City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézmá szilvi vigyázz mert rádhajtanak..

Na még 8 perc és lejön EVE... ujraaktivaltattam accountom nem sok jövõt látok CoHban mig nincs pvp...
Nexushun akár töltheted is akkor :p

:p
mirc az szar

Pedig mircem egyszerübb volna a csevegés.
Te is jöhetsz Szilvi 😊

Serphen
nem azért nincs mert nem tudom letölteni

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Gyemi Szilvi
azzal hogy itt veszekdtek legalább a topicban elõrébb kerülünk 😛PP

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

akkor tolcsed le... operaval is fel tudsz jönni
Serphen
nekem nincs mircem

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

gyertek mert befloodolok :p
najó mindenki jöjjön ircre ieneket nem itt kel megbeszelni...
Na mindenki jöjjön fel mircre
irc.extra.hu
#coh.hu szoba

Serphen
Nexus bazzel te vagy az egyetlen akivel alig multiztunk-vagy egyálltalán nem. Ne mond hogy menjünk át a justicera

mondom gyertek IRCre bame
itt nem lehet megbeszelni hogy ki mikor jelentkezik meg ilyenek...
Serphen
Én jáccottam az EVE-vel egész jó de nagyon be kell tanulni...és néha-sokszor nagyon unalmas. Kaleb tudna róla mesélni.

Gyemi Szilvi
visszatértem 8D..ismétvan net, kitudja meddig.

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyongyhalasz
Én a WOW-ig, biztosan maradok. És az még van 1-2 hónap 😞

De addig szívesen kipróbálnám az EVE-t is. Olvastam az oldalukat és a HUN corp-ot is, tetszik, de a puding próbája az ... Van külön fóruma mert ha van nem itt kellene megbeszélni az EVE-s dolgokat.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

*Szikla (bahh nemtok gépenlni 😄)

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Ah Serphen szóval te vagy Szila. Azokis nagyon állat kis hentelések voltak ^^.

Ha 10 napos igazán jöhetnél te is. 😛
Csak csinálj egy új accot.
Ja és 10napos a trial bocsi 😊
/server irc.extra.hu
/join #coh.hu
gyengebbek kedveert: www.mirc.com ;D
ha feljottik irc-re szivesen elmondom mi az az EVE ^^
Crazyn
Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/gameId/0
Negyedik per pillanat.

http://www.eve-online.com/
Hivatalos lap

http://eve-online.uw.hu/
magyarok

Crazyn
ha adsz linket (nemtom mi az az EVE 😞 ), akkkor kipróbálom

Serphen
Chef amit velem nyomtál nem is emlékszel-szikla vagyok

Sajnos ebben az állapotában még csak egy hónapos ez a game. Rohadt jó az eleje nagyon élvezetes, de aztán behal. Nézegetve a fórumokat másnak is hasonló a véleménye. (Az eladási listákat vezeti, mert tényleg jó, de a tartós fizetési listát ebben az állapotában biztos nem fogja vezetni) A Guardian meg egyre kihaltabb, ha játékosokkal akartok találkozni menjetek át a Justice-ra. Az utolsó karijaiam mind ott indítottam és ott mindíg voltak.

Uni tanácsára megnézem az EVE-t álitólag van 3 nap trial, nem jön még valaki tasztelni? 😊
Crazyn
én is a WoW-ra várok

Ferro_TwL
Magyarokkal?
En mar alig latok magyar jatekosokat fenn nehanyan meg toljuk, de nagyon kezd kihalni a game😞 (es meg sok ido mire jon Wow D&L)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Reggelt! Vázze tegnp de jó partyt hoztunk össze 😊. Volt benne egy Tank, egy Blaster, egy Defender, na meg én. Halmora húztuk a Mobokat meg a boss egységeket Perez Parkban. 😊.

Jó reggelt 😊

Ujjabb Amerikai eladási lista,és természetesen ki vezeti ? 😊

Top 10-es lisnnnyaaaa 😊

<2004-06-17 @ 09:52 - ZeroCool> (kommentek: 17)

Röviddel azután, hogy a második helyre csúszott a City of Heroes, máris visszaszerezte vezetõ pozícióját. A szuperhõsös MMORPG valóban tetszik a játékosoknak, legalábbis az amerikai eladási adatok ezt bizonygatják. Íme a teljes lista:

1. City of Heroes - NCSoft
2. Harry Potter & The Prisoner Of Azkaban - Electronic Arts
3. Battlefield Vietnam - Electronic Arts
4. Far Cry - Ubisoft
5. Rise of Nations - Microsoft
6. Halo: Combat Evolved - Microsoft
7. Unreal Tournament 2004 - Atari
8. Call of Duty - Activision
9. FS2004: Century of Flight - Microsoft
10. Age of Mythology - Microsoft

OFFTOPIC
egy zakkant sötételf egyedül ment be a sárkány
barlangjába lin2-ben 😄
Az utolsó képen a sebzés az durva... 16000 ]

kamikaze

Gyemi Szilvi
hát srácok holnap délelõttig nemtok jáccani nem lesz netem

már csak 6 óra és lejön az update
éljenek az 5 k-val hasító fizetõs szerverek!

azt jelenti az #1597 hogy felkészítik a szervert
a patch-re.

Ferro_TwL
A First Update-et le lehet tolteni (meghozza ugy hogy elinditod a jatekot kilepsz es elkezdi tolteni, barmikor megszakithatod onnan fogja folytatni.), de meg nincs aktivalva a serverereken szoval az ujdonsagok meg nem jelennek meg. De erdemes letotleni elore, ha beindul a banzaj ne kelljen mar varni semmit😊

*kill line*

Serphen
-06/16/04:
-Server modification made in preparation for the upcoming Features Update #1: "Looking Glass" publish.
-Fordítás rendel

miek csira kezdte el tolteni az Earthöt rolam?:p
Shoots
Jha es igen Szilvi [email protected]

Shoots
faszaul tolt 114mb ot a game 😄 kivancsi leszek mennyi lesz meg 😊 mert ha ugy csinaljak mint swgben akkor tobb darabra van bontva a nagy patch.

Ferro_TwL
A fitness pool-t mindenkinek szinte kotelezo megvenni.
A swift-tel gyorsabban futsz, sot a superspeedhez is hozzaadodik. A hudrle-val nagyobbat ugrasz superjump-hoz hozzaadodik sot superspeed-nek is nagyon jol jo.
Aztan 14-tol van a health ez is nagyon hasznos sokkal gyorsabban fog toltodni a hp.
De a legfontosabb a stamina ami endurancet tolt. Ahhoz, hogy a satmina meglegyen 2 powernek meg kell lennie es level 20 kell.

JOkc szoval neked a kovi power-ek kellenek szerintem:
Hurdle, Helath, Stamina (ez csak level 20-nal megy).
Burn, Jawbreaker (mivel eddig csak 2 attak powere-ed van, ahogy mondtad ez a ketto jol fog jonni) es Build Up na ez is nagyon kell.

chefshift én tudok csak nekem 3 account van (2 öcsémnek is 1-1) és a 3-bol csak 2-t tudok fizetni mert a 3-ra azt mondja tul sokszor volt már használva a kártyaszámom.
Kicsit elszomoritott a dolog,mert mikor a 11000 ft-t le kellett vonni rola akkor mionden ment de most meg ha a 3-t is be akarom fizetni akkor valakit meg kell kérni 😞

Shoots
Sziasztok mizu?

kicsit kevesebbet leszek mert viszamentem kicsit daocozni, de benezegetek szorgalmasan...

ui.: Szilvi nem jott meg, probald erre: [email protected]

Mostanában kevesebbet pofázok itt(gondolom ennek örültök is ), mert tolom a játékot. Eddig bejön, föleg hogyha 4-5en vagyunk egy partiban.

U.I.: Rasti te most a kártyalimit miatt nemtudsz játszani?

Halli mindenki !

Jockey
kérdésemn kövi:
ghost mondta hogy 16on a fiery/warmace speces tankeremnek traineljek Hurdle-t power poolt, 18-on Burn aura fiery vonalon,, 20on jawbreakert stb..
eddigi power pooljaim: combatjump, superjump (ez utobbi nagyon fun😞))
kérdésem a kövi: hurdle-t azért a 4ik szintû stamina miatt kell trainelnem?
valamint írta tovább még mitkellene utána, de elfelejtettem😛
20ig emléxem ár, utána már nem de gondolom stamina miatt mondta ahurdle-t, de a staminához meg két powe ris kell abbol az ágbol, szal hogy van ez?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Inkább arrol irnának,hogy mi lessz azokkal akik egyenlöre szivnak a Bankkártya limit miatt ?

Gyongyhalasz
Csatlakozok a dolgozók széles táborához

Addig is aki még nem látta itt egy kis olvasmány:

Itt

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Én dolgozom az tuti ,a többiek nem tudom merre csámborognak