Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miért nem vágod körbe?
és akkor kicsit nagyíthatnád
A Vb-n azonban Nigéria ellen ez a gól is csak a szépitéshez volt elég a negyeddöntõben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fhsasa
2 cd? 😊
elküldeném de a cd már nincs meg

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

#5279-ben lévõ link-re töltsd fel a képet,aztán itt a hozzászólás ablak alján lévõ "kép" -re kattints,és oda másold be a feltöltött kép cimét.

Hát nem tom hogy kell képet berakni. Mit kell ide beírni?
Azt hiszem a 4*-os Master League 7. idényében felértem a csúcsra...

Csabesz6
Most már elegem van>Abban a >&#@&{@}{@& TESCO-ban megint nem volt ott a Winning Eleven.Pedig már nagyon kéne.Az egyik ismerõsünk is csak mondogatja hogy megszerzi megszerzi.Nem tudná valaki elküldeni a játékot postán.Én küldök pénzt a két CD ért.Ha valaki segítene esetleg nagyon megköszönném és privibe megbeszéljük.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
mondom rakd ki ide azt az arcot amit be akarsz rakni
Akkor nem tudod mi baja lehet amiért énnekem fehér a pofájuk?
Breki33
dehogy kell

mondom fekete fehérnek kell lennie
ez csak arcforma
Hi! Breki akkor abban az 150-es arc pakkban nincs színes? Színessé kéne tenni hogy jó legyen?
Csabesz6
nekem villognak ezek a GIF-ek vagy mik.Mi a megoldás?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
miért te nem látod?

Amúgy elismerésem Gabe-nak aki nem kérdezett meg minden apróságot hanem magától rájött és elsõ próbálkozásnak tök jó
Na SaSa ez nem volt csunya! A végén jó közelrõl megmutattad a labdát😊))

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Csabesz6
#5300 at hogyan lehet lejáccani?

KÖFIKE!

fhsasa

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
oksi ma odaadom

KÖNYÖRGÖM, valaki szánjon már meg és tegye ki a fradi mezeket, mert nekem a peccs nem mûxik, a mez viszont kellene!

LÉCCILÉCCILÉCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

fhsasa
ja igen mert ez saját gyártmány

Breki33
mondom eném nemiolyan
az azt jelenti másmilyen.......
fhsasa

fhsasa
na 2 megás lett a video. xcsak 5el rakja fel 😄
ja és kicsit szar a minõsége, de nembaj

fhsasa
ott van rajta az otp

Breki33
a mez
fhsasa
hm? mi nem otp-s?😊

Breki33
jé ez nemis olyan OTP_s
fhsasa
na, Újpest-Anderlecht döntõ volt. szép gólt lõttem (felsõ kapufás, majd megcsinálom aviba)

Breki33
sorry elvertem
Breki33
Áh azokat elpicsáztam 4-1-re :-)
Breki33
ja a 150-est már beraktam abban nincs szines
fhsasa
banyek ma akkora kapufát rúgtaqm.. ha az bement volna.. Újpesttel voltam 😊

Na próba
Az FH-ról szedtem le egy 150 arcot tartalmazó csomagot. Ezek bmp fájlok. Berakok egyet kettõt(már ha tudok)
Breki33
színek?

fekete-fehér

na rakd be ide azt az arcot megnézem
Lehet a színek nem faszák, vagy mi? Azért próbálkozok. (Ja a pontos hibaüzenet az 'Only data has been inserted')
Breki33
annak akkor van valami oka

sztem ASF Explorerrel nem nagyon fogod berakni
Amúgy AFS Explorerrel raktam be. Breki-Azt tudom hogy Mod Centerrel is be lehet rakni arcot, de úgy nem mindegyiket teszi be mert némelyiknél azt írja ki, hogy only data.... szal ez így nem minden arcnál jó.
Breki33
Arcot WMC-el kell berakni mint már többször elmondtam
Csaó!

Gondolom itt az Fh-s Beckham arcra gondolsz. Én nekem is ez a gondom. Én simán Afs Explorer 3.0-al raktam be, de nekem is fehér az arca.
Breki33
mivel rakod be?
Hi. Meg tudná mondani valaki, aki sokat buherálja WE 7-et, vagy a PES 3-at, hogy hogy lehet megoldani amikor beteszek egy arcot a játékba,akkor az ne legyen fehér? Mert így olyan mintha egy fehér maszkba lenne a játékos..
Ez az ami nem igaz! Az OPT fájlt is lehet szerkeszteni a játék editorjában, csak tovább kell lépni a csapat választásnál és zöld zászlók alatt találhatóak a játékosok, akiket szerkeszteni akarunk! Így egyszerû az általunk opt editorral létrehozott játékos arcát megcsinálni a játékban!

Breki33
Amúgy ez AA?
Breki33
Szép gól, de a felesleges részeket a szélérõl levághatnád (feliratok)

És akkor nem kell a grafikán se rontani
Újabb próba.

Breki33
nekem nem, de páran panaszkodtak
fhsasa
dehogynem 😊

thx Uram

Nah sziasztok! Mizu? van valami új cucc a PES-hez? a patchemmel volt gond?

Breki33
látok sor