27327
-
#4426 Meddíg fogom látni, hogy lejárt a VIP regisztrációm?
Tudom, ameddíg újra nem regelek. De amúgy? -
#4425 aha -
#4424 #pirosvonal
LOL -
#4423 hírszerkesztőt kerestek??? -
#4422 Nekem eszembe sem jutott ilyet csinálni egyébként. Úgy tudtam, hogy alaplapcserére allergiás a dolog, ugyan úgy,mint a w98 a vidkátya cserére. De legközelebb asszem meg fog érni egy misét ... valamikor 2006-ban =)
(bár akkor szvsz meg 64 bites alaplapot fogok venni, sazl nehezebb az eset :D ) -
#4421 talán :) -
Borg #4420 Hát azért i815->nf2-nél igényelte :D -
#4419 repair sem kell... -
#4418 nem kell hozzá túl sok ész. uninstallálsz mindent, kicseréled az alaplapot bebootolsz. ennyi. -
#4417 hmm... Majd eccer kipróbálom :)
[mire új alaplapot veszek, úgyis elfelejtem :(] -
Borg #4416 Pedig nem kell, hidd el. Énis eljátszottam már.
Uninstallod az alaplapi drivert, meg a videokártya drivert,(esetleg regclean), alaplapcsere, majd windows cdről bootol, és repair funkcióval ráfrissít. Ujrainditás után már köszön is vissza a régi windowsod, és teheted fel az új drivereket. -
#4415 Ja, mellesleg a programozónknak sem nagyon akarom elhinni, hogy alaplapcsere után nem kellett újrahúzni a win-t... Legalább image-ről -
#4414 Akkor van probléma, ha nem is kérdez semmit az ie. Pl nézem az SG-t, olvasom pl ezt a topikot, erre kerreg vagy hármat a vinyó, és hirtelen megjelenik egy új túlbár az ie-ben, minden kérdés nélkül. Ja, és ilyen gondom kizárólag az sp1-el volt (!). Winfos ápdétet időnként megsasolom. -
Borg #4413 Az hogy mit kéne meg mit nem, meg hogy mi a trend 10 éve amióta a windows ebben a formájában létezik, az már tényleg más téma... -
#4412 ...vagy talán kis erőforrásigényű programokat kéne írni -
Borg #4411 Hát hogy szar a géped, az már tényleg offtopik itt :D
Na részemről befejeztem ezt a témát. -
#4410 azt szólom, hogy én teleraktam pluginnal és kb fél óra amíg kegyeskedik elindulni
de szólni kéne egy moderátornak, hogy ezeket a hozzászólásokat rakja át egy másik topikba... -
Chief #4409 Maxthon-ból van magyar? -
Borg #4408 Ahogy mondod, a mouse gesturest az ff is tudja. És a pluginok nem lassitanak rajta, sőt, még magyarítás is van hozzá. Na ehhez mit szólsz?...
Ezt a csoport görcsölést meg még mindig nem értem. FFben berakom bookmarkba egy mappába a hireket, másik mappába másokat, és ugyanott vagyok. Vagy mi? -
#4407 nem egészen
például csinálsz egy olyat, hogy hirek és abba belerakod, hogy mai nap, mno és hírtv, akkor egyetlen kattintással meg tudod nyitni
és a maxthon nem is zárja be, ha új csoportot nyitsz
ja az egér mozdulatokról ne is beszéljük, sokkal jobb új lapot nyitni egér+jobbra+le, guglit egér+jobbra+fel-el nyitni, mint máshogy
bár ilyesmit az FF is tudhat...
pluginokkal (így kb. fél óra kell a betöltéshez) és angolul...
-
Borg #4406 és az mi?
Mivel még nem nagyon hallottam róla, gondolom valami olyan feature amire a maxthon generálja mesterségesen az igényt, amúgy halál felesleges. -
#4405 csoportok
nem tud rendesen csoportokat kezelni
-
Borg #4404 És mit tud a maxthon amit a ff nem? -
#4403 a maxthon ezeket mind tudja, plusz még kezelhető is...
borg, mi ehhez jobban értünk
-
#4402 PR vagy nem PR... tele van szarva itt minden ami sikeres :) -
Borg #4401 Figy, az hogy "minden szart beleraknak" az úgyanúgy PR bullshit (legalább annyira, mint az hogy "egészséges"). Ha elhiszed, hát hidd el :)
Én szeretem magam levonni a következtetéseimet. -
#4400 Ha a whiskyt tisztán, más szintetikus anyagokkal nem elrontva (jég nélkül, rázva, nem keverve) :D
na! OFF vége! -
#4399 tisztán soha, csak és kizárólad alkohollal fogyaszthatóvá téve :) -
#4398 rendben meggyőztél, amint a WWIIOnline (amiért fizetem a havi díjat) működni fog FF alatt rögtön kipróbálom -
#4397 A kólába is beleraknak minden szart és mégis megiszod :) -
#4396 így vagyok vele én is! IE-re kell elsősorban dolgozni sé utána jöhet a ff-es utómunka... mert azt sem kell figyelmen kívül hagynom, hogy vannak akik kizárólag ff-et használnak! -
Borg #4395 Ilyen a WindowsXP is. Ugye. (Alexa) -
akos #4394 Rendszeresen ellenőrzöm a gépet ad-aware-rel, spybottal. És nincs letöltésvezérlőm. Meg semmi feleslges sallang a gépen. -
#4393 én is Maxthon! :)) -
#4392 "firefoxot csak a paranoid emberek használnak."
Én sem ásom bele magam másba, mert ha weboldalt csinálok úgy is a tömegnek kell, h működjön. -
#4391 vannak olyan progik - flashget - amik alapból tartalmaznak spyware-eket! -
#4390 osztom! én is kb másfél éve pakoltam fel utoljára a winxp-t... akkor is azért mert full új gépet szerváztam! azelőtt is kb 1 évig ment. Most sincs semmi gond vele. Néha bejön 1-1 spy de azokat zsírból irtják a feltett progik vagy blokkolja a tűzfal. -
Borg #4389 A piacnak diktálhat, nekem nem. Én már kinőttem abból a korból, hogy mindenkinek a pr bullshitjét bevegyem gondolkodás nélkül.
Egyébként a FF előnyeiből csak 1, és nem is a legfontosabb, hogy a virusok, meg spywarek nem települnek be. Ott a tabbed browsing, a rengeteg plugin, téma-testreszabhatóság, eleve a gyorsabb működés stb stb.
De ezekből 1 is elég lenne nekem ahhoz, hogy FF-ra áttérjek, mint ahogy már jóideje megtettem. Ráadásul számomra semmi negatívum nem jött elő eddig, amilyen weboldalra csak mentem, mind funkcionált rendesen.
Na mind1, nem kell ajnározni feleslegesen egyiket se. De tény, hogy technológiailag a FF jelenleg sokkal fejlettebb. Az IE használatára csak a lustaság, és az igénytelenség lehet a magyarázat, ezek persze elég nyomós okok a legtöbbünknél :)
Szal az én szempontjaim szerint 95-5 az ff javára, és ha most 95-6 lesz emiatt az egy feature miatt a kicsi aprót sem zavar :) -
Borg #4388 Én nem is a részesedéséről beszéltem :) -
akos #4387 Nem látogatok ilyen lapokat. Sőt, nem is vagyok az a fajta, aki helyből OK-t nyom mindenre.
A coolseach-t történetesen akkor szoptam be, amikor az msn plus-t töltöttem le az MS oldalról...