1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#132 jöhetnek az ilyen romantikus sztorik -
#131 na igen, de ez részegen is iszonyatosan csúnya volt. Képzeld el ezek után józanul milyen lehet... :)
Az osztályozásnál ugy alap dolog, hogy ha "luka van" akkor már 2/10-es a listán. Hát a haverral közösen megvitatva a témát, 1.9/10-nél maradtunk... :) Ez már durva! -
#130 elmeséljem hogyan szarjuk le egymást alvás közben lan party-n ? :D -
#129 meg még egy zseniális rock klubbol, mikor vki felkapta a hamutálat(!) - az ott ilyen szép magas fémrud, a végén van a hamutál - és táncolni kezdett vele... de nagyon faszán, dalolt és pörgött összevissza, egyszer volt kis hiba, mikor félcsöppet feljebb emelte, és kicsit tul közel jött hozzánk... érdekesmód 4 ember turbózva kapta le a fejét, egy baj az volt ott volt mellettünk téglafal... namost, szted mekkora erő kell ahhoz hogy egy öntöttvas hamutartót *kettétörj*? neki sikerült -
#128 A részegség veszélyei -
#127 én úgy vagyok vele, hogy részegen a ronda csaj is megszépülhet. :( -
#126 hehehe :) -
#125 másik hasonló eset mikor haver bebaszva felemelt egy erősítőt... van kis gáz gerincével és ha 10 kilónál többet emel becsípődik egy ideg és eldől mint egy zsák... na akkor gyönyörűen megtette, és gyakorlatilag mint egy tökmerev kőszobor hátradőlt eléggé kellemesen nagy koppanással... lehet így elmondva nem nagy szám de akkor azt hittem meghalok ugy röhögtem a jeleneten... ahogy felemeli majd megszólal hogy "Hoppá!" és lendületből hátradől... ááááááááá, nagyon ütött! -
#124 baszki és most kitöröltem a saját beírásom faszán... na akkor ujra... multkor rock klubba itt szegeden egyik arc faszán felállt egy sörösüvegekkel teli asztal alatt - persze azoknak a hirtelen változás nem tetszett, így elmenekültek, magyarabbul szálltak összevissza, egyik pont elém. na mondom lesz itt jó poén! fogom és mondom arcnak miután felállt hogy vmit elhagytál, és simán, elkaphatóan odadobom neki, gyerek el is kapja... majd ugyanazzal a lendülettel hátradől a mögötte lévő asztalra, izomból felborítva persze azt... na itt döltem el én is, a röhögéstől valami iszonyat volt végignézni ahogy a figura hátrabillen! áááááááááá! kb 10 percig fetrengtem a röhögéstől utána, az arc meg szépen huzott el amilyen gyorsan csak tudott -
#123 Épp az a lényeg, hogy én nem szedtem fel senkit. Legalábbis nem emléxem, de még részegen sem tetszett az a csaj, arra emléxem. A haverom meg a csaj elkezdtek smárolni, aztán valahogy a randa csaj engem vett célba, nehogymár kimaradjon a jóból. Mit ne mondjak, nem volt maradandó élmény :) (Ezért emléxem rá) :P -
#122 részegen csak úgy szabad nőt felszedni, ha meletted van egy független szakértő is! :D -
#121 randink = a haver ismerte a bombázó csajt, és lehívta kicsit piálni. Én meg amolyan lelki támaszként mentem. -
#120 Az sem volt rossz, amikor a fater születésnapján a legjobb haverommal elmentük kocsmázni. A népligeti aluljáróban volt a törzshelyünk. A többi haver is hívott minket a tözshelyre, de "randik" volt szintén a népligeti aluljáró szomszédos! kocsmájában. A haveroknak mondtuk hogy megyünk, majd. Találkozunk a csajokkal, már volt bennük bőven. A haver csaja 10/10-es volt. Áll leesve, az egész kocsma férfi népessége majdhogynem nyitott szájjal bámul. Komolyan! A barátnője meg olyan ronda, hogy bottal sem piszkálná meg még a jóisten sem. Valahogy nagyon részeg lehettem, mert csak arra emléxem, hogy smárolok azzal a nyagyonronda csajjal, a haver meg a bombázóval. Olyan hevesen nyomták, hogy hátradőltek a székkel, és telibeb@szták a mögöttünk lévő asztalt. Csupa sör mindenki. Kezdtek zavargások lenni, lécelni kellett. Megyünk ki a kocsmából, jönnek szembe a haverok, akik ránk vártak. Íííííí. Égett a pofánk, de menekülni kellett. Aztán 1 hétig szóba sem álltak velünk. A haver azóta is cukkol azzal a rémronda csajjal, akit a kinézete miatt Patkánynak becéztünk... :Ð -
#119 majd bobbival elmeséjük... vagy kérdezd Jocikát :PPP -
#118 másik csucs egyik haver volt, aki egy "EZ A FA SZIDTA MAGYARORSZÁGOT!" felkiáltás után faszán eltörte 4 ujját ugyanebben a társulatban másik arc aki hasonlóan nagyon nagy haverom bepöccent mikor a mobilja közölte hogy nincs pénz a számláján... 3 törött ujj, de ha optimistán nézzük, a SIM kártyát meg bírtuk menteni... -
#117 hahh majd, mesélek én hogy mit keresett egy cs-s klán egy miskolci garázstetőn :P -
#116 Ilyen történetből van egy jópár, dehát kinek nincs? :) -
#115 Ezen most én is könnyesre röhögtem magam. :DDDDD LOLLER! :) -
#114 bazze megfulladok a röhögéstől! áááááááááá! ne kínozz! na jó, mégis... jöhetnek még ilyenek! nekem csucs, mindent überoló jelenetet haverom követte el, épp vécénél, hányni készülve:
- koma, monddj nekem egy 3 betűs kígyónevet!
- oké! BOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
a gyerek ekkor tanult meg hányva röhögni én meg azt hogy a mosdókagyló kemény, nem illik elötte összegörnyedni a röhögéstől... -
#113 Az sem lehetett rossz, amikor az egyik havernál tartottunk LAN Party-t, egy kis piázással és szalonnasütéssel vegyítve. Vizes volt a fa, nem gyulladt. Hogy gyújtsuk be? Valaki benyögte, hogy hígítóval. Ok. Ráöntöttük majdnem egy teljes üveggel, hogy biztosan gyulladjon a vizes fa. Hááát. Biztosan gyulladt. Vagy 5 méteres lángokkal, és én gyújtottam be, persze kicsit pityókásan. Majdnem beszartam :) Az ilyedtségre még többet ittunk. Majd Quake-ezés közben kicsit beborítottam a klaviatúrhát .) Meg a folyosót végig a wc-ig. Közben végig ordítozták, hogy csukjam be a számat, hogy a sűrűje benn maradjon. (Hogyne, hogy a fülemen jöjjön ki? :ÐÐ). Másnap aztán a többiek röhögése közben élmény volt takarítani a lakást... -
#112 ezen a vécécsészén megfeküdtem! ááááá!
a részegen pofozkodunk résznél meg... én kos vagyok, azzal életveszélyes ilyet csinálni, mer' az ütéstől elkattan és esetleg eltöri az illető orrát ennek a dolognak a kontrollját roppant rövidke életem során nem sikerült megtanulnom, és sztem nem is fogom soha, szal ha ütnek én bekattanok... ekkor a bölcsebb illető vagy fut vagy nagyon jól védekezik -
#111 Nekem is volt már részem kocsmai verekedésben... Beszélgettünk a spanommal egy Pesterzsébeti kocsmában zárás után a kocsmároscsajjal, meg ott volt a palija is, matt részegen. Aztán egyszercsak bekattant, mert az hitte, hogy fűzzük a csaját. Leb@szott egy akkora pofont, hogy ledőltem a bárszékről mint egy zsák. A haver is kapott egyet. Aztán pikk-pakk lenyugodott a csávó, mikor a haver elővette a zsebéből a pillangókést. :) Megúsztuk :)
A részeg kaladjaimból még egy gyöngyszem volt, amikor a törzskocsmánkban (azóta már lehúzta a rólót, sajna), matt részegen, a haverok állítása szerint, hátramentem a retyóba pakolni, majd lehányt ruhával és a wc csészével! együtt jöttem vissza a lobby térbe. A kocsmáros nagy haverunk volt, de neki is kinyílt a bicska a zsebében, és igencsak szarban voltuk. Én semmire nem emléxem, de előszeretettel juttatják eszembe, minden nagyobb kocsmázás alkalmával... :ÐÐ -
#110 az még nem is annyira gázos... én bebasztam egy kisebb társulattal, majd hazaindultam... itt már kb beütött az S.L.H. (Spontán Létezési Hiba), csak képkockák maradtak meg, meg az hogy bunyoztam... aztán vhogy hazaértem, szép monoklisan, orromat majdnem eltörtem, híd lépcsőjén legurultam, szal szép volt... a legszebb meg hogy én kezdeményeztem bunyót azóta nem vodkázok! -
#109 ja, ok. Én itthon voltam, nem haverokkal, este volt. Én és az üveg vodka szemezgettünk egymással, majd egy erélyes mozdulattal kibontottam az üveget, és úgy derekasan meghúztam. Eleinte ízlett, mert a kókuszos dolgokat egyébként is szeretem. Az utóíze kicsit szar volt, ezért ittam újra... :Ð
Ha jól emléxem, gépeztem akkor is. Mikor felálltam valamiért a székről, akkor éreztem az alkohol jótékony hatását, de egy kicsit eltúlozva. Már fél üveg után tántorogtam a szobában, de azért a többit is lenyomtam. Majd goto wc, és pakolás 1000L, hajnalban. Valahogy sikerült elaludnom, miközben pörgették a szobát. :P
Arra még emléxem, hogy másnap valami kib@szott másnapos voltam, ismét róka 1-2 óránként, meg megittam vagy 5 lityó tejet... :P Ennyi a vodkás kaland. -
#108 ugy hogy kurvára bassza a csörömet ugyan más mit művelhet ennyi pia után, lévén velem is megesett hasonló eset, részegen bunyoztam vkivel, aki szintugy részeg volt... azóta én se vodkázok -
#107 ahh, már értem. nem baj, ez itt marad meg az utókornak... :) -
#106 ez most hogy jön ide? -
#105 na ugyan mit műveltél? -
dashed_ #104 idaig eszre se vettem ,hogy hosszu ő vel irtam -
#103 szép dolog bebaszva gépelni... -
#102 Most nézem csak az alcímet. Tőmény, Sőr. Hehe :) -
#101 a vodkás élmény középsuli 1. osztályában volt asszem, szal' viszonylag korán kezdtem... :) -
#100 #100.! :) -
#99 A bor az tényleg egészséges, de a sör is, bizonyos mértékben. Én a sörre esküszöm, a bort annyira nem szeretem tisztán. Általában az ászok-dreher vonalon leragadok, ritkábban iszom "igazi" sört. A cseh sörök nagyon finomak :)
A töményebb piákat sem komálom, a tequila kivételével. A vodkát egyenesen utálom, mióta egyszer a suliban a karácsonyi ajándékom egy üveg kókuszos vodka volt. Előtte még nem ittam vodkát, de töményet se nagyon. A hasamra csaptam, aztán hajrá. Kb. fél óra alatt lecsaptam a teljes üveggel. A többit el lehet képzelni. Brrr. Azóta utálom a vodkát, már a szagától is rosszul vagyok, pedig a jó vodkának nincs illata.... -
#98 jó, egy pohár bor vagy unikum lehet egészséges. de a rendszeresség veszélyes dolog. én egy idő után tuti alkesz lennék, ha hétköznap is rendszeresen innék. (nem tok mértéket tartani) -
_Vegeta_ #97 Megin jossz a hulyeseggel...tok termeszetes ha az ember otthon tart vmi italt es naponta iszik pl. egy felest.
NAGYON egeszseges dolog. A bor pl. verkepzo.
A Hp is nagyon egeszseges. Nem kell tulzasba vinni. -
#96 csak vigyázz nehogy a végén alkesszé válj! -
_Vegeta_ #95 Nekem 1üveg st. hubertus mindig van itthol, naponta kortyolok belole keveset... gyogyszer (ennyi mennyisegben) -
#94 kedden Barack :) -
#93 Borostyán, szeretjük...