piálás,ki mennyit iszik..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En heinekenre eskuszom! Mien jo az egy kis fizikai munka utan nyaron. 😉))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Elmeseltem mik tortentek velem ebben a temaban.
Nemertem mi ezzel a gond. :S
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
aki meg a pialasal vagizik az meg is erdemli..
Ki mond nagyobbat, akár mennyiségileg, akár minõségileg errõl szól?
Véleménycsere, eddig hol volt...hol nem volt???!!! 😊)
Sztem a topic arra valo h elmondhassuk masoknak velemenyunket/tapasztalatainkat a temarol. Nem igyvan ?
(a buzis dologban igazad van😊)
Válasz: ------
és neked se mondta senki hogy prédikálsz
sarkítás Iz baad 😊
hat ahogy vesszuk :>
sorry 😊
A pialas ha nem esztelenul csinaljak nem karos. imho😄
szal csak mértékkel.
Kábítószerekrõl meg annyit hogy a csoki is az 😊)))
most a pentek is jol osszejott: 3dl tequila, 2dl jager, egy feles unicum, 5-10 uveg sor, erre mar nem emlexem, meg a vegen megy egy kis borovicska, a lenyeg hogy a sajat labamon mentem haza.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
sör tekila
sör bor 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hat en kiskoromtol iszok keves piat pl martini, bor, amennyit anyamek engedtek + persze sört. 😉
a fel uveg jack daniels az nem reg 17eves koromban volt.(most leszek 19)
A vilmos az ilyen nem is tudom, ilyen normalis uveggel volt, aza nagy. Nemtom mien mert nem nagyon szeretem, de az volt nallunk es becsempesztuk a diszkoba, es mivel nem jott be a zene, benyomtam mindet, aztan lementem tancterre pogozni..majdnem ki vittek a biztonsagi õrök. 😊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sör csak nyáron hidegen...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
de nem szoktam sokat inni mer nemvagyok vmi nagy termet 😊) (55-60kg)
szal nem tok sokat inni
max 10-12 sör amit elviselek egy hányással 😊)
ha jól emlékszem ennyi volt.. bár lehet hogy nem..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ennyi
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
vízezni nem szabad!! csak a fröccsöt meg az ouzo-t, jah, juteszembe, az ouzo is fincsi, jól be tud ütni 😊
-the invisible-
az 1ü Vilmos az egy 2dekás üveg volt?
én is hetente egyszer iszom alkoholt,mindig mást és a sert sem vetem meg😊
Legeloszor amikor ittam az haverommal volt 1ü Jack Daniels..
Aztan multkor nagyon kiutottem magam az 1ü Vilmoskörtétõl volt 2decis kiszerelesben.
Buliba alt. Napoleont iszok, mostanaban attertem a hubertusra. Sör nemjo, mert soxor kell menni a budira, es az nemjo. 😊) Sör az otthoni ital. 😉 Nincs igazam ?
Álatlában töményet (vodkát, whiskey-t) iszom nagy mennyiségben, esetleg mellette egy pár üveg sör. Két dolog van, amit nem iszok: bor és martini. Nagyon rossz emlékeim fûzõdnek mindkettõhöz...
Tavaly elég sok alkeszparty volt, de ebben az évben még összesen 1x ittam.
rövidek közül a tequilát szeretem, de néha mikor buliban vagyok akkor mindegy😊 jöhet vodka, whisky vagy akár jó kis házipálinka is, de most már azért megpróbálok odafigyelni hogy ne üssem ki magamat teljesen, mer annak semmi értelme. jó, egyszer kétszer még becsúszik azért...😊)) de egyre ritkábban. meg töményet egyébként is csak ritkán iszok.
de azért a sör marad a favorit. azt bárhol, bármikor
Sima beszélgetõs estéken...sör.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.