1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#212 te vagy a legnagyobb passzivdohányos, te :)
biztos ez a káros szenvedéyed. más legalább nem titkolja, hogy rendesen láncdohányos, nem csak igy sutyiban beszippantja mások kemény magyar forintért vett füstjét:P -
#211 semmit se -
jaja, én is így vaok vele -
#209 nem cigizek soha....tehát ha elszívok egy pár szálat, rögtön rosszul leszek. -
#208 cherry meg likőrök a királyság, sört nem szeressm pezsgőtől tök beájulok, tömény meg hazavágja a látásom:)
és kurva ritkán iszom -
#207 ja én ha rosszul vagyok a cigi helyre tesz -
#206 sok amatőr. hogy lehet a cigitől rosszul lenni? én rókázni a pia miatt szoktam, nem a cigi végett... :I -
#205 Cigizni akkor szoktam mikor nincs pénzem hoyg annyit igyak hoyg rosszul legyek :) -
szando #204 nikotin télleg felkavarja a gyomrot...
én részegen is szoktam cigizni, csak amikor rámjön a hányinger akkor már nem... -
#203 nemtom. azóta nem hányok piától, mióta visszafogom a cigizést mellette. :) -
#202 jah Puertó Rico is jó csak messze van... Porto Rico meg van itthon is :D -
#201 mármint utánozni :P -
#200 és télleg nem lehet... :DDD -
#199 hehe :)) en meg sosem dohányzom, viszont mikor leguritok egy-ket-harom... felesket akor olyan happy face-el nyulok a cigi utan hogy azt utanozni nem lehet :))) -
#198 hogy lehet hányingere vkinek a cigitől piázás közben? Mondjuk részegen már én sem bagózom (inkább iszom)... -
#197 nálam meg pont fordítva van. ha iszom, nem nagyon szeretek rágyújtani, mert akkor jön a
na jó, óránként egy-egy cigi belefér. -
#196 sok alkoholista...szégyen gyalázat!! ;P -
#195 Megszokás az egész. Én még egyedül sem ülök neki sörözni cigi nélkül, mert egész egyszerűen nem esik jól a sör cigi nélkül. Cigizés előtt meg cigivel nem bírtam elképzeli a sörözést... :) -
szando #194 ja, a lóvé az viszont fogy rendesen, szal ha leszoknék, akkor csak azért, de akkor meg másra költeném, ami lehet hogy rosszabb... -
szando #193 háát, én úgy vagyok a cigivel, hogy nekem mindig örömbódottá () elszívni egy szálat, kivéve persze a másfél-2 dobozos hétvégi bulikat :D ... én nem is akarok leszokni, ha rossz lenne nekem hogy dohányzok és nem kívánnám, akkor úgyse cigiznék...
ha unatkozok, rágyújtok, és akkor olyan jó nézni ahogy ég, sőt, a szagát is szeretem... -
#192 az a baj, hogy az ember tudat alatt nem igazán akar róla leszokni, mert végül is jól esik bagózni. csak hát valahogy mégis érzi, hogy nem tesz jót. mind1 ez bonyolult. -
#191 Ha nem vagy magad alatt, és nem a haverok unszolnak, akkor nem fogsz rászokni, ne aggódj. Az elején nem a legkellemesebb bagózni (meg később sem). -
#190 csak nehéz meggyőzni az embernek magát. -
_Vegeta_ #189 :) Hat sose fogok dohanyozni. De sztem le lehet rola szokni ha igazan akarja az ember. -
#188 Én leragadtam a zöldnél, de nem is bírtam sokáig. Otthagytam a gányba, egy nagy szarkerverés ami ott folyik. .( -
#187 jaja -
#186 hát ne is gyújts rá soha! sokkal könnyebb nem rászokni, mint utána leszokni! -
#185 a kék szintig sikerült eljutni. Egyébként ott a dolgozók 80%-a bagózott.
Te meddig jutottál? -
Takezó #184 nem tom, volt 1 rossz időszakom, amikor elkezdtem, azóta meg nem is akarok leszokni róla... valamibe meg kell halni ;) mire én tüdőrákos leszek, már biztos gyógyítani fogják :) -
_Vegeta_ #183 A sok hulye dohanyos. :))
En nem cigiztem soha, es nem is fogok. Ez az onmegtartoztatas. :> -
#182 én is szintúgy. :) Vicces, de én is dolgoztam mekiben. :) Te meddig jutottál a ranglistán. Volt a zöld kitűzőn kívűl másod is? :) -
#181 én is gimi 2-ban kezdtem. amikor a mekdonáldszban dolgoztam, skerült felmenni napi 1-1,5 dobozra, utána 2 évig elvoltam napi fél dobozzal. Két hete leszoktam, de sajna csak egy hétig bírtam. Mondjuk annyi előnye volt, hogy most már elég napi 3-4 szál. -
#180 hja, sajnos. másodikos középiskolás koromban kezdtem. Bár mostanság már nem annyira bagózom. (Azért a 7végi Bankos bulin elnyomtam vagy másfél dobival) :I -
#179 akkor te is bagós vagy? -
#178 heh, ismerős téma :) -
#177 jó neked. :)
én cigizni kezdtem úgy, hogy suli után a kocsmában haverokkal elszívtunk 1-1 szálat. mondták, hogy "Rá fogsz szokni!"
"-Ééén?? Dehogy!"
aztán máig nem tudok megszabadulni tőle. -
_Vegeta_ #176 Portó rikóit már enis ittam, nagyon finom volt, es egesz este jot buliztam tole. A hazateres mar veszelyesebb volt, hatmég a masnap. :>> -
_Vegeta_ #175 Picit elkestem a valasszal, de m1. :)
En tudok mértéket tartani, nekem nemgond ha ugytartja kedvem akar naponta megiszok 1 pohar bort, vagy 1 feles unikumot, hubertust, akarmit. -
#174 énénénénén! -
#173 egy ó betű kimaradt de képzeljétek oda :P