City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver
->
->
->

->
->
->
--->go bedJeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
->
->
->
->
->
-> 
EZ AZ HAJRÁ MINDNEKI A GUARDIAN PÁRTI!!! itt kezdtük köt minket a hûség 8)
majd ha elérem a ghost általelért lvl25öt és ugy vélem hogy tényleg siralmas meggondolom, de még messze va az.
Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Nah aszem én se mek át másik serverre... elõvettem ujra Tyson k9 et és eléggé megtetszett emgint (nem is értem miért hagytam ott
. Szoval nem tom, jó lenne megint ha ujjra egyut gamelgetnénk és épp ezért mert hogy eza game angy funról szól szvsz tök mind 1 hol játszunk....
szoval tyson k9 néven vok bent mostantól😛PPPP

QQ more n00bs...
btw: nem hiszem el, hogy a logómban a nickem végén nem látni az n betût! Mért hív mindenki csak "crazy"-nek? Tisztára idegesítõ.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

durcizzunk eggyütt!

amig nem unom meg a fyut addig egyenlõre én
is maradok a Guardianon.
a többieknek jó teamezést!

És akkor esetleg egyik estére megdumálhatnánk 1 közös kari inditást, hogy tudjunk egyut grpzni, vagy legalább egyut csinalni v mit

CRAZY!
Én lehet tok v. kit aki épp accountot venne, beszélek vele és akkor majd értesitelek .
QQ more n00bs...

-
"Nekem nagyon tetszik"
Serphen
hozzászólásokat.
tyson igen az egy tigris 8D

QQ more n00bs...
hát én is egyet értek azzol, hogy ez 1 FUn game semmi más😛
Hát ahogy láttom, lehet hogy akkor tényleg át kéne mennünk arra a másik serverre.irjatok véleményt és akár megbeszélhetnénk, hogy v melyik nap együt kezdünk ott kariakt és funolunk 1 jót😛 azt addigra én is vissza csábitom pointot, bratyómat, meg öcsémet szoval 4 ÜBEr játékos biztos lesz😛P
btw dega. Az 1 oroszlány, vagy 1 tigrincs szvsz (már mint a logod)
Nah szoval irjatok, hogy kinek mikor, lenne jó és van e kedve átmenni másik serverre!!!!

QQ more n00bs...

Ok. I have a huge problem with the top rated game on MMORPG. Just take a minute to listen before making a judgments. City of Heros, a new mmorpg "hit" is not what it appears. COH is one of the first of its kind. A solely fighting game. With no levling except for fighting and from figthing, this game gets old fast. Now, I am the type of person who just looks at a bad game and get hooked. Now with the ratings i just assumed the big price of $15.00 a month was worth it. But after two weeks i reached lvl 14 which allowed me to fly, and then i just stopped playing. I tried to have fun after that but having gotten the coolest power at lvl 14 supplies no motivation for the players. Fighting enemy after enemy just isnt fun after a while unless you play in a group thats always on and you get a sense of teamwork out of it. Many members, not just me, are realizing this too. I went on 2 weeks ago at the hot time of about 10 pm EST and most servers were on heavy load, but last night when i tried to get back on so i wouldnt have to canel my subscription by finding some joy in the game, the servers were all on light except for one which was on medium. I am serious too all those who are thinking about buying this game that you should not buy this game. If you have tasted the sweet freedom on multi-levling and doing mor than just fighting in a mmorpg, u will not be interested in this game. Your first reaction to this game is a absolute addiction, but i lasts at the most for maybe a month
És azt mondom, hogy a legnépesebb szerverre kell menni függetlenül attól, hogy ki hol tart, mert egy üres szervernél nincs rosszabb (egyébként is amíg nincs benne pvp nem nagyon számít a lvl szint legfeljebb abba, hogy milyen szintû mobokat ölsz meg egy két skill-el többet tudsz).
az accountját lefogadom ha saját magamét mondanám
fel és próbálnám újra akkor már azt sem engedné.
úgy tûnik statikusan kezelik a kártyafizetést és
nem nézik hogy ugyanazt aktiválod-e ujra vagy
tök új accot nyitsz.
sorry nexus
reagál a login szerver. na akkor gép kikapcsol

http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom!
Az alapjáték 10kHUF és jár hozzá egy ingyen hónap. A játék havonta 3200Ft.
Én 7k-t kérnék érte.
Ha esetleg ismertek valakit, aki meg akarja venni, akkor nyugodtan reklámozhattok 😊
THX
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"