Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem gyere egyszer el játszani úgyis vissza kéne adnom a Mátrixokat (bár ott az egyikkel gubancaim voltak)
és akkor hozd el a mentésed, kiprószáljuk.
Meg igazából most nemtom mi lesz az ADSL-emmel mivel lejárt az egy éves szerzõdésem, s nem kaptam semmi papírt.
Breki, en a te cuccodat hasznalom, (amit elvittem wincsin). Mi az eselye annak, hogy a Master League mentesem hasznalhato marad, ha felpakolom ezt a "rondabetus"-et?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
A háttér nekem bejön esetleg a betûtípust.
De sokkal több stadion van benne, és egész jó gyepek.
- 150 arc update
- 51 fantextures
Alapból benne van a labdaválasztás mezválasztás is gondolom.
És még sorolhatnám.
En a saját verzióm helyett használom pedig az jobb mint a Wendetta.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A les az jó,nekem is adott már meg olyat amire én azt mondtam volna hogy ez szabálytalan,máskor meg fél centin fentakad a biró.../hiába,itt sem a támadó csapatot segitik/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Figyu, tudsz valamit mondani arra, hogy nem indul a játék ha felrakom a patch-edet? Igazándiból már akkor sem ment, mikor megjelent, de akkor nem voltál itthon...Azóta meg nem tudom, hogy rájöttetek-e valami okosságra ezügyben. Király lenne, ha tudnál valamit mondani, azt hiszem voltunk egy páran akiknek nem indult el. Mindent megcsinálok, ahogy te is leírod és meg sem mukkan a cucc, még tölteni sem kezd el.....
Elõre is köszi Rossi1
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
5*-on, aszem 5. szezonom ML-ben! Mondjuk jó csapatom van...
- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)
- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Új csukák
- Új labda
- Új játékvezetõ mezek
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
- Új menü, menü zene
- És még sok más érdekesség
Amúgy nekem Totti játszik Ronaldinho helyett. Henry D. Cisse csatárpáros, Ronaldo csak csere😊
Köszi elörre is...
Melyik most a legjobb komlett kiegészítés a WE 7 -hez ? Wolf vagy Wendetta ? Vagy valami más ?S melyik verzió ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ime a Ac Milan kerete 4. évben Master Ligue-ban 5*-on. Elõzõ évben megnyertem a bajnokságot és a kupadöntõben kikaptam a Juve-tól, második ligában is megnyertem mindent. De most kameraállást cseréltem és elképesztõ nehéz lett így a játék.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Tudnátok nekem mondani egy oldalt ahová ingyenesen fel lehet tölteni, hogy aztán belinkeljem a dolgokat, Mert volt egy címem de az eltûnt..És lenne egy-két képem. Köszi
Igy megvettem J.Zanetti-t.
Egyébként bajnok lettem a másodosztályban és a kupát is megnyertem, tehát a presztizs nem volt negatív tényezõ.
Nekem két csillagon van,igy van akit meg tudtam venni,van akit nem.Ez nekem megfelel,igy is jól alakul a csapat.

.