piálás,ki mennyit iszik..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor, kinek mi a kedvenc Söre...
En heinekenre eskuszom! Mien jo az egy kis fizikai munka utan nyaron. 😉))

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

The Garrett
( elolvastam a topik elejét is 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
mmm Sangria 😊 azt hogy szeresssem énis 😛 mondjuk itthon nem ittam még, csak sp.o ban (meg amit onnan hoztunk)

en nem sertodtem meg, a te velemenyed a te velemenyed. en arra hasznalom a topicot amire sztem hasznalni kell. ennyi. jajj kicsit ossszevissza szovegelek mar. bocsi este van. :|

Punker
akkor te olvasd el pl. a topic elejét....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VinylToy
Nincs gond...téma lezárva...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

The Garrett
Sz.tem nem büszkeség kérdése. HA kinyitok itthon 1 üveg sört azt azért teszem mert jólesik. Nem bánatomban "menekülök a piába" meg nem is a jókedvet vátom tõle... csak simán jóérzés 1 pohár sör mellett elücsörögni és nagyokat sóhajtozni 1 korty utánn 😊

pl az en hozzaszolasom velemenycsere volt.
Elmeseltem mik tortentek velem ebben a temaban.
Nemertem mi ezzel a gond. :S

VinylToy
Okés akkor lehet rosszul látom a dolgokat...bocsi mindenkitõl...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

szerintem egyaltalan nem felvagasbol ir ide barki is .. en pl nem vagyok ra buszke ,hogy iszom es nem is buszkelkedek vele.. a topicot meg csak kivancsisagbol es unalombol nyitottam..
aki meg a pialasal vagizik az meg is erdemli..
VinylToy
Olvasd végig szépen a topikot...

Ki mond nagyobbat, akár mennyiségileg, akár minõségileg errõl szól?

Véleménycsere, eddig hol volt...hol nem volt???!!! 😊)

Aha, szoval nekemszolt. Bar nemtudom mért...

Mar bocs... neked itt mi felvagas ???
Sztem a topic arra valo h elmondhassuk masoknak velemenyunket/tapasztalatainkat a temarol. Nem igyvan ?
(a buzis dologban igazad van😊)

VinylToy
Aki leírta, már hogy "húúú a mútkóóó a buliba...de bebazzztam..." -> Õ igen beletartozik! 😊

The Garrett
ájszí de ezekszerint beletartoztam az "általánosságba" 😊

VinylToy
Én pedig nem neked írtam...hanem általánosságban...

Válasz: ------

The Garrett
egyátalán nem felvágós célzattal írtam (távol álljon tõlem)
és neked se mondta senki hogy prédikálsz
sarkítás Iz baad 😊

LOL.. csoki 😄DD
hat ahogy vesszuk :>

VinylToy
Én nem prédikálok...mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja...csak ahogy azt nem szerettem, ha a buzik reklámozzák a másságukat, így ezt a topikot, és az összes "felvágós majmot" se bírom...

sorry 😊

Hat sajnos konnyen elkepzelheto....Engem sose vinne ra a lelek h kiprobaljak vmien kabszert, még cigizni se cigize, pedig szulok engednek(nem is probaltam es nem is fogom)
A pialas ha nem esztelenul csinaljak nem karos. imho😄

The Garrett
hát nemtom szerintem nem szokok rá. MEg sose ugy megyek haza hogy fullrészeg vagyok.. nem is tudom mikor rugtam be istenesen utoljára 😊
szal csak mértékkel.
Kábítószerekrõl meg annyit hogy a csoki is az 😊)))

VinylToy
Már ne haragudj, de a kábítószerezés lesz a következõ ezeknek a fiataloknak, amit a "nagyobbaktól" látnak, és az se lesz jobb! 😞(

jaaaaa, oke. vedd ugy h nemszoltam.

FREAK
majd kinövitek 😊

ha nem, akkor nagy baj van 😊

sorry

Riszpekk

Evil
nekem most a tequila jon be, aztan meg sorozok.
most a pentek is jol osszejott: 3dl tequila, 2dl jager, egy feles unicum, 5-10 uveg sor, erre mar nem emlexem, meg a vegen megy egy kis borovicska, a lenyeg hogy a sajat labamon mentem haza.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

The Garrett
azért vannak a perjelek. a kombok pedig sör-hubi
sör tekila
sör bor 😊

szerintem nemjo varialni, 1fajtat kell inni egesz este, akkor nem jon vissza, ha osszevissza iszol mindent az nem tul jo, de ez csak maganvelemeny.

The Garrett
a mennyit meg nemtudom mer változó. Függ a lelkiállapottól éhségtõl és attól mire iszunk 😊

fel liternel tuti tobb volt viszont mar nem emlexem h 0,7 vagy 1literes lett volna. de nem m1 ? 😊

The Garrett
Kb énis így vagyok vele leülök este a gép elé és elfogy 1-2 üveg sör. Ha meg megyünk valahova haverokkal akkor Hubi/tequila/sör/bor és ezek combo ja 😊

Punker
0.5; 0.7 és 1 literes kiszerelések vannak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szia!
Hat en kiskoromtol iszok keves piat pl martini, bor, amennyit anyamek engedtek + persze sört. 😉
a fel uveg jack daniels az nem reg 17eves koromban volt.(most leszek 19)
A vilmos az ilyen nem is tudom, ilyen normalis uveggel volt, aza nagy. Nemtom mien mert nem nagyon szeretem, de az volt nallunk es becsempesztuk a diszkoba, es mivel nem jott be a zene, benyomtam mindet, aztan lementem tancterre pogozni..majdnem ki vittek a biztonsagi õrök. 😊

HuAn82
Jah, majdnem minden 7végén és soha nem vagyok másnapos.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Finlandia, Absolut Vodka(tisztán), Vodka-Martini, Bacardi-kóla

Sör csak nyáron hidegen...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hen-tes
de ha bulivan meg sok a pénzem... 😊
de nem szoktam sokat inni mer nemvagyok vmi nagy termet 😊) (55-60kg)
szal nem tok sokat inni
max 10-12 sör amit elviselek egy hányással 😊)
ha jól emlékszem ennyi volt.. bár lehet hogy nem..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Punker
moulin rouge felejtsd el az csak film nézzd meg inkább a francia szürrealista festõk/mûvészek munkáit.

hen-tes
hétvégenként max 5 sör
ennyi

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nem annyira erõs... de az igazi pár évtizede volt, amikor még kábítószer is volt benne, ismerõs a zöld tündér a moulin rouge-ból?
vízezni nem szabad!! csak a fröccsöt meg az ouzo-t, jah, juteszembe, az ouzo is fincsi, jól be tud ütni 😊

-the invisible-

fm
amikor életedben elõször piáltál,az fél üveg Jack Daniels volt?!?! az komoly,a kérdés csak,hogy mindez hány évesen történt veled?
az 1ü Vilmos az egy 2dekás üveg volt?

én is hetente egyszer iszom alkoholt,mindig mást és a sert sem vetem meg😊

En hetente eccer Lmegyek Rock pubba. Idonkent tobbet iszok a kelletenel.
Legeloszor amikor ittam az haverommal volt 1ü Jack Daniels..
Aztan multkor nagyon kiutottem magam az 1ü Vilmoskörtétõl volt 2decis kiszerelesben.
Buliba alt. Napoleont iszok, mostanaban attertem a hubertusra. Sör nemjo, mert soxor kell menni a budira, es az nemjo. 😊) Sör az otthoni ital. 😉 Nincs igazam ?

FtranX
én is szeretek alkoholizálni. 😊
Álatlában töményet (vodkát, whiskey-t) iszom nagy mennyiségben, esetleg mellette egy pár üveg sör. Két dolog van, amit nem iszok: bor és martini. Nagyon rossz emlékeim fûzõdnek mindkettõhöz...
Tavaly elég sok alkeszparty volt, de ebben az évben még összesen 1x ittam.

hétvégenként ha nincs semmi buli hanem csak beülünk valahova haverokkal akkor sört vagy fröccsöt iszom. a pénzemtõl függ😊)
rövidek közül a tequilát szeretem, de néha mikor buliban vagyok akkor mindegy😊 jöhet vodka, whisky vagy akár jó kis házipálinka is, de most már azért megpróbálok odafigyelni hogy ne üssem ki magamat teljesen, mer annak semmi értelme. jó, egyszer kétszer még becsúszik azért...😊)) de egyre ritkábban. meg töményet egyébként is csak ritkán iszok.
de azért a sör marad a favorit. azt bárhol, bármikor
Csacsi
Komoly buliban whisky bombával.

Sima beszélgetõs estéken...sör.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

I.C.ram
Jó kis rum a nyerõ még mindig 😊 Lehet tengerésznek kellett volna születnem 😊
hiába 60-70%os, én is simán meg birom inni, pedig a 40%os whiskyvel már gondjaim vannak, nem izlik

Punker
piát vizezni halálos bûn kivétel a fröccs

Astaroth
A volt az üvegen egy a tíz arányban vizezni.Szerntem úgy sokkal élvezhetõbb😊

Punker
nem, cukrot kell hozzá karamellizálni...

Astaroth
Vizezve szokás inni nem?Egyszer próbáltam töményen,de talán a világ legerõsebb itala...

Voltan
Sör, fehérbor, Becherovka, vodka (Az Absolut a király), néha egy kis HP.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"