5645
-
Gyurmix #5645 Sziasztok.....Leszedtem a játékot de nem találom a cd kulcsot seholsem...Valaki dobjon meg vele legyenszives....Köszi! -
#5644 apró javitások vannak a we-ben -
#5643 van különbség a PES-5 és a Winning Eleven 9 között?
Vagy csak a neve más, mert máshol került forgalomba? -
Gabe18 #5642 nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu
-
Hawk3ye #5641 szevasztok!
tudna nekem valaki adni a winning eleven 9 hez cd key-t????
-
Quaresma #5640 Hát ha driver kell menj az nvidia.com ra! -
#5639 Valami más esetleg???????Azért kösz laca70.Ez a módszer nekem nagyon ritkán sikerül.Ha drivercsere az ajálott lécci mondjátok meg melyiket érdemes haználni és honnan tötsem azt le?GeForce FX 5700-am van 128 MB-vel.NAGYON fontos lenne már csak ezt a hibát kéne orvosolni nálam lásd #5635 és szupi LENNE a game.Plíííííííííííííííízz. -
#5638 Kezdőcsapatom:
--- Victor Valdes (GK) --- Puyol --- Huszti --- Aimar ---- Xemilaz --- Minanda --- Kily Gonzalez --- C. Ronaldo --- Forlan --- Huylens --- Gera. Szerintem elég jó.
Master Lague 3 csillag. -
#5637 hi, azt kérdezném én most vettem meg a pes3-t ps2-re és tudom , hogy vannak patchek hozzá mégegyszer ismétlem PES3 és ha letöltöm a patcheket , hogy lehet felhasználni??? mert nem chippes a gépem akkor nem is lehet?
-
laca70 #5636 Én újraindítottam a gépet, az segített. -
#5635 Légyszi mondjátok meg hogyan lehet kijavítani azt hogy a meccs előtti Formation Settingsnél illetve bajnokságon belüli Team Managmentbe ha belépek behülyül az irányítás pl.:automatikusan vagy 100Xor fel le megy MAGÁTÓL a kurzor.Mi ijenkor a teendő???PLEASE!!!(A hardware accalarationt is állítkattam a dxdiag-ban de így se jó)
-
#5634 melyik patch a legjobb most?(melyik tartalmazza most a 2004/05-ös csapatokat,mezeket..) -
#5633 nem egészen értem a kérdést
de szerintem a készitővel kéne megbeszélned -
CzKaresz22 #5632 Ez a roster melyikhez jó ? -
#5631 van a magyar ami ide ki volt linkelve -
CzKaresz22 #5630 Sziasztok
A legujjabb Wolf patchoz van jó roster ? Mert Lisztes 2 szer van benne meg Szabics is!Segítsetek -
#5629 Hát et egy sima labdaátvételnek tűnik R2-vel, aztán egy jump over dummy. -
Gabe18 #5628 Igy jó lesz?
-
#5627 Láthatnánk ezt közelebbről? Mondjuk oldalról. Amúgy nem hinném, hogy kapáslövésnél lehet túl korán nyomni. -
Gabe18 #5626 A gól titka a következő volt.
Mivel ez egy kupameccs visszavágó volt,és az első meccs 0-0-ja után itt már egyel ment a Barca,nem akartam én szépiteni semmit.Ahogy szállt a labda,én pattanásból akartam ellőni kapásból,csak valószinű még túl korán nyomtam be,mert nem lőtte meg.Erre kétségbeesetten megpróbáltam még a kapus mellett elmenni,amire a játékos automatán igy húzta el a labdát,nem az én művészetem volt.Jól néz ki,de messze nem volt tudatos.
A legnagyobb tudomány az volt benne hogy miután a kapus mellett elhuzta,nem vágtam rá a kapura ész nélkül,hanem normálissan behelyeztem,és igy be is ment,nem az utcáról kellett a labdát visszahozni. -
#5625 Sima jobb analóg? -
Gabe18 #5624 Fifával ellentétben ebben azért néha összebotladozom valami szépet...
-
Csesza #5623 Hy tom hogy ez nem a fifa2004 fórum de valaki ki tudná nekem rakni a fifához a hsp2004 pathet mer a fifahungary még nemműkszik!!!
+ 1 olyan is kéne aminek a seggítségével betom állítani a billt. v. a gamepadot!!! kössszzz -
#5622 Brekii te ne kötekeggy :D
én telhetetlen vagyok :D -
#5621 De neki az sose elég
Ismerhetnéd P -
Quaresma #5620 de ezeket a mezeket, főleg a jobb csapatok mezeit, úgy csinálják meg, hogy van minden féle változatból, így van sötét, fehér gatya sötét vagy fehér sportszárral.... te döntöd el, melyiket rakod be.... -
#5619 de miért akad? -
Gabe18 #5618 Upsz...végülis csak ez maradt le...
-
Gabe18 #5617 Hildebrand a Bayern kapujában is úr! -
#5616 az lenne jó, ha külön a gatya és a sportszár között is lehetne válogatni...
pl. a Juvénál ez a mez fehér gatyóval és sportszárral -
Quaresma #5615 PES3 gyorsitó patch -
#5614 Valaki linkelje be légyszi a PES 3 gyorsító patchet mert az fh nem müxik.NAGYON légyszi!!!!!! -
#5613 papír ceruza:)
de egy kicsi minusz belefér:) -
laca70 #5612 Ha ML-ben idény közben igazolok, akkor az idény végén jön át hozzám a játékos. Viszont a transfer pontokat sem vonja azonnal le, így nem tudom, hogy mennyit igazolhatok még. Ezeket az igazolásokat meg lehet valahol nézni ? (Nem csak az utolsó hetet)
-
#5611 de mi a szarért francia
pfuj -
Quaresma #5610
Ez azért jól néz ki! WE8 Xbox! -
laca70 #5609 Köszi Quaresma, megcsináltam. -
#5608 így hamar meg lesz patchelve:)
joyimbo már kiadott egyet
és fellelhető egy egész jó OLE LITE MIX is...
PS2re WE8-hoz -
laca70 #5607 Köszi, este kipróbálom. -
Quaresma #5606 Mondjuk azok az Arsenal mezek fent vannak a Fifahungaryn bin ben, csak be kell importálni őket AFS Explorerrel.
Spark Arsenal Mezek 2004/2005 (bin)