antijedi #2551 és oylat leeht kérni hogy az ember ne kapjon semmiképp? én nem akarok vip lenni :D -
#2550 az egy köcsög a logodba? -
#2549 Különösebben mondjuk még nem zavar, de majd biztos fog. Remélem addig megjavul. -
#2548 -
#2547 Engem ez fogad:
A beállítások sikeresen elmentve!
<< Vissza a beállításokhoz
Vissza a fórum főoldalra >>
-
#2546 igen -
#2545 A beállításokba csak én nem tudok belépni? -
#2544 -
#2543 ez most komoly? mer én összi szünetbe reggeltem be magamat, és ug yjauár elején járt volna le akkor most február eleje? -
#2542 -
cyrus #2541 minek etetni ? a porsche már így is megvan neked nemö ? -