1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#92 nein. Bizonyítottan pusztícccsa még a füvet is! -
#91 detto. kövezzetek meg VBK inkább akkormár, az tökéletes amolyan "csak iszogatás"-ra! -
#90 Magyar sörök? Borostyán! :) -
dashed_ #89 ugyanmar.. Tesco sor a legjobb :PP -
#88 erre van 1 vicc hogy elmegy az amstel a borsodi meg a guiness cég elnöke sörözni. Beülnek a kocsmába. Az amstel elnöke rendel 1 korsó amstelt, leül. A borsodi elnöke rendel 1 körsó borsodit, leül. A guiness elnöke kimegy a pulthoz, rendel 1 kávét, mire a másik 2 uriember felhorkan:
-Hát te meg miért csak kávét iszol?
- Ha már ti se söröztök... :) -
_Vegeta_ #87 Bocs, nem kerestem sör topicot, csak most eszembejutott ez a kerdes. :)
abban ugye 1etertunk h a magyar sörök nemtul izletesek. pl kobanyai. :D -
#86 Vodkás Redbull királyosságosság :) -
#85 nem iszok sört SOHA -
dashed_ #84 csakis Dreher (classic) ,esetleg arany aszok ha nincs dreher a boltban :) -
#83 hehe keresd elő
A SÖR
c. topikot :)
Kedvenc asszem KELT :) -
_Vegeta_ #82 Akkor, kinek mi a kedvenc Söre...
En heinekenre eskuszom! Mien jo az egy kis fizikai munka utan nyaron. ;))) -
#81 ( elolvastam a topik elejét is :) ) -
#80 mmm Sangria :) azt hogy szeresssem énis :P mondjuk itthon nem ittam még, csak sp.o ban (meg amit onnan hoztunk) -
_Vegeta_ #79 en nem sertodtem meg, a te velemenyed a te velemenyed. en arra hasznalom a topicot amire sztem hasznalni kell. ennyi. jajj kicsit ossszevissza szovegelek mar. bocsi este van. :| -
#78 akkor te olvasd el pl. a topic elejét.... -
#77 Nincs gond...téma lezárva... -
#76 Sz.tem nem büszkeség kérdése. HA kinyitok itthon 1 üveg sört azt azért teszem mert jólesik. Nem bánatomban "menekülök a piába" meg nem is a jókedvet vátom tőle... csak simán jóérzés 1 pohár sör mellett elücsörögni és nagyokat sóhajtozni 1 korty utánn :) -
_Vegeta_ #75 pl az en hozzaszolasom velemenycsere volt.
Elmeseltem mik tortentek velem ebben a temaban.
Nemertem mi ezzel a gond. :S -
#74 Okés akkor lehet rosszul látom a dolgokat...bocsi mindenkitől... -
dashed_ #73 szerintem egyaltalan nem felvagasbol ir ide barki is .. en pl nem vagyok ra buszke ,hogy iszom es nem is buszkelkedek vele.. a topicot meg csak kivancsisagbol es unalombol nyitottam..
aki meg a pialasal vagizik az meg is erdemli.. -
#72 Olvasd végig szépen a topikot...
Ki mond nagyobbat, akár mennyiségileg, akár minőségileg erről szól?
Véleménycsere, eddig hol volt...hol nem volt???!!! :)) -
_Vegeta_ #71 Aha, szoval nekemszolt. Bar nemtudom mért... -
_Vegeta_ #70 Mar bocs... neked itt mi felvagas ???
Sztem a topic arra valo h elmondhassuk masoknak velemenyunket/tapasztalatainkat a temarol. Nem igyvan ?
(a buzis dologban igazad van:)) -
#69 Aki leírta, már hogy "húúú a mútkóóó a buliba...de bebazzztam..." -> Ő igen beletartozik! :) -
#68 ájszí de ezekszerint beletartoztam az "általánosságba" :) -
#67 Én pedig nem neked írtam...hanem általánosságban...
Válasz: ------ -
#66 egyátalán nem felvágós célzattal írtam (távol álljon tőlem)
és neked se mondta senki hogy prédikálsz
sarkítás Iz baad :) -
_Vegeta_ #65 LOL.. csoki :DDD
hat ahogy vesszuk :> -
#64 Én nem prédikálok...mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja...csak ahogy azt nem szerettem, ha a buzik reklámozzák a másságukat, így ezt a topikot, és az összes "felvágós majmot" se bírom...
sorry :) -
_Vegeta_ #63 Hat sajnos konnyen elkepzelheto....Engem sose vinne ra a lelek h kiprobaljak vmien kabszert, még cigizni se cigize, pedig szulok engednek(nem is probaltam es nem is fogom)
A pialas ha nem esztelenul csinaljak nem karos. imho:D -
#62 hát nemtom szerintem nem szokok rá. MEg sose ugy megyek haza hogy fullrészeg vagyok.. nem is tudom mikor rugtam be istenesen utoljára :)
szal csak mértékkel.
Kábítószerekről meg annyit hogy a csoki is az :)))) -
#61 Már ne haragudj, de a kábítószerezés lesz a következő ezeknek a fiataloknak, amit a "nagyobbaktól" látnak, és az se lesz jobb! :((
-
_Vegeta_ #60 jaaaaa, oke. vedd ugy h nemszoltam. -
#59 majd kinövitek :)
ha nem, akkor nagy baj van :)
sorry -
#58 nekem most a tequila jon be, aztan meg sorozok.
most a pentek is jol osszejott: 3dl tequila, 2dl jager, egy feles unicum, 5-10 uveg sor, erre mar nem emlexem, meg a vegen megy egy kis borovicska, a lenyeg hogy a sajat labamon mentem haza. -
#57 azért vannak a perjelek. a kombok pedig sör-hubi
sör tekila
sör bor :) -
_Vegeta_ #56 szerintem nemjo varialni, 1fajtat kell inni egesz este, akkor nem jon vissza, ha osszevissza iszol mindent az nem tul jo, de ez csak maganvelemeny. -
#55 a mennyit meg nemtudom mer változó. Függ a lelkiállapottól éhségtől és attól mire iszunk :) -
_Vegeta_ #54 fel liternel tuti tobb volt viszont mar nem emlexem h 0,7 vagy 1literes lett volna. de nem m1 ? :) -
#53 Kb énis így vagyok vele leülök este a gép elé és elfogy 1-2 üveg sör. Ha meg megyünk valahova haverokkal akkor Hubi/tequila/sör/bor és ezek combo ja :)