27327
-
#4466 Mint valami 40 éves tapéta :) -
#4465 ez valami borzalmas :) -
#4464 jájjj :D -
#4463 koprájtos sazl :P -
#4462 [BÜSZKE] :D -
#4461 aha ez kurvajó ez lesz a background, most ki is próbálom ;)
atom :) -
#4460 ilyesmi?
-
#4459 Apropó, nyú logo. Nem lehet róla infókat tudni? Pl méret, fájlformátumok (pl .swf tudja, hogy nem lesz, de kötexik ) -
#4458 helyet = helyen, szerkesztés rlz :( -
#4457 nem rossz ötlet, első helyet tuti ott lenne ez: -
Ja, meg ha lesz jobboldalt sáv, a mindenkori 5-10 leggyakrabban kattintott szmájl nem kerülhetne oda? :) -
#4455 ki ne javítsd :D -
#4454 ez is az SG feeling része :D -
#4453 :(
Akkor meg a búkmárk bemegy egy legördülő menübe? Kevesebb helyet foglalna.
(mármint <select> <option> ... részre gondolok) -
#4452 engem :D -
#4451 igen -
#4450 hmm... valakit kigolyóztam :D -
#4449 nem :) -
#4448 Nem-e lehetne ezt a reklámos-búkmárkos dolgot inkább a bal oldalra tenni? Jó, tudom, akkor mivel balra zártak a szövegek, minden a bal oldalon lenne, de valahogy megszoktam (én speciel :) ), hogy az ilyen típusú menük baloldalt vannak. -
#4447 Azért ez most kíváncsivá tett :) -
Borg #4446 Ez lesz az a bizonyos "még fapadosabb" dizájn? -
#4445 Fórumban nem lesz hirdetés, ahogy eddig sem. A fórum layoutja lényegében nem változik, csak balra csúszik, és lesz oldal szabad hely a kedvenceknek és még egy sor más új, késöbb kitalálandó funkciónak. (pl. az adott témában kiemelt üzenetek listája, vagy akármi, csomó jó dolgot lehet odapakolni).
A változatásoknak egyébként pont az az egyik lényege, hogy a tartalmi oldalakból kiszedjük a hirdetéseket, mert most kvara zavar, hogy a cikkekbe be kell oldalra építeni a reklámboxot. A hirdetések ezért kikerülnek a dizájnon kívülre, oldalra. (De ismétlem, fórumban NEM lesz hirdetés) -
#4444 Utána lehet nyikogni. :D -
#4443 Tán előbb lássuk a változásokat. -
#4442 El fogja rontani az "ezsgé-fílinget" ... -
#4441 "- a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)"
ilyen ciánosabb lesz?
-
#4440 szép-szép! dícséretes, hogy végre rászántad magad, már kezdtem unni :D a színeket, meg a főoldalra tényleg ráfér egy kis 'renovírung'... mostanában várjuk ezt a meglepit vagy még csak tervezitek? -
#4439 Én is ezt érzem. Az a jó az sg -ben hogy egyik tucatforumra se hasonlít, én biztos nem változtatnék rajta. Ok, kell a reklámfelület a bannereknek, vmiből meg is kell élni. De én akkor sem változtatnék a designon.
St: nincs vmi más megoldás hogy reklámfelületet nyerj? -
#4438 hát először akartunk teljes dizájncserét, de az nem biztos hogy lesz, mert nem látom sok értelmét. ami biztosan változni fog
- logo
- menü (de az nagyon)
- layout a nyitón, cikkoldalakon és némileg a fórumban
- a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)
-
Borg #4437 Nemtom. Megint -10% az SG egyéniségéből, dehát ha szükséges... megszokjuk. -
#4436 yuppeee! formailag változik valami vagy csak kimerül egyszerű struktúrális átalakításban? -
#4435 Hmm, érdekes lesz az biztos...kell egy kis idő míg megszokjuk majd. -
#4434 aha, szükséges.
A 800 pixelen túli területen egy hirdetési sáv lesz kialakítva. ott effektíve csak a nyitón és a cikkoldalakon lesz hirdetés, a fórumban meg bookmark lista lesz, tehát a topicokból is látni fogod a kedvenc topikok listáját.
(ezzel egyidejűleg minden lapletöltéskor azt is, ha frissült - csak bírjuk szerverrel... :) -
#4433 akkor én voltam a valaki dejó
Köszike a gyors intézkedést ma minden sikerül nekem -
#4432 a "minden" -be gondolom a fórum is beletartozik -
#4431 Balra? Én már nagyon megszoktam hogy középen van :) Miért kell rajta változtatni? :) -
Borg #4430 Balra rendezve? Nem mondod komolyan? A fórum is? -
#4429 köszi, a problémát az okozta, hogy kísérletképpen egy táblázatba zártam az összes üzenetet. kíváncsi voltam, hogy jelzi-e valaki, hogy lassabb így... :D
az új dizájnban balra lesz rendezve minden, és ehhez kellett ezt kipróbálnom, most már kivettem, így a topicoknak jönniük kell.
-
#4428 Nem tudtam eldönteni, hogy hova írjam a problémám, tehát ide írom.:)
Most tegnap óta némelyik topic nekem nem jól jön be, pld. UFO-s videók, Vírusírtók c. topicok, és még több van.:(( Több gépről néztem, otthoniról is rosszul jön be, meg a munkahelyiről is, és nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem volt eddig
ilyen:(
Mit csináljak?
Pld. Ez a topic is el van csúszva -
#4427 Esztétikus ez a rövidített piros vonal