27327
  • flashX
    Én már javasoltam, semmi válasz.
  • Johnyy
    nagy hülyeség lenne vip-tagoknak fekete fejlécszín????
  • mukika
    király hogy a kereső átugrik a fórum menüpont alatt a fórumkeresőre.
  • Loogan
    Sztem is jó ötlet. Nem is foglalna sok helyet.
  • Dichter
    Nem tartom egy megoldhatatlan problémának.
  • tomsolo
    lenne egy beviteli mező ami be beírod a hsz számát és oda ugrik? ezt szeretnéd?
  • Dichter
    #4426 #4489 ??????
  • Punkerwork
    millióan
  • Loogan
    Ki nem használja a válasz gombot? Max. az, aki új "témát" nyit.
  • Loogan
    Oké értem. Én mondjuk használnám. Sokszor elfelejtem melyik topikban várok help-et vmely kérdésemre, és végig kell másznom az összes HW topikon, amiben persze legtöbbször nem rám reagálnak... csak 30 másik hozzászólás után esetleg...
  • Dichter
    Hmmm. Látni ezt amit most írtam?
  • Punkerwork
    pl ha valaki nem használja a válasz gombot máris semmi értelme.....
  • St
    ezt elég nehéz lenne megvalósítani és ahhoz képest értelme nem sok van.
  • Loogan
    Oké ez egy vélemény. Többiek?
  • Punkerwork
    szerintem ez hülyeség.
  • Loogan
    Javasolhatok még?
    Én hasznosnak tartanám még azt, ha a fórum főoldalon a kedvenc topikok mellett plusz lenne egy olyan info, mely azt jelzi, hogy kaptál-e választ vmilyen hozzászólásodra vmelyik (nem feltétlenül kedvenc) topikban, kivéve persze a gumis topikokat.
    Így az ember nyomon tudná követni, hogy ha vár és kap egy fontos választ (pl. hardware help), és nem kellene végigtúrnia az összes topikot amikbe írkál.
    Vélemény erről?

Pl vhogy így:
    Válaszüzeneted érkezett az alábbi topikokban:
    -PC tuning (2 új válaszüzenet)
    -Viccek (4 új válaszüzenet)
    -...
    -...

Persze ez is lehetne opcionális, akit zavar, az kikapcsolhatja a fórum beállításoknál.
  • Borg
    Ja, meg az új dizájnban remélem nem alul lesz már a topik keresője. Sokan nem is tudnak róla még, hogy van...
  • Dichter
    Uhh tényleg, erről jut eszembe. Nem lehetne betenni egy kis inputot, hogy hozzászóláshoz ugrás? Pl sok bannerban, ottvan, hogy részletek a #xxx hozzászólásban.
  • Dichter
    #4426 ??
  • St
    sg logorol van szó, a júzerek avatarja marad.
  • RelakS
    Jó, csak kezd gyanus lenni, hogy nem a júzerek "avatarjától" van szó, hanem az SG logóról
  • Aquir
    te kérdezted ott a logot, St ugyis tuggya mit írt :P:P
  • RelakS
    #4438 :P
  • Aquir
    #4459 :)
  • RelakS
    St ma 12:29 | Privát | Galéria | Válasz | #4438

hát először akartunk teljes dizájncserét, de az nem biztos hogy lesz, mert nem látom sok értelmét. ami biztosan változni fog

- logo
    - menü (de az nagyon)
    - layout a nyitón, cikkoldalakon és némileg a fórumban
    - a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)
    Válasz 'The Hedgehog' üzenetére (#4436)

Vagy itt a birodalmi hópehelyről van szó? (kezd valami derengeni nekije)
  • St
    milyen logokkal?
  • RelakS
    Na, St, mi van azokkal a logókkal?!
  • tomsolo
    melóhely ie only :) (:C)
  • RelakS
    Csak nem firefoxot használsz?
  • tomsolo
    sőt mindenhol ilyen, a topiklistánál még ok, de a topikban már a gyári van...
  • tomsolo
    a saját fórum háttér elég érdekesen viselkedik (legalábbis nálam) néhány topikban minden gond nélkül megjelenik, de jópárban viszont egyáltalán nem... pl ebben se jön be hanem a "gyári" sg-s... gondolnám hogy itt ficsőr de akkor a humoros aranyosban miért?
  • GregSB
    Umm bocsi, most vettem csak észre, hogy van egy gomb erre. Én azt hittem magától ugrik oda. Működik nekem is.
  • The Hedgehog
    nincs olyan ami mindenkinek tetszik egyöntetűen! ergo személyre szabható layoutot kell csinálni, persze csak a jóérzés/jóizlés határain belül!
  • precision
    Én is firefoxot használok, és odaugrik, sazl nemtom nálad mi lehet a gond.
  • akyyy
    lehetne ugy, mint a magyarítások portálon, mikor desing csere volt, hogy lehetett szavazni melyik tetszik, és "két desing" volt
  • St
    ha valaki megmondja firefox alatt mi a baja, akkor megszerelem, de sajnos nincs kapacitásom a firefox bugjait követni
  • GregSB
    Tök jó 5let ez a piros vonal, de valamelyik topikban működik, valamelyikben nem....

"2005.03.07.
    - ugrás a piros vonalhoz"

Ez egész pontosan hogy megy? Mert nekem nem ugrál :D

Firefoxot használok, IEvel nem próbáltam.
  • St
    úgyis az lesz, hogy megcsinálom és ha végigsöpör a tiltakozás hullám változtatok rajta, egyébként meg marad
  • DanielT
    Ellenzem, szerintem az a kedvencek lényege, hogy egy kattintásra legyenek és azonnal lássam, hogy melyiken mi történt. Ha eldugjuk, akár csak egy menübe is, számomra már elvész a legfontosabb érdeme.
  • Borg
    Ez jó ötlet - szerintem. Főleg nekem, mivel nem használom a bookmarkot, és feleslegesen foglalná a helyet.