5645
-
#5325 mondom eném nemiolyan
az azt jelenti másmilyen....... -
#5324 na itt a gólom (Bükszegi szerezte) -
#5323 na 2 megás lett a video. xcsak 5el rakja fel :D
ja és kicsit szar a minősége, de nembaj -
#5322 ott van rajta az otp -
#5321 a mez -
#5320 hm? mi nem otp-s?:) -
#5319 jé ez nemis olyan OTP_s -
#5318 na, Újpest-Anderlecht döntő volt. szép gólt lőttem (felső kapufás, majd megcsinálom aviba)
-
#5317 sorry elvertem -
#5316 Áh azokat elpicsáztam 4-1-re :-) -
#5315 ja a 150-est már beraktam abban nincs szines -
#5314 banyek ma akkora kapufát rúgtaqm.. ha az bement volna.. Újpesttel voltam :) -
JUVE Gabe #5313 Na próba -
JUVE Gabe #5312 Az FH-ról szedtem le egy 150 arcot tartalmazó csomagot. Ezek bmp fájlok. Berakok egyet kettőt(már ha tudok) -
#5311 színek?
fekete-fehér
na rakd be ide azt az arcot megnézem -
JUVE Gabe #5310 Lehet a színek nem faszák, vagy mi? Azért próbálkozok. (Ja a pontos hibaüzenet az 'Only data has been inserted') -
#5309 annak akkor van valami oka
sztem ASF Explorerrel nem nagyon fogod berakni -
JUVE Gabe #5308 Amúgy AFS Explorerrel raktam be. Breki-Azt tudom hogy Mod Centerrel is be lehet rakni arcot, de úgy nem mindegyiket teszi be mert némelyiknél azt írja ki, hogy only data.... szal ez így nem minden arcnál jó. -
#5307 Arcot WMC-el kell berakni mint már többször elmondtam -
Rossi1 #5306 Csaó!
Gondolom itt az Fh-s Beckham arcra gondolsz. Én nekem is ez a gondom. Én simán Afs Explorer 3.0-al raktam be, de nekem is fehér az arca. -
#5305 mivel rakod be? -
JUVE Gabe #5304 Hi. Meg tudná mondani valaki, aki sokat buherálja WE 7-et, vagy a PES 3-at, hogy hogy lehet megoldani amikor beteszek egy arcot a játékba,akkor az ne legyen fehér? Mert így olyan mintha egy fehér maszkba lenne a játékos.. -
Quaresma #5303 Ez az ami nem igaz! Az OPT fájlt is lehet szerkeszteni a játék editorjában, csak tovább kell lépni a csapat választásnál és zöld zászlók alatt találhatóak a játékosok, akiket szerkeszteni akarunk! Így egyszerű az általunk opt editorral létrehozott játékos arcát megcsinálni a játékban! -
#5302 Amúgy ez AA? -
#5301 Szép gól, de a felesleges részeket a széléről levághatnád (feliratok)
És akkor nem kell a grafikán se rontani -
Gabe18 #5300 Újabb próba.
-
#5299 nekem nem, de páran panaszkodtak -
#5298 dehogynem :)
thx Uram -
Quaresma #5297 Nah sziasztok! Mizu? van valami új cucc a PES-hez? a patchemmel volt gond? -
#5296 látok sor -
#5295 ha látom szólók
de ujpest mezért nem fogom végignézni minden fórumot PPP -
#5294 na Breki megtudnád szerezni nekem a juve hazai, vendég, 3. és kapusmezt átszerkeszthető verzióban? a színeket meg a logókat kicserélném rajta, szval nem tudódna ki meg semmi.. :) -
#5293 Lehetne kisebb és a minőség jobb.
És szerintem ne forgasd a kamerát. -
Gabe18 #5292 Ja,és köszi a tanácsokat! -
Gabe18 #5291 Kissé gyors...
De tőlem ez sem rossz.Hogy én ezzel mit szenvedtem... -
Gabe18 #5290 Na nézzük mi lett ebből...
-
#5289 izébizé
[/IMG]
-
#5288 New Konami Template
-
#5287 Egy Animation Shop nevezetű program kell hozzá
Amivel gif-et készítesz avi-ból
aztán ezt a gif-et rakod ki a megadott oldalra, ami igazából képek felrakására van.
Aztán ha a gif-et beszúrod ide mi látjuk
De egy mega fölé nehogy menj
300 max 500 az igazán profi -
Gabe18 #5286 Jó-jó,de örülök hogy idáig eljutottam.Azt aztán végképp nem tudom hogy kéne csinálni...