Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nincs mese...a PS2 a célplatform...

lehet hogy ezért vagyok ps2 tulaj?

már csak 150 dolcsi az usában a gép és 150 euro europában...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

igen, perzse, innen szedtem az új mezeket%

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
a vállogatott az sajna
nem is várom el, de a nélkül rossz...

Breki33
nem várhatod el tõlük, hogy magyar vállogatottat rakjanak be P
ritka rossz roster! Ami majd abban a kis patchben lesz, amit igértem, az tuti lesz, jó magyar válogatottal, nagyon jó val....... és maga a roster is a legújabb lesz!

Breki33
OptionfileUpdates 04/05 by Mellow & TL for PES 3 AND WE7:I

klikk
igen igen ez így van, csak még e hír elött azt közölték, amit írtam. na mind1

Breki33
October 15th will be the release date of Pro Evolution Soccer 4 on the PS2. The Xbox and PC versions will follow in November, Martin Schneider from Konami of Europe has confirmed.

"Each year, the Pro Evolution Soccer franchise gets bigger and bigger, and the launch of Pro Evolution Soccer 4 represents possibly the biggest advance for the series to date. The addition of licensed clubs, vastly improved gameplay, and its association with some of the biggest names in football in Henry, Totti and Collina prove how important it is to Konami, and we anticipate huge sales as eager fans queue for their copies on October 15th."
Breki33
'KONAMI of Europe' has announced the official release-date for 'Pro Evolution Soccer 4' on PlayStation2, it's

October the 15th, 2004

There are no exact release-dates for the Xbox- and the PC-version; we only know that it's gonna be released in November, that's for sure!
Jó hírem van PES rajongók! A Konami megerõsítette, hogy a Pro Evolution Soccer 4 Október 15-én jelenik meg egész Európában! Szóval nem november..... hanem nemsokára, októberben, elvileg kevesebb mint 1 hónap! De lehet hogy akkor nem lesz DEMO? Majd meglátjuk.

Breki33
Nemsokára megjelenik egy baromi jó kis patch az FH-n, PES3-hoz és WE7I-hez is! Nem nagy méretû, de nagyon ász lesz!

Breki33
Rostert?
Most volt nemrég berakva legalább 3

PATCH AMÚGY
Valaki ki tudná nekem rakni ide a legújabb pecset a WE7 hez(amelyikbe a legújabb igazolások már benne vannak)
elõre is köszzz!!!

Breki33
ehhez nincs ilyen

a PES3-as fent van az fh-n
csösztök.
valaki be tudná linkelni a gyorsító patchet?!
és hogy hogy kell használni?!
elõre is kösz.

forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!

pluhi
Van másik exe a Wereal honlapján.
Breki33
Tomy jössz ma multi?
Breki33
én nemtom, de asszem volt valakinek ilyen néhány hete és azt hiszem megoldotta

ha van ilyen jelentkezzen
Sziasztok!Lenne egy problémám!Letöltöttem a Reaé patchet és felülirtam mindent sikeresen erre a játékot elakarom indítani és kiirja hogy a exe fájl nem válaszol miért van ez?köszi a segítséget
mohus
pokálmódusz....ez botrány😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
úgy?
Clement
Mindenkinek köszi a segítséget,újratelepítettem és úgy raktam fel a wolf patchet-így már szuperûl mûködik, igaz néha néha az elején még egyforma mezben ácsorognak a játékosok a játékoskijáróban, de ez legyen a legkevesebb

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

a rostert másold be a save könyvtárba! Nem sokára itt a Quaresma Patch update, normális rosterrel, meg párhiba javítással.

Amúgy bill belassúlása grafikai hiba, ha visszább veszed a grafikát jó lesz...

Breki33
BB P
Breki33
simán be kell másolni a régi helyére az újjat
jah megvan köszi breki a segítséget
a rostert hogyan kell felrakni?
Breki33
ja amúgy van új 2004-2005-ös roster
Breki33
vannak

a rostert is felraktad?
a FRadi pl felul van de nem címerrel hanem zöld fehér zászló
Breki33
szted

szavazzuk + P
hy!Letöltöttem a quaresma patchet ugy telepitettem ahogy lirta a fh-n!Hol vannak a magyar csapatok?mert én nem látom õket😞
The Hedgehog
attól még csúnya

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
nekem tetszik
The Hedgehog
ehm de csúnya

Breki33
Köszi.

The Hedgehog
Igen általában a visszatérõ klubok feljebb nyomják az ajánlatot ha látják, hogy nem vagy hajlandó eladni olcsóbban.

ML-ben mennyire alkuképes a COM ? Pl. bejelentkezik egy játékosomért aki 6 ezret ér, de õ csak ötezret ajánl érte. Én hajlandó lennék odaadni 5500-ért. Nyilván az elsõ körben nem jön létre üzlet, de a következõ héten ajánl érte pl 5500-at ?

The Hedgehog
egyszerûen csak rosszul van hozzigazítva a különbözõ grafikus kártyákhoz és meghajtócsomagokhoz a játék. Nekem eddíg nem volt gondom vele, feltettem egy új meghatjócsomagot máris játszanom kell a grafikai beállításokkal, hogy ne lassuljon...

Pes3-ban volt hogy a menüben beragadtak a gombok aztán alig lehetett navigálni,de az a meccsen már nem érzõdött.Asszem valami ATI hiba volt.
Nekem is wolf van fent,némely meccsen a játékoskijáróban nekem is egyforma mezben állnak a játékosok,de a pályára már jól jönnek ki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Hedgehog
Mondjuk lényegében az mindegy is. OPT fájlt is bemásoltad?

The Hedgehog
hûûûû... érdekes! Teljesen új, "szûz" WE7-re raktad fel?

Clement
Sziasztok!
felraktam a wolf 2004-05-öt, minden nagyon szép is benne mindaddig amíg meccset nem akarok játszani.A billentyûzet valami eszméletlen lassan reagál, így a játék teljesen játszhatatlan 😞 Van esetleg valakinek valami ötlete mi lehet a baj? Ja és a meccs elején a két csapat totál egyforma szerelésben van.Erre is tudnátok valamit mondani?
Elõre is köszi😊

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Thx.
megint csak a saját patchem ajánlom😊

Quaresma Mega Patch

- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)

- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Új csukák
- Új labda
- Új játékvezetõ mezek
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
- Új menü, menü zene
- És még sok más érdekesség