1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#172 de az nem portoriki rum?
puerto rico=/ portorikó :D
amugy hívjuk csak portóó nak a drágát :) -
#171 ÉN ÉN ÉN !!! KEDVENC :P -
#170 Debizony. Anyám szerint sovány vagyok. Komolyan :) -
#169 ez a tömegtől is függ.Le merem fogadni hogy nem vagy vékony testalkatú! -
#168 Én ssosem rúgtam be annyira hogy hánytam volna.. Pedig ittam mint a gép. Erős gyomrom van :)) -
#167 nov dec kornyekem hanytam utoljara... azelott nem emlexem...de ez is a piatol volt -
#166 Arrghghh bárcsak fel tudnék tenni valahova 1 25 megás kis videót ezév szilveszterről. Abból mindenki megtanulhatja hogy az alkohol öl butít és nyomorba taszajt :) (ezért el kell pusztítani) -
#165 Én egyszer marhán beégtem hogy hánytam...Egy bolond osztálytársam a város főterén ordította a többieknek hogy okádtam.(nem gondolta volna hogy ilyet is lehet)
Azóta jobban odafigyelek hogy hol a határ. -
#164 Ja, de hogyha választanod kell, hogy hánysz, vagy rosszul érzed magad, akkor inkább hányok.
Amúgy úgy eddig csak kétszer hánytam, hogy magamtól, általában ledugom az ujjam... -
#163 én utoljára a mikulásbulin voltam részeg... de akkor nagyon... haverék házát majdnem összehányat... de az annya felébredt az öklendezésre és szerencsére kiküldött... ha mondja, hogy: "Ádám! Menj a WC-hez, vagy menj ki, nehogy nekem összehányd a lakást!", akkor eszembe se jut kimenni, belehányok a markomba... nagyon szar volt... még 6 óra után a buszmegállóban, még ott is hánytam... jujj de szar volt... azóta nem is iszom olyan sokat, tudom, hogy hol a határ... :) -
#162 hányás nem jó. én 2003 februárja óta nem hánytam alkoholtól, pedig nem egyszer voltam nagyon matton. -
#161 Én nem fogyasztok alkoholt! -
#160 hátha azért hánysz, mert jólesik, akkor ott már tényleg gondok lehetnek. mi azért iszunk, hogy jól érezzük magunkat, csak mindig elvetjük a sulykot, nem tudjuk hol a határ... :I -
Takezó #159 hmmm én 18 vagyok és most is néha hányok, mint atom :D de jólesik ;) Egyébként objektíven az is alkesz, aki hétvégenként iszik... szal nem tagadom, alkesz vagyok :))
Mondjátok Ti is!!! :D -
#158 Leffe különböző változatai, bár sajnos belga sörökhöz nem aranyáron hozzájutni elég nehéz ebben az országban -
#157 Abszint & Uzo RuleZ 4EVER! :DDDD
a 2 említett piánál nincs jobb kerek e földön! :) -
#156 én a spicc rumot szeretem :) -
#155 finom kis topic :) -
#154 Én se komálom nagyon. Ahogy a likőrt sem. Túl édes. -
#153 nem igazán szeretem a rumot -
#152 jaja -
#151 a 60+x fokosat? -
#150 És vajon ki szereti a Puerto Rico-i rumot? :) -
#149 Whiskey, whiskey és csakis whiskey. :)
Ha a keret nem engedi, vodka, vagy kevert... -
#148 Én a bort szeretem (bár ki nem) Vörös, Fehér, Tokai, Portói, akármilyen, csak bor legyen. A pezsgőt is csípem, de az szilveszterkor a legjobb. A sört meg csak nyomatom befelé :)) -
#147 Mindenki sörpárti? Jó ez a társaság! -
#146 Sort utalom, ha iszom, hanyok tole az tuti. Evente 1x szoktam, szulnapomra amit kapok sort meginni, es .. hat mindig uaz a vege :DDDD
Bort csak uvegeset szoktam, felszaraz feherbor, vagy feledes roze. Ami nem uveges bor, haveromek bora, persze lecsuszik :))
Tomenyet teahoz szoktam csak inni szivoszallal, persze ez fugg a tarsosagtol is.
aszem erre inni kell hogy a moderatorok eluralkodtak mindenhol...
-
selwik #145 Szeretem topik:DD
Aszongya:
-15 évesen vbk
-16 évesen vodkanarancs
-17 évesen pezsgő, dizsikorszak
-18+ csak sör, néha pár feles mellé
Alább volt szó az alkoholizmusról. Sztem ha vki hétvégente berúg a haverokkal, de egyébként abszolút nem kívánja az italt, az csak sima társasági ivó, nem lesz belőle remegő kezű roncs. Még a hétköznap esti egykét sör se vészes, mivel azt tényleg nem azért issza az ember, hogy berúgjon, hanem mert rohadt jól esik. És egy idő után már azt is megtanulja az ember, hogy hol a határ. Kamaszkoromban rendszeresen előfordult, hogy okádtam, mint a lakodalmas kutya. De öt éve, mióta csak sört iszom, sose fordult még elő. Nagyon meg lehet tanulni hol a határ pár szarul elsült buli után. -
#144 így is röhögött a tag is, mi meg végképp mikor megszólalt a földön fekve hogy "bazdmeg, ez kurvára viszket!" mondjuk eleve olyanok voltunk akkor ott páran hogy mikor vki kibaszta az ajtót dőltünk a már hangján ahh régi szép idők! -
#143 persze, hogy kiröhögtük volna. Szvsz ő is röhögött volna, ha más csinálja. -
#142 hát dehogynem -
#141 bocs de te mit tennél ha vki felkapna egy erősítőt majd megszólalna hogy "Hoppá!" és eldőlne? számolj hozzá 3 db 60%os rumot -
#140 lehet, de a szerencsétlent akkor is kiröhögtétek! :DD -
#139 durrva lehetett :) -
#138 gyerek rándul egyet és okéba van de a hátradőlést nem lehet überolni -
#137 aha -
#136 hát majd holnap... de képet már láttál ízelítőként :P -
akkor már tényleg ronda lehetett! :) -
#134 a pps, az mi a szar? Powerpoint? -
#133 a becsípődés tényleg nagyon tud ám fájni! egyszer egy edzésen a felhúzástól nekem is becsípődött. nem kívánom senkinek a következő 3 napot.