5645
![](http://www.electricartists.com/we7/W11_7_Logo.gif)
-
sztem 99%
sztem gyere egyszer el játszani úgyis vissza kéne adnom a Mátrixokat (bár ott az egyikkel gubancaim voltak)
és akkor hozd el a mentésed, kiprószáljuk. -
ha adsz helyet ahova fel lehet tölteni
Meg igazából most nemtom mi lesz az ADSL-emmel mivel lejárt az egy éves szerződésem, s nem kaptam semmi papírt. -
ToMy_ #5443 Hali!
Breki, en a te cuccodat hasznalom, (amit elvittem wincsin). Mi az eselye annak, hogy a Master League mentesem hasznalhato marad, ha felpakolom ezt a "rondabetus"-et? -
Quaresma #5442 A WeReal patch az egyik legkomolyab patch, ami megjelent a WE7I-hez! Bát én még soha nem láttam, Breki igérted egy-két kiegészítőt átadsz belőle. -
nem fura... csúnya :) -
-
A menüje tényleg fura, de azt kapcsiból lehet cserélni.
A háttér nekem bejön esetleg a betűtípust.
De sokkal több stadion van benne, és egész jó gyepek.
- 150 arc update
- 51 fantextures
Alapból benne van a labdaválasztás mezválasztás is gondolom.
És még sorolhatnám.
En a saját verzióm helyett használom pedig az jobb mint a Wendetta.
-
Kipróbáltam ezt a WEReal patchet. A menü szinte olvashatatlan, több helyen fura az egész, átlátszó egy csomó dolog aminek nem kéne annak lennie (csak nálam szar vajon?). Sok a lila, ami nem a kedvenc szinem. A Wendetta jobban bejött. -
aztán Collina megunta apartizánakciókat
-
és ez? (PS2 verzió)
-
-
Quaresma #5434 Hello! Ez egy gyakori probléma, a gond a data_e.afs-el van! Szerezz be egy új data_e.afs-t, pl egy Wolf vagy Wendetta patchből... mert amikor te otthon installáltad a patchet, akkor az szétroncsolta a data_e.afs-t és azért nem indul el a játék.. -
Quaresma #5433 ez normális.... -
PrOceSs #5432 Nektek meddig volt sérült egy játékos? A Master League első meccsén Baros-t "kifektették" és most a 16. meccsnél járok, de még mindig sérült.. Ez normális??? -
download -
-
Gabe18 #5429 Hát ezt szerintem a kapus már tuti nem védte,legfeljebb rosszul lett megfejelve és fölé ment,legalábbis erre több esélyt látok.
A les az jó,nekem is adott már meg olyat amire én azt mondtam volna hogy ez szabálytalan,máskor meg fél centin fentakad a biró.../hiába,itt sem a támadó csapatot segitik/ -
Henry elrugaszkodik .
Mit tippeltek? Gól lett, vagy kivédte?
Itt pedig egy lesgól Owentől. Megadta. -
-
-
-
Jó reggelt' :)
-
Rossi1 #5423 Szia Quares!
Figyu, tudsz valamit mondani arra, hogy nem indul a játék ha felrakom a patch-edet? Igazándiból már akkor sem ment, mikor megjelent, de akkor nem voltál itthon...Azóta meg nem tudom, hogy rájöttetek-e valami okosságra ezügyben. Király lenne, ha tudnál valamit mondani, azt hiszem voltunk egy páran akiknek nem indult el. Mindent megcsinálok, ahogy te is leírod és meg sem mukkan a cucc, még tölteni sem kezd el.....
Előre is köszi Rossi1 -
Ha küldök CD-t meg tudnád nekem írni í gamet a winyódról? -
hát hogy rossz oldalon vannak a számok meg rossz színekkel
nem nehéz sztem javítani -
Quaresma #5420 Melyiket? még semmit, majd kiadok egy Light verziót, abban csak a magyar kiegészítők lesznek, meg ehhez egy javítást, mert szerintem baromi jó a patch, de azé sok kis hiba van benne, de így is jó.... -
Quaresma #5419
5*-on, aszem 5. szezonom ML-ben! Mondjuk jó csapatom van... -
a számozást javítottad? -
Quaresma #5417 Hát nekem van egy saját patchem, amiben még magyar csapatok is vannak. Ha esetleg kell innen leszedheted: Quaresma Mega Patch WE7I
- Friss adatbázis - Új magyar csapatok:
- Ferencváros
- Újpest
- Budapest Honvéd
- Aranycsapat (1954-es magyar válogatott)
- Crystal Palace (Torghelle, Király)
- Mez az összes csapathoz
- Új csukák
- Új labda
- Új játékvezető mezek
- Új Stadionok (Alvalade XXI, River Plate, Dragao.....és stadion frissitések.....)
- Új menü, menü zene
- És még sok más érdekesség
-
Quaresma #5416 A ML csapatom nekem nagyon király, de van iylen téma az FH-n, oda is írhattok:) Master Liga
Amúgy nekem Totti játszik Ronaldinho helyett. Henry D. Cisse csatárpáros, Ronaldo csak csere:) -
-
WeReal -
CzKaresz22 #5413 Írjatok...
Köszi elörre is... -
CzKaresz22 #5412 Sziasztok
Melyik most a legjobb komlett kiegészítés a WE 7 -hez ? Wolf vagy Wendetta ? Vagy valami más ?S melyik verzió ? -
Rossi1 #5411 Nemrég adtam el Ronaldinho-t,mert az új rosterrel elég szar adatai vannak. És a Kluivert -et is, ő király, ingyen jött hozzám, de nagyon nem játszott jól és a Manu. elvitte 17000 pénzért...:) -
Volt szerencsem a Winning Eleven 8 jatekhoz. Mint ahogy azt varni lehetett termeszetesen ez is felulmulta az elozo reszt!
-
Rossi1 #5409 Nos!
Ime a Ac Milan kerete 4. évben Master Ligue-ban 5*-on. Előző évben megnyertem a bajnokságot és a kupadöntőben kikaptam a Juve-tól, második ligában is megnyertem mindent. De most kameraállást cseréltem és elképesztő nehéz lett így a játék.
[IMG][/IMG]
-
Rossi1 #5408 Köszi Breki! -
Breki mivan a Wekel.net-el? -
ide