27327
  • Punkerwork
    #4739 mindig más sorra hivatkozva
  • St
    mi volt a csetnek a baja?
  • Aquir
    öö. volt egy quisy aki éjjel teleszpemmelt mindent meg fenyegtőzott hogy van 40 regje, éjjel megállították quisy3 és quisy4et :))

megjavult a cset :)
  • Sadist
    Még mindig nem tudjuk ki karcsi :(
  • St
    pár napot külföldön voltam, egyből csomó szpem itt. valaki összefoglalná a lényeget pls?
  • Sir Quno Jedi
    Persze. 7.5kV az igazi csapás !
  • PResident Evil
    ebből flém lesz :D
  • Vlala #4780
    ha nekem nincs bitokom, a házam köré is lehet olyat?
  • Sir Quno Jedi
    Nos gyerekek, mivel éppen elektromos kerítést telepítek bitokom köré, így már eme nemes témában is fordulhattok a renccer hangjához ! :D

Fontos tudni miképpen rekeszthetjük ki ellenfeleinket és miképpen tarthatjuk idebent dolgos népünket (mely természetszerúleg győzni fog !), idebent, ahol meg tudjuk őket védeni az ellenséges propaganda erkölcsromboló hazugságaitól ! :DDD
  • Vlala #4778
    semmi, így jó, ahogy van :-)
  • PResident Evil
    Mi kellene az SG-nek?

egy global ban qisy-nek !
  • PResident Evil
    :o
  • Johnyy
    ST! Nem tudom..,. hol tudnék veled beszélni a sajátfórumról??? vagy abban te vagy az illetékes????
  • Sil78
    Szerintem valami olyasmivel kísérletezhettek, hogy böngészőfüggetlen legyen a chat, csak nem jött össze. Most meg visszarakták az eredetit, mert Firefoxban most visszajött a régi, megszokott hibaüzenet: "parent.chatwindow.tf has no properties". De persze ez csak az én elméletem.
  • Punker
    és azóta hibaüzenet sincs
  • Aquir
    tegnap megjavult nálam a cset :)
  • Amse
    Már jó!
  • Dichter
    Dehogy iiis! Átléptünk egy másik síkra
  • Amse
    Attól még a tegnap tegnap marad.
  • Dichter
    óraátállítás? :o
  • Amse
    A tegnapi üzenetekhez miért dátumot ír az eddigi tegnap helyett?
  • blackgamer
    felkerült a forrást (sorry nagyon ronda, csak azért raktam fel, hogy lássa mindenki nincs ártó sor benne)
  • RelakSfromhome
    Akkor a 4761 bingó :)
  • blackgamer
    amúgy a kép megtévesztő lehet, NEM A PROGIN BELÜL KELL BEJELENTEKZNI, az csak azért van ott, hogy ne felejtsd el beikszelni, hogy a cookie átjöjjön
  • blackgamer
    persze megértem az aggodalmat, 1 példaprogiból írtam át ezért kusza a forrás, csak úgy összedobtam hirtelen
    amúgy www.sg.hu/forum.php-t tölti le és abban keres rá szövegrészekre

de lesz kis időm, akkor átírom szépre a forrást és felrakom (talán még ma)
  • RelakSfromhome
    őőő.... szerintem nem kell rábíznod. Bejelentkezel, utána már tudja végezni a dolgát. Bár a lentebbi tapasztalatok alapján ie függő
  • precision
    1etértek
  • Sadist
    Alap Delphis ikont lecserélhetted volna :) Majd ugye megnézhetjük a forráskódját? Kíváncsi vagyok, hogy lehet ilyen progit írni.
  • ThePartyFace
    Egy pártatlan ember, pl moderator belenézne a program forraskodjaba? Nem szeretnem egy ilyen programra bizni a felhasznalonevem es jelszavam, amig nem bizonyosodom meg rola, hogy nem kell tartanom attol, hogy valaki az adataimra palyazik egy ilyen kis util segitsegevel. Ehez persze a keszito hozzajarulasa is kell, de miert ne kapnank meg?:)
    A legmegfelelobb az lenne, ha ST hitelesitene es bekerulne az SG letoltes szekciojaba.
  • flashX
    Csak IE-ben?
  • flashX
    Nekem nem működik. Azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve, pedig bevagyok.
  • VinylToy #4755
    percenként nyílik új topic! :)
  • Dichter
    nice job!
  • Punker
    ennek mi is az értelme?
  • blackgamer
    Készítettem egy hasznos programot!

Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked!

LETÖLTÉS

indítás gombra bökve a program percenként ellátogat az SG fórum oldalára, és hangjelzéssel értesít ha új topic nyílt, vagy ha kedvenc topicjaidba új üzenet érkezett.

Remélem akit érdekel, annak hasznára válik!
  • Punker
    már nincs hiba üzenet de nem jön be a chat
  • ivjoe
    Hali St! Mostanság készült FF-hoz keresőszolgáltatás!
    Magyarul: gyorskeresés (Alapból csak 1-2 van Google Yahoo stb.)
    Mától van az SG fórumkeresőjéhez, topickeresőjéhez és letöltéskeresőjéhez! A topickeresőt Sil, a másik kettőt én írtam.
  • Dichter
    kapcsold ki ezt a szolgáltatást, és nem fog zavarni...
  • Punker
    most a 17 sorban :(
  • Amse