City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyemi Szilvi
tényleg nemmegy 8( pedig énis most tudnék jáccani brühühü

ma fél2kor húztam el fél4 helyett -persze engedéllyel- a m.helyrõl 8DD

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Ah.. ont most nem mennek a szerverek mikor tudnék játszani 😞

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Crazyn
Kérnék tõletek valamit:

Mivel még nem szedtem le a játékot, ezért légyszives csináljatok demókat a riktikrõl meg a mechekrõl és tegyétek fel valahova!
Köszi 😊

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ferro_TwL
Wow-on talalkozunk (meg remelem D&L betaban is aztan majd meglatjuk, hogy az milyen lesz😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

hát te hülye vagy!

Serphen
délután 15:00kor 5-el jön az update,hajnali 3:00 kor 18-al , most pedig 46-al😊.....most már megvárom

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
Má nincs fenn senki?

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyemi Szilvi
na nekem enny ivolt mára....

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
én gyüvök amig serphen nem jáccik

Gyongyhalasz
Este lesz valam? Valszeg tudok jönni 😊

Cya CrAzYn

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Crazyn
Mint legtöbben tudjátok, eladtam az accot téglának. Mindenkinek közsönöm az eddigi játékot, és további jó huntot kivánok.
Majd a WoW-on találkozunk.

CrAzYn

Gyemi Szilvi
itthon vagyok!!!!

és örömmel nyugtázom igy a fórum elolvasása után hogy semmi értelmesrõl nem maradtam le

hát az a lényeg 😄

hehe ja-ja

ma ilyen antiszoc nap van vagy mi?

a lényeg az hogy tényleg az a lényeg

Mi is a lényeg?
tényleg az a lényeg!!!

tényleg az a lényeg!!!

jah, az a lényege!

jah az a lényege

Jah ez a lényege végül is

QQ more n00bs...

Szerintem ugyan az a kettõ csak ha sokan vannak és esetleg nincs elég mob??? akkor átmehetsz a 2-re vagy valami ilyesmi, de nem biztos
mi a különbség az "Atlas Park" és az "Atlas Park 2"
között? Soha nem érdekelt annyira hogy megnézzem

jó reggelt.

jó reggelt mindenkinek

Crazyn
elvileg elküldtem

Jól kezded a melót. Ez volt a második napod? 😊
Gyemi Szilvi
látom már idén is mindig egy órával a munkaidõm lejárta elõtt fogok elhúzni m.helyrõl 8)), mint ma

jóéjt!!! jó taskforce-ot!

Gyemi Szilvi
szevasztok...

Igyekszek felmenni csak kikel vágnom a bratyómat. A képregényt lelehet valahonnan tölteni? Elvégre ha már nem küldik ki, nekünk is jár ^^.

tegla
Crazyn légyszives irj e-mailt a kódokkal ahogy megbeszéltük!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

jöhetek én is?
kezdem unni az ilyen poénokat 😛

Megvan még a Rikti ölésünk videója?
Mikor aktiválják az elsõ kiegészítõt?
Készülj fel lelkileg, mert az lesz vagy 3-4 óra mire végigcsináljátok
Serphen
Ha valaki jáccik 10:30 után az tartson velem mert Task Force missiot akarok kezdeni. low lvl 15. -re. Plazmoid-al

Ja-ja nagyon jó a csoportkép,este megint lessz Group chefshift és mindenkijöjjön 😊

Én is akarok képregényt,ha van nekem is küldjétek már át 😊

Szerverek újra mennek !

di di dir. Dejó az a csoportkép ^^

Shoots
valaki kapott mar coh kepregenyt emailben? igazan elkuldhetnetek nekem 😊

Shoots
irc

Jockey
no nemtom mikor jár le az inygenes hónapom, de valszeg most nem hosszabítom meg
annyi jó hírem van, hogy nálam ez tök hangulati kérdés, szal ha 2 hét mulva hirtelen fiery aurát akarok érezni bombatestem körül, akkor szemberebbenés nélkül befüzetem ismét, addig is jó hentet, é imádkozzunk apecs jöjjön minél hamarabb, mert az baszott fel ám, de nagyon..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nexus átküldtem a pénzt!

tegla
Áhh biztos rosszul látod
(Pénz átutalva)

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hehe 😄

Crazyn
csak nem CrAzNaGrAv van az utolsó képen baloldalt? 😄

Neked is. Jó reggelt srácok!
Évzáró utan gyüvök gamelni!

QQ more n00bs...

Shoots
Haliho jo reggelt mindenkinek