Winning Eleven 7

Oldal 1 / 113Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.....Leszedtem a játékot de nem találom a cd kulcsot seholsem...Valaki dobjon meg vele legyenszives....Köszi!
phall
apró javitások vannak a we-ben

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

bp
van különbség a PES-5 és a Winning Eleven 9 között?
Vagy csak a neve más, mert máshol került forgalomba?

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!

nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szevasztok!

tudna nekem valaki adni a winning eleven 9 hez cd key-t????

Hát ha driver kell menj az nvidia.com ra!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Csabesz6
Valami más esetleg???????Azért kösz laca70.Ez a módszer nekem nagyon ritkán sikerül.Ha drivercsere az ajálott lécci mondjátok meg melyiket érdemes haználni és honnan tötsem azt le?GeForce FX 5700-am van 128 MB-vel.NAGYON fontos lenne már csak ezt a hibát kéne orvosolni nálam lásd #5635 és szupi LENNE a game.Plíííííííííííííííízz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kaplan
Kezdõcsapatom:
--- Victor Valdes (GK) --- Puyol --- Huszti --- Aimar ---- Xemilaz --- Minanda --- Kily Gonzalez --- C. Ronaldo --- Forlan --- Huylens --- Gera. Szerintem elég jó.
Master Lague 3 csillag.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
hi, azt kérdezném én most vettem meg a pes3-t ps2-re és tudom , hogy vannak patchek hozzá mégegyszer ismétlem PES3 és ha letöltöm a patcheket , hogy lehet felhasználni??? mert nem chippes a gépem akkor nem is lehet?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Én újraindítottam a gépet, az segített.

Csabesz6
Légyszi mondjátok meg hogyan lehet kijavítani azt hogy a meccs elõtti Formation Settingsnél illetve bajnokságon belüli Team Managmentbe ha belépek behülyül az irányítás pl.:automatikusan vagy 100Xor fel le megy MAGÁTÓL a kurzor.Mi ijenkor a teendõ???PLEASE!!!(A hardware accalarationt is állítkattam a dxdiag-ban de így se jó)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

gercse
melyik patch a legjobb most?(melyik tartalmazza most a 2004/05-ös csapatokat,mezeket..)

Breki33
nem egészen értem a kérdést

de szerintem a készitõvel kéne megbeszélned
Ez a roster melyikhez jó ?

Breki33
van a magyar ami ide ki volt linkelve
Sziasztok

A legujjabb Wolf patchoz van jó roster ? Mert Lisztes 2 szer van benne meg Szabics is!Segítsetek

pluhi
Hát et egy sima labdaátvételnek tûnik R2-vel, aztán egy jump over dummy.
Igy jó lesz?

pluhi
Láthatnánk ezt közelebbrõl? Mondjuk oldalról. Amúgy nem hinném, hogy kapáslövésnél lehet túl korán nyomni.
A gól titka a következõ volt.
Mivel ez egy kupameccs visszavágó volt,és az elsõ meccs 0-0-ja után itt már egyel ment a Barca,nem akartam én szépiteni semmit.Ahogy szállt a labda,én pattanásból akartam ellõni kapásból,csak valószinû még túl korán nyomtam be,mert nem lõtte meg.Erre kétségbeesetten megpróbáltam még a kapus mellett elmenni,amire a játékos automatán igy húzta el a labdát,nem az én mûvészetem volt.Jól néz ki,de messze nem volt tudatos.
A legnagyobb tudomány az volt benne hogy miután a kapus mellett elhuzta,nem vágtam rá a kapura ész nélkül,hanem normálissan behelyeztem,és igy be is ment,nem az utcáról kellett a labdát visszahozni.

Breki33
Sima jobb analóg?
Fifával ellentétben ebben azért néha összebotladozom valami szépet...

Hy tom hogy ez nem a fifa2004 fórum de valaki ki tudná nekem rakni a fifához a hsp2004 pathet mer a fifahungary még nemmûkszik!!!
+ 1 olyan is kéne aminek a seggítségével betom állítani a billt. v. a gamepadot!!! kössszzz

fhsasa
Brekii te ne kötekeggy :D
én telhetetlen vagyok :D

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Breki33
De neki az sose elég

Ismerhetnéd P
de ezeket a mezeket, fõleg a jobb csapatok mezeit, úgy csinálják meg, hogy van minden féle változatból, így van sötét, fehér gatya sötét vagy fehér sportszárral.... te döntöd el, melyiket rakod be....

Breki33
de miért akad?
Upsz...végülis csak ez maradt le...

Hildebrand a Bayern kapujában is úr!

fhsasa
az lenne jó, ha külön a gatya és a sportszár között is lehetne válogatni...

pl. a Juvénál ez a mez fehér gatyóval és sportszárral

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Csabesz6
Valaki linkelje be légyszi a PES 3 gyorsító patchet mert az fh nem müxik.NAGYON légyszi!!!!!!

mohus
papír ceruza:)
de egy kicsi minusz belefér:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ha ML-ben idény közben igazolok, akkor az idény végén jön át hozzám a játékos. Viszont a transfer pontokat sem vonja azonnal le, így nem tudom, hogy mennyit igazolhatok még. Ezeket az igazolásokat meg lehet valahol nézni ? (Nem csak az utolsó hetet)

mohus
de mi a szarért francia

pfuj

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ez azért jól néz ki! WE8 Xbox!

Köszi Quaresma, megcsináltam.

mohus
így hamar meg lesz patchelve:)

joyimbo már kiadott egyet
és fellelhetõ egy egész jó OLE LITE MIX is...

PS2re WE8-hoz

Köszi, este kipróbálom.

Mondjuk azok az Arsenal mezek fent vannak a Fifahungaryn bin ben, csak be kell importálni õket AFS Explorerrel.
Spark Arsenal Mezek 2004/2005 (bin)

Fogod a bmp-t, (azt csak le tudod menteni), majd WeModCenterrel lehet a legjobban berakni.

Spark mezeit.

Breki33
mit?
És hogyan lehet letölteni ? Jobb egérgombra csak htm formátumot tölt le.

Már onnan tettem ki az FH-ra mezeket, nagyon jók. És teljesen u.a mint we7 ben, így jó hozzá.

Breki33
we7 ben használható

ezért raktam be
The Hedgehog
Spark mezei? WOW! Õ a kedvencem :D Na elkezdem elõre a gyûjtögetést! :P LOL!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
totál ua. a formátum ahogy látam! akkor viszont KIRA! :D

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
ez dög

mohus
pes 4 mezek?
és hasonló a "formátum" mint a pes3-ban volt?

Oldal 1 / 113Következő →