1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
#372 hát ha te mondod, biztos úgy volt :) -
#371 még biztos nem volt kiszárítva rendesen :DD
mekkora volt haver nagyszülője (volt) házában buliztunk, falu,.. stb. kertben volt egy bokor kender :)) há csak kicsit volt friss, :DDDD
a legtöményebb amit ittam, haverhoz felmentünk, vmit sütöttünk tán hogy legyen kaja, szekrénybe : 95 % os , ez a tiszta alkohol. Így kicsit erős lett volna, úgyhogy kecsapot tettem hozzá pár kanállal, és ezt a keveréket ittam meg . húúúúúúú. a pohár felett 10 centire gyufával meggyulladt.. -
#370 de..
az eggyiknél a csávó már nem akart többet adni mer félt hogy besokallok.. :D -
#369 akkor az nem volt igazi -
#368 na jó
abból kettő volt minőségi :))
-
Takezó #367 lol :D -
#366 én már 4x próbáltam de semmi :DDD -
#365 füvet már nyírtam :) -
Takezó #364 :D én csak 1*, de valahogy nem jött össze, szal mégeccer ki fogom próbálni a közeljövőben -
#363 ja ok :))
egyépként melyikőtök füvezett már ? :D
vagy kérdezzem úgy hogy melyikőtök nem ? :D -
Takezó #362 semmi, 1ikmásikután -
#361 lánc ? -
Takezó #360 :D én már fogatmostam, szal nem szívok... előtte kicsit láncoltam :DD -
#359 off
most szívom el az utolsó cigarettámat úgyhogy lassan lépek :) -
Takezó #358 majd még meglátom :D -
#357 az öreg kocsma tulaj mindig azt mondta hogy ott tartjuk az osztályfőnöki órát :) -
#356 én az ilyen után soha nem mentem be :) -
Takezó #355 okok :D bakker holnap 3 lukasórával kezdek suliban, de megbeszéltem haverokkal, hogy előtte kicsit sörözünk :D -
#354 segítek! :D -
Takezó #353 :D -
#352 -
#351 én nem szoktam egyedül inni...
-
#350 én se szoktam, meg ezek félre vannak téve szal nem kéne kibontanom -
Takezó #349 de hol is lax??? :DDD -
Takezó #348 :D nem tom én ilyenkor már sörön kívül nem innék semmit egyedül itthon... -
#347 nekem így nem szokott hiányozni.. -
#346 rosszhatással van rám ez a topic egyre nagyobb bennem a késztetés hogy igyak valamit, és itt van a bárszekrényemben 1 családi kiszerelésű Becherovka meg 1 üveg whisky :))) -
#345 :DDD
mindent be szoktunk tolni a ruhatárba .. :) -
#344 akkor havercsaj retiküljében :) -
Takezó #343 lol :D -
#342 egyébként lehet itt is annyi utóljára középiskolás koromba tudott lerángatni 1 nő diszkóba... -
Takezó #341 jah, akkó mégse jó neked :D -
#340 de én nem szoktam kabátba tombolni :D -
#339 laposüveg rulez :)
multkor kénytelenek voltunk venni 3 doboz cigit mert nem dohányzó havernak megtetszett 1 fém butykos amit a cigisek grátisba osztogattak :9 -
#338 én a Zöld Pardon-ra írtam Egert.... -
#337 én erre a "kabátzsebben lapuló 2 decis kalinka" megoldást szoktam alkalmazni. :)) -
Takezó #336 mert nem 650 a sör :D -
Takezó #335 mé mennyi? -
#334 piálás,ki mennyit iszik..
én, soxor, sokat :) -
#333 mert?