27327
-
#4787 #4739 mindig más sorra hivatkozva -
#4786 mi volt a csetnek a baja?
-
#4785 öö. volt egy quisy aki éjjel teleszpemmelt mindent meg fenyegtőzott hogy van 40 regje, éjjel megállították quisy3 és quisy4et :))
megjavult a cset :)
-
#4784 Még mindig nem tudjuk ki karcsi :( -
#4783 pár napot külföldön voltam, egyből csomó szpem itt. valaki összefoglalná a lényeget pls? -
#4782 Persze. 7.5kV az igazi csapás ! -
#4781 ebből flém lesz :D -
Vlala #4780 ha nekem nincs bitokom, a házam köré is lehet olyat? -
#4779 Nos gyerekek, mivel éppen elektromos kerítést telepítek bitokom köré, így már eme nemes témában is fordulhattok a renccer hangjához ! :D
Fontos tudni miképpen rekeszthetjük ki ellenfeleinket és miképpen tarthatjuk idebent dolgos népünket (mely természetszerúleg győzni fog !), idebent, ahol meg tudjuk őket védeni az ellenséges propaganda erkölcsromboló hazugságaitól ! :DDD -
Vlala #4778 semmi, így jó, ahogy van :-) -
#4777 Mi kellene az SG-nek?
egy global ban qisy-nek ! -
#4775 :o -
#4774 ST! Nem tudom..,. hol tudnék veled beszélni a sajátfórumról??? vagy abban te vagy az illetékes???? -
#4773 Szerintem valami olyasmivel kísérletezhettek, hogy böngészőfüggetlen legyen a chat, csak nem jött össze. Most meg visszarakták az eredetit, mert Firefoxban most visszajött a régi, megszokott hibaüzenet: "parent.chatwindow.tf has no properties". De persze ez csak az én elméletem. -
#4772 és azóta hibaüzenet sincs -
#4771 tegnap megjavult nálam a cset :) -
#4770 Már jó! -
#4769 Dehogy iiis! Átléptünk egy másik síkra -
#4768 Attól még a tegnap tegnap marad. -
#4767 óraátállítás? :o -
#4766 A tegnapi üzenetekhez miért dátumot ír az eddigi tegnap helyett? -
blackgamer #4765 felkerült a forrást (sorry nagyon ronda, csak azért raktam fel, hogy lássa mindenki nincs ártó sor benne) -
#4764 Akkor a 4761 bingó :) -
blackgamer #4763 amúgy a kép megtévesztő lehet, NEM A PROGIN BELÜL KELL BEJELENTEKZNI, az csak azért van ott, hogy ne felejtsd el beikszelni, hogy a cookie átjöjjön -
blackgamer #4762 persze megértem az aggodalmat, 1 példaprogiból írtam át ezért kusza a forrás, csak úgy összedobtam hirtelen
amúgy www.sg.hu/forum.php-t tölti le és abban keres rá szövegrészekre
de lesz kis időm, akkor átírom szépre a forrást és felrakom (talán még ma) -
#4761 őőő.... szerintem nem kell rábíznod. Bejelentkezel, utána már tudja végezni a dolgát. Bár a lentebbi tapasztalatok alapján ie függő -
#4760 1etértek -
#4759 Alap Delphis ikont lecserélhetted volna :) Majd ugye megnézhetjük a forráskódját? Kíváncsi vagyok, hogy lehet ilyen progit írni. -
#4758 Egy pártatlan ember, pl moderator belenézne a program forraskodjaba? Nem szeretnem egy ilyen programra bizni a felhasznalonevem es jelszavam, amig nem bizonyosodom meg rola, hogy nem kell tartanom attol, hogy valaki az adataimra palyazik egy ilyen kis util segitsegevel. Ehez persze a keszito hozzajarulasa is kell, de miert ne kapnank meg?:)
A legmegfelelobb az lenne, ha ST hitelesitene es bekerulne az SG letoltes szekciojaba. -
flashX #4757 Csak IE-ben? -
flashX #4756 Nekem nem működik. Azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig bevagyok. -
#4755 percenként nyílik új topic! :) -
#4754 nice job! -
#4753 ennek mi is az értelme? -
blackgamer #4752 Készítettem egy hasznos programot!
Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked!
LETÖLTÉS
indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az SG fórum oldalára, és hangjelzéssel értesít ha új topic nyílt, vagy ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.
Remélem akit érdekel, annak hasznára válik! -
#4751 már nincs hiba üzenet de nem jön be a chat -
#4750 Hali St! Mostanság készült FF-hoz keresőszolgáltatás!
Magyarul: gyorskeresés (Alapból csak 1-2 van Google Yahoo stb.)
Mától van az SG fórumkeresőjéhez, topickeresőjéhez és letöltéskeresőjéhez! A topickeresőt Sil, a másik kettőt én írtam. -
#4749 kapcsold ki ezt a szolgáltatást, és nem fog zavarni... -
#4748 most a 17 sorban :( -
#4747 #4739