City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serphen
tudom

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

igen már megint én

kén-hexofluorid?

Gyemi Szilvi
->->->->->->--->go bed

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
érdekes, azonban logikus és reális gondolat menet

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

-> -> -> -> -> ->

Gyemi Szilvi
szép jó reggelt! bár ezt egy kcsit elhamarkodtam lehet hogy még vissza megyek aludni? hmm vagy nem és olvasok...

EZ AZ HAJRÁ MINDNEKI A GUARDIAN PÁRTI!!! itt kezdtük köt minket a hûség 8)

majd ha elérem a ghost általelért lvl25öt és ugy vélem hogy tényleg siralmas meggondolom, de még messze va az.

Ferro_TwL
Nem lagol jobban, de level 25 felett a Guardian siralmas (mondjuk alatta is). En meghagyom a karim a Guardian-on, de valszeg inkabb Justice-on kenem, ha majd level 28 korul lesztek akkor max visszamegyek es jatszok veletek, de addig eleg uncsi, hogy hetente uj karit kell inditani es ha elersz viszonyalg magas szintet alig van jatekos.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Serphen
Én is tudok jönni superspeeddel vagy teleportel vagy siphonspeeddel versenyre😊))

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Shoots
szvsz a lenyeg hogy a magyarok ne szorodjanak szet hanem legyen egy szerveren a tarsasag.. a nepes szerverek altalaban laggolnak mint allat, sot a guardian is laggol neha, kepzeljetek el mennyire laggolna ha tobben lennenek rajta. en nagyon remelem hogy a patch feldobja a jatekot megint egy kis ideig (kov. patchig ) es akkor megy a game majd ezerrel. btw amit becopyzott valaki abban tenyleg egyetertek hogy a lev 14es travelskill tol unalmas a game.. mivel pont az a legnagyobb durr a gameban szvsz... nha reszemrol ennyit megyek gamelni majd holnap. kene level 18 fire soldiernek hgoy legyen superspeed superjump combo es minden versenyt megnyernek gyorsasagban 😄

Tyson:

Crazyn
köszi

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

BOCSÁNAT CRAZYN!
Nah aszem én se mek át másik serverre... elõvettem ujra Tyson k9 et és eléggé megtetszett emgint (nem is értem miért hagytam ott. Szoval nem tom, jó lenne megint ha ujjra egyut gamelgetnénk és épp ezért mert hogy eza game angy funról szól szvsz tök mind 1 hol játszunk....
szoval tyson k9 néven vok bent mostantól😛PPPP

QQ more n00bs...

ird igy: CrazyN

Crazyn
Köszi, az jó lenne!

btw: nem hiszem el, hogy a logómban a nickem végén nem látni az n betût! Mért hív mindenki csak "crazy"-nek? Tisztára idegesítõ.

Gyemi Szilvi
na ide engedem anyucit sokobanozni

Én most egy darabig nem leszek amíg nem lesz új kártyám.
Gyemi Szilvi
ugye megmondtam ma, mien állat az a franko phantom army !!!KALEB

ezaz syl vágd be a durcit! 😊
durcizzunk eggyütt!

amig nem unom meg a fyut addig egyenlõre én
is maradok a Guardianon.

a többieknek jó teamezést!

wow láttam 20-as szintü Phantom Army-t. elég komoly.

Mert még kicsi vagy 😊
Gyemi Szilvi
én nem megyek át másik szerverre igy is eléggé éagzik nekem nemhgoy mégtöbb játékosnál, ha akarok igyis találok teampartnert az eseetek többségében.

Hm valószinü én is átmegyek a másik serverre.
És akkor esetleg egyik estére megdumálhatnánk 1 közös kari inditást, hogy tudjunk egyut grpzni, vagy legalább egyut csinalni v mit

CRAZY!
Én lehet tok v. kit aki épp accountot venne, beszélek vele és akkor majd értesitelek .

QQ more n00bs...

Gyemi Szilvi
éljen a CoH!!!

most kaleb játszik

Pite=Nexus?

Serphen
Egyébként az a jó benne amit egy magyar gyerek le is ír:
-
"Nekem nagyon tetszik"
Serphen

Shoots
mindjart kezdodik forma 1 😊 utanna csucsu, de holnap mar leszek.

Gyemi Szilvi
Kaleb dijjazzuk ezeket az értékes hozzászólásokat.

tyson igen az egy tigris 8D

Ferro_TwL
Atvonultam Justice server-re Pite is jonni fog oda. Sokkal nagyobb az elet tobb player van. Magmaknight vagy Angry Scorpion neven keressen aki raszanja magat, hogy atjon.

btw lan party utána másnaposság rulez!!!

QQ more n00bs...

Sziasztok lányok!
hát én is egyet értek azzol, hogy ez 1 FUn game semmi más😛
Hát ahogy láttom, lehet hogy akkor tényleg át kéne mennünk arra a másik serverre.irjatok véleményt és akár megbeszélhetnénk, hogy v melyik nap együt kezdünk ott kariakt és funolunk 1 jót😛 azt addigra én is vissza csábitom pointot, bratyómat, meg öcsémet szoval 4 ÜBEr játékos biztos lesz😛P
btw dega. Az 1 oroszlány, vagy 1 tigrincs szvsz (már mint a logod)
Nah szoval irjatok, hogy kinek mikor, lenne jó és van e kedve átmenni másik serverre!!!!

QQ more n00bs...

kalebka elégedett...

Gyemi Szilvi
Tess Kalebka átírtam, sõt lyana is 9 már

Dega lvl 16!

Gyemi Szilvi
Szasztok zsiványok!!!

Egyébként ez a baj vele, amit ez az amcsi gyerek jól le is ír:

Ok. I have a huge problem with the top rated game on MMORPG. Just take a minute to listen before making a judgments. City of Heros, a new mmorpg "hit" is not what it appears. COH is one of the first of its kind. A solely fighting game. With no levling except for fighting and from figthing, this game gets old fast. Now, I am the type of person who just looks at a bad game and get hooked. Now with the ratings i just assumed the big price of $15.00 a month was worth it. But after two weeks i reached lvl 14 which allowed me to fly, and then i just stopped playing. I tried to have fun after that but having gotten the coolest power at lvl 14 supplies no motivation for the players. Fighting enemy after enemy just isnt fun after a while unless you play in a group thats always on and you get a sense of teamwork out of it. Many members, not just me, are realizing this too. I went on 2 weeks ago at the hot time of about 10 pm EST and most servers were on heavy load, but last night when i tried to get back on so i wouldnt have to canel my subscription by finding some joy in the game, the servers were all on light except for one which was on medium. I am serious too all those who are thinking about buying this game that you should not buy this game. If you have tasted the sweet freedom on multi-levling and doing mor than just fighting in a mmorpg, u will not be interested in this game. Your first reaction to this game is a absolute addiction, but i lasts at the most for maybe a month
Na úgy néz ki maradok csak intézni kell valami kártyát, mert a mostani szart sem ér és a számla limitek miatt Kaleb már nem tudja átutalni a havidíjat. Ezt a gamet szigorúan fun-ként kell kezelni😊 mert lássuk be ez nem egy MMORPG hanem egy MMOfun game és így is kell hozzáállni (azért a patch-ot már várom).
És azt mondom, hogy a legnépesebb szerverre kell menni függetlenül attól, hogy ki hol tart, mert egy üres szervernél nincs rosszabb (egyébként is amíg nincs benne pvp nem nagyon számít a lvl szint legfeljebb abba, hogy milyen szintû mobokat ölsz meg egy két skill-el többet tudsz).
na ez fasza már senkinek nem tudom újraaktiválni
az accountját lefogadom ha saját magamét mondanám
fel és próbálnám újra akkor már azt sem engedné.
úgy tûnik statikusan kezelik a kártyafizetést és
nem nézik hogy ugyanazt aktiválod-e ujra vagy
tök új accot nyitsz.
sorry nexus

Jó csak még be kell fizetnem. Most még EVE-zek hátha bejön, majd meglátjuk, meg még nem megy a patch...
1x szánom rá magam hogy játsszak akkor sem
reagál a login szerver. na akkor gép kikapcsol

Ferro_TwL
Pite ha mesz jatszani es a Justice-ra mesz szolj (akar priviben is) van egy karim MagmaKnight es jatzsunk egyutt.

Jön valaki Gamelni ?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

De biztos, hogy nem a Guardian-on mert ott nincs élet, és annélkül halott a dolog. Teljesen más érzés mozgalmas szerveren játszani, jó érzés néha emberekkel is találkozni nem csak mobokkal 😄
De már nem is akarom nagyon elpasszolni, hátha még jó lesz egyszer 😊 Még az is lehet hogy ha kijön a patch jövök megint .)
nope 😊
nexus te már elpasszoltad?

Crazyn
City of Heroes
Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!

Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.

Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok 😊
THX