piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az osztályozásnál ugy alap dolog, hogy ha "luka van" akkor már 2/10-es a listán. Hát a haverral közösen megvitatva a témát, 1.9/10-nél maradtunk... 😊 Ez már durva!
shit happens

"The trees move. Do you not see it?"

fogom és mondom arcnak miután felállt hogy vmit elhagytál, és simán, elkaphatóan odadobom neki, gyerek el is kapja... majd ugyanazzal a lendülettel hátradõl a mögötte lévõ asztalra, izomból felborítva persze azt... na itt döltem el én is, a röhögéstõl
valami iszonyat volt végignézni ahogy a figura hátrabillen! áááááááááá! kb 10 percig fetrengtem a röhögéstõl utána, az arc meg szépen huzott el amilyen gyorsan csak tudott 
shit happens
shit happens
shit happens
ugyanebben a társulatban másik arc aki hasonlóan nagyon nagy haverom bepöccent mikor a mobilja közölte hogy nincs pénz a számláján... 3 törött ujj, de ha optimistán nézzük, a SIM kártyát meg bírtuk menteni... 
- koma, monddj nekem egy 3 betûs kígyónevet!
- oké! BOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
a gyerek ekkor tanult meg hányva röhögni
én meg azt hogy a mosdókagyló kemény, nem illik elötte összegörnyedni a röhögéstõl... 
shit happens
a részegen pofozkodunk résznél meg... én kos vagyok, azzal életveszélyes ilyet csinálni, mer' az ütéstõl elkattan és esetleg eltöri az illetõ orrát
ennek a dolognak a kontrollját roppant rövidke életem során nem sikerült megtanulnom, és sztem nem is fogom soha, szal ha ütnek én bekattanok... ekkor a bölcsebb illetõ vagy fut vagy nagyon jól védekezik 
A részeg kaladjaimból még egy gyöngyszem volt, amikor a törzskocsmánkban (azóta már lehúzta a rólót, sajna), matt részegen, a haverok állítása szerint, hátramentem a retyóba pakolni, majd lehányt ruhával és a wc csészével! együtt jöttem vissza a lobby térbe. A kocsmáros nagy haverunk volt, de neki is kinyílt a bicska a zsebében, és igencsak szarban voltuk. Én semmire nem emléxem, de elõszeretettel juttatják eszembe, minden nagyobb kocsmázás alkalmával... :ÐÐ
shit happens
azóta nem vodkázok!"The trees move. Do you not see it?"
Ha jól emléxem, gépeztem akkor is. Mikor felálltam valamiért a székrõl, akkor éreztem az alkohol jótékony hatását, de egy kicsit eltúlozva. Már fél üveg után tántorogtam a szobában, de azért a többit is lenyomtam. Majd goto wc, és pakolás 1000L, hajnalban. Valahogy sikerült elaludnom, miközben pörgették a szobát. 😛
Arra még emléxem, hogy másnap valami kib@szott másnapos voltam, ismét róka 1-2 óránként, meg megittam vagy 5 lityó tejet... 😛 Ennyi a vodkás kaland.
shit happens

shit happens
A töményebb piákat sem komálom, a tequila kivételével. A vodkát egyenesen utálom, mióta egyszer a suliban a karácsonyi ajándékom egy üveg kókuszos vodka volt. Elõtte még nem ittam vodkát, de töményet se nagyon. A hasamra csaptam, aztán hajrá. Kb. fél óra alatt lecsaptam a teljes üveggel. A többit el lehet képzelni. Brrr. Azóta utálom a vodkát, már a szagától is rosszul vagyok, pedig a jó vodkának nincs illata....
shit happens
NAGYON egeszseges dolog. A bor pl. verkepzo.
A Hp is nagyon egeszseges. Nem kell tulzasba vinni.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-Hát te meg miért csak kávét iszol?
- Ha már ti se söröztök... 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
abban ugye 1etertunk h a magyar sörök nemtul izletesek. pl kobanyai. 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"