5645
  • Breki33
    sztem 99%

sztem gyere egyszer el játszani úgyis vissza kéne adnom a Mátrixokat (bár ott az egyikkel gubancaim voltak)
    és akkor hozd el a mentésed, kiprószáljuk.
  • Breki33
    ha adsz helyet ahova fel lehet tölteni
    Meg igazából most nemtom mi lesz az ADSL-emmel mivel lejárt az egy éves szerződésem, s nem kaptam semmi papírt.
  • ToMy_
    Hali!
    Breki, en a te cuccodat hasznalom, (amit elvittem wincsin). Mi az eselye annak, hogy a Master League mentesem hasznalhato marad, ha felpakolom ezt a "rondabetus"-et?
  • Quaresma
    A WeReal patch az egyik legkomolyab patch, ami megjelent a WE7I-hez! Bát én még soha nem láttam, Breki igérted egy-két kiegészítőt átadsz belőle.
  • The Hedgehog
    nem fura... csúnya :)
  • Breki33
  • Breki33
    A menüje tényleg fura, de azt kapcsiból lehet cserélni.

A háttér nekem bejön esetleg a betűtípust.

De sokkal több stadion van benne, és egész jó gyepek.
    - 150 arc update
    - 51 fantextures

Alapból benne van a labdaválasztás mezválasztás is gondolom.
    És még sorolhatnám.

En a saját verzióm helyett használom pedig az jobb mint a Wendetta.
  • pluhi
    Kipróbáltam ezt a WEReal patchet. A menü szinte olvashatatlan, több helyen fura az egész, átlátszó egy csomó dolog aminek nem kéne annak lennie (csak nálam szar vajon?). Sok a lila, ami nem a kedvenc szinem. A Wendetta jobban bejött.
  • mohus
    aztán Collina megunta apartizánakciókat

• mohus
    és ez? (PS2 verzió)

• Breki33
  • Quaresma
    Hello! Ez egy gyakori probléma, a gond a data_e.afs-el van! Szerezz be egy új data_e.afs-t, pl egy Wolf vagy Wendetta patchből... mert amikor te otthon installáltad a patchet, akkor az szétroncsolta a data_e.afs-t és azért nem indul el a játék..
  • Quaresma
    ez normális....
  • PrOceSs
    Nektek meddig volt sérült egy játékos? A Master League első meccsén Baros-t "kifektették" és most a 16. meccsnél járok, de még mindig sérült.. Ez normális???
  • Breki33
    download
  • Breki33
  • Gabe18
    Hát ezt szerintem a kapus már tuti nem védte,legfeljebb rosszul lett megfejelve és fölé ment,legalábbis erre több esélyt látok.
    A les az jó,nekem is adott már meg olyat amire én azt mondtam volna hogy ez szabálytalan,máskor meg fél centin fentakad a biró.../hiába,itt sem a támadó csapatot segitik/
  • pluhi
    Henry elrugaszkodik.

Mit tippeltek? Gól lett, vagy kivédte?
    Itt pedig egy lesgól Owentől. Megadta.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • The Hedgehog
    Jó reggelt' :)

• Rossi1
    Szia Quares!

Figyu, tudsz valamit mondani arra, hogy nem indul a játék ha felrakom a patch-edet? Igazándiból már akkor sem ment, mikor megjelent, de akkor nem voltál itthon...Azóta meg nem tudom, hogy rájöttetek-e valami okosságra ezügyben. Király lenne, ha tudnál valamit mondani, azt hiszem voltunk egy páran akiknek nem indult el. Mindent megcsinálok, ahogy te is leírod és meg sem mukkan a cucc, még tölteni sem kezd el.....

Előre is köszi Rossi1
  • Csabesz6
    Ha küldök CD-t meg tudnád nekem írni í gamet a winyódról?
  • Breki33
    hát hogy rossz oldalon vannak a számok meg rossz színekkel

nem nehéz sztem javítani
  • Quaresma
    Melyiket? még semmit, majd kiadok egy Light verziót, abban csak a magyar kiegészítők lesznek, meg ehhez egy javítást, mert szerintem baromi jó a patch, de azé sok kis hiba van benne, de így is jó....
  • Quaresma

5*-on, aszem 5. szezonom ML-ben! Mondjuk jó csapatom van...
  • Breki33
    a számozást javítottad?
  • Quaresma
    Hát nekem van egy saját patchem, amiben még magyar csapatok is vannak. Ha esetleg kell innen leszedheted: Quaresma Mega Patch WE7I

- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
    - Ferencváros
    - Újpest
    - Budapest Honvéd
    - Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)

- Crystal Palace (Torghelle, Király)
    - Mez az összes csapathoz
    - Új csukák
    - Új labda
    - Új játékvezető mezek
    - Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
    - Új menü, menü zene
    - És még sok más érdekesség
  • Quaresma
    A ML csapatom nekem nagyon király, de van iylen téma az FH-n, oda is írhattok:) Master Liga

Amúgy nekem Totti játszik Ronaldinho helyett. Henry D. Cisse csatárpáros, Ronaldo csak csere:)
  • Breki33
  • Breki33
    WeReal
  • CzKaresz22
    Írjatok...

Köszi elörre is...
  • CzKaresz22
    Sziasztok

Melyik most a legjobb komlett kiegészítés a WE 7 -hez ? Wolf vagy Wendetta ? Vagy valami más ?S melyik verzió ?
  • Rossi1
    Nemrég adtam el Ronaldinho-t,mert az új rosterrel elég szar adatai vannak. És a Kluivert -et is, ő király, ingyen jött hozzám, de nagyon nem játszott jól és a Manu. elvitte 17000 pénzért...:)
  • Sephi
    Volt szerencsem a Winning Eleven 8 jatekhoz. Mint ahogy azt varni lehetett termeszetesen ez is felulmulta az elozo reszt!

• Rossi1
    Nos!
    Ime a Ac Milan kerete 4. évben Master Ligue-ban 5*-on. Előző évben megnyertem a bajnokságot és a kupadöntőben kikaptam a Juve-tól, második ligában is megnyertem mindent. De most kameraállást cseréltem és elképesztő nehéz lett így a játék.
    [IMG][/IMG]
  • Rossi1
    Köszi Breki!
  • fhsasa
    Breki mivan a Wekel.net-el?
  • Breki33
    ide