5645
  • Rossi1
    Csaó!

Tudnátok nekem mondani egy oldalt ahová ingyenesen fel lehet tölteni, hogy aztán belinkeljem a dolgokat, Mert volt egy címem de az eltűnt..És lenne egy-két képem. Köszi
  • Gabe18
    Mert a lentebbi csapatban nem volt egy épkézláb jobbszélső.Örökké szerncsétlen Scholl-t kellett kiraknom oda.Ezért célirányos igazolásként Beckham volt a kiszemelt.Na de nem jött...
    Igy megvettem J.Zanetti-t.
  • Breki33
    akartam mondani
    a nagy galaktikus szépfiú P
  • mohus
    Beckham egy kalap fos:) minek az neked...?
  • mohus
    nem ezeket vitte el a rendőrség:)?
  • Gabe18
    Én a 8. idényemre jutottam el ehhez a kerethez:

• Gabe18
    Hm,én mindent megnyertem az első osztályban ,és a kértnél 8000-el több pénzért sem tudtam a Beckham-et megvenni valami kis középcsapatból...
  • laca70
    Valóban így egyszerűbb, de igen dühítő, amikor 5 ajánlatból mindet elutasítja 2 csillagon.
    Egyébként bajnok lettem a másodosztályban és a kupát is megnyertem, tehát a presztizs nem volt negatív tényező.
  • Gabe18
    Tényleg,most hogy mondod,már emlékszem hogy ezt hallottam/olvastam valahol hogy lehet állitani az igazolásokon.
    Nekem két csillagon van,igy van akit meg tudtam venni,van akit nem.Ez nekem megfelel,igy is jól alakul a csapat.
  • The Hedgehog
    de úgy nem izgalmas :Dén egy nagycsapat játékosát kb. 2. vagy 3. ajánlat után tudom megszerezni! de számít a csapatod presztizsétől (milyen helyen áll a bajnokságban stb.) is hogy milyen könnyen tudsz igazolni!
  • laca70
    Átállítottam 1 csillagra, így már minden további nélkül tudtam igazolni.
  • The Hedgehog
    oh nagyszerű! sziv! de nem segítettem semmit :)
  • Laca1985
    Már jó!!!Koszi szépen a segitséget!
  • The Hedgehog
    már tegnap sem ment! erről megy a www.gtaonline.hu és a www.dest.hu is! azok sem mennek :(
  • The Hedgehog
    fogalmam sincs! :(
  • Laca1985
    Hedgehog és szerinted ma még jó lesz?
  • The Hedgehog
    Valamiért leálltak a szolgáltatónk fájlszerverei! Kérjük a türelmed, gondolom megjavul hamarosan!
  • Laca1985
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.Le akarom tolteni a Quaresma patchét a fifahungaryrol,de egyszeruen nem akarja leszedni de nemcsak ezt hanem tobb mindent.Letszi segitsetek mert kellene a patch ma!Koszike!
  • laca70
    Gabe18 !

Azt hiszem rájöttem az átnemigazolási rejtélyre. A Master League-ben van egy Acquisition Difficulty beállítási lehetőség. 1 csillagnál elfogadja az ajánlatodat, ha megfelelnek a feltételek az igényeinek, 2 csillagnál elgondolkozik rajta és ezután dönt, míg 3 csillagnál igen kemény feltételeket támaszt.
  • mohus
    add be a lasztit úgy hogy
    L1 nyomvatarva :kör, kör....akkor laposabban ad be és kapáslövést produkál
  • Breki33
    naja viszont én ***-on játszom

amúgy kicsit félfordulat
  • Gabe18
    A tiéd szuper lövés.Nem is nagyon tudok ilyet lőni,mert ezekre a középmagas labdákra nekem mindig vagy elvetődik fejesre az ember,vagy ollózni próbálja /ilyen oldalra vetődős módon/.Ez hogy ugymond "talpról" lője,nem nagyon sikerül.
  • Breki33
    Ez már jobb

szélesvásznú :-)

Enyém hogy tetszik?

Igazából ez nemis beadás, hanem a kiugratásos pasz L1-el és a levegőben lőttem el kapásból
  • Gabe18
    Na akkor mégegyszer ugyanaz máshonnan.Kicsit lassabb lett... /többiektől bocs,akit mondjuk ez nem érdekel egyáltalán/

• Breki33
    Ezért kell kisebbet

Na énis készitettem egyet

• Gabe18
    Hát olyat nem nagyon sikerül csinálnom hogy 1 mega alatt,reális gyorsaság,és még jól is nézzen ki...
    Valamiből mindig engednem kell.
  • Breki33
    ez nálam nagyon gyors
  • Gabe18
    Ezt nevezem én elsöprő támadásnak...

• Gabe18
    Bekapcsolva nincs asszem,mert ilyen opciót nem is kerestem...
    Viszont egy mecset sem játszok ujra,ugy hová lesz az egész érdekessége?
    Az előző idényben nem nyertem semmit pl. ,most szerncsére összejött.
  • laca70
    Elöttem is rejtély, de azért köszi a válaszokat !
  • mohus
    Ez csak akkor érték számomra, ha be volt kapcsolva a "cheat prevention save" vagyis ha nem játszottál újra egy meccset sem...
    de akkor gratula...
  • Gabe18
    1-Figyelmezetet.Akkor még megpróbálhatsz velük újat kötni.
    2-hát ez érdekes,mert ha jön ajánlat akkor vagy mindenképp megy,vagy választhatsz,hogy az ajánlott összegért adod-e.Legalábbis nálam eddig igy volt,pedig már 8.idényem kezdem.De ilyen hogy nem választhatsz,meg még marad is...
  • laca70
    1, Mi az igen ? Nekem kell figyelni, vagy figyelmeztet ?
    2, Élö még a szerzödése, nem ment sehová, nálam maradt. Több héten át volt, hogy különbözö játékosokra bejövö ajánlatokra nem tudtam lépni, pedig szívesen eladtam volna néhányat.
  • Gabe18
    Ja aha látom,na majd ügyeskedek.
  • Breki33
    crop ikon fent
  • Gabe18
    De ezt a méretezést-körbevágást melyik progival?Mert erre nem sikerült rájönnöm...
  • Gabe18
    Pedig a "set negotation parameters out"-ban kéne választanod,hogy elfogadod,vagy sem az ajánlatot.
    Bár nekem is volt már olyan egyszer hogy kiirta az összeget,aztán kész.
    Nem lehet hogy lejárt annak az emberednek a szerződése,és nem kötöttél ujat?Mert akkor ugye oda megy ahova akar...
  • Gabe18
    1-igen
    3- ez már érdekesebb,én sem tudom.Ha ugye van csapata akkor valamilyen szinten érthető,mert ha nélkülözhetetlen,akkor ugy sem engedik el ha sokat ajánl érte az ember.De én pl a Bayern-be nem tudom a Kahn-t megvenni majd dupla annyi pénzért mint amit ir.Pedig a Kahn-nak még csapat sincs,hosz a Bayern-ből vette ki,amikor a Master League-et elkezdem,és azóta sem vette meg senki.Ugyhogy passz...Sőt volt akit a kértnél kevesebbért is odaadott.
    2-azt mindjárt megnézem.
  • Breki33
    bki

bocsi csak volt már egy nedved kiváncsi lettem mi az
  • Breki33