1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
  • Punker
    0.5; 0.7 és 1 literes kiszerelések vannak
  • _Vegeta_
    Szia!
    Hat en kiskoromtol iszok keves piat pl martini, bor, amennyit anyamek engedtek + persze sört. ;)
    a fel uveg jack daniels az nem reg 17eves koromban volt.(most leszek 19)
    A vilmos az ilyen nem is tudom, ilyen normalis uveggel volt, aza nagy. Nemtom mien mert nem nagyon szeretem, de az volt nallunk es becsempesztuk a diszkoba, es mivel nem jott be a zene, benyomtam mindet, aztan lementem tancterre pogozni..majdnem ki vittek a biztonsagi őrök. :)
  • HuAn82
    Jah, majdnem minden 7végén és soha nem vagyok másnapos.
  • HuAn82
    Finlandia, Absolut Vodka(tisztán), Vodka-Martini, Bacardi-kóla

Sör csak nyáron hidegen...
  • hen-tes
    de ha bulivan meg sok a pénzem... :)
    de nem szoktam sokat inni mer nemvagyok vmi nagy termet :)) (55-60kg)
    szal nem tok sokat inni
    max 10-12 sör amit elviselek egy hányással :))
    ha jól emlékszem ennyi volt.. bár lehet hogy nem..
  • Punker
    moulin rouge felejtsd el az csak film nézzd meg inkább a francia szürrealista festők/művészek munkáit.
  • hen-tes
    hétvégenként max 5 sör
    ennyi
  • szando
    nem annyira erős... de az igazi pár évtizede volt, amikor még kábítószer is volt benne, ismerős a zöld tündér a moulin rouge-ból?
    vízezni nem szabad!! csak a fröccsöt meg az ouzo-t, jah, juteszembe, az ouzo is fincsi, jól be tud ütni :)
  • fm
    amikor életedben először piáltál,az fél üveg Jack Daniels volt?!?! az komoly,a kérdés csak,hogy mindez hány évesen történt veled?
    az 1ü Vilmos az egy 2dekás üveg volt?

én is hetente egyszer iszom alkoholt,mindig mást és a sert sem vetem meg:)
  • _Vegeta_
    En hetente eccer Lmegyek Rock pubba. Idonkent tobbet iszok a kelletenel.
    Legeloszor amikor ittam az haverommal volt 1ü Jack Daniels..
    Aztan multkor nagyon kiutottem magam az 1ü Vilmoskörtétől volt 2decis kiszerelesben.
    Buliba alt. Napoleont iszok, mostanaban attertem a hubertusra. Sör nemjo, mert soxor kell menni a budira, es az nemjo. :)) Sör az otthoni ital. ;) Nincs igazam ?
  • FtranX
    én is szeretek alkoholizálni. :)
    Álatlában töményet (vodkát, whiskey-t) iszom nagy mennyiségben, esetleg mellette egy pár üveg sör. Két dolog van, amit nem iszok: bor és martini. Nagyon rossz emlékeim fűződnek mindkettőhöz...
    Tavaly elég sok alkeszparty volt, de ebben az évben még összesen 1x ittam.
  • coda
    hétvégenként ha nincs semmi buli hanem csak beülünk valahova haverokkal akkor sört vagy fröccsöt iszom. a pénzemtől függ:))
    rövidek közül a tequilát szeretem, de néha mikor buliban vagyok akkor mindegy:) jöhet vodka, whisky vagy akár jó kis házipálinka is, de most már azért megpróbálok odafigyelni hogy ne üssem ki magamat teljesen, mer annak semmi értelme. jó, egyszer kétszer még becsúszik azért...:))) de egyre ritkábban. meg töményet egyébként is csak ritkán iszok.
    de azért a sör marad a favorit. azt bárhol, bármikor
  • Csacsi
    Komoly buliban whisky bombával.

Sima beszélgetős estéken...sör.
  • I.C.ram
    Jó kis rum a nyerő még mindig :) Lehet tengerésznek kellett volna születnem :)
  • Cat #38
    hiába 60-70%os, én is simán meg birom inni, pedig a 40%os whiskyvel már gondjaim vannak, nem izlik
  • Punker
    piát vizezni halálos bűn kivétel a fröccs
  • Astaroth
    A volt az üvegen egy a tíz arányban vizezni.Szerntem úgy sokkal élvezhetőbb:)
  • Punker
    nem, cukrot kell hozzá karamellizálni...
  • Astaroth
    Vizezve szokás inni nem?Egyszer próbáltam töményen,de talán a világ legerősebb itala...
  • Voltan
    Sör, fehérbor, Becherovka, vodka (Az Absolut a király), néha egy kis HP.
  • KG21
    Én Whiskey-t iszom legtöbbször mellé kólával (nem keverve), de legtöbben a társaságban Jagert isznak, uhogy egy két feles abból is becsúszik. Kb 10-15 ilyen feles és mehet a menet a dizsibe:D Ott még levezetésként Coronitázni szoktunk, nagyon jól csúszik az a sör, akkor is ha már egyáltalán nem kívánsz piát!
  • magus
    Nemtom, én sítábor alatt az Augmentint Duo, + 7%-os sort probaltam ki, es faszan beutott:)
  • Takezó
    Ó, én általában sört iszok, meg esetleg vodkanarancs. De nagyon töménynek nagyon szar az íze nekem...
  • dashed_
    hat kb akkor volt :))
  • Punker
    de rég voltam 16 éves :)))
  • [HUN]PAStheLoD
    narancslé csakis ... de mindig belecsempésznek egy kis vodkát .. hát szörnyű :]]
  • K.András
    Ha iszom akkor arany tequila,narancs és fahéj!!!Legjobb amit valaha ittam.
  • Calver
    Becherovka! Becherovka! Becherovka! imádom!
  • Jano
    CSOCSOkám, akkor mi egyszer nagyot fogunk bulizni együtt! :)
  • dashed_
    haaaaaat itt a kornyekn sajnos ez nem igaz..
    ezert nem is jarunk lassan kocsmaba mert mind1ik egy lepukkant szar..
    mellesleg Vodka + oszile rlz.. emlekszem amikor regen (alt. 4-5en) mielott mentunk volna vhoha vettunk 2-3 7 decis vodkat hozza oszit es adogattuk korbe mint a jointot amig el nem fogyott az egesz :P
  • Punker
    lassan kiderül az egész SG vedel mint az állat :)
  • szando
    többre :D én legalábbis...
  • Cat #20
    egy nagyon fontos dolgot kihagytam: ugy lehet megismerni a szar borokat illetve piákat a jó minőségütől, hogy utána másnap mennyi folyadékot kivánsz. Ha jó minőségüeket ittál, akkor szinte semmit, ha szart, akkor másnap ugyanannyi ásványvizre vágysz, mint amit előző nap megittál alkoholban
  • szando
    ajánlhatok vmit?
    Becherovka, annak nagyon jó íze van! persze az ilyen középminőségű tömények szar ízűek... de azért pl. egy mexikói tequila egész elviselhető :D
  • Cat #18
    ma már minden kocsmában lehet üveges bort kapni
  • Punker
    baileys+whisky 1:1 keverésben finom és jó
  • Punker
    Becherovka-t se hagyjuk ki a sorból!
  • szando
    jah, és a sört nagyon szeretem... azt bármikor, bárhol
  • CSOCSO
    utcso mondat AMEN!!! ezert szeretem a jagert!! szinte a hideg raz ki az izetol!!!!!!!! borokat nem favorizalom.. sem a soroket... tobbi tomenynek nincs olyan jo ize.. (vodka es tsai) bar baileys nagyon dog!de azokat meg inkabb anyum issza ezer evente vagy en teszem fagyira
  • dashed_
    borbol csakis minosegi uvegeset szabd inni.. kocsmaban nem is veszek soha bort.. ki tudja milyen szart adnak..