5645
![](http://www.electricartists.com/we7/W11_7_Logo.gif)
-
fanatifo #5565 jah megvan köszi breki a segítséget -
fanatifo #5564 a rostert hogyan kell felrakni? -
ja amúgy van új 2004-2005-ös roster -
vannak
a rostert is felraktad?
a FRadi pl felul van de nem címerrel hanem zöld fehér zászló -
szted
szavazzuk + P -
fanatifo #5560 hy!Letöltöttem a quaresma patchet ugy telepitettem ahogy lirta a fh-n!Hol vannak a magyar csapatok?mert én nem látom őket:( -
attól még csúnya -
nekem tetszik -
ehm de csúnya -
-
laca70 #5555 Köszi. -
Igen általában a visszatérő klubok feljebb nyomják az ajánlatot ha látják, hogy nem vagy hajlandó eladni olcsóbban. -
laca70 #5553 ML-ben mennyire alkuképes a COM ? Pl. bejelentkezik egy játékosomért aki 6 ezret ér, de ő csak ötezret ajánl érte. Én hajlandó lennék odaadni 5500-ért. Nyilván az első körben nem jön létre üzlet, de a következő héten ajánl érte pl 5500-at ? -
egyszerűen csak rosszul van hozzigazítva a különböző grafikus kártyákhoz és meghajtócsomagokhoz a játék. Nekem eddíg nem volt gondom vele, feltettem egy új meghatjócsomagot máris játszanom kell a grafikai beállításokkal, hogy ne lassuljon... -
Gabe18 #5551 Pes3-ban volt hogy a menüben beragadtak a gombok aztán alig lehetett navigálni,de az a meccsen már nem érződött.Asszem valami ATI hiba volt.
Nekem is wolf van fent,némely meccsen a játékoskijáróban nekem is egyforma mezben állnak a játékosok,de a pályára már jól jönnek ki. -
Mondjuk lényegében az mindegy is. OPT fájlt is bemásoltad? -
hűűűű... érdekes! Teljesen új, "szűz" WE7-re raktad fel? -
Sziasztok!
felraktam a wolf 2004-05-öt, minden nagyon szép is benne mindaddig amíg meccset nem akarok játszani.A billentyűzet valami eszméletlen lassan reagál, így a játék teljesen játszhatatlan :( Van esetleg valakinek valami ötlete mi lehet a baj? Ja és a meccs elején a két csapat totál egyforma szerelésben van.Erre is tudnátok valamit mondani?
Előre is köszi:) -
Beepee #5547 Thx. -
Quaresma #5546 megint csak a saját patchem ajánlom:)
Quaresma Mega Patch
- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)
- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Új csukák
- Új labda
- Új játékvezető mezek
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
- Új menü, menü zene
- És még sok más érdekesség -
Glasses #5545 Kösz! lusta voltam vissza olvasni -
#5478 -
Glasses #5543 Sziasztok!
Tud valaki egy olyan rostert ami aránylag elfogadható gondolok itt Arsenal/Fabregeas/ MU/Spector/ stb. -
Beepee #5542 Sziasztok!
Rég jártam erre hagy ne olvassak vissza több ezer hozzászólást. Csak az érdekelne hogy egy tök szűz we7-re mit érdemes feltolni, hogy remdbe legyenek a csapatok+játékosok nevei, arcai, mezei stb+rendes roster legyen(including Magyar Válogatott). Előre is köszi a segítséget.
Üdv Beep -
akkor még 1-2 meccs és szerintem válthatsz! a 4*-hoz képest annyi a különbség, hogy jobban fedezi az ellenfél a lasztit és sokkal többet lő távolabbról is... -
Gabe18 #5540 Eddig 4*-on ügyeskedtem... -
Rossi1 #5539 Gabe-18!! Eddig hány csillagon nyomtad??? Csak azért, mert az 5* nem olyan nehéz, mint hinnéd...De szerintem itt sokan tudnának mesélni. Úgyhogy bátran váltsál!:) Én most fejeztem be az 5.idényemet a Milannal és mindent megnyertem már az UEFA kupán kívül(de azt nem is szeretném..:). Szóval nem valami nehéz... -
laca70 #5538 Egész meccs alatt zuhog az esö. Nemcsak a labda fizikája változik meg, hanem a fü is haloványabb, mint élénk napsütésben és az egész stadionban párás a levegö ! Ezt nevezem ! -
-
szép:)
-
Gabe18 #5535 Ujabb idényem vége,háromból kettő meglett.A kupadöntőt elbuktam...Na de ez sem rossz.
Mostmár át kéne térnem az 5* -ra,de félek hogy ott sulyos csapások érnének... -
Quaresma #5534 úgy ahogy más kiegészítőket, afs explorerrel......leírás az FH-n! -
tudod=tudok -
végigolvastad ezt a forumot?
nem?
akkor lapozz a 70. oldalra...és folyamatosan haladj a 2. felé
de tudod még jobbat
www.pesinsight.com
pár perces kutakodás után mindenre fény derül...ja és ne felejts el ott regisztrálni -
Hogyan lehet cipőket importálni a PES-be légyszi írja le nekem valaki részletesen.Már vagy 100x próbáltam de nem sikerül.PLEASE!!!!!!!! -
collarfix-es exevel
vagy segédprogikkal
sztem Quares leírta részletesen már -
És hogyan lehet lehet leszedni a válogatott mezekről a zászlókat? -
A PES 3-ban hogy lehet indítani egy embert? -
mindekettő van itt terítéken.... -
Quaresma #5526 nah mi a forrás?