5645
-
Quaresma #5605 Fogod a bmp-t, (azt csak le tudod menteni), majd WeModCenterrel lehet a legjobban berakni. -
laca70 #5604 Spark mezeit. -
#5603 mit? -
laca70 #5602 És hogyan lehet letölteni ? Jobb egérgombra csak htm formátumot tölt le. -
Quaresma #5601 Már onnan tettem ki az FH-ra mezeket, nagyon jók. És teljesen u.a mint we7 ben, így jó hozzá. -
#5600 we7 ben használható
ezért raktam be -
#5599 Spark mezei? WOW! Ő a kedvencem :D Na elkezdem előre a gyűjtögetést! :P LOL! -
#5598 totál ua. a formátum ahogy látam! akkor viszont KIRA! :D -
#5597 ez dög
-
#5596 pes 4 mezek?
és hasonló a "formátum" mint a pes3-ban volt? -
#5595 nincs mese...a PS2 a célplatform...
lehet hogy ezért vagyok ps2 tulaj?
már csak 150 dolcsi az usában a gép és 150 euro europában... -
Quaresma #5594 igen, perzse, innen szedtem az új mezeket% -
#5593 Ezt ismeritek? -
#5592 -
#5591 -
#5590 a vállogatott az sajna -
Quaresma #5589 nem is várom el, de a nélkül rossz... -
#5588 nem várhatod el tőlük, hogy magyar vállogatottat rakjanak be P -
Quaresma #5587 ritka rossz roster! Ami majd abban a kis patchben lesz, amit igértem, az tuti lesz, jó magyar válogatottal, nagyon jó val....... és maga a roster is a legújabb lesz! -
#5586 OptionfileUpdates 04/05 by Mellow & TL for PES 3 AND WE7:I
klikk -
Quaresma #5585 igen igen ez így van, csak még e hír elött azt közölték, amit írtam. na mind1 -
#5584 October 15th will be the release date of Pro Evolution Soccer 4 on the PS2. The Xbox and PC versions will follow in November, Martin Schneider from Konami of Europe has confirmed.
"Each year, the Pro Evolution Soccer franchise gets bigger and bigger, and the launch of Pro Evolution Soccer 4 represents possibly the biggest advance for the series to date. The addition of licensed clubs, vastly improved gameplay, and its association with some of the biggest names in football in Henry, Totti and Collina prove how important it is to Konami, and we anticipate huge sales as eager fans queue for their copies on October 15th."
-
#5583 'KONAMI of Europe' has announced the official release-date for 'Pro Evolution Soccer 4' on PlayStation2, it's
October the 15th, 2004
There are no exact release-dates for the Xbox- and the PC-version; we only know that it's gonna be released in November, that's for sure! -
Quaresma #5582 Jó hírem van PES rajongók! A Konami megerősítette, hogy a Pro Evolution Soccer 4 Október 15-én jelenik meg egész Európában! Szóval nem november..... hanem nemsokára, októberben, elvileg kevesebb mint 1 hónap! De lehet hogy akkor nem lesz DEMO? Majd meglátjuk.
-
#5581 -
Quaresma #5580 Nemsokára megjelenik egy baromi jó kis patch az FH-n, PES3-hoz és WE7I-hez is! Nem nagy méretű, de nagyon ász lesz! -
#5579 Rostert?
Most volt nemrég berakva legalább 3
PATCH AMÚGY -
Csesza #5578 Valaki ki tudná nekem rakni ide a legújabb pecset a WE7 hez(amelyikbe a legújabb igazolások már benne vannak)
előre is köszzz!!!
-
#5577 ehhez nincs ilyen
a PES3-as fent van az fh-n -
renato #5576 csösztök.
valaki be tudná linkelni a gyorsító patchet?!
és hogy hogy kell használni?!
előre is kösz. -
#5575 Van másik exe a Wereal honlapján. -
#5574 Tomy jössz ma multi? -
#5573 én nemtom, de asszem volt valakinek ilyen néhány hete és azt hiszem megoldotta
ha van ilyen jelentkezzen -
fanatifo #5572 Sziasztok!Lenne egy problémám!Letöltöttem a Reaé patchet és felülirtam mindent sikeresen erre a játékot elakarom indítani és kiirja hogy a exe fájl nem válaszol miért van ez?köszi a segítséget -
#5571 pokálmódusz....ez botrány:) -
#5570 úgy? -
#5569 Mindenkinek köszi a segítséget,újratelepítettem és úgy raktam fel a wolf patchet-így már szuperűl működik, igaz néha néha az elején még egyforma mezben ácsorognak a játékosok a játékoskijáróban, de ez legyen a legkevesebb -
Quaresma #5568 a rostert másold be a save könyvtárba! Nem sokára itt a Quaresma Patch update, normális rosterrel, meg párhiba javítással.
Amúgy bill belassúlása grafikai hiba, ha visszább veszed a grafikát jó lesz... -
#5567 BB P -
#5566 simán be kell másolni a régi helyére az újjat