27327
  • Loogan
    Mint valami 40 éves tapéta :)
  • Punkerwork
    ez valami borzalmas :)
  • precision
    jájjj :D
  • tomsolo
    koprájtos sazl :P
  • Jano
    [BÜSZKE] :D
  • St
    aha ez kurvajó ez lesz a background, most ki is próbálom ;)

atom :)
  • tomsolo
    ilyesmi?
  • RelakS
    Apropó, nyú logo. Nem lehet róla infókat tudni? Pl méret, fájlformátumok (pl .swf tudja, hogy nem lesz, de kötexik )
  • precision
    helyet = helyen, szerkesztés rlz :(
  • precision
    nem rossz ötlet, első helyet tuti ott lenne ez:
  • RelakS

Ja, meg ha lesz jobboldalt sáv, a mindenkori 5-10 leggyakrabban kattintott szmájl nem kerülhetne oda? :)
  • precision
    ki ne javítsd :D
  • St
    ez is az SG feeling része :D
  • RelakS
    :(

Akkor meg a búkmárk bemegy egy legördülő menübe? Kevesebb helyet foglalna.

(mármint <select> <option> ... részre gondolok)
  • St
    engem :D
  • St
    igen
  • RelakS
    hmm... valakit kigolyóztam :D
  • St
    nem :)
  • RelakS
    Nem-e lehetne ezt a reklámos-búkmárkos dolgot inkább a bal oldalra tenni? Jó, tudom, akkor mivel balra zártak a szövegek, minden a bal oldalon lenne, de valahogy megszoktam (én speciel :) ), hogy az ilyen típusú menük baloldalt vannak.
  • precision
    Azért ez most kíváncsivá tett :)
  • Borg
    Ez lesz az a bizonyos "még fapadosabb" dizájn?
  • St
    Fórumban nem lesz hirdetés, ahogy eddig sem. A fórum layoutja lényegében nem változik, csak balra csúszik, és lesz oldal szabad hely a kedvenceknek és még egy sor más új, késöbb kitalálandó funkciónak. (pl. az adott témában kiemelt üzenetek listája, vagy akármi, csomó jó dolgot lehet odapakolni).

A változatásoknak egyébként pont az az egyik lényege, hogy a tartalmi oldalakból kiszedjük a hirdetéseket, mert most kvara zavar, hogy a cikkekbe be kell oldalra építeni a reklámboxot. A hirdetések ezért kikerülnek a dizájnon kívülre, oldalra. (De ismétlem, fórumban NEM lesz hirdetés)
  • Jano
    Utána lehet nyikogni. :D
  • Jano
    Tán előbb lássuk a változásokat.
  • precision
    El fogja rontani az "ezsgé-fílinget" ...
  • tomsolo
    "- a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)"

ilyen ciánosabb lesz?
  • The Hedgehog
    szép-szép! dícséretes, hogy végre rászántad magad, már kezdtem unni :D a színeket, meg a főoldalra tényleg ráfér egy kis 'renovírung'... mostanában várjuk ezt a meglepit vagy még csak tervezitek?
  • precision
    Én is ezt érzem. Az a jó az sg -ben hogy egyik tucatforumra se hasonlít, én biztos nem változtatnék rajta. Ok, kell a reklámfelület a bannereknek, vmiből meg is kell élni. De én akkor sem változtatnék a designon.

St: nincs vmi más megoldás hogy reklámfelületet nyerj?
  • St
    hát először akartunk teljes dizájncserét, de az nem biztos hogy lesz, mert nem látom sok értelmét. ami biztosan változni fog

- logo
    - menü (de az nagyon)
    - layout a nyitón, cikkoldalakon és némileg a fórumban
    - a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)
  • Borg
    Nemtom. Megint -10% az SG egyéniségéből, dehát ha szükséges... megszokjuk.
  • The Hedgehog
    yuppeee! formailag változik valami vagy csak kimerül egyszerű struktúrális átalakításban?
  • precision
    Hmm, érdekes lesz az biztos...kell egy kis idő míg megszokjuk majd.
  • St
    aha, szükséges.

A 800 pixelen túli területen egy hirdetési sáv lesz kialakítva. ott effektíve csak a nyitón és a cikkoldalakon lesz hirdetés, a fórumban meg bookmark lista lesz, tehát a topicokból is látni fogod a kedvenc topikok listáját.
    (ezzel egyidejűleg minden lapletöltéskor azt is, ha frissült - csak bírjuk szerverrel... :)
  • bogyoka
    akkor én voltam a valaki dejó

Köszike a gyors intézkedést ma minden sikerül nekem
  • precision
    a "minden" -be gondolom a fórum is beletartozik
  • precision
    Balra? Én már nagyon megszoktam hogy középen van :) Miért kell rajta változtatni? :)
  • Borg
    Balra rendezve? Nem mondod komolyan? A fórum is?
  • St
    köszi, a problémát az okozta, hogy kísérletképpen egy táblázatba zártam az összes üzenetet. kíváncsi voltam, hogy jelzi-e valaki, hogy lassabb így... :D

az új dizájnban balra lesz rendezve minden, és ehhez kellett ezt kipróbálnom, most már kivettem, így a topicoknak jönniük kell.
  • bogyoka
    Nem tudtam eldönteni, hogy hova írjam a problémám, tehát ide írom.:)
    Most tegnap óta némelyik topic nekem nem jól jön be, pld. UFO-s videók, Vírusírtók c. topicok, és még több van.:(( Több gépről néztem, otthoniról is rosszul jön be, meg a munkahelyiről is, és nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem volt eddig
    ilyen:(
    Mit csináljak?

Pld. Ez a topic is el van csúszva
  • Sadist
    Esztétikus ez a rövidített piros vonal