Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
sztem 99%

sztem gyere egyszer el játszani úgyis vissza kéne adnom a Mátrixokat (bár ott az egyikkel gubancaim voltak)
és akkor hozd el a mentésed, kiprószáljuk.
Breki33
ha adsz helyet ahova fel lehet tölteni
Meg igazából most nemtom mi lesz az ADSL-emmel mivel lejárt az egy éves szerzõdésem, s nem kaptam semmi papírt.
Hali!
Breki, en a te cuccodat hasznalom, (amit elvittem wincsin). Mi az eselye annak, hogy a Master League mentesem hasznalhato marad, ha felpakolom ezt a "rondabetus"-et?
A WeReal patch az egyik legkomolyab patch, ami megjelent a WE7I-hez! Bát én még soha nem láttam, Breki igérted egy-két kiegészítõt átadsz belõle.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

The Hedgehog
nem fura... csúnya 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Breki33
A menüje tényleg fura, de azt kapcsiból lehet cserélni.

A háttér nekem bejön esetleg a betûtípust.

De sokkal több stadion van benne, és egész jó gyepek.
- 150 arc update
- 51 fantextures

Alapból benne van a labdaválasztás mezválasztás is gondolom.
És még sorolhatnám.

En a saját verzióm helyett használom pedig az jobb mint a Wendetta.
pluhi
Kipróbáltam ezt a WEReal patchet. A menü szinte olvashatatlan, több helyen fura az egész, átlátszó egy csomó dolog aminek nem kéne annak lennie (csak nálam szar vajon?). Sok a lila, ami nem a kedvenc szinem. A Wendetta jobban bejött.
mohus
aztán Collina megunta apartizánakciókat

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
és ez? (PS2 verzió)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Hello! Ez egy gyakori probléma, a gond a data_e.afs-el van! Szerezz be egy új data_e.afs-t, pl egy Wolf vagy Wendetta patchbõl... mert amikor te otthon installáltad a patchet, akkor az szétroncsolta a data_e.afs-t és azért nem indul el a játék..

ez normális....

Nektek meddig volt sérült egy játékos? A Master League elsõ meccsén Baros-t "kifektették" és most a 16. meccsnél járok, de még mindig sérült.. Ez normális???

Breki33
Breki33
Hát ezt szerintem a kapus már tuti nem védte,legfeljebb rosszul lett megfejelve és fölé ment,legalábbis erre több esélyt látok.
A les az jó,nekem is adott már meg olyat amire én azt mondtam volna hogy ez szabálytalan,máskor meg fél centin fentakad a biró.../hiába,itt sem a támadó csapatot segitik/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pluhi
Henry elrugaszkodik.

Mit tippeltek? Gól lett, vagy kivédte?
Itt pedig egy lesgól Owentõl. Megadta.
Breki33
Breki33
Breki33
The Hedgehog
Jó reggelt' 😊

Szia Quares!

Figyu, tudsz valamit mondani arra, hogy nem indul a játék ha felrakom a patch-edet? Igazándiból már akkor sem ment, mikor megjelent, de akkor nem voltál itthon...Azóta meg nem tudom, hogy rájöttetek-e valami okosságra ezügyben. Király lenne, ha tudnál valamit mondani, azt hiszem voltunk egy páran akiknek nem indult el. Mindent megcsinálok, ahogy te is leírod és meg sem mukkan a cucc, még tölteni sem kezd el.....

Elõre is köszi Rossi1
Csabesz6
Ha küldök CD-t meg tudnád nekem írni í gamet a winyódról?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
hát hogy rossz oldalon vannak a számok meg rossz színekkel

nem nehéz sztem javítani
Melyiket? még semmit, majd kiadok egy Light verziót, abban csak a magyar kiegészítõk lesznek, meg ehhez egy javítást, mert szerintem baromi jó a patch, de azé sok kis hiba van benne, de így is jó....

5*-on, aszem 5. szezonom ML-ben! Mondjuk jó csapatom van...

Breki33
a számozást javítottad?
Hát nekem van egy saját patchem, amiben még magyar csapatok is vannak. Ha esetleg kell innen leszedheted: Quaresma Mega Patch WE7I

- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)

- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Új csukák
- Új labda
- Új játékvezetõ mezek
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
- Új menü, menü zene
- És még sok más érdekesség

A ML csapatom nekem nagyon király, de van iylen téma az FH-n, oda is írhattok😊 Master Liga

Amúgy nekem Totti játszik Ronaldinho helyett. Henry D. Cisse csatárpáros, Ronaldo csak csere😊

Breki33
Breki33
WeReal
Írjatok...

Köszi elörre is...

Sziasztok

Melyik most a legjobb komlett kiegészítés a WE 7 -hez ? Wolf vagy Wendetta ? Vagy valami más ?S melyik verzió ?

Nemrég adtam el Ronaldinho-t,mert az új rosterrel elég szar adatai vannak. És a Kluivert -et is, õ király, ingyen jött hozzám, de nagyon nem játszott jól és a Manu. elvitte 17000 pénzért...😊
Sephi
Volt szerencsem a Winning Eleven 8 jatekhoz. Mint ahogy azt varni lehetett termeszetesen ez is felulmulta az elozo reszt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nos!
Ime a Ac Milan kerete 4. évben Master Ligue-ban 5*-on. Elõzõ évben megnyertem a bajnokságot és a kupadöntõben kikaptam a Juve-tól, második ligában is megnyertem mindent. De most kameraállást cseréltem és elképesztõ nehéz lett így a játék.

Köszi Breki!
fhsasa
Breki mivan a Wekel.net-el?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
Csaó!

Tudnátok nekem mondani egy oldalt ahová ingyenesen fel lehet tölteni, hogy aztán belinkeljem a dolgokat, Mert volt egy címem de az eltûnt..És lenne egy-két képem. Köszi
Mert a lentebbi csapatban nem volt egy épkézláb jobbszélsõ.Örökké szerncsétlen Scholl-t kellett kiraknom oda.Ezért célirányos igazolásként Beckham volt a kiszemelt.Na de nem jött...
Igy megvettem J.Zanetti-t.

Breki33
akartam mondani
a nagy galaktikus szépfiú P
mohus
Beckham egy kalap fos😊 minek az neked...?

mohus
nem ezeket vitte el a rendõrség😊?

Én a 8. idényemre jutottam el ehhez a kerethez:

Hm,én mindent megnyertem az elsõ osztályban ,és a kértnél 8000-el több pénzért sem tudtam a Beckham-et megvenni valami kis középcsapatból...

Valóban így egyszerûbb, de igen dühítõ, amikor 5 ajánlatból mindet elutasítja 2 csillagon.
Egyébként bajnok lettem a másodosztályban és a kupát is megnyertem, tehát a presztizs nem volt negatív tényezõ.

Tényleg,most hogy mondod,már emlékszem hogy ezt hallottam/olvastam valahol hogy lehet állitani az igazolásokon.
Nekem két csillagon van,igy van akit meg tudtam venni,van akit nem.Ez nekem megfelel,igy is jól alakul a csapat.

The Hedgehog
de úgy nem izgalmas 😄én egy nagycsapat játékosát kb. 2. vagy 3. ajánlat után tudom megszerezni! de számít a csapatod presztizsétõl (milyen helyen áll a bajnokságban stb.) is hogy milyen könnyen tudsz igazolni!