1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
  • Borcsa
    te vagy a legnagyobb passzivdohányos, te :)
    biztos ez a káros szenvedéyed. más legalább nem titkolja, hogy rendesen láncdohányos, nem csak igy sutyiban beszippantja mások kemény magyar forintért vett füstjét:P
  • tomsolo
    semmit se
  • cSuwwi

jaja, én is így vaok vele
  • Match
    nem cigizek soha....tehát ha elszívok egy pár szálat, rögtön rosszul leszek.
  • Lynx_TWL
    cherry meg likőrök a királyság, sört nem szeressm pezsgőtől tök beájulok, tömény meg hazavágja a látásom:)
    és kurva ritkán iszom
  • Punker
    ja én ha rosszul vagyok a cigi helyre tesz
  • cSuwwi
    sok amatőr. hogy lehet a cigitől rosszul lenni? én rókázni a pia miatt szoktam, nem a cigi végett... :I
  • Match
    Cigizni akkor szoktam mikor nincs pénzem hoyg annyit igyak hoyg rosszul legyek :)
  • szando
    nikotin télleg felkavarja a gyomrot...
    én részegen is szoktam cigizni, csak amikor rámjön a hányinger akkor már nem...
  • FtranX
    nemtom. azóta nem hányok piától, mióta visszafogom a cigizést mellette. :)
  • PResident Evil
    jah Puertó Rico is jó csak messze van... Porto Rico meg van itthon is :D
  • PResident Evil
    mármint utánozni :P
  • PResident Evil
    és télleg nem lehet... :DDD
  • ÁjjLe BoBBi
    hehe :)) en meg sosem dohányzom, viszont mikor leguritok egy-ket-harom... felesket akor olyan happy face-el nyulok a cigi utan hogy azt utanozni nem lehet :)))
  • cSuwwi
    hogy lehet hányingere vkinek a cigitől piázás közben? Mondjuk részegen már én sem bagózom (inkább iszom)...
  • FtranX
    nálam meg pont fordítva van. ha iszom, nem nagyon szeretek rágyújtani, mert akkor jön a
    na jó, óránként egy-egy cigi belefér.
  • ÁjjLe BoBBi
    sok alkoholista...szégyen gyalázat!! ;P
  • cSuwwi
    Megszokás az egész. Én még egyedül sem ülök neki sörözni cigi nélkül, mert egész egyszerűen nem esik jól a sör cigi nélkül. Cigizés előtt meg cigivel nem bírtam elképzeli a sörözést... :)
  • szando
    ja, a lóvé az viszont fogy rendesen, szal ha leszoknék, akkor csak azért, de akkor meg másra költeném, ami lehet hogy rosszabb...
  • szando
    háát, én úgy vagyok a cigivel, hogy nekem mindig örömbódottá () elszívni egy szálat, kivéve persze a másfél-2 dobozos hétvégi bulikat :D ... én nem is akarok leszokni, ha rossz lenne nekem hogy dohányzok és nem kívánnám, akkor úgyse cigiznék...
    ha unatkozok, rágyújtok, és akkor olyan jó nézni ahogy ég, sőt, a szagát is szeretem...
  • FtranX
    az a baj, hogy az ember tudat alatt nem igazán akar róla leszokni, mert végül is jól esik bagózni. csak hát valahogy mégis érzi, hogy nem tesz jót. mind1 ez bonyolult.
  • cSuwwi
    Ha nem vagy magad alatt, és nem a haverok unszolnak, akkor nem fogsz rászokni, ne aggódj. Az elején nem a legkellemesebb bagózni (meg később sem).
  • Punker
    csak nehéz meggyőzni az embernek magát.
  • _Vegeta_
    :) Hat sose fogok dohanyozni. De sztem le lehet rola szokni ha igazan akarja az ember.
  • cSuwwi
    Én leragadtam a zöldnél, de nem is bírtam sokáig. Otthagytam a gányba, egy nagy szarkerverés ami ott folyik. .(
  • Punker
    jaja
  • FtranX
    hát ne is gyújts rá soha! sokkal könnyebb nem rászokni, mint utána leszokni!
  • FtranX
    a kék szintig sikerült eljutni. Egyébként ott a dolgozók 80%-a bagózott.

Te meddig jutottál?
  • Takezó
    nem tom, volt 1 rossz időszakom, amikor elkezdtem, azóta meg nem is akarok leszokni róla... valamibe meg kell halni ;) mire én tüdőrákos leszek, már biztos gyógyítani fogják :)
  • _Vegeta_
    A sok hulye dohanyos. :))
    En nem cigiztem soha, es nem is fogok. Ez az onmegtartoztatas. :>
  • cSuwwi
    én is szintúgy. :) Vicces, de én is dolgoztam mekiben. :) Te meddig jutottál a ranglistán. Volt a zöld kitűzőn kívűl másod is? :)
  • FtranX
    én is gimi 2-ban kezdtem. amikor a mekdonáldszban dolgoztam, skerült felmenni napi 1-1,5 dobozra, utána 2 évig elvoltam napi fél dobozzal. Két hete leszoktam, de sajna csak egy hétig bírtam. Mondjuk annyi előnye volt, hogy most már elég napi 3-4 szál.
  • cSuwwi
    hja, sajnos. másodikos középiskolás koromban kezdtem. Bár mostanság már nem annyira bagózom. (Azért a 7végi Bankos bulin elnyomtam vagy másfél dobival) :I
  • FtranX
    akkor te is bagós vagy?
  • cSuwwi
    heh, ismerős téma :)
  • FtranX
    jó neked. :)
    én cigizni kezdtem úgy, hogy suli után a kocsmában haverokkal elszívtunk 1-1 szálat. mondták, hogy "Rá fogsz szokni!"
    "-Ééén?? Dehogy!"
    aztán máig nem tudok megszabadulni tőle.
  • _Vegeta_
    Portó rikóit már enis ittam, nagyon finom volt, es egesz este jot buliztam tole. A hazateres mar veszelyesebb volt, hatmég a masnap. :>>
  • _Vegeta_
    Picit elkestem a valasszal, de m1. :)
    En tudok mértéket tartani, nekem nemgond ha ugytartja kedvem akar naponta megiszok 1 pohar bort, vagy 1 feles unikumot, hubertust, akarmit.
  • Calver
    énénénénén!
  • The Garrett
    egy ó betű kimaradt de képzeljétek oda :P