27327
  • Sil78
    Hmm, érdekes, most Firefoxban ha átkapcsolom a useragent-et IE-re, a a chatablak továbbra is folyamatosan újratölti magát (nem műxik, ahogy eddig se), de most már nem arra a hibára hivatkozik a Javascript konzolban, amire szokott, hanem másra. Konkrétan most a 18. sorban hivatkozik valami lezáratlan karakterláncra.
  • akyyy
    én meg másfél hete óta nem tok a chatbe írni azt írja ki hogy nem vagoyk bejeéentkezve, csináltammár mindent, csak azért nem rinyáltam, mert anak veszem hogy a büntipontmiatt van igy, csak nincs sehova se feltüntetve hogy nem lehet beleírni...
  • Aquir
    hm.. érdekes.
    semmi hiba nem volt eddig, most nekem se tölti be a chatablakot, csak kiirja hogy error on page

bejön az hogy a "chatablak betöltése folyamatban".. de tovább már nem megy
  • Punker
    akkor folyamatosan csinálná + reggel még a 9-esre és nem a 12-es sorra hivatkozott.
  • Prince007
    Ugyanez nekem is. a Chat ablakot be se tölti:(.
  • akyyy
    lehet hogy valamelyik trójai virus lefagyott :D:D próbáld meg adwaret, meg spysearchot vag ymit, meg scandiskelj

én ezt szoktam csinálni
  • Aquir
    karakterlánckonstans? először hallok ilyet :]
  • Punker
    vagy mégse:

ez mitől lehet?
  • Jano
    Inkább kéne.
  • akyyy
    hát leeht 4 is, vagy egy láma fej, ami esztétikus... :) de ha már volt itt karácsoni 1 hónap vip meg egyéb, akkor ez az egy nap bünti beleférni április 1-re :D:D:D
  • RelakSfromhome
    Nem feltünő, hogy az 5db az már ? :)
  • CattiBrie
    és ne legyen elrejthető
  • akyyy
    Április elsején minden kedves usernek 5 felkiáltójelet a neve melé :D hagy legyen nagy csodálkozás :)
    persze korlátozások nélkül:D
  • Punker
    már jó
  • Punker
    fórum főoldalon folyamatosan bejön a hibakereső, hiba a 9. sorban felirattat, ez mitől van? néhe előjön néha nem.
  • precision
    Hűűű nagyon királyos. Thx! :)
  • nemcsakfeel
    nekem nem megy.
    /netscape
  • Sil78
    Egyébként csináltam a Firefox (+ Mozilla) beépített keresőjéhez való keresőplugint az SG Fórumkeresőjéhez. Ki lehet próbálni, lásd Firefox topic, #650-es hozzászólás.
  • Sil78
    A munkamenetnek (alias session) akkor van vége, amikor a böngészőt bezárod. Szóval szvsz jobb, ha nem csak a munkamenetre engedélyezed az SG-s cookie-kat.
  • DBoy
    a VIP emberkék a saját topickjukból tudjanak törölni hozzászólásokat :D meg az alcimet tudják változtatni!
  • Aquir

Saját fórum részben > "Ha webmester vagy, netalán hobbiból weblapot építesz vagy, regisztrálj SG Ingyenes fórumot, és ..."
  • Amse
    Aha, de már ie-ben oda rakja ahol a kurzor van.
  • ollie
    Úgy érted, hogy mindig a végére illeszti? Mert nekem IE alatt is úgy működött.
  • Amse
    Firefox alatt nem megy a kurzorhoz beilleszteni a smile-kat, url-eket, képeket.
  • ollie
    Akkor talán félreértjük egymást. Miről van szó pontosan?
  • Amse
    Pedig nem.
  • ollie
    de
  • RelakSfromhome
    meg én is...
  • precision
    Jó ötlet.
  • Amse
    Nem lehetne privát üzeneteknél az elküldött üzeneteket is menteni?
  • Amse
    Jah, én láttam.
  • tomsolo
    pedig mehetne, mer benyomtam már ide a szükséges scriptet de mivel szét szpemmelitek a topikot biztos nem vette észre akinek szólt :P
  • Big Daddy
  • Amse
    Firefox alatt nem megy sajnos.
  • Amse
    Itt.
  • Big Daddy
    Hali!Valaki elárulná hol találom a progik beszerzése topicot?
  • RelakSfromhome
    Tűzróka alatt mintha nem menne
  • akyyy
    hát it beírok valamit, aztán előre viszem a kurzort valahová, akkor ott lesz a szmájli és nem aszöveg végén...
  • nemcsakfeel
    hogy szursz be a kurzorhoz szmájlit ? :!
  • akyyy
    nem midnig van nekem se, de most van