27327
-
#4746 Hmm, érdekes, most Firefoxban ha átkapcsolom a useragent-et IE-re, a a chatablak továbbra is folyamatosan újratölti magát (nem műxik, ahogy eddig se), de most már nem arra a hibára hivatkozik a Javascript konzolban, amire szokott, hanem másra. Konkrétan most a 18. sorban hivatkozik valami lezáratlan karakterláncra. -
#4745 én meg másfél hete óta nem tok a chatbe írni azt írja ki hogy nem vagoyk bejeéentkezve, csináltammár mindent, csak azért nem rinyáltam, mert anak veszem hogy a büntipontmiatt van igy, csak nincs sehova se feltüntetve hogy nem lehet beleírni... -
#4744 hm.. érdekes.
semmi hiba nem volt eddig, most nekem se tölti be a chatablakot, csak kiirja hogy error on page
bejön az hogy a "chatablak betöltése folyamatban".. de tovább már nem megy -
#4743 akkor folyamatosan csinálná + reggel még a 9-esre és nem a 12-es sorra hivatkozott. -
Prince007 #4742 Ugyanez nekem is. a Chat ablakot be se tölti:(. -
#4741 lehet hogy valamelyik trójai virus lefagyott :D:D próbáld meg adwaret, meg spysearchot vag ymit, meg scandiskelj
én ezt szoktam csinálni -
#4740 karakterlánckonstans? először hallok ilyet :] -
#4739 vagy mégse:
ez mitől lehet? -
#4738 Inkább kéne. -
#4737 hát leeht 4 is, vagy egy láma fej, ami esztétikus... :) de ha már volt itt karácsoni 1 hónap vip meg egyéb, akkor ez az egy nap bünti beleférni április 1-re :D:D:D -
#4736 Nem feltünő, hogy az 5db az már ? :) -
#4735 és ne legyen elrejthető -
#4734 Április elsején minden kedves usernek 5 felkiáltójelet a neve melé :D hagy legyen nagy csodálkozás :)
persze korlátozások nélkül:D -
#4733 már jó -
#4732 fórum főoldalon folyamatosan bejön a hibakereső, hiba a 9. sorban felirattat, ez mitől van? néhe előjön néha nem. -
#4731 Hűűű nagyon királyos. Thx! :) -
#4730 nekem nem megy.
/netscape -
#4729 Egyébként csináltam a Firefox (+ Mozilla) beépített keresőjéhez való keresőplugint az SG Fórumkeresőjéhez. Ki lehet próbálni, lásd Firefox topic, #650-es hozzászólás. -
#4728 A munkamenetnek (alias session) akkor van vége, amikor a böngészőt bezárod. Szóval szvsz jobb, ha nem csak a munkamenetre engedélyezed az SG-s cookie-kat. -
#4727 a VIP emberkék a saját topickjukból tudjanak törölni hozzászólásokat :D meg az alcimet tudják változtatni! -
Saját fórum részben > "Ha webmester vagy, netalán hobbiból weblapot építesz vagy, regisztrálj SG Ingyenes fórumot, és ..." -
#4725 Aha, de már ie-ben oda rakja ahol a kurzor van. -
#4724 Úgy érted, hogy mindig a végére illeszti? Mert nekem IE alatt is úgy működött. -
#4723 Firefox alatt nem megy a kurzorhoz beilleszteni a smile-kat, url-eket, képeket. -
#4722 Akkor talán félreértjük egymást. Miről van szó pontosan? -
#4721 Pedig nem. -
#4720 de -
#4719 meg én is... -
#4718 Jó ötlet. -
#4717 Nem lehetne privát üzeneteknél az elküldött üzeneteket is menteni? -
#4716 Jah, én láttam. -
#4715 pedig mehetne, mer benyomtam már ide a szükséges scriptet de mivel szét szpemmelitek a topikot biztos nem vette észre akinek szólt :P -
#4714 -
#4713 Firefox alatt nem megy sajnos. -
#4712 Itt. -
#4711 Hali!Valaki elárulná hol találom a progik beszerzése topicot? -
#4710 Tűzróka alatt mintha nem menne -
#4709 hát it beírok valamit, aztán előre viszem a kurzort valahová, akkor ott lesz a szmájli és nem aszöveg végén... -
#4708 hogy szursz be a kurzorhoz szmájlit ? :! -
#4707 nem midnig van nekem se, de most van