4192
-
cyrus #69 mekkkora game lesz..... -
#68 Képek:1.2.3.4. -
antijedi #67 jah microporseot énis sajnálom de nem csak az ilyen stilusu gamek miatt, pl mw3at is ők csinálták ha jólemléxem..., namost 4.-et ugye m$ csinálta nem is érte utol a 3 szintjét..., sok jo game tünt el velük... :( -
#66 Igyvan, latom egy az izlesunk es elvarasunk a jatek kapcsan. A pirates miatt (is) mai napig eloveszem a c64et, es jatszok vele. Jatszhatnek a Gold-dal is, de maradok a gyerekkori emlekeknel ;]
Az termeszetes, hogy par lehetoseggel bovul majd a repertoar, de ezektol nem felek. Az ilyen ujitasoktol mint a szarazfoldi harc reformja, mar inkabb. De az az igazsag, hogy Sid Meier "apank" projektjeinek 99%a korszakalkoto volt, es mivel ezt is o felugyeli, tudom hogy nem fogja osszecsapni. Foleg hogy nala is ez a jatek volt az, amivel igazan berobbant a koztudatba. Mai napig sajnalom, hogy a Microprose eltunt (atalakult, tulajdonostvaltott, stb.), mert ha egy jatek kapcsan meghallottuk hogy MP es/vagy Sid projekt, akkor tudtuk hogy Sid megint nagyot alkotott (XCom, civ, colonization, alphacent., stbstb) ;] -
antijedi #65 amugy ez nem teljesen remake lessz mert probálnak ujat is rakni bele nem csak grafikai tupirozás, de mindenesetre maradjon hű önmagához és ne más gamekat majmoljon :) -
antijedi #64 pontosan :) -
#63 Igyvan. Remake-rol van szo, nem pedig folytatasrol. Azt pedig isten ments, hogy olyan legyen mint a POTC. Az is jo jatek egynek, de nem pirates! Arrrgghhhhh ;] -
antijedi #62 szvsz ne olyan legyen mint pirates of the caribean, mert akkor megint meghalt az igazi pirates... :/ -
#61 Igen! meg ugy is jobb lenne mint korokre osztva! :(( -
#60 vagy amolyan total war-os módon,nem? -
#59 Igen! annak en is sokkal jobban orultem volna, nem hiszem el, hogy anno C64-en megoldottak a realtime varos csatat, PC-n meg nem tudjak! :(( -
#58 Nem biztos hogy szar lesz de jobban örültem volna ha olyan lett volna mint a Pirates of The Carabien. -
#57 Ez érdekesen hangzik, majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
#56 Ez igy k**rva sz** lesz! :(( korokre osztva! ez baromsag szerintem! -
#55 Pirates!: körökre osztott földharc
Sogun, 13:36 - Játék: Stratégia
(HW Insider) Először real-time akarták beprogramozni a Pirates! szárazföldi harcait, de nem jött össze élvezhetően. Ekkor Sid Meier mérgében elrágott két gerezd szárított pirospaprikát, majd lángoló fejjel leült a tervezőasztalhoz és hét nap, hét éjszakán keresztül csak rajzolt meg tervezett. A nyolcadik napon felállott az asztal mellől, megpödörte képzeletbeli bajuszát, füttyentett egy népieset, majd kijelentette: körökre osztott harci rendszert fejlesztettem ki! Így lett a Pirates! szárazföldi csatája turn-based!
Köszönet TmGergő pajtásnak e hír megszerzéséért. Példamutató magatartásáért őrsvezetői dícséretben részesül!
info:Hardwired -
#54 Képek -
#53 #39 -
cyrus #52 Ezt azért kifejthetnéd bővebben pliz !
azt hogy google.com hova kell beírni ?
-
#51 - www.google.com
- keresés
- találatok megtekintése
...
-
Since #50 Valami hivatalos oldal a játékról? -
#49 Sid Meier's Pirates bétateszt
[2004-08-27 @ 08:00 - ZeroCool]
Micsoda érdekes, és fontos döntés az Atari részéről! A kalózjátékok kedvelői máris jelentkezhetnek Sid Meier következő sikervárományosának, a Pirates!-nek a beta tesztelésére. Ha te is részt szeretnél ebben venni, előszöris el kell látogatnod erre a címe. Majd be kell írnod a kis mezőbe az "AVAST" jelszót. Miután bejutottál az Atari titkos laborába, ki kell töltened egy jelentkezési lapot, és miután elküldted, már csak azért kell drukkolnod, hogy beválasszanak. A végleges változata november 16-án érkezik, vagyis ez valószínűleg egy eléggé villámteszt lesz.
ITT LEHET JELENTKEZNI!!
info:Gamestar -
#48 [MOVIE] Pirates!
[2004-08-24 @ 20:07 - Berkenye]
Elkészült és elérhető a Pirates! második videója. Az elsőt még május folyamán mutattuk be. Néhány részlet ismerős lesz belőle, de a mostaniban új jeleneteket is láthatunk Sid Meier közelgő remekművéből. A stílus rajongóinak kötelező! A többieknek csak erősen ajánlott :)
1.2.3.
Movie 33.44MB
info:Gamestar -
cyrus #47 Vékre má valami infóak.... -
#46 -
#45 -
#44 csak hogy folytassuk a kardozós képeket -
#43 "Pirates(!) novemberben!
No kérem, a SevenM-es pajtások alig pár perccel ezelőtt szóltak, hogy az Amazon.de előrendelési listájának trónját nem más, mint a Pirates! kaparintotta meg! Sid Meier legendás programjának folytatása végre hivatalos megjelenési dátummal is rendelkezik: a teljesen három dimenzióba átültetett, a stratégia, az akció és a kaland stílus legjobb elemeit vegyítő produktum november 18-án horgonyzik le a kikötőkben."
by HC.Gamer.hu -
Gnorb #42 Hát igen, ugy fordul, mint a GTA-ban a robogó :)
De mint a vivásokon is látszik, itt a szórakoztatás kerül elötérbe.
A hajóból kirepülő emberek, nagyon ott vannak.
Jó cucc lesz ez! -
#41 Nagyon jó ez a videó csak az nem tetszik bene hogy az a kishajó mint a villám ugy fordul meg.
Ettől eltekintve király lesz és nagyon várom már. -
#40 új trailer (22.66MB) -
#39 "Pirates! @ Online !
Túl sok újdonság nem derült ki a Firaxis berkeiben készülő Pirates! remake-ről az utóbbi hetek folyamán (még az E3 alatt sem), így éppen idejében hajózótt be a játék hivatalos honlapjával kapcsolatos hír, mely most pótolja a korábbi hiányosságokat. Az infótenger mellett közel tucatnyi új vizualitás is felkerült a lapra, úgyhogy a téma iránt érdeklődők mindenképpen ejtsék útba a weblapot."
by 576.hu -
#38 elég bugyuta... olyan xboxos gagyi, elsőnek vicces aztán idegesítő még mindíg (eredeti) Pirates! powa van -
#37 Nagyon jó kis game lesz ez vicces jelenetekkel tarkítva.
Várom már. -
#36 VIDEÓ -
#35 Sid Meier's Pirates!
hajócsaták alatt többféle lövedéket használhatunk (ágyúgolyó, kartács, stb.)
kikötők fosztogatása előtt össze kell csapnunk a helyőrséggel, amelyet változatos csapatok alkothatnak (gyalogság, tűzérség, lovasság)
amennyiben bejutottunk a városba, míg katonáink küzdenek, mi Splinter Cell-szerűen akciózhatunk-lopakodhatunk, megpróbálva elkerülni az őrök figyelmét (jajj?)
annak érdekében, hogy a női társadalom szervezetten masírozzon a szoftverboltokba Pirates!-et venni, helyet kapott a játékban egy összetett udvarlási "szimuláció". A városok kormányzóinak lányait lekenyerezhetjük ajándékokkal, párbajra hívhatjuk a többi udvarlót, kiszabadíthatjuk őket (már amennyiben elrabolták), vagy nőül is vehetjük.
az ominózus táncszimulátor segítségével hasznos információkat kaphatunk a hölgyektől (új helyszinekről/személyekről szerezhetünk tudomást). Saját tánczenét is szerezhetünk a beépített zenerészletek összefűzésével (jajj!)
a játék év végén érkezik
Info: Hardwired -
#34 Egy baja volt csak a jateknak 64en. A nyugdij. Pedig elbohockodtam volna akar 20-30 "evig" is a jatekban, de a legenyseg egy-egy osztas utan adott egy uveg rumot, egy hintaszeket, majd lelepett a hajoval integetve ;] -
#33 újabb képek !
Még 3 kép ! -
Adler #32 anno c 64 en a legjobb game volt,nem is tudom hanyszor nyomtam vegig
remelem ez is lesz legalabb akkora durranas,de picit felek,hogy tul lesz bonyolitva,s a nagy akarasban,bizonyitasban vegul elveszik az eredeti Pirates! orome. -
antijedi #31 nana reméljük azért nem... :) -
#30 Amúgy annak idején valami webes gamer-magazinban olvastam egy Carribbean ktitikát. A konklúzióban 2 pontot adott rá a 10-ből. Heh. Lehet, hogy meg voltak a maga hibái, de ez azért extrém túlzás. Én a magam részéről olyan 7-8 pontot adnék rá.