8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#2917 javascript:zoom('10841950151093981942.JPG','1024','769','Gangrel') -
#2916 ,ég mindig utálom -
#2915 -
#2914 hate opera -
#2913 -
-
chefshift #2911 V1per: ah, ez 1 másik file ezzel ok, lvl20 vok várok.. -
chefshift #2910 tom, elindítottam, de a login szerver, meg a game offline volt, mire mentem :( múúúú -
Unipsycho #2909 v1per meg Gr4v:
L2.ini<-lineage\system elindit kitalal jelszo login darkelf/harcos kinyir mobot mig lvl20 aztan varni!!!' -
chefshift #2908 itt egy jó kis játék mindenkinek :)
http://www.wagenschenke.ch/ -
Kaleb222 #2907 oké majd kell egyenlőre jo nekem a longest journey :)
jo avp-zést
http://www.longestjourney.com/screenshots/arcadia/view?b_start=0 -
#2906 ui: Hódol6sz! szólj ha kell a serail. -
#2905 Muahahaha tegnap este is és ma reggel is játszottam :PPP
az all seeinggel keresek szervereket.. -
Kaleb222 #2904 hiába szerzel mi is próbáltuk és bejelentkezik
a hivatalos szerverre, ahol letiltja a serialt.
de ha tudtál vele játszani, szólj és behódolok!
-
#2903 hahaha muahaha...méghogy eredeti csomin..:PP
már szereztem netről és jó..ugy néz ki.. -
Unipsycho #2902 olyat az eredeti csomagolason talalsz ;))) -
#2901 nem találok cd kulcsot alien vs predator 2höz...:(
a multihoz kéri...singlebe megy nélküle. -
#2900 ma este sem játszok..ne várjatok...pff...nem is akartatok :))) -
#2899 Loál, mint az oroszok...kisebb megszállás :)) az ucsó képen -
Unipsycho #2898 felraktam nehany scrrent galériámba az utolsot édemes megnezni:
utolso kép -
Kaleb222 #2897 emerald a legrégebbi kari akit ismertem
még a régi videókban is benne van a bambuszkalapos
kinai gyerek :) -
#2896 hmm az utolso ketto nem ismeros..emelraldragont se lattam túl sokszor.
ti voltatok az ősmagyar Cohfoglalók! :)
alapitótagok...tényleg térj vissza hőssorainkba villianskor. -
#2895 Ezek voltak:
Ghostdragon lv 34 tank
Emeralddragon lv 20 scrapper
Ghostblade lv 19 scrapper
Coldasice lv 20 blaster
Omegasoldier lv 15 blaster
Meg anno Craz-al mi voltunk az elso magyar playerek aztan jottek sorra a tobbiek:D
Jo volt, szep volt, eleg volt:D -
Kaleb222 #2894 ő volt Ghostdragon a rettenthetetlen tanker.. többek
között. de javits ki ha tévednék -
#2893 Hogy is hivták a karidat???
Kár hogy mész.
Várunk vissza Villians kijöttekor!!! -
Kaleb222 #2892 minden jót
-
#2891 Sracok (es persze egyetlen noi Coh jatekosunk:D) bucsuzom ma jar le az elofizetsem, nem mintha az elmult 3 hetben jatszottam volna:D
AZt hiszem nem ujitom meg esetleg ha a City of Villians kijon.
Jo kis jatek volt ez a Coh, de szerintem nagyon keves dolog van benne, foleg level 30 utan valik iszonyu monotonna, unalmassa es ami rohej irto konnyuve. Az is nagy baj szerintem, hogy nincs eleg motivalo tenyezo ami arra sarkalna, hogy meg magasabb szintu legyek, nincs loot, nincs PvP, semmi vegso cel.
Persze vannak hibai a jateknak ezen kivul is, a kasztok kozti egyensuly eleg gazos, de ezen meg tultennem magam, de az valami iszonyu hogy 25+, 30+ folott soloban jobb az exp, mint groupban, es a support karik szivnak mint allatt.
Na mind1 azert a hibai ellenere nem volt rossz jatek, de most osszel/telen jonnek mas nagyon igeretes MMORPG is (D&L, Matrix online, Wow, Eq2) szoval lesz mivel szorakozni, de nekem a Coh eleg volt.
Tovabbu jo jatekot mindenkinek, talan meg a Cov-ban talakozunk vagy remelem valami mas MMORPG-ban. -
#2890 -
#2889 Koc. Sajna csak síma 23-as Attack Rate, de aból kettő (nemtom hogy, de kettőt adott :D). -
#2888 Gratty a szingöl-oridzsinálhó'! -
#2887 Szép team:
Amit felismertem:1 Stormer,3 Energy blaster, 1 Invul/Zupeströnges tanki, 1 Illuzionista,1 Radiationos.
Így könnyű nyerni. Föleg ha az illuzionistát 1,5nek számoljuk.
:)) -
#2886 Naszóval. Végre sikeresen talátam egy olyan TF csapatot ami elég kitartó volt és végigvitte (tulajdonképpen ők találtam énrám, de ez mellékes :-) ). Az a lényeg, hogy a TF kezdetén is maximális volt a létszám és a végén is (7). Mindenki kitartott a csapat mellett és senki nem adta fel (részint miattam mivel én tartottam bennük a lelket :D). Mindegyik küldetés irtó hosszú volt tekintve a ClockWork-ök végtelenül sok számát. Sikeresen meg is léptem a 19. szintet és eljutottam a 20-hoz szükséges XP háromnegyedéig, szóval elmondható, hogy sikeres menet volt minden szempontból. Remek társaág, sok XP, izgi csaták, stb. Jöjjenek a képek:
A laboros küldik képei:
Egy kép a Boomtown beli küldiből:
Babage legyőzése. Poén, hogy véletlenül eltereltük egy nagyobb hőscsapathoz, de ők egy ujjal se nyúltak hozzá. Dicséretes.
És végül elérkezett a pillanat mikor összemértük (szuper)erőnket magával a királlyal. Nem volt valami megeröltető, mindenki nehezebb csatára számított.
Végül pár csoportkép, mivel akaratukon kívül, sikerült párszor elég jó beállításban elkapni a csapatot (főleg restek alkalmával):
És ez az ucsó kép nem az én csapatom volt, de ha már megcsináltam a képet akkor nem hagyom a galériában porosodni. :D
-
#2885 Amúgy most voltam végre egy sikeres TF-en. Összesen 81 képet kell kiszanálnom. :P
Hamarosan képes élménybeszámoló következik. -
#2884 Iden.bizon. -
#2883 Ja az egy bogát amik ott repkednek körülötte és igen. Ez Dr. Vhazilok szeméylesen. :D -
#2882 aa fején lévő bigyóró következtetve ugye ez Dr. Vahzi? -
#2881 vagy csak a ruhaminta? :) -
#2880 lol az ott egy légy ami körül dongja?! -
#2879 búúúú jó kép -