2597
banner
  • Pretorian
    Ezt a játékot várom a legjobban ebben az évben (a Thi4f mellett, bár az nem hinném, hogy megjelenik idén). Bár ott tartanánk már, hogy a marketingbullshit valósággá válik, és tényleg kapunk egy olyan játékot, amilyet Spector mindig is akart, csak hát anyagi okokból nem volt képes kivitelezni.
  • SötétBarom
    Szerintem felesleges keverni. A nem multira fejlesztett játékok általában 3 hónapig rendelkeznek online aktivitással, aztán süllyesztő.
  • Rage47
    ja
    persze ha elég fejlesztési idő van (blizzard), akkor lehet mind2 mód benne:D
  • SötétBarom
    A BC2-nek is ártott, hogy van benne single - ahelyett, hogy azzal buzulnak, megcsinálhatták volna fasza bugmentesre a megjelenés napjára -.-
  • Rage47
    ja, bár sokan manapság csak úgy vesznek játékot, ha van benne multiplayer. én azonban azt mondom, hogy inkább legyen valami vagy single, vagy multi, mert a kettő együtt nem igazán megy már. vagy a single vagy a multi fogja kárát látni, ha mind2 benne van, szerintem.
  • SötétBarom
    Hála istennek.
  • grebber
    Nem lesz multiplayer!
  • SötétBarom
    ÚÚ, ez az új trélej ez gyóóóóó!
  • Vass Gábor
    Ez lenne a meglepetés?
  • grebber
    A végleges cím Deus Ex: Human Revolution!

Teaser Trailer

Trailer
  • grebber
    Meglepetés várható holnap!
  • SötétBarom
    Nem emlékszem, vagy 7 éve nyomtam :DD De később még feltűnik a játékban, ha nem hal meg. Amúgy majd Párizsban lesz egy rész, ahol a pilótádat is meg lehet menteni, de nem spoilerezek :)
  • DeDy
    Tudom... "Legyakok mindenkit" egészen a metróig, kivéve a 2 cirkáló robotot, és mégis:S Egyébként milyen üzenet jön ha életben van?
  • SötétBarom
    Amikor a szobában vagy, és mondja, hogy menekülj, akkor ne menekülj, hanem próbálj kiirtani mindenkit aki jön be. (ha jól emlékszem)
  • DeDy
    Az 1el kapcsolatban lenne egy kérdésem, de annak a fóruma kihalt, ez még él valamennyire ezért itt tenném fel. A kérdés az volna, hogy hogyan lehet megmenteni Paul életét a hotelben? Legyakok mindenkit mikor elkapnak a metró kijáratnál felébredek ugye a cellába de mikor kiszökök, mindig azt az üzenetet kapom hogy meghalt és holttestét...találom.
  • SötétBarom
    Deus Ex 3: Cybercsúszda

Szőrmadár, 12:18 - PC X360 PS3 - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (2 komment)

Közeli jövőben játszódó Cyberpunk világ reneszánsz csavarral, ez lesz a Deus Ex 3. A Deus Ex 2-nél már nem nagyon süllyedhetnek mélyebbre, úgy hogy nincs mitől félni. Járdán is kikerüljük azokat a kicsike, rögzített szaggéppuskafészkeket, amelyek barnásak és veszélyesnek tűnnek!

Hivatalos Eidos fórumról a moderátor válaszából kiszedegetett, kétséges infók:
    Többféleképpen megoldhatjuk a küldetéseket, a játékstílusunktól függően - szociális, hacker, lopakodó, akció - elágaznak az eseményszálak. Karaktereink és fegyvereink konfigurálhatóak. Az első részhez hasonló Akció/RPG lesz. Döntéseink következményeit viseljük. Pályákon és küldetések során félig-szabadon mászkálhatunk. Inventor rendszer hasonlít a Deus Ex 1-ére. Nem sandbox a játékmenet, de nem is teljesen lineáris: a legjobb a két módszer között. Véletlenszerűen felfedezhető elemek és nyerhető tapasztalati pontok várnak. Utazunk a nagyvilágban.
  • Vass Gábor
    Hát na ja, de várunk türelmesen.
  • CamelX
    Na ez jó hír h van már róla pár részlet. Remélem a 2eshez nem fog nagyon kapcsolódni a sztorija, az rendesen büntette az 1es színvonalát, rossz értelemben....
  • Vass Gábor
    Ezt nézzétek meg.
  • SötétBarom
    (HW Insider) Stephane D'Astous, az Eidos általános menedzsere nyilvánosságra hozta, hogy a Square Enix Tokyo részleg készíti az Eidos Montreal stúdió által fejlesztett Deus Ex 3 CGI - azaz számítógéppel renderelt - átvezető jeleneteit. Végre a japánok fellélegeznek, mert nem Final Fantasy videókat kell gyártaniuk. Egyelőre úgy néz ki, ők csinálják a trélereket és az intrót. Érdeklődnek még a Thief 4 átvezetők iránt.

• Vass Gábor
    Igen nincsen.
  • SötétBarom
    No info?
  • Vass Gábor
    a második részét le lehet tölteni egy link kulcs mindenhez című oldalon, állati jó játékok vannak ott, meg filmek.
    Én már töltöttem le onnan elég sokat.
  • Vass Gábor
    Ja ja bizony.
  • grebber
    Remélem magyarul jelenik meg vagy elkészül hozzá magyarítás!
  • Prince23
    Csak jövőre!
  • Vass Gábor
    Ja ja pontosan, nagyon állati.
  • grebber
    Gamekapocs előzetes
  • Vass Gábor
    Egy kis csemege a játékra éhes fanoknak, nézzétek meg a gamekapocs oldalát.
  • Vass Gábor
    Na végre jöttek képek a játékból, remélem nagyon jó lesz.
  • Bircsike
    Azért én nagyon remélem hoogy a hangulat az megmarad, szóval fel lehessen ugyanazt a az élményt ismerni. A sötét komor zenék azok az első részben hihetetlen jók voltak illetve maga az éjszakai világ. Olvastam valahol hogy kicsit pörgősebbre fogják csinálni mint az első részt mert azt a vezető desingner rossznak gondolta, hát nagyon remélem nem így lesz mert sok rajongó épp ezért szerette hogy annyira emberközpontú szimulátor volt!
  • Evin
    Ezt most úgy mondod, mintha valamelyik része magyarul jelent volna meg. :)
    Odébb van még, hogy ezen izguljunk.
  • Steve Q
    Én is szívesen lecsapnék rá a DX1 után =)
  • grebber
    Remélem erre is lecsap a seven-m vagy a cdprojekt és magyarul is meg fog jelenni!!!
  • Vass Gábor
    Hát már nagyon örülök neki, éppen időszerű volt már egy kis felmutatás hogy hol tart már a fejlesztése.
  • SötétBarom
    Info

• Vass Gábor
    Nagyon csöndben vannak már megint a játékról.
  • SötétBarom
  • SötétBarom
  • grebber
    Némi info de semmi új