5645
  • Breki33
    DE ÉRTED KÉPKÉNT KELL FELRAKNI !!!!

gif-ben
  • Gabe18
    Makaay fejes
  • Gabe18
    Másik
  • Gabe18
    Nem,Fraps-al felvettem,aztán a Movie Maker-el alakitottam hogy mérete jó legyen.
    Becsomagoltam winrar-al,igy hagyta feltenni az általad irt oldalra.
  • Breki33
    képként kell
    avi-t készítettél?
  • Gabe18
    Na próba...
    Gól videó
  • Breki33
    Ide
    klikk
  • Gabe18
    Sorry,ne szenvedj vele,nekiálltam én is aztán csak össze tudok tákolni valamit.Csak hova töltöm fel a videjókat?Na majd keresek valami ingyenszervert.
  • Gabe18
    Átküldtem pár mentést az email-edre.Ha gondolod nézd meg,érdemes-e valamelyiket "megfilmesiteni" .Talán a Depor elleni fejes a legjobb.Vagy a szöglet utáni ollózás,már nem is tudom ki ellen.
  • balint08
    akinek mostanában van szülije annak akkor BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!
  • fhsasa
    aza sszem 2 nappal előtte jelez :)
  • Breki33
    Az icq szerint ma van
  • fhsasa
    Hewdgének nem kedden van? FH-n a szerkiknél aug 17 van írva!

hát boldog szülinapot :)
    akkor ma 3 FHsnak van szülnapja
  • fhsasa
    nike újpest mezt akarok csinálni :D

amugy most tanulgatom a mezkészítést, majd én is profi leszek :D

ja és thx
  • Breki33
    majd megnézem
    mit akarsz má megint variálni? P
  • Breki33
    Hedge úrfi

BOLDOG SZÜLINAPOT
  • Breki33
    küld el a legszebb mentését e-mail-ban lehet megcsinálom neked
  • fhsasa
    Breki: a juventus mezeket Wekeltől nem tudod elküldeni úgy, h a színeket át tudjam szerkeszteni?
    Vagy valami új Nike mezt? (asszem png formátum)
  • Gabe18
    Na azzal baj lenne.
    Én egyszer próbáltam valami videót eszkábálni,lett vagy nem tudom hány mega /de jó sok/,meg szaggatott mint istennyila...
    Ugyhogy asszem az én beküszködött találataimról,kénytelen lesztek lemondani...
  • Breki33
    rakj be gólokat
  • Gabe18
    Üdv!
    Bár látom ide leginkább a játék szerkesztgetésével kapcsolatban irtok,azért leirom hogy tegnap lejátszottam eddigi legnagyobb mecsemet a Pro Evo sorozat bármely részét figyelembe véve.
    Master Leagu meccs 4* -os fokozaton.Bayern-Real,én a Bayernel vezetem a ligát,a Real a második.
    10. percben már 0-1 és kiállitják az egyik középpályásom.A 30. percben már 0-3... /ekkor ugy voltam vele hogy ki kéne kapcsolni inkább az egészet/
    Aztán magam sem tudom hogy mi történt,egy gól a félidő vége előtt,aztán a 2. félidőben minden sikerült amibe belekezdtem.Az egyik gólnál vagy 4 embert cseleztem Makaay-al ki,csak dőltek-csúsztak mindenfelé... A vége 5-3 ide,de még ezen kivül is volt kimaradt nagy helyzetem.Asszem ilyen meccsem mégegy nem lesz...
  • mike369
    Üdv!
    Valaki fel tudná rakni CSAK a Fradi és Újpest mezeket?
    Vagy mailben elküldeni? ([email protected])
    Előre is köszi!
  • Breki33
    Edit Mode?

Bár akkor ki kell találnod melyik.

VAn erre amúgy progi
    nekem egy külön könyvtárban vannak a tool-sok és mindig megnézem, hogy amit akarok azt melyikkel lehet módosítani.

Ezt szerintem azzal amivel a collarfixet csináltuk.
    Asszem OPtion EDitor de lehet keverem.
  • RemX
    Én ennyire még nem néztem Breki a dolgokat... örültem hogy elindul... mondjuk azért érdekelne hogy mik azok a dolgoka miket nem rakott fel amikor kiírta hogy file not found.... Van olyan editor akkor amivel bele tudok piszkálni kicsit a dolgokba? mert nagyon idegesít hogy full néger a leo... mondjuk olyan sokat nálam nem játszik de akkor is :))))
    Amúgy szerintem nagyon király a peccs... az új mezek is faszák.... egy-két hibát találtam, mint pl, hogy vannak csapatok akiknek nem stimmel a címer meg ilyenek... asszem a Herthánál is bibi van például... ott a Hertha címer, de másik csapattal.... ezeket kéne javítani, mert amúgy nagyon király... bár a Fradi tiszta fehér meze annyira nem lett jó.... meg jó lenne a vadizsír mezt is feltenni, mert ez most spec nagyon tetszett amiben a Prága ellen játszottak.... najó de ezek tényleg csak kukacoskodások... :)
    SZÉP VOLT QUARESMA!!!!!! KÖSZÖNJÜK! :)
  • Breki33
    Na újra beírom, hátha valaki nekem is válaszol

"Viszont énis kérdeznék azoktól akik felrakták
    Nektek se stimmel a mezszámozás?
    A zöld gatyán fekete számok vannak
    a liláknál meg a címeren van a szám"
  • Breki33
    szóval bejött amit mondtam
    gratula

De ne bízd el magad én a Fradival 7-0-ra vertem az újpestet, de közben végig azon filóztam mitől gyrengébbek a szokásosnál
    Aztán rájöttem, hogy a Patch *-os
  • Breki33
    A We7-emből

szerintem így sokkal jobb a logo bár a füvön azt hiszem még igazítok

Amúgy a WEReal-ban van
  • The Hedgehog
    azért nem tudod átszerkeszteni a játékosokat, mert a patch készítői nem a játék EXE fájljában található adatbázist szerkesztik át általában, hanem a mentett OPT fájlokat. Az Edit Mode pedig nem az OPT fájlokat figyeli hanem a we7.exe-t...
  • RemX
    Nekem most már megy a peccs... nem tudom pontosan hogy mit csináltam de komolyan..... Az volt, hogy kétszer tettem fel tulképpen a peccset... úgy kell ezt érteni, hogy először importáltam az eredeti afs-re ott megnövelte és utána elmentettem más néven.... na most ezek után ezt az elmentett afs-t nyitottam meg és még egyszer rászabadítottam a peccset.... utána az importálásnál, megint írogatta hogy nincsenek meg a file-ok, de most már elindul a játék és vannak mezek is, meg menük is meg minden.... bár nem tom pontosan minek kéne még benne lennie...... szal lehet, hogy amikre azt írta, hogy nincsen meg az nem is lett feltéve..... nah mindegy! lényeg hogy lezúztam a Manchestert 5-0-ra a Fradival szal jó a peccs... :)))))))))))))
    Arra válaszoljon még valaki - és ezt már több peccsben láttam - hogy miért nem tudom editálni a játékosokat?!?!? szal meccs közben jók a nevek meg minden, de edit mode-ban a Sparta van a Fradi helyén..... ez mitől lehet?
  • balint08
    háá ezt meg honnan szerváltad??
  • Maxi
    Nekem pontosan ugyanez van.
  • Breki33
  • Rossi1
    Csaó!

Leszedtem Quares patch-et... És minden tiszta, de nekem ha mindent feltettem, akkor nem indul el a játék. meg sem moccan. Próbáltam "szűz" afs-t átírni a patch-eltel, az sem hozott sikert és az exe-t is kicseréltem az se ...Olvastam, hogy leljebb is hasonló gondok voltak, de ti hogyan oldottátok meg??? Mert az nem volt tiszta...Köszi Rossi1
  • Breki33
    Dino visszatért !

Dino Dini's Soccer 7 plattformra megjelenő játékával kiván visszatérni.
    Ugyebár két szupersikeres focijátékot készitett ami sokaknak még mindig etalon.

A konkurens termékeket -Fifa és ProEvo sorozatot- nem tartja sokra, mondván sok a csillogás és kevés a játékélmény. Ő ezt éppen fordítva tervezi el..
    Konkrét terveit nem fedi fel, csak annyit, hogy forradalmi újításokat tervez.
  • Breki33
    Nem növeltél még asf-et?
    Patchnél ugyanaz csak fordítva
  • RemX
    nah... nekifutottam még egyszer... nem tudom miért, de megint "not found" volt szinte mindegyik file és most csodával határos módon elindult.... mondjuk nem tom mi hiányzik így most belőle :))))))
  • RemX
    most megcsináltam úgy, ahogy mondtad.... megnöveltettem az afst, majd megint megnyitottam és úgy raktam fel... és megint not found volt a file-ok 80%-a... a többit berakta... KOMOLYAN MONDOM NEM ÉRTEM!!! jó lenne ha valaki írna aki találkozott hasonló problémával, mert nem hiszem el hogy nem tudok már egy jót játszani a kedvenc csapatommal a kedvenc játékomban... :(
  • RemX
    nem hiszem hogy azzal van a gáz... ilyen még soha nem fordult elő.... de ha egyszer felépíti a file-t akkor miért nincsenek benne a cuccok?!?! és akkor mit csinál olyan sokáig?!?!?!
  • Breki33
    hibásan, sérülten

amúgy azért kérdeztem, mert volt, hogy srác gigákat töltött le rólam aztán kiderült egy városban lakunk

Aztán a vincsijével jött :-)

De biztos van itt olyan pesti aki megirná neked az asf-et egy CD-re
    Énis megternném de akkor a postaköltséget is fizetned kéne.
  • RemX
    Igen pesti vagyok... hogy lehet rosszl leszedni?!?!!? :)))