Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De tõlem ez sem rossz.Hogy én ezzel mit szenvedtem...

Amivel gif-et készítesz avi-ból
aztán ezt a gif-et rakod ki a megadott oldalra, ami igazából képek felrakására van.
Aztán ha a gif-et beszúrod ide mi látjuk
De egy mega fölé nehogy menj
300 max 500 az igazán profi

Becsomagoltam winrar-al,igy hagyta feltenni az általad irt oldalra.
klikk

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
hát boldog szülinapot 😊
akkor ma 3 FHsnak van szülnapja
amugy most tanulgatom a mezkészítést, majd én is profi leszek 😄
ja és thx
Vagy valami új Nike mezt? (asszem png formátum)
Én egyszer próbáltam valami videót eszkábálni,lett vagy nem tudom hány mega /de jó sok/,meg szaggatott mint istennyila...
Ugyhogy asszem az én beküszködött találataimról,kénytelen lesztek lemondani...

Bár látom ide leginkább a játék szerkesztgetésével kapcsolatban irtok,azért leirom hogy tegnap lejátszottam eddigi legnagyobb mecsemet a Pro Evo sorozat bármely részét figyelembe véve.
Master Leagu meccs 4* -os fokozaton.Bayern-Real,én a Bayernel vezetem a ligát,a Real a második.
10. percben már 0-1 és kiállitják az egyik középpályásom.A 30. percben már 0-3... /ekkor ugy voltam vele hogy ki kéne kapcsolni inkább az egészet/
Aztán magam sem tudom hogy mi történt,egy gól a félidõ vége elõtt,aztán a 2. félidõben minden sikerült amibe belekezdtem.Az egyik gólnál vagy 4 embert cseleztem Makaay-al ki,csak dõltek-csúsztak mindenfelé... A vége 5-3 ide,de még ezen kivül is volt kimaradt nagy helyzetem.Asszem ilyen meccsem mégegy nem lesz...
Valaki fel tudná rakni CSAK a Fradi és Újpest mezeket?
Vagy mailben elküldeni? ([email protected])
Elõre is köszi!
Bár akkor ki kell találnod melyik.
VAn erre amúgy progi
nekem egy külön könyvtárban vannak a tool-sok és mindig megnézem, hogy amit akarok azt melyikkel lehet módosítani.
Ezt szerintem azzal amivel a collarfixet csináltuk.
Asszem OPtion EDitor de lehet keverem.
Amúgy szerintem nagyon király a peccs... az új mezek is faszák.... egy-két hibát találtam, mint pl, hogy vannak csapatok akiknek nem stimmel a címer meg ilyenek... asszem a Herthánál is bibi van például... ott a Hertha címer, de másik csapattal.... ezeket kéne javítani, mert amúgy nagyon király... bár a Fradi tiszta fehér meze annyira nem lett jó.... meg jó lenne a vadizsír mezt is feltenni, mert ez most spec nagyon tetszett amiben a Prága ellen játszottak.... najó de ezek tényleg csak kukacoskodások... 😊
SZÉP VOLT QUARESMA!!!!!! KÖSZÖNJÜK! 😊
"Viszont énis kérdeznék azoktól akik felrakták
Nektek se stimmel a mezszámozás?
A zöld gatyán fekete számok vannak
a liláknál meg a címeren van a szám"
gratula
De ne bízd el magad én a Fradival 7-0-ra vertem az újpestet, de közben végig azon filóztam mitõl gyrengébbek a szokásosnál
Aztán rájöttem, hogy a Patch *-os
szerintem így sokkal jobb a logo bár a füvön azt hiszem még igazítok
Amúgy a WEReal-ban van
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Arra válaszoljon még valaki - és ezt már több peccsben láttam - hogy miért nem tudom editálni a játékosokat?!?!? szal meccs közben jók a nevek meg minden, de edit mode-ban a Sparta van a Fradi helyén..... ez mitõl lehet?
Leszedtem Quares patch-et... És minden tiszta, de nekem ha mindent feltettem, akkor nem indul el a játék. meg sem moccan. Próbáltam "szûz" afs-t átírni a patch-eltel, az sem hozott sikert és az exe-t is kicseréltem az se ...Olvastam, hogy leljebb is hasonló gondok voltak, de ti hogyan oldottátok meg??? Mert az nem volt tiszta...Köszi Rossi1
Dino Dini's Soccer 7 plattformra megjelenõ játékával kiván visszatérni.
Ugyebár két szupersikeres focijátékot készitett ami sokaknak még mindig etalon.
A konkurens termékeket -Fifa és ProEvo sorozatot- nem tartja sokra, mondván sok a csillogás és kevés a játékélmény. Õ ezt éppen fordítva tervezi el..
Konkrét terveit nem fedi fel, csak annyit, hogy forradalmi újításokat tervez.
amúgy azért kérdeztem, mert volt, hogy srác gigákat töltött le rólam aztán kiderült egy városban lakunk
Aztán a vincsijével jött :-)
De biztos van itt olyan pesti aki megirná neked az asf-et egy CD-re
Énis megternném de akkor a postaköltséget is fizetned kéne.
[/img]