Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Vagy csak a neve más, mert máshol került forgalomba?
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tudna nekem valaki adni a winning eleven 9 hez cd key-t????
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
--- Victor Valdes (GK) --- Puyol --- Huszti --- Aimar ---- Xemilaz --- Minanda --- Kily Gonzalez --- C. Ronaldo --- Forlan --- Huylens --- Gera. Szerintem elég jó.
Master Lague 3 csillag.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A legujjabb Wolf patchoz van jó roster ? Mert Lisztes 2 szer van benne meg Szabics is!Segítsetek

Mivel ez egy kupameccs visszavágó volt,és az elsõ meccs 0-0-ja után itt már egyel ment a Barca,nem akartam én szépiteni semmit.Ahogy szállt a labda,én pattanásból akartam ellõni kapásból,csak valószinû még túl korán nyomtam be,mert nem lõtte meg.Erre kétségbeesetten megpróbáltam még a kapus mellett elmenni,amire a játékos automatán igy húzta el a labdát,nem az én mûvészetem volt.Jól néz ki,de messze nem volt tudatos.
A legnagyobb tudomány az volt benne hogy miután a kapus mellett elhuzta,nem vágtam rá a kapura ész nélkül,hanem normálissan behelyeztem,és igy be is ment,nem az utcáról kellett a labdát visszahozni.

+ 1 olyan is kéne aminek a seggítségével betom állítani a billt. v. a gamepadot!!! kössszzz
én telhetetlen vagyok :D
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

pl. a Juvénál ez a mez fehér gatyóval és sportszárral
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

de egy kicsi minusz belefér:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
pfuj
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez azért jól néz ki! WE8 Xbox!
joyimbo már kiadott egyet
és fellelhetõ egy egész jó OLE LITE MIX is...
PS2re WE8-hoz
Spark Arsenal Mezek 2004/2005 (bin)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

és hasonló a "formátum" mint a pes3-ban volt?